miercuri, 13 iulie 2011

ORGANIZAREA MINTII PRIN MEDITATII TRANSCENDENTALE

Am urmarit recenta emisiune a televiziunii nationale privind concluziile unor practicanti ai Meditatiilor Transcendentale in spatiul societatii romanesti .Tragind citeva concluzii si din prezentarea lor anterioara pe micile ecrane si in trusturi de presa, consider ca sunt regretabile constatarile de minimalizare a beneficiilor pe care aceasta practica o poate oferi daca practicantul este consecvent cu sine insusi. organizarea sistemului de gindire este la indemina fiecarui om dornic sa evolueze, sa conlucreze cu segmentele din sociatate organizat armonios, linistit, fericit cu toate ofertele vietii sub guvernarea inteligentei creatoare. spun regretabil intrucit intervievatii au fost apropa etoti salariatii ai unui institut de stiinte psihologice( dimensiune care implica studiu in segmentul cunoasterii in profunzime a constiintelor-sufletului- spiritului in cazul unei evolutii superioare)
unii practicanti, s-au inscris la aceste inedite cursuri de initiere din curiozitate, altii s-au inscris la infulenta unor colegi, prieteni, cred ca foarte putini au fost animati de sete de cunoastere mai complexa privind potentialul psiholog si fizic- intrucit prin numarul mai mare de inteleptiti ca prin minune (rapid si fara costuri mari ale sistemelor educationale)- fenomenul in toate sistemele ar fi orientat poporul spre progres durabil, armonie altruism, noblete sufleteasca. gestionarea energiilor psihosomatice atinge maxima eficienta dupa o practicare indelunga cu consecventa si afect fata de sine respectiv prin extensie ideologica fata de divinitate si creatia sa.
cel mai urias beneficiu consta in comuniunea cu inteligenta cosmica iluminica umanist renascentista. acest fapt miraculos se poate petrece in citiva ani de practica si aplicare a principiilor umanist renascentiste. practicantul devine cocreator cu divinitatea numai daca este recunoscut prin undele vibrationale ale cimpurilor mintii. credinta si iubirea au facut minuni in mii si mii de ani pe pamint doar in acele spirite care au urmat calea sfintilor/hiperionilor. regretabil ca in mii de ani de realitate iluminica doar foarte putini au atins dimensiunea cuantica a inteligentei salvatoare si creatoare. lipsa de credinta ca omul poate fi mai mult decit o fiinta cu posibilitati limitate ilustraza in ansamblul general o lume majoritar neajutorata, o lume a saraciilor a deserturilor a pustietatilor. virtutile unui credincios real in divinitate deschid toate cimpurile existente in univers. principiul prin care aceste cimpuri s-au absolutizat este generat de iubirea pura...? cit de mult s-au multiplicat cimpurile divine este meritul hiperionilor/a sfintilor, realitate observabila in regnurile naturilor desfasurate in peisajele planetare. in fapt de-a lungul istoriei umanitatii au fost demonstrate foarte putine exemple de daruire suprema si contopire cu divinitatea, trairea numai la nivelul instinctelor a generat o lume majoritar lipsita de experimente in sacrologie. trairea in sacru este revelata si nu instinctiva, instinctul este un caracter animalic, primitiv si brut la oameni.
gestionarea informatiilor stocate in neuroni pe tot parcursul vietii pare un lucru imposibil privind capacitatile de procesare a neuronilor/a mintii in general supusa normelor societatii.
cita vreme in minte sunt procesate neadevaruri, realitati abjecte, culturi improvizate cum a fost cazul perioadei totalitariste umanitatea va trebui sa suporte suferinte mari la nivel spiritual si nu neaparat biologic intrucit hrana cea de toate zilele a fost asigurata cit de cit la mod comunitar. un spirit vigilent deschis in permanenta catre cimpurile cunoasterii iluministe a avut capacitatile sa identifice minciunile din disciplinele scolare, neadevarurile insiruite in istorie si alte discipline formatoare de profesii.
in faza initiala practicantul primeste o mantra -in termeni yoghini- in termeni europeni poate fi gindita ca o identificare a amprentei sistemului vibrational si numirea ei in termenul care confera sensul de unicitate. indicatiile au fost clare, sunt suficiente doar 20 minute in fiecare zi pentru ca de la o zi la alta omul sa constate ca se organizeaza mai bine in familie societate cariera, ca realizarile sinelui se rasfring armonios assupra arealului inconjurator oriunde s-ar afla.
nici unul dintre intervievati nu a fost explicit privind destinatia/sensul practicarii, nici unul nu a mentionat faptul ca sunt de la bun inceput necesare citeva exercitii ale capului si corpului, de pilda rotirea capului - pornind de la un punct central al pieptului fara a ridica barbia de pe trup, rotind capul spre umar de la stinga la dreapta, ridicind in pozitia gitului drept capul mult spre cer , continuind rotirea pina in punctul de pornire,exercitiul trebuie repetat si de la dreapta la stinga. repetarea mantrei facute in timpul unei expiratii adecvate are efectul pozitiv dupa ce capul si zona spondilozei cervicale sunt detensionate. alt exercitiu este blocarea energiilor gravitationale in pozitie de lotus s-au genunchi culcati, pentru ca energia sa lucreze numai in partea superioara a cimpurilor solare existente in jurul ombilicului. primul efect este disparitia sentimentului de foame, de lacomie, de invidie .respiratia trebuie urmarita cu puterrea mintii se poate calcula distanta pina unde poate ajunge respiratia in pace si liniste pina unde practicantul vrea sa fie extinsa. respiratia are gust culoare forma functie de amplitudinea capacitatilor practicantului, poate cuprinde o livada, un parc un munte un ocean o planeta intreaga la finalul experientelor transcendentale. a acest nivel primul spirit suprem care intimpina practicantul MamaDumnezeie cunoscuta de credinciosi Madona/ preoteasa Mari de orientali Nirvana, este spiritul planetei pamint. prima femeie indumnezeita prin cunoasterea si trairea in Dumnezeu. sunt fericita sa stiu ca este Zeita Geea. prima sotie a lui Zamolxis primul om indumnezeit pe planeta. primii fii au fost Hiperion si Ceres, evolutia lor a continuat evident imuabil, sunt spirite care nu vor pieri niciodata dimpotriva vor atinge sublimarea existentialista si spirituala in macrocosmos.
evident la fiecare a intervenit selectia conditionata de interese . organizarea mintii si constiintei in termenii armoniilor intru divinitate trebuie facuta de la primii ani de cunoastere a lumii. intrepatrunderile in lume si naturi nu trebuie sa genereze fractionare si blocare cu obstacole privind intelegerea similitudinilor vibrationale si contrariilor. sistemul eductional si credinta joaca roluri decisive in formarea indivindului. astfel eu am primit ocazia de practicare M. T ca pe un dar divin in momentul de maxima rascruce cind voiam sa termin cu viata, obsesie tenebroasa care m-a urmarit zile si nopti la rind desi ma consider un foarte bun crestin si loial credintelor stramosesti. am avut norocul absolutului omenesc si initiatic de a fi fost citita vibrational de un om avansat in practica M T. vibratiile cimpurilor gravitationale din jurul meu erau total bulversate, aura era intunecata, gindirea era stoarsa de energiile pragmatismului in termeni optimisti. practic pesimismul reprezinta fracturarea credintelor in Dumnezeu si sine. filozofia de viata a invatatorului meu a fost unica intilnita, pina in acel moment contactasem duhovnici ai bisericii, specialisti in psihologie, nici unul nu reusise sa imi dea solutia linistirii si armonizarii sufletului cu intregul vietii pe planeta si prin extensie privind spre univers. pentru salvarea sufletului si spiritului meu a fost nevoie de doar de citeva exercitii de respiratie in timp ce priveam spre frumusetile naturii inconjuratoare. prima sursa de hrana spirituala este geenerata de dragostea de arbori de flori, de riuri de reliefurile cunoscute din copilarie unde se formeaza radacinile existentiale si spirituale, dragostea fata de familie pina la venerare nu se poate pierde nici diminua niciodata. eceasta energie din sacrul cuantic a redobindit vigoarea pierduta de psihicul meu constrins in nedreptati si hartuiri. nu puteam procesa impuritati psihoenergetice nici din cele create de mine nici din cele observate cu precizie si tenacitate in jur. cumulul psihoenergiilor se face pe tot parcursul vietii, informatiile o data patrunse si clasificate in memorie nu mai pot fi scoase cu usurinta, cum de pilda azi o eroare in lucrul cu computerul se remediaza apasind tasta delete. din acel crucial moment al salvarii mele am devenit metodic mai puternica mai efervescenta dobindind spor in tot ce mi-am propus cunoscindu-mi evident potentialul cu limite profesionale, sesizind pina unde pot ajunge aspiratiile mele in spiritualitate, vocatiile de cariera pierd locurile primare in fata celor spirituale, se reconstituiesc metodic toate determinarile existentei prin motivatiile interactiunilor cu semenii. ce faci oamenilor lui Dumnezeu ii faci spune un text sacru, iar nimic din gindul si fapta unui om nu trece nepbservat. de la aceasta sintagma trebuie pornita lucrarea cu sinele.
in prima etapa suflul cercetarilor a fost limitat in cimpurile cunoasterii mele, in urmatoarea etapa am inconjurat cu respiratia familia, apoi colegii la locul de munca, progresiv vecinii din cartier, capitala, Romania si planeta in ultima etapa, rugind-ma/meditind admirativ la divinitate pentru Pacea linistea si armonia dintre toate fiintele si corpurile universului. rugindu-ma pentru altruism dar si aplicindu-l dupa puterile mele materiale decente, nu am aspirat la bogatii niciodata si la confort desi avusesem ocazia sa traiesc dolce fare niente, urmare primei mele casatorii fundamentata pe interesele sigurantei materiale si pe capricii ale erosolui imatur, cind am realizat ca traiesc in compromisurile promiscue a arivismului,a survenit lipsa de respect onorabil pentru barbatul respectiv, au survenit indezirabilele conflicte generate in scandal si palmuiri,cinism, ironizari aciditati condimentate cu injuraturi si invinetiri de obraji. ii spusesem categoric de mai multe ori- mai dute dracului cu aroganta si infatuarea ta, te dai mare cu banii furati, de parca ai fi vre-un inovator/ginditor de renume, te dai mare cu afacerile necurate, cu relatiile tale intre coruptii sistemului dictatorial. imi umflase fata si maxilarul abia mai putea fi folosit doua saptamini, apoi treptat durerile au trecut, a survenit o forma vaga de impacare, a farima de toleranta pe termen scurt neavind unde sa plec- indezirabile alegeri intrucit ele s-au repetat( balarii de constiinta care s-au inmultit daca nu au fost eradicate prelucrate cu precizie de intelept, am mai suportat citeva dramatice momente, apoi m-am inversunat in furie si dorinta de a corija cu o luminita intruchiparile demonismului. cind nu ii spargeam in cap farfurii si cratite de mincare il bateam pina nu mai puteam insa numai cind venea acasa beat, dupa ore de stat in bodegi, si baruri de noapte , atunci eu aveam mai multa putere si control asupra ideilor, dar atunci eu eram cea decazuta de la legile bunului simt si trai in normele divine, eram animalul salbatic dornic sa elimin orice forma de pericole asupra sufletul meu inegurat- cautam cu disperare o forma de dreptate prin dialoguri care nu aveau rezultatele scontate- am trait citiva ani in context grosier - conexiuni intre doua corpuri josnice- sex, mincare somn, compromisuri, bautura pentru entuziasm iluzoriu. 80% din societate traia astfel in compromisuri mizere, intr-un existentialism de jungla, 20% aveau comportamentul turmelor ingradite in stina si tarcuri. tacerea armelor a permis astfel porneasca motoarele progresului in mai toate sistemele, educationalul era impus in cultura artificiala si istorie masluita, in stiinte profesionale, intelectualitatea valoroasa era intr-o faza de cenzura incalificabila cind nu traia o dezidenta crunta, cind nu traia supliciile lagarelor comuniste prezente si generind in macro energiile sacrificiului suprem . in toata perioada cu rataciri am stiut ca dincolo de principiile platoniene ale grotei se afla si principiile paradisiace, semintele credintei in sacru erau adinc centrate in memoria mea astfel ca profanul nu m-a cuprins pina la devalmasie totala. in nici o biserica nu gasisem alinare vindecare nici atit, cele mai mari neadevaruri si au fost manevrate de religii si executantii orbi ai ideologiilor fariseice.
am divortat foarte greu, am reusit sa imi gasesc singura un loc de munca sa imi faca placere conform vocatiilor descoperite, desenator intr-un institut de proiectari. acolo am dat si de oameni minunati dar si de demoni instaurati in functiile de baza ale sistemului la prsonal si la conducerea generala. erau de-a dreptul niste stricati, depravati erotici, obsedati de pasiunile bahice, obsedati sa implementeze ascultarea ingenunchierea salariatilor . aveam in mine structura de a discerne si de a deveni curind incomoda, aveam deschiderea de a fi sincera si de marturisii cu bunii colegi sentimente trairi, emotii inalte. tradarea poate fi facuta numai de cei carora li se deschide sufletul mintea inima, spiritul si casa evident...... plingeam repetat, plinsul nu ma linistea dimpotriva ajunsesem sa lesin pe strada de citeva ori m-am trezit la farmacie, m-am internat in spitalul Brincoveanu si dupa investigatii se descoperise virusul hepatitei C- boala care nu tinea de cauza si efect alimentar, nici de contactul fizic cu diferiti microbi si virusi, tine efectiv de contactul sistemului individual de gindire si organizare cu virusii tuturor vremurilor . virusii informationali inabuse treptat si letal un spirit/ o constiinta. eu nu mai eram fericita in limitele existentei mele plina de paraziti pe constiinta, nu mai gaseam cuviinciosa pretentia de a gresi dupa care sa merg optional periodic la popi sa-mi dea farime de iluzii despre iertare liniste si control precar al potentialului /eficientelor intre semeni. primii ani de viata mi i-am petrecut prin biserici si rugaciune la ingeri, tatal meu facea repetate servicii bisericii in special preotului din sat, pot spune ca erau batrini prieteni, cunosteam toata casa si acareturile parohiei, ale bisericii, ma jucam intre altar naos si pronaos dupa cum imi dicta intuitia. evident sarutam icoanele cu veneratie pina dincolo de imaginabil care se reflecta in vise. in acea perioada cumulasem avutii spirituale care nu au putut fi ditruse de alte teorii existentiale, astfel atunci cind constrictiile au fost maxime din launtrul meu un veghetor striga ajutor in tacere. normele bisericilor actuale nu respecta cu fidelitatea vointele divine, sunt legi create in interiorul bisericilor care sa-i venereze pe preoti din aceste capricii ei sa-si adune puterea in fata legilor statului conforme cu etapele istorice. cele mai dureroase dezamagiri le-am trait cind am realizat cit de perfida este biserica si locul multora din slujitorii ei un blestemat loc de impostura si de monstryuozitati umane cu de pilda au existat in inchizitia catolica si ortodoxa. in spatiul carpatic biserica ortodoxa a creat la fel de multe crime oribile ca in cea catolica raspindita in tarile europene si de peste oceane.intilnirea spiritului meu cu un initiat pentru vindecare a fost aidoma cu expunerea unui corp la radiogragie, ecograf, pentru depistarea maladiei. daca tratamentul in fizic are randament sedind locul bolnav pentru a nu se raspindi boala, in psihic tratamentul nu face decit sa opresca sistemul de gindire de a mai procesa ceva. acest fapt nu inseamna nici decum vindecare, categoric nu inseamna efort de evolutie, inseama adormirea treptata pina la definitiv a constiintei- in cazuri grave pierderea constiintei si automat coborirea la instinct- caracteristic animalelor. psihologul spitalului brincoveanu a fost sincer, mi-a spus ca orice tratatament as lua ma va duve spre o stare legumicola, eventual in starea de robot pentru a continua lucrarile la care m-am angajat profesional/social. a fost o femeie astfel ca am avut o faza de desclestare si am plins indelung in cabinet, am povestit zile la rind pasaje din soarta mea, seara adormeam cu ajutorul unei pastile pe care mi-o oferea din poseta, ma-a asigurat ca este din plante. putin credibil insa mi-a recomandat sa continui sa fumez daca acest lucru ma linisteste pe moment- marturisindu-i banuiala ca starile de lesin se datorau pacatului de afuma, cum spusese un popa "priceput la toate". sora barbatului meu maestra la o fabrica din bucuresti tocmai se sinucisese dupa ce tratamentul cu sedative i-a afectat mai mult constiinta. orice medicament este un drog, un narcotic mai mult sau mai putin periculos, eu am cautat sperante imposibile astfel sa ma droghez cu miracolele divinitatii, am respirat lumina si iubire din frunza si iarba, din pomi si fluturi din surisul florilor, din sinceritatea de pe chipul oamenilor sfrumos de sincer pina la stadiul de artistic. am gasit un refugiu in carti, am citit multe cari din cultura universala, am realizat ca in marile rascruci conducatori lumii au cunoscut coborirea constiintei in salbatic si au generat razboaie de o cruzime inimaginabila, cind se imputinau la maxim valorile spirituale umanitatea avea inca o farima din energia sacrului care trezeste precum zorii blinzi. trezirea cu fata spre natura mi8rabila si arta vindeca si inobileaza indiscutabil cu o forta inegalabila este generata de tot ce este mai inaltator in umanitate arta este un segment al dimensiunii Creatoare in timp ce sistemul medicinal infaptuie acte de salvare in dimeniunea inteligentei Salvatoare pe termen scurt mediu si rar lung. veneratia de fasupra artelor si actului creator defineste segmentul miracolelor edificatoare pretutindeni in lume. Savantii sunt cumuli de eruditie si admiratie divina, cercetatorii sunt cumuli psihoenergetici fenomenali, le este predistinata soarta dinainte de nastere dar ei au datoria sa o desavirseaca aplicind formele de cunostere dobindite.

in momentul in care am realizat ca am devenit o parte vindecata/ o celula mica fragila intrun nucleu din creatia intregului divin am dobindit vointa tenace continuarii si descoperirii intregului divin.
toti oamenii in viata sunt importanti este imperios necesar ca fiecare sa isi cunoasca menirea si locul, este maxim revelatoare de liniste si impacare intrinseca descoperirea respiratiei divina ca facind pururi conexiuni cu umanitatea conferindui inteligenta si energie de a fi cocreator. practicarea M T nu impune nimanui niciodata ruperea de credinta initiala conform religiei din sinul care s-a nascut si botezat, dimpotriva este o continuitate spre accederea pe nivel superior. M. T a intrat in Romania pe mai multe cai, imediat dupa al razboi mondial. multe grupari au fost foarte discrete intrucit intelectualitatea in romania a fost vinata si hartuita de puterea bruta care se instaurase in toate segmentele.
dupa revolutie in Romania a venit un iluminat autentic, citiva ani la rind a initiat in practici M. T. mii si mii de oameni. m-am inscris si eu la cursuri, initial pentru a ma asigura ca cea ce pacticasem cu aproape cinsprezece ani inainte este sanatos relevant pentru evolutia mea. secundar pentru noi exercitii spsihosomantice necesare cursului de evolutie. in prezenta profesorului meditatia insemna ca practicantul trece prin starea de curatare a cimpurilor din jurul corpului. oare un consecvent in lucrarile fizice ale naturii nu trece la indepartarea balariilor din ograda proprie si din casa? evident ca da, acelasi lucru trebuie sa se petreaca insa cu exercitii mai rafinate/cu energii mai subtile pentru organizarea mintii si pina la a o ridica la Hiperconstiinta/ dimensiunea suprem cunoscuta de terani in care lucreaza Hiperionii- energiile neutronice , electronice rafinate. dupa citeva zile nu mai puteam sa stau linga nimeni fara a simti durerile fizice ale aceluia. intro zi fata de toti cursantii am spus ca cineva a fost recent operat in abdomen si ca are dureri puternice, era real, profesorul m-a troimis in cealalta incapere, insa cu usa deschisa am simtit puternice dureri de umar, cineva din sala avea o fractura la umar. simteam dureri multidirectionale, simteam energii frumoase ori potrivnice la tot pasul. dupa terminarea cursurilor urmare practicilor de asimilare energetica fizica si metafizica m-am confruntat cu suficiente momente confuze. fericita ca profesorul mai este in tara l-am mai contactat, mi-a spus ca trebuia sa fac un curs evoluat /elaborat, care pur si simplu transforma ipracticantul in fenome, la un nivel in care poate exersa levitatia, inaltarea in cimpuri de aer, cmersul pe apa, scanarea cimpurilor precum un computer tomograf face investigatii in sistemul medical asupra corpurilor... imi amintesc ca am exclamat- Doamne, domnule profesor dar aceste fapte il identifica si unicizeaza pe mintuitorul Hristos conform relatarilor bibliei- unicitatea hristica nu a mai fost atinsa de nimeni. Citiva ani, mai tirziu din lecturari ale culturii orientale si yoghine patrunsa la noi prin macrodeschiderea granitelor fizice si culturale am inteles ca si iluminatul zeu Budha a aplicat diversificari de creatii miraculoase insa fara a tinge dimensinea dumnezeiasca, astfel incit sa reflecte intreaga inteligenta a Divinitatii.
voiam sa fiu precisa in practici, sa selectez exact valorile, sa stiu ca o nevoie imperioasa de continuitate, precum o respiratie continua ce trebuie sa pastrez din acele energii care nu-mi apartine-au. multi ani la rind am emis energii psihosomatice cu multe impuritati asemeni izvorului care prin suvoaie navalnice tisnid la suprafata scoate din adincuri noroaie si tot felul de materii din regnul minaralier intilnit pe parcusul efortului de nastere si creatie.
asemeni exploatatorului de energii care sondeaza reliefuri soluri materii dupa comori naturale-de pilda descoperind o sursa de gaz constata ca o perioada din adincuri ies la suprafata si alte energii. impuritati ce nu folosesc la nimic, totusi industrializarea a fost si este pregatita pentru rafinarea materiei pentru o sinergie exacta are nevoie de timp si spatiu control si precizie functie de scopul planificat. despriderea sufletului de profan implica uneori si trecerea prin capcane, prin riscuri, prin arealuri periculoase, spiritul mititel isi testeaza anduranta, rezistenta la factori antagonici. inainte de a fi devenit Hiperioni - ghizii spirituali ai umanitatii au trecut prin toate etapele de la barbar la progres tehnoenergetic finalizind toate etapele iluminarii. Asii din mineca ai Marelui Magician( cum mai este numita Divinitatea copilaroasa si jucausa in basmele si legendele umanitatii) bat in toate jocurile cu cartile popii si valetii. pentru a fi un as in toate ipostazele de viata este nevoie de lucru consecvent sionorabil cu toate retelele de interactionare. nici o impuritate nu poate trece neobservata de un spirit perfect organizat si structurat intr-un nucleu de societate. Asii in jocul vietii zonal dar si global au dejucat scenariile religiilor inchizitoriale, a ideologiilor dictatoriale, au dizolvat prin acte de curaj mari segmente de demonism.
cred ca este o vreme propice sa umblam la comutatoarele spirituale sa ne tehnicizam sistemul de gindire cu tot potentialul sacrului, poate ca o majoritate s-a trezit dupa ce a constatat ca prin profan ne autodistrugem pe sine dar si natura planetara pe care o incarcam cu o gindire mizera, bruta junglica. divinitatea/ sacralogia este relativ noua in context de citeva zeci de mii de ani si nu de sute de milioane de ani cum vehiculeaza unele dogme. Divinitatea in proces de evolutie- ca in toate studiile/experimentele la care se supune implica exclusiv umanitatea, la o prima observatie inseama ca pierderile umanitatii sunt pierderile divinitatii, ca procesul de recuperare este intotdeauna greu si dureros de suportat.
fiecare individ este o celula din pentaliarde de celule ale intregului divin. cind un om este bolnav este durerile sunt simtite si de dumnezeu, este conectat cu noi toti prin respiratie dar si prin cordoane astrale ezoterice. sa respiram in lumina si dulceata/deliciile ofertelor vietii este un act de triumf asupra mizerabilui salbatic si profanului uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu