vineri, 2 decembrie 2011

DESPRE SINDROMUL CAPREI

regretabila constatarea ca o capra sanatoasa poate fi turbata de o singura muscatura ori atingere de un animal turbat ori efectiv conlocuirea cu un animal suferind de turbare. in contextul vital conexiunile umane se fac conform casei astrologice guvernate de capra. capra este elementul cel mai blajin dupa oaie in astrograma existentiala.

despre sindromul caprei la romani s-au scris sute si mii de pagini in conotatia cea mai negativa
"sa moara capra vecinului". de la aceasta perceptie oportunistii demonizati au sesizat ca mai bine sa moara vecinul sa isi insumeze capra si celelalte bunuri...... in genere o capra, un om, o alta fiinta un obiect chiar, dispare sufocat de sindromul distructibil deseori mai dispretuitor ca moartea . Moartea nu este un sindrom este un fenomen imperios care in definitiv face parte dintro cauza universala naturala. se apropie sarbatoarea sfintului NICOLAE aducatorul de bucurii tuturor copiilor lui Dumnezeu. eu de ani de zile ii cer o revelatie, prin ruga ii conjur indurarea de la Dumnezeu pentru toti romanii imbolnaviti de furibund de cinism de inumanul care distorsioneaza si compromite omenia caracteristica fundamentala a romanilor... trezire ca o iertare in loc de nuielusa de bici de bite de topoare de secere de iatagane verbalistice cit si in materialitate... de la cel mai mic si pina la cel mai mare din societate toti avem imperioasa nevoie de factorul curabil, de tratamentul divin pina la nivelul de sus umanist renascentist pentru a putea urca cit mai multi inca o treapta in nivelul ilumist renascentist.
eu doresc (pentru fericirea mea si astramosilor neamului- in succesiunea de urmasi ai lui Dumnezeu Zamolxis) sa moara turbarea din romani, pentru ca face parte din cangrena sentimentelor irecuperabile... capra moarta poate fi refolosibila, un obiect mort poate fi refolosibil prin conversia cu alte deseuri plus unul nou care sa genereze consistenta. turbarea la romani se demonstreaza prin ura si invidie viscerala fatala. arde si distruge toate esentele in trup, in suflet, in spirit in idea ca un om turbat ar fi putut avea spirit vreodata. Spiritul este dimensiunea superioara si suverana intro fiinta, locasul spiritului este intre inima si o minte coborita prin eruditie si veneratie fata de toate fiintele care fac parte din viata planetara prin vointa absolut divina. deseurile sentimentale nu pot fi recuperabile intrun spatiu in care o majoritate construieste iadul social. in atare situatie ultima solutie a inteligentei salvatoare cereasca este sa se pogoare in purgatoriu nu sa recupereze ce este pierdut ci sa stagneze raspindirea sindromului mortii.
sacrificiul divin insa se pare ca este socotit o slabiciune- mai grav este bagatelizat, este sarcastizat. refolosirea unor sentimente ca a unor deseuri tine de un spatiu abstract. poti face abstractie de o ghena de un purgatoriu daca nu esti prins legat de activitatea lui pentru acest lucru este nevoie de curatenie morala si spirituala. ca sa fii curat spiritual este nevoie sa te lasi colindat de lumina izvoarelor terestre- respectiv de cultura stramoseasca dar si de lumina mereu innoitoare
sarca-smul o constructie din doi termeni unul intreg si unul pe jumatate. sarca- o pasare neagra urita care nicidata nu va putea sa cinte ca o mierla ca o privighetoare dar care face un zgomot teribil intre ramurile gliei speriind alte pasari. smul de la smulgere dintrun volum fragil ori dintrunul arid in care nu mai exista radacini.
sarcasmul la romani nu poate fi trecut cu bunavointa in spatiul abstractionismului de exemplu, el trebuie ars launtric de focul iubirii. focul psihoenergetic(scinteia divina- electronul molecular) intrun om se aprinde in primii ani de viata familiar cald si prietenos precum focul din vatra parinteasca absolut necesar pe timpul crivatului si care pe deasupra mai raspindeste si jocuri de lumina fermecate.
ca o prima concluzie, constat la o majoritate ca inimile sunt partial degerate ca si cum peste ele s-ar fi asternut veacuri cu climatul cumplit al siberiilor. sunt degerate si miinile nu mai stiu sa mingiie pentru ca sunt degerate si gindurile si glandele vitale ale creerului care nu mai stiu sa consoleze. in acest punct al discursului realizez ca fara compasiunea lui Dumnezeu iubirea suprema ( focul suveran peste iarna sufletelor) nu ne mai putem vindeca.

faptul ca sindromul caprei turbate s-a extins incontrolabil in toate segmentele de cultura romanesti, in politica si toate aparatele administrative ma alarmeaza ma rascoleste profund, dureros inadmisibil, pentru ca nu pot sta cu miinile in sin" in indiferenta dupa mine potopul" fugind de tot si toate cele ce contamineaza , m-a determina sa scriu acest articol in termeni foarte gravi admitind faptul ca majoritatea avem nevoie de tratament si consultatie psihiatrica, fac trimiteri la vindecatori- sfintii neamului- sunt stramosii plin de iubire si curajul de a lucra cu bolile societatii- vindecatorii mei sunt spirite superioare in care activeaza integral Dumnezeu este suficient sa ma gindesc la ei si ma energizez cu entuziasm .
in cultura privind in ansamblu sindromul persiflant cinic bulversativ se identifica evident cu o mizerie crasa abjecta pusa in ambalaj frumos si distribuit in carti reviste, emisiuni televizate, precum si pe toate site-rile internetului cu pretentia de retea culturala de socializare.
in dimensiunea muzicii analisti au identificat un segment al compozitiilor satanice. arta a fost contaminata in toate segmentele, incit pina si artistii valorosi emit expresii mediocre deseori riioase.
prezentari aristice in posturi de goliciune trupesca caraghiosi fardati decorati cu tatuaje, exprimind limbajul vulgar pe un fundal sonor cvasi acceptabil pseudovibrant, oarecum naucitor. naucirea nu este avint in impresionism ci o plonjare in balta in care canalele menajere deverseaza resturi menajere cu depuneri de fecale. sunetele sunt constituite sa ridice auzul , timpul, spatiul, fiinta pe nivele de incantatie- insa sunt anihilate de textul care ingrozeste. analizat astfel vedetismul din orice domeniu se prezinta in afara spiritualitatii in exteriorul valorilor esentiale- dar poate constitui sensul de reciclare de refolosire a sentimentelor- adica nu sunt pe de-antregul pierdute cum si apa din balta amintita poate fi purificata.
este permisibila idea ca mijloacele culturale sunt ambalaje pentru constiinte goale- genereaza un fenomen acceptabil ori degenereaza prin extensie si compromite intregul???
din comentarii neavizate pe unele retele culturale am extras unele pareri care ma dezamagesc .
am constatat de pilda in opinia unor vedete de conjunctura scripturala ca este gresit a face referire in texte la momente istorice si culturale atribuite in special unor maestri in cultura si sociologie intrucit prin aceasta purtare autorul vrea sa se invaluie cu o aura care nu-i apartine- doamne, dar evocarea unui spirit tine de exercitiu de eruditie, mai special tine de generozitate sufleteasca tine de truda spiritului pentru ca spiritele mari sa nu fie ingropate in uitarea colectiva dupa ce a fost ingropat samavolnic inaite de vreme de sindromurile fatale ale societatii- si toti fiorii impreuna lucrativi tin de veneratie fata de INTELIGENTA CREATOARE PURA in segmentul cultural. la nivel mai inalt pomenirea lui Dumnezeu inseama exercitii de admiratie si de contopire cu invataturile sublime si nu substituirea de coroana regala ori mimarea purtarii coroanei substitut din materiale sintetice trase prin baie de aur... fariseismul actioneaza, se revolta refuza tratamentul , nu plagiaza autenticul pur, nu il urmeaza il detroneaza. in caz ferict este doar eroare de intelegere o data pentru ca evocind numele spiritului nu inseama ca i s-a furat opera deci nici prestigiul, nicidecum aura. prin extensie ideologica iluminica in dimensiunea Sacra daca cineva il pomeneste pe DUMNEZEU nu inseamna altceva decit recunostinta profunda, si pomenirile pot prin reverberatii multidirectional multiplicate sa genereze miracole.
oare demonii cu caprele riioase vor miracole, acceptind supunerea la vointa divina??? nu asa cum multe specii de animale nu pot fi prin convesrii de cunoastere umana determinate la domesticire si de acolo la mai sus la rasare.
in alt exemplu de opinie vedetista, a exprima biiguiala, putinatatea sufleteasca este un lucru original frapant, onorant laudabil.
in alta opinie am constatat ca un vecin coleg corect cu valorile si marimea lor indiferent unde este pozitionat poate fi imbrincit, ori pur si simplu i se pot taia miinile daca nu aplauda furtunos caprele riioase a grupului majoritar.
o doua concluzie absolut dramatica este extrasa de cind brutele bolsevice in ambalaj bisericesc au taiat Maretia Blajina atot spirituala a lui NICOLAE IORGA- acest popor a inceput sa se pravaleasca in prapastii precum muntii despaduriti de brazi si de stejari. Bradul magnific datatorul de ozon romanesc spiritual sacrificat a fost urmat rind pe rind de toti cei care au dus lupte spirituale sa anihileze fumurile noxele microbii culturii . Doamne, dupa decenii de ger cultural sufletesc si spiritual este greu sa crezi ca prin plantarea de flori artificiale de arbori artificiali decorurile carpatice vor fi primitoare de ingeri de oameni indumnezeiti.
si totusi prin traditii scumpe care n-au murit si nu s-au denaturat oamenii se colinda mai ales iarna incarcati si animati de gindurile cele mai generoase in special dupa ce Sfintul Nicolae le trece pragul constiintei.

BUNA ZIUA LUMINA, sfinta reverie,
m-am trezit sunt pe drum vin sa te colind,
acolo unde ai strins amintirile sublime ale acestui pamint.
mi-e teama sa privesc in urma si in jur,
sa nu las las lacrimi negre dire pe zapada pura.
BUNA ZIUA tu inger stramos ce ma ridici pe umeri sa ma duci
acolo unde cerurile ning miraculos margaritare peste trupurile iernii goale.

ultima concluzie asupra acestei problematici este edificatoare, pentru a culege veritabile perle din dimensiunea OCEANULUI CUNOSTERII este nevoie de scufundare repetata indelung experimentata prin toate valurile pina in adincurile esentelor vechi si contemporane. in valurile de suprafata spuma generata este aidoma cu spuma la gura caprei riioase.
este adevarat ca exista si multe perle artificiale create sericultural , mai exista perle de plastic cu licare de sidef care efectiv au umplut piata culturala artistica si cu care se pot impodobi multe vedete de conjunctura insa nu pot fi asocieri cu mindria cu prestanta remarcabila in actul de creatie. totusi ca principiu trebuie specificat ce are a face gateala exterioara cu decoratiunile interioare? se rezuma la intelegerea primara ca pina la altoirea/convertibilitatea totala in om a demonului cu ingerul, a intunericului cu Lumina vom intilni contorsionari de constiinta care ingrozesc . de aceia multe din informatiile prezentate si pe bloguri si prin reviste si de televiziuni ne duc cu gindul la fenomenele maidanului unde fara stirea stapinului se aduna fiarele salbatice sa-si incerce puterea in lupte pina se anihileaza ... animalele salbatice nu au niciodata constiinta turbarii, animalele domestice percep orice neregularitate in procesul fiziologic percep deprogramarile de la normalitate si dau semnale de alarma stapinului pentru al ajuta sa se treteze . la oameni acolo unde constiinta este guvernata de lumina cereasca demonismul se reduce la zero, cum noaptea dispare total dupa rasaritul Soarelui
oamenii care au duhul/buhul ca niste gauri negre vor face ca toate stelele din jur sa dispara. stiinta astrologica demonstreaza acest lucru studiind fenomenele ceresti cu satelitii ultraperformanti.... cum este in cer asa si pe pamint spune un text biblic.
SOARELE LAUNTRIC este hiperconstiinta spirituala este un HIPERION.
Fie ca toate colindele care patrund in constiinta sa fie pline de rezonante ale dragostei stramosesti pline de lumina iubitor vindecatoare sa cearna zi de zi margaritarele astrale sa se aseze in toate straturile de zapada in toate regiunile in toate reliefurile haina alba a iertarii instelata care alunga definitiv bolile virusii mustelor de gunoaie, a paduchilor, a capusilor ..... asta iti doresc eu tie scumpa Romanie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu