luni, 29 august 2011

CALEA SACRULUI

Calea sfinteniei incepe la confluenta moralitatii curate cu altruismul aplicat. Matca sfinteniei prin extensie in naturile umane si vegetale deschide oportunitati inimaginabile care pun bazele idealismului planetar.
Nivelul si dimensiunea sacrului este un spatiu guvernat de ierarhiile divine incepind de la arhangheli, continuind cu serafimi , heruvimi, cu tronurile hiperionice ale celor 12 galaxii, cu metatronul universului Hiperion , terminind cu Dumnezeu unicul.
emotiile create de sistemul de gindire por reflecta calea pe care un individ o urmeaza, cel care merge pe urmele hiperionice/hristice sa-l caute nu poate rataci foarte mult in instabilitate emotionala. un hiperion este iubire si compasiune impreuna in armonie cu nevoile umanitatii, respectiv divine.
Insusi Dumnezeu este in evolutie pe scara eternitatii/infinitului. creatia lui evident ca nu este ideala, nu asigura tuturor vietatilor o fericire paradisiaca, insa duce prin ierarhiile divine eforturi continue si gasind solutiile precise lucrind simbiotic cu ambele inteligente creatoare si salvatoare, eforturi observate in deplina modificare in fiecare deceniu mai mult conform planului astrologic intins pe doua mii de ani cit reprezinta o era iluminica.

compasiunea este o emotie slaba, iubirea de semeni este emotia puternica, impreunate cele doua in mintea coborita in inima fac din om un sfint intro clipa pentru o ora, pentru o zi sau citeva saptamini. pentru continuitate imuabila procesul sacru emotional trebuie continuat zi de zi si noapte de noapte, citeva luni fara intrerupere, astfel practicantul sacrologiei il intilneste pe Hiperion/cristosul mintuitor. rare au fost spitele terrane care au trait cu adevarat continuu in Hiperion/Cristos.
compasiunea pentru bolnavi si sarmani se naste automat in prima faza din grija de a nu trai acele stari si suferinte, daca sistemul de gindire imagineaza imediat o stare de bucurie ca este sanatos si implinit pentru continuarea existentei, se petrece un fenomen magic, toate celulele multiplica aceste emotii si le raspindesc in cimpurile gravitationale. precum cauzele si efectele mareei energiile mintii pornesc din glandele tiroidiene si pituitare spre lume si naturi apoi se intorc la matca incarcate de mii de ori cu aceeasi energie emotionala. in cazul emotiilor negative, care produc repulsie si spaima o minte rataceste printre prejudecatite deja instaurate in societate, evident mintea isi creaza propriul sistem de aparare ajungindu-se in final la un egoism individual pragmatic care da sentimentul de detasare, cu aparente de siguranta- sintagma mie nu mi s-a intimplat asa este folosita de minti in sistem egocentric
detasarea de lume respectiv cvasiizolarea de problematicile dramatice este in in fapt o indepartare de sacru.
traiul in dimensiunea divina inseama IMPLICARE totala fara nici o abatere de la curs.
dar doamne, cita sfintenie am intilnit in mari oameni de cultura, in mari inovatori de forme de progres, as trai un miracol sa reproduc in minte emotiile de compasiune si iubire ale creatorilor de bine de sanatos de frumos, de splendori de minuni in ultima instanta. de pilda cum sa nu se inchine lumea in spiritul lui Alexander Fleming care a creat penicilina.
a avut emotia compasiunii fata de milioanele de oameni care mureau invadati de infectii, a avut si iubirea de ei prin dorinta de ai salva, motivat de acest frumos deziderat la cautat pe Hiperion/Hristos, i-a impartasit ardenta dorinta, a cerut sa fie alaturi de EL in iminenta rolului de Creator si Salvator a lumii si a primit de la divinitate toate premizele unui geniu. in toate domeniile stiintei Dumnezeu a investit minti geniale spectacular de stralucitoare.
ma intreb obsedant de ce sunt foarte putine cazurile de salvatori si creatori din sinul bisericilor ?
am un singur raspuns pe care il emit fara menajamente, in biserici s-au ascuns intotdeauna farisii si cele mai perfide minti.
au vrut avutii mari fara sa intreprinda prea mult prin truda personala, au lingusit puterile fiecarui veac pentru a li se ceda o parte de putere prin care de fapt au controlat si formele supreme de guvernare a societatilor deseori avind forta care a generat marile conspiratii asupra imperiilor, monarhiilor, actualmente exercitindu-si forta diabolica asupra imperiilor macroeconomice si financiare. vicleniile au generat mari acte de agresiune si de violenta, de asuprire si exterminare a tuturor elementelor potrivnice- inchizitia care a dainuit multe secole este marturia dovada incontestabila ca bisericile cresc la sin balaurul mitologic si prozelitii mortii. acum doua mii de ani Hristos/Hiperion, a venit cu noile elemente de reformare a bisericilor , afirmid ca in trei zile va demola vechea biserica si va construi alta noua.
au trecut trei sute de ani de mari sacrificii si martiri pentru ca biserica crestina sa puna citeva elemente de temelie, abia in anii 300 d. hr. crestinismul a fost acceptat intre alte religii . crestinismul ca religie a continuat inca 1700 de ani generind martirii, razboaie prelungi si repatate in ritm diabolic cruzimi inimaginabile.in biserici nu am intilnit sfinti ci gropari si calai, rari oameni cu majuscule, a caror imagine a fost folosita de biserici, a caror bucati din trupuri dupa moarte au fost expuse sa ia mintile spre convertirea celor nestiutori si rataciti din pacate prea multi. astfel mase mari de oameni au putut fi manipulate si controlate la discretia demonismului. a napircilor in sutane negre ca dracul.
ce intelepciune poate exista in pomana care se pretinde a fi benefica pentru un mort, la trei zile apoi la o saptamina, la o luna la un an? nici una in afara de interesul bisericii de putea dijmui , nici un mort nu mai maninca si nu cred ca exista pe lume vreum om care sa poata afirma ca un raposat din familie i-a cerut sa imparta ceva cuiva. Isus Hristos indeamna la actele de binefacere in dimensiunea viului, sa se imparta si celor saraci din belsugul familial in orice moment al vietii nu doar la inmormintari unde se aduna oamenii ca semn de respect si regret totodata pentru cel pe care il pierd .
nici un dram din invataturi ideal altruiste nu este respectat, mici farime de bine impartite pe ici pe colo pentru a crea impresii, poate pentru usurarea constiintei unor elemente ale bisericii. bisericile nu reflecta planul divin, nu se argumenteaza ca un segment primar in institutie de educare in spiritul curat/sanatos al umanitatii. intro societate moderna Statul creat pe competente sistemice poate asigura celor cu dizabilitati o decenta de trai. in toate comunitatile exista cazuri grave de inabilitatea fizica, rare sunt cazurile in care biserica se implica sa le mentina in viata cu eforturile proprii. cel putin la noi in tara abiserica consuma o mare parte din avutia statului creata din eforturile/dijmuirile contribuabililor.
daca biserivca este o institutie veritabila a divinitatii de ce nu se intretine prin mintile geniale pe care le pretinde, dimpotriva este in ipostaza de cel mai mare cersetor/ consumator/devorator de beneficii si progres. biserica romaneasca detine mai mult de un sfert din toate resursele patriei. am specificat, lipsesc scoli, spitale, dispensare ateliere si laboratoare de cercetare si creare necesare progresului, insa zurgalaii bisericii si t6oate clopotele inspira temerile dezastruase ca umanitatea este plina de pacate si doar ea poate poate purifica- biserica in forma ei actuala este o jignire la adresa divinitatii, este un flagel, o molima care devora viul inteligentelor naturale regnurale.
Hiperconstiinta in termeni tehnostiintifici este atributul maxim evolutiv al unui traitor pe pamint . o data maturizata hiperconstiinta elimina din toata matca ei impuritatile informationale, dogmele sunt inlaturate pastrind esenta straveche care le-a generat. esentele nu pier ele cunosc pe parcursul evolutiei modificari simbiotice adaptabile cu noile descoperiri. hiperconstiinta este un laborator de indumnezeire in care clipa de clipa se petrece ceva revelator.
studiez de mica caile de cunoastere a divinitatii, ca un exercitiu de respiratie ca o dependenta inexplicabila numita predestinare . pledez cu toata forta spirituala pentru o libertate a cautarilor principiilor sacrului, a exprimarii sufletului pe toate retelele socioculturale traditionale. cred cu toata forta ca poate fi sacru si un om de la tara cu putine/ fara contacte cu lumea avansata prin sistemele confortului modernitatii, cum perfect motivat in sacrologie poate fi un om de stiinta ancorat in nevoile umanitatii.
asteptarile mele de la institutia bisericii in care imi manifest fiinta au fost nu mari cit muntii ci firesti ca niste cimpuri pline de lanuri pentru piinea cea de toate zilele asigurata tuturor oamenilor de pe planeta, nu prin miracolul savirsit intempestiv/neasteptat cit omenesti curate in primele faze ale altruismului . nobletea si generozitatea sunt virtuti inca neatinse in jungla urbana si rurala.
nu exista sat in care sa nu troneze o biserica uneori chiar doua desi un elementar dispensar lipseste, nu exista oras in care sa nu existe cite cinci sase biserici, catedrale pe cartier, insa spitalele perfect dotate lipsesc , mizerabil paradox al mileniului trei cu patrundere incisiva in spiritul libertatilor democratice.
halal de biserici, halal altruism protopopesc, lamentabil sistem de reflectare a realitatilor actuale, nu exista sfinti nu exista sacru in macro sistemul megaavaritiilor. el sa extins si a prosperat pe nefericirea unor majoritati ale maselor nestiutoare, ratacitoare prin dimensiunile cunoasterii sacrului existential. maxima cutezanta o orgoliului arivist si avar ca un reprezentant al bisericii sa se intituleze preailuminat, preasfint- numai si numai pentru ca toate bisericile au dominat lumea exprimind invataturile dogmatice cumulate si solidificate pe baza unor prejudecati salbatice. limbajul de lemn le este atribuit si potrivit ca o manuse, fariseimul a inceput cu viclenia si perfidia instaurata in centrul tuturor religiilor. au dijmuit pina in ultima zi de viata avutul fiecarui exponent al credintei.
eu nu gasesc vreo diferenta uluitoare intre practicile unui vrajitor si un preot, efectul contactarii ambelor ipostaze este acelasi, respectiv ambele implementeaza sugestii primare de bine si confort emotional in mintea apelantului , desi ambele inoculeaza in om credinta ca ele au produs prin stiinta miracolului starea de bine si deschiderea caii de progres ... cauzele care au dus la disconfortul sufletesc tin de diversitatea mediului familial, carieristic, social privind interactiunile cu semenii si intrepatrunderile psihoenergetice in esentele regnurale.
suntem in mileniul al treilea la inceputul unei alte ere care este planificata numai in termenii stiintelor superioare. biserica in urmatorii o suta de ani va disparea, eu incepind de acum exult de fericire ca m-am eliberat de dogmele ei tribale, salbatice, ineficiente chiar si pentru un ciine ce adera sa fie om o zi in viata lui fara sa fie legat in lanturile bisericii.

calea sacrului a fost infaptuita si deschisa de comunitatea carpathos in civilizatia Zamolxes acum 60.000 de ani. principiile renascentist iluministe au instituit religia umanismului divin. sistemul de gindire functioneaza la nivele superioare numai daca neuronii au activati atomii iluminici existenti in toate celulele organismului uman. in in acest spatiu si timp numit ciclu complet de viata pe scara evolutiei planetar universale au conlucrat toate cele cinci energii primordiale, aer, apa, foc, pamint, mineral in simbioza cu energiile atomoiluminice solare existente in homosapiens. acualitatea umana reflecta o lume nici sfinta nici imbecila total cum concluzioneaza uriasul ginditor filozoful Emil Cioran. intreaga lui opera este o referinta de concluzii precise despre existententialismul lumii intre filonii prezumtivi ai bisericilor. maestrul pledeaza pentru introspectii in constiinta si hiperconstiinta, indeamna discret la vigilenta si deschiderea inimii si mintii in fata minunilor naturii care isi expun transparent toate sursele energetice. biserica este invaluita in mister, ea limiteaza potentialul gindirii, o ingradeste cu ziduri de netrecut.
rolul altarului din spatele catapetesmelor este mai mistic .ai ascuns decit al vrajitoarelor care opereaza cu elemente pe fata si in fata solicitantului . Dumnezeu nu poate lucra in scop evolutiv ascuns intre mistere pretinzind totodata sa fie iperceput inteles si urmat in dimensiunea inteligentelor Salvatoare pe axa orizontala si Creatoare pe axa verticala. suprapuse cele doua linii reprezinta simbolul Crucii. intreg universul cu soarele in centrul intilnire al orizontalului cu verticalul s-a polarizat prin semnul crucii. daca facem un grafic al existentei noastre folosind simbolul crucii, procedam astfel- omul de la nastere este centrul propiului univers precum Soarele- energie atomoiluminica. cu fiecare gind pozitiv ne inaltam in cunoastere numai aplicind cu naturile elementele cunoasterii in legea moralei care este numita legea bunului simt. cu cit faptele si gindurile bune sunt mai multe cu atit linia/cursul orizontal se ridica pe axa verticala.
cu cit starile negative sunt mai multe cu atit mai mult axa orizontala coboara pe axa verticalitatii deci a eternitatii. fiecare om are o memorie astfel ca isi poate masura si califica actiunile pe tot parcursul vietii. cu faptele bune hasuram latura dreapta atribuita hiperconstiintei pornind de la orizontal spre vertical in sus. toate gindurile si faptele negative slabe se hasureaza de la centrul orizontal stinga in josul punctului central. partile hasurate areprezinta laturile care reflecta in specialitatea metafizicii evolutia sau involutia unui individ. o majoritate veti constata ca frecvent ati facut un pas inainte si unul inapoi, insemnind ca ati ramas oarecum in echilibru primar. multi vor constata la un moment de trezire al constiintei ca au facut un pas inainte si trei inapoi. regretabil ca umanitatea a avut multe repere demne de urmat si totusi nu a facut acest lucru raminid in sistemele evidente ale junglei. cel smecher viclean il foloseste pe cel slab, cel puternic viclean il exploateaza pe cel moral lipsit de vigilenta.
multi vor constata ca au pierdut foarte mult timp dind sanse altora si lor aproape de loc. pentru a fi liberi deschizatori si intreprinzatori de principii, de idei, de inovatii, multi veti constata ca v-ati manifestat toata viata conform altor vointe ca v-ati inabusit propria personalitate, insemnind evident caracter slab, instabil emotional, dependent de spusele altora. biserica biiguie de mii de ani sute de gingaveli si mii de prostii care nu au reflectare si funfdamentare in cele cinci naturi primordiale care nu trezesc prin marile emotii cele cinci simturi, auz, vaz, miros, pipait, gust, intrucit toate cinci sub guvernarea libera a constiintei creaza matca individuala cu sinergia simtului al saselea iluminist renascentist. indiciul imuabil ca dimensiunea hiperconstiintei nu mai are bariere dogmatice ca spiritul liber traieste in comuniune divina cu toate creaturile din univers din fizica si din metafizica. este matca hiperconstiintei care se exprapoleaza in toate serverele galactice iluminice cu viteza luminii plina de splendoare si miracol creator. intelege ca Dumnezeu nu este ascuns ca este iubire continua, ca ne asteapta pe toti fara sa ne impuna legi prin care sa jungem la El, ne ajuta sa intelegem ca toate repercursiunile /suferintele fericirile sunt produsele mintii noastre a sistemului bioenergetic.
mai ales veti intelege ca in arborele cunoasterii fiecare suntem o frunza supusa tuturor influentelor, tuturor energiilor cu care intram in contact in ritmuri ciclice. daca nu suntem vigilenti in nervuri intra viermii si rod, intra virusii energetici si oxideaza toate mineralele cu care arborele ne hraneste existenta, astfel observam ritmul frunzelor care se ofilesc si cad maronii si cenusii mult inainte de vreme. lumina care cade de sus nu trebuie oprita la frunzele din virf cum nici seva din pamint nu trebuie sa aiba blocaje pe la mijlocul unor ramuri, dimpotriva toate energiile trebuie sa conlucreze armonios in toate nervurile arborelui vietii, pentru ca sarpele viclean perfid simbolul bisericii sa nu stranguleze nici un ram prin incolacirea lui pe arbore. dumnezeu a asezat in mod aproape egal inteligenta creatoare si salvatoare in electronul cu care ne nastem, electron in care sunt inmagazinate din memoria ancestrala toate formele de cunoastere. dupa 21 de ani cind omul intra in prima etapa a maturitatii electronul - care este o particula solara, este activat pregatit sa proceseze intreg sistemul energetic bio si psihosematic. planul vietii este ca dintro singura particula la sfirsitul vietii sufletul omului sa devina un astru, luceafar, un sor- nicidecum un asteroid fieros, calcaros, o formatiune gazoasa de pucioasa, iar spiritul sa devina un dumnezeu nicidecum un buh de animal care se intrupeaza repetat pentru a avea salturi evolutive. un om se poate naste pe un nivel de viata de o mie de ori pina cind invata lectiile acelui nivel, pentru repetentii nu este de vina ierarhia divina, nici nu i se pregateste o viata de penitenta , primeste automat liberul sau arbitru cu primarele calitati de a decide si selecta caile pe care vrea sa isi exercite viata si potentialitatea psihoenergetica.
cit voi mai trai voi pleda pentru aducerea in constiinta a cunoasterii primului om indumnezeit in Univers- Zamolxis . lumea care s- a dezvoltat sub veghea domniei sale a fost lumea blindetii si armoniei, a generozitatilor sufletesti. natura pe atunci saracacioasa in regnuri putine si fragile s-a dezvoltat sub inspiratiile lumii zamolxiene pina la abundenta regnurilor observata azi pretutindeni. in acest timp din regnuri animalice s-au desprins sufletele de homosapiens la inceput jumatate om jumatate animal. daca ne privim de la nastere si ni se pare ca suntem oameni de ce sa nu continuam manifestarile fiintei pina la certitudinea ca suntem fii, urmasii lui Dumnezeu. sa putem privi in oglida divinitatii cu convingerea ca lumea este cu inca o celula mai superba mai armonioasa si mai sanatoasa in idea ca omul traind in dumnezeu reprezinta numai o singura celula. ca lupta psihoenergetic sa nu moara distrusa de virusii cancerigeni. celule omului invadate de virusi se metamorfozeaza pina la stadiul de salbatic. iubirea si curatenia sistemului de gindire sunt singurele modalitati de evolutie.
nu am prea multe remarci de comentat despre indirjirea de a ramine salbatic ori domestic pe nivelele unui si doi de evolutie umana nivel locuit si de animale tocmai pentru ca si elementele animalice sustin/intretin/hranesc viata umanitatii pe pamint. nu comentez sacrul din regnul vegetal si mineral. este domeniul pur de exprimare poetica , insa pot marturisi cu cita iubire ma inchin la sfintii arbori la minunatele vegetale, la sfintele energii din dimensiunea Mamei Dumnezeie planeta Terra care ne suporta indiferent ca suntem oameni sau bestii animalice indiferent ca suntem negri sau albi. vibratiile fiecarei fiinte se pot modifica prin vointa absoluta. suntem in ritmuri foarte scurte de gindire ca fluturii de tandri, inocenti si blinzi precum caprioarele , zburdalnici ca maimutele din copac in copac suntem visatori ca florile intre zefiri ori ca furtunile care au cumulat o incarcatura negativa informationala, curentii ideatici pot fi calmi si senini, cum pot fi involburati si tumultuosi ca o avalansa de suvoaie. pina la indumnezeire oamenii isi incearca nervii, furiile pe semeni si naturi, exerseaza./ experimenteaza forta de neoprit de a vina animalele neaparate, fiecare fericite cu ce le-a inzestrat natura.
pentru a fi cit mai exacta in afirmatiile despre zeul Zamolxis, vreau sa specific faptul ca astfel i se adresa comunitatea - Dumneata zeu.
cind vre-un sol din alte comunitati venea sa obtina ceva el se prezenta Samoil is( cu i din a).
tuciurii pe care comunitatea ii numea draci au interpretat mult mai tirziu in zamols is. pe ei s-au interpretat traci. veneu din sudul balcanilor, veneu din asia, din nord din toate zonele solii tribale care cereau solutii si chiar alimente, ei nu erau capabili sa se organizeze in gospodarii, nu stiau agricultura, nu stiau sa vorbeasca, nu stiau nimic, Zamolxis ii ajuta stiind precis ca formeaza primele comunitati homosapiens.
cind Divinitatea s-a prezentat lui Zamolxis erau unul si acelasi T- os- mai exact osul verticalitatii. bratele crucii de jos erau atit de inalte incit orice gind se materializa in vibratie intii apoi in esenta. Zamolxis hranea pamintul si toate vietatile cu gindul. la inceput avea o aripa in loc de brat, in acel chip a reusit sa se salveze pe ultima planeta de pamint Ceres. a fost distrusa de puterile extraterestre negative, mai exact acele fiinte au atras prin vibratie foarte joasa asteroizii care s-au ciocnit intre ei pina au zdruncinat planeta Ceres.
mai specific citeva chipuri de pseudoumaniozi care au trait astfel pe parcursul a citeva milioane de ani, centauri , ciclopi, sirene, elfi, minotauri, lincsi,
arcasi, mamuti, lemurieni giganti din care au evoluat atlantii. lemurienii - semioameni cu coada si copite, au trait in sudul planetei pe continentul care a disparut sub ape- Atlantida. delfinii cu spada au fost primele animale acvatice care au populat oceanele si marile formate dupa dezghetarea planetei. sunt cele mai inteligente animale pe planeta. din delfini au evoluat sirenele din sirene civilizatia care a populat golfurile din sudul continentului european .
structurile neuronale si configuratia creerului sunt identice cu ale omului. in evolutie inceata ( prin repetentia psihoenergetica) au generat balenele, in involutie au generat rechinii si reptilele acvestre. de la prima viata omul curat prin salturi de evolutie devine Hiperion, prin decadere devine animalul caruia i-a copiat vibratiile. a fost sobolan devine sobolan, a fost maimuta devine maimuta, a fost reptila devine reptila, astfel nu mai trece prin pseudometamorfoza ci se metamorfozeaza conform rezonantelor- a vocii padurii pe care o urmeaza. primii oameni veritabili ca specie au aparut in urma cu 60.000 de ani. au populat zona balcanica inclusiv nordul turciei si nord vestul asiei. dupa aparitia triburilor barbare pentru a evita disparitia si luptele s-au retras catre muntii carpatii . in jurul muntilor carpati s-au dezvoltat primele specii vegetale cu rod arboricol, primele cereale, primele turme de ovine bovine primele specii de pasari domestice. Closca cu puii de aur este simbolul sacru al civilizatiei Carpathos.
romanii sunt urmasii de ultima generatie a Hiperionilor - civilizatia guvernata de Samoil- numit eronat Zamolxis. limba promordiala a fost latina, romanii ne-au furat identitatea, cum grecii ne-au furat religia si cultura, cum nordicii neau furat avutiile prin agricultura. de zeci de mii de ani, muntele Omul, muntele Sinai, muntii Fagasului adapostesc energiile Hiperionice- ezoterice- oculte.
Spiritul Hiperionic nu poate fi furat, este pururi renascent capabil sa se organizeze in confort de viata optim oriunde pe glob. Closca cu puii de aur este centrul galaxiei taurus unde se inmultesc energiile atomoiluminice . de acolo coboara pe pamint vibratii fotonice pentru fiecare nastere pe acest pamint sacru care din toate timpurile se numeste Gradina Maicii domnului si care este cu adevarat inima Planetei. pe principiul vietii conform caruia primul organ care se formeaza intrauterin la fat este inima. pe acelasi principiul planeta Mama Terra are inima localizata in Carpati. sa il cunoatem pe Bunul Dumnezeu este dezideratul fiecaruia dintre noi cei ce ne numim credinciosi ai Divinitatii. calea abosoluta de cunoastere a Lui Dumnezeu este stiinta cu tehnicile de aplicare a principiilor virtuoase- umanist iluminist renascentiste.
Cine il cauta pe Dumnezeu in prima etapa cunoaste poporul roman si generozitatea care l-a facut cunoscut si pretuit pentru omenia lui . marturie stau operele lui Solomon,Platon, Aristotel, Herodot, Strabon, Hipocrate, Socrate si multi alti descendenti ai civilizatiei hiperionice.
mindria nationala este Mihai Eminescu luceafarul culturii romanesti care l-a venerat pe Hiperion, motiv pentru care biserica si spionii europeni catolici l-au ingradit, hartuit si in final l-au ucis asemeni lui mii si mii de oameni de cultura au fost ucisi tradati de biserica ortodoxa, mii si mii de calugari care din sinul bisericii au cerut reformarea in totalitate a principiilor sacrului au fost ucisi in torturi cumplite ingropati cu lanturi si catuse in gropi comune. toate scrierile marilor ginditori din sinul bisericilor au fost sustrase si declarate ca fiind al altor elemente.
straniul bisericii a evoluat in terifiant, in teroare, in cazuri fericite in substituire de chip de esente de vieti. in acest mileniu libertatea de gindire respectiv de expresie a tuturor popoarelor scapate de sub dictaturi de stat si religie, va obliga bisericile la mari si definitive reforme. altfel vor disparea spulberate de stiinta care se dezvolta uluitor de rapid si de amplu, parca sa recupereze timpul in care religiile au tinut in transa in suspans, in come, agonii, iluzii deziluzii si deliruri umanitatea in ansamblul ei central.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu