miercuri, 28 septembrie 2011

STUPEFACTII PINA LA SATURATIE....

APOI DEZGUSTUL- LEHAMITEA SI INTOXICAREA
raportind realizarile progresului dupa 22 de ani de revolutie rezulta niste nimicuri ce ar putea face melcii sa se opreasca in loc sa cugete sa deplinga societatea romaneasca. personal imi rezulta o masa uriasa de stupefactii horror care induc un dezgust total.
imi este imposibil sa inteleg lumea care se complace cu rasturnarea completa a valorilor ce au dainuit in trecutul istoric, implementate onorant si cu generozitate in arta in cultura in educatie, in sistemele economice in mecanismele progresului in realizarile/beneficiile financiare.
indiferent de nivelele de evolutie culturala in ansambul national - privind in materialitatea existentialista, ca o raportare generala la economie exista o siguranta, in politic exista un segment care apara teritoriul si oamenii de infractori.
Democratia, Modernitatea fara siguranta se izbeste in goana , ori este izbita fatal prin lipsa de vigilenta de bolizii terorismului, a maleficului..... o goana nebuna care produce mii de crime zilnice pe autostrazile capitalismului, o nebunie ( generata de rivne posturi si pozitii), care produce carnagiu/genocidul/suicidul pe toate caile si planurile aberante ale democratiei.... deplorabil, regretabil dar perfect real reflectat timpul actualitatilor- o singura concluzie extrasa din plan mondial dar si national- ne reduce la zero ca neam ca identitate ca vocatii. suntem reprezentarile mondiale ale fenomenului draculian- comandantul tururor sistemelor romane- dictatorul vampir si canibal DRACUL NEGRU mai negru ca corbul ori carbunele, mai negru ca gaura neagra din cel mai adinc abis.
azi nu mai exista nici o stabilitate si de siguranta nici nu se pune problema. fericiti sunt cei ce bintuie azi nestingheriti inarmati cu pusti, topoare, satiruri. --- fericite sunt vietatile ce exeprimenteaza veninul intelectual pe spiritul poporului pina il otraveste fatal ?
??? fericiti sunt scriitorasi ca dinescu marioneta simpatica in miinile lui iliescu ? oare nu se zvircoleste noaptea in somn din pozitie de culturalizat pe spiritul patriei plina de martiri..... ca rol definitiv si voit premeditat de afi marioneta papusa in sfori ale compotatorilor si sabotorilor revolutiei- cu ce insemna profund si inalt intrinsec si extrinsec Romania, Cetatenii ei cu idealurile esentiale ..... este primul complice la decadenta morala si biologica o poporului. contopit, cocotat pe virful revolutiei este complice la genocidul politicului cu sapte fete ascunse si cu una ironica la vedere. pretutindeni nimicuri a lasat in urma si accentuata dira de sarcasm. se vor dovedi curind nefacutele si infractiunile cocotatilor la putere in numar colosal, neincapatoare in analele istoriei si literaturii- dramele romane actuale - marcheaza profund tot ce misca pe acest pamint.
_??? fericiti sunt vorbitorii din formatul audiovizual informational " in gura presei" care platiti cu 10.000 de euro /dolari, isi baga si isi scot dupa voie organele musculoase in inima poporului ranita umilita.
- ??? fericita poate fi o mogildeata, un neica badea- plin de ura viscerala, total lipsit de aura de literat versat- total lipsit de dragostea pentru popor . nu ii este frica de Dumnezeu, nici de voievozii ce au sadit adinc (cu singele cu gindirea) in patrie strabune ancestrale ideologii, principii de fratie si de lupta cu CUVINTUL pentru scoaterea la lumina a ADEVARULUI cu IDENTITATE DEMNA DE NATIONALITATE . neica nimeni ca el scoate din principalele doctrine patriotismul, serveste un alt gen de mercenariat perfid si ipocrit, loveste in moalele capului cu ciomagul, ba mai mult a invatat sa se bata exersind judo, yoga, mai este pe deasupra si asigurat de securisto fanariotul mogulul dependente de putere.
ipocrizia ii permite sa fie plin de el, trufia lui il face sa se creada narcis, eroul legendar care si- masturba pe scularica privinduse in limpezimea fintinii, el se measturbeaza visceral privindu-se in sticla televizoarelor.
hai neica badea "face tu face" sa te hipnotizez sa te intorc la momentul in care creerul tau a fost spalat, ca memoria ta a fost inundata cu inteligenta artificila, hai sa-ti arat momentul in care ti-ai piedut inima si ai devenit ROBOT, manevrat sa speli cacatul din izmenele mogulului. si a altor interesati de curatenie generala pe aceste plaiuri nobile si sfinte. hai mogildeata plina de rahat, sa ne confruntam, eu nu pot dormi si minca, pe mine ma alimenteaza lumina stramoseasca, par vlaguita, par anemiata, dar te invit sa ne incercam puterile, cei ca tine nu ma pot infringe niciodata . sunt nemuritoare.... astfel te invit sa ne batem in ideologiile strabune, am facut si eu judo, si karate si kung fu X FACTOR ZIMBRU SI LUP ALB in toate segmentele pirituale, daca suflu spre tine te faci mic si intri pe gaura cheii in buncarele de sub pamint unde vor sa se ascunda toti oamenii care nu se simt vinovati de nimic, decit de faptul ca au tolerat neispraviti ca tine.... acolo mai poti medita la capabilitatile tale- acolo unde numai paduchii mai pot conlocui. te-ai tiganit neica nimeni, esti precum patronul tau jumate tradator de neam, si jumatate pradator de neam.
!!! mai napirci mai scirbosenii daca inmultiti zi de zi in mintea voastra murdara scirba de valori si de neam hai valea, luativa catrafusele si traista ori diplomatul cu bani si valea in tarile tropicale!!!
cei ca tine nene badea, baga fiorduri in constiinte, sistemul tau de gindire ingheata singele in vine, cei ca tine sunt lingaii si pupincuricii terminatorilor, zadarnic si-au pus mastile de bonomi, isi permit sa cumpere si sa manevreze teatrele de cultura si de lupta ideologica cu mii si mii de masti dupa ce au furat din avutul patriei si poporului sa se imbrace in frac si papion sa mituiasca alegatorii lihniti de foame si de grig cu mici calzi si cu o bere plina de spuma alba si ametitoare.
nu pentru voi au murit stramosii, nu pentru voi au murit mii si mii de eroi la revolutie, nu pentru voi au ars pe rugul temnitelor , ori au murit legati in lanturi si catuse INTELECTUALII DE VERTICALA FORTA SI DEMNITATE CULTURALA ROMANEASCA.


in aceasta MIRABILA PATRIE nu au ce sa caute mutantii ideologici, mutantii sufletesti, la crematoriu cu ei, tara aceasta nu este lasata nesupravegheata de DUMNEZEU SI FII SAI HIEPERIONII, aceasta dimensiune nu se traduce dumnezeu cu mila sa scape cine poate" din depresivele confruntari cu inumanul ideologic cu nedreptatea abjecta.
ACEASTA PATRIE ESTE IN INTEGRITATEA EI O REPREZENTARE A IUBIRII SUPREME SI NEAMUL CARE O MOSTENESTE ARE INDISCUTABIL ATRIBUTIILE SACRULUI IMPLEMENTATE IN CREER IN SINGE IN MEMORIA CELOR CINCI SIMTURI.
dar gata, a expirat timpul vostru care a dus de la supefactie la scirba la marea saturatie . istoria este inca graitoare in astfel de cazuri urmatorul pas a fost trezirea , ridicatul coaselor, a grebelor, a furcilor, a ciomagelor , a armelor ideologice care pot convinge si tufele salbatice ca este bine sa adopte cultura autentica reala roditoare si pururea productiva.
rezulta limpede din toate reflectarile realitatii ca in fapt s-a petrecut o involutie, ca puterea a fost furata din mersul miscarilor revolutionare . rezulta ca hotii de putere au fost si dornici de scurgere de singe au topait fericiti peste cadavrele eroilor din piata revolutiei acum isi plimba masinile de lux pe direle de creer lasate pe asfalt. rezulta limpede ca hotii de putere au fost si sunt de niste idioti invidiosi unii pe altii s-au mascarit si s-au eliminat din competitii unii pe altii, nu acesta ar fi baiul, bata-se pe ringul ideologic in padure undeva dar nu in centru spiritualitatii Romanesti- unde milioanele de oamei privesc asteptin o solutie un raspuns la cerintele lor de respectare a DREPTURILOR de la egal la egal.
neica badea, oamenii in trecut au creat cultul personalitatii ceausiste securiste - nu intelegi esti asa de rau batut in cap , nici nu vezi ca esti marioneta,. o papuse legata in sfori, ca un neghiob imiti si invoci aceleasi mecanisme de diversiune, exersezi fatarnicia. amintesteti daca mai ai memorie ca nu a durat mult si acel regim s-a prabusit, raminid la vedere pentru cei rafinati intelectual adevarul Cultural istoric - ADEVARUL CA NEAM CONTOPIT in toate maruntaiele cu PATRIA nu poate fi ingropat.
de ani de zile esti complice la jaful si hotia nationala. incurajezi demonismul, incurajeri degringolada, te razboiesti cu omologi de cinste din alte Televiziuni, crezi napirca ce esti ca poti fi un actor de seama ca marii nostri actori ce au creat spectacole impletind actualitatea moderna cu istoria. cu traditiile sfinte ale neamului.
un criminal pentru o suma de bani poate ucide pe oricine insa tu ucizi speranta acestui popor- speranta de a fi reprezentat in idealuri si nazuinte primordiale elemente de cultura si spiritualitate AUTENTICA si nu de trimbite zgomotoase.
regretabil ca Mihai GIDEA directorul televiziunii antena trei este atit de hipnotizat de mogulul felix. regretabil ca MAESTRUL OCTAVIAN PALER a investit rafinament cultural intro capatina cu deficiente de memorare a substantialitatii spirituale Romanesti.

pot fi luate avutiile materiale dar cele spirituale nu trebuiesc lasate in voia influentelor cancerigene si dezintegrative. noxele culturale sunt alimentari in constiinta cu virusi- virusologia psihotica are un singur locas pentru tratare de tradare a sinelui - ospiciul- pai daca Maestrul CUVINTELOR SI IUBIRII DE NEAM - LUMINA NEAMULUI SI SOARELE DIVERSITATII CULTURALE MIHAI EMINESCU a juns la ospiciu tradat de securistul european slavici atunci voi de ce nu ati putea beneficia de acest modernizat tratament fundamentele stiintei ultra avansate?

daca ramine integru spiritul national CULTURAL SI CREATOR se pot reconstrui pe ruine noi edificii, noi fabrici si uzine, siraguri in scop de iluminare in inima IZVOARELOR PURE NATIONALE- termocentrale si hidrocentrale....
metroul, canalul dunarea marea neagra sunt acum ale strainilor sau proprietatea unor bestii cu chip de om.
ne vom imprumuta de la bancile Europene si Mondiale dar nu pentru a mai alimenta rivnele voastre pentru dependenta de putere malefica!!!
nu cunosc scirbosenii capabile sa prezinte vreo realizare pe teritoriul romaniei in folosul tuturor in mod egal, dar cunosc tipologii perfide care investesc pentru a face din acest lucrui un mecanism de muls vitele si oile si caprinele acestui neam- investesc in joagare si in topoare mecanizate sa ne ia si ultimul pic de ozon.......
tot ce s-a construit sanatos pe vechile ruine si pe schelete ale progresului sunt edificii de piata in segment economic si financiar - interese macro si micro ale investitorilor straini, chiar daca multi dintre ei s-au spalat pacatele si banii murdari in Romania cei construit si produce e bine venit.
aerul schimbarii an de an a adus la virfuri alti hoti, alti generatori de genocid. inainte furau doi la virf si inca vreo mie in toata tara acum sunt de o suta de ori mai multi trintori pardon idiotocrati, dar niste hoti realmente " cu diploma". i-au eliminat pe ceausesti pentru grava acuzatie de genocid si inca alte infractiuni penale savirsite incalcind flagrant constitutia. regretabil au murit intelectuali de seama in lagarele de exterminare comuniste, dar acum se moare de o suta de ori mai mult pentru ca se infaptuieste un genocid prin ignoranta . indiferenta fata de produsele alimentare total nocive, indiferenta fata de modul in care majoritatea nucleelor societatii se dezbina pentru supravietuire, asupra dezbinarilor asupra sufletelor , asupra spiritualitatii sanatatea si educatia se fring in mormane de ruina.
la revolutie s-a murit din eroism nascut din pasiuni pentru libertate de expresie.
acum libertatea de expresie elimina din adincurile fiintelor un sarcasm otravitor, un cinism care mascheaza dorinta de razbunare, cuvinte in pusca daca s-ar putea pune peste glont cu accent sa se vada de unde se trage. nu credeam ipocrizia demna de a trona peste uluirea generala, peste degringolada sistemelor peste dezorientarile comunitatilor. tisneste prin mii de cai zilnic batjocura in format de showuri tot si peste toate guverneaza batjocura. intelectualii care au gindit revolutia sunt energii nevazute in cazul in care nu extind linistea si pacea in cimitire.
sunt vlaguita de resursele intelegerii si tolerantei- nu mai pot suporta, astfel ca ma expun la judecata neamului si la riscurile ce pot fi generate iesind astfel cu suportul fratilor Hiperioni din lumea intreaga la lupta ideologic pe televiziuni mondiale, pe serverele internetului = am creat ca o iesponsabila deseori taraboaie ca sa atrag atentia- lumii intregi cu ce se confrunta neamul- cu ce mirsavie li s-a pus cagule pe cap sa nu vada sa nu auda cine ii fura si ii ciomageste sufleteste si spiritual.
invoc si prin rugaciuni transcendentale dar si prin lucrarile scrise pe bloguri si in carti trezirea si INTOARCEREA HIPERIONILOR ACASA. Hiperconstiinta pe fundamentele culturii si stiintei Absolute- care nu poate fi demolata de demagogii si prejudecati, de limbaje de scorbura si de lemn putred ori de improvizatii artificiale.
vreau sa incepem insamintatrea doctrinelor autentice culturale romanesti _ getodacice- care sa reprezinte loial identitatea neamului si mostenirile culturale lasate de strabuni.
La inceput a fost Cuvintul si sunetul subliminal-s-au adecva pereche si s-au inmulti in fraze, idei si ideologii opere simfonice- capodopere ilustre- recunoscute pe plan mondial
la cel mai mic cuvintator de la baza societatii cuvintele s-au metamorfozat seminte si simburi de pomi roditori astfel ..... toate cuvintele au fost insamintate in materie, ca atare acest spatiu miraculos a ajuns sa fie GRINARUL EUROPEI- MIRAJUL SILVIC - DANTELARIE DE RIURI SI DE IZVORE, broderie terestra de verticalitate si longitudine- volum impresionant de bogatie MOSTENIRE ABSOLUT MAGNIFICA- nicidecum pentru uscaturile lor care an de an trebuiesc arse pretutindeni. uscaturile ideologice se ard pe sine intrucit la intrarea luminii Energie atomoiluminica se produce inlauntru O IMPLOZIE- constiinta trezita si reflectarea chipului in oglinzile sinelui adinci nu poate fi o mistificare- o scena o regie de teatru si film pe un front al intereselor malefice.....
Mircea Badea ma rog la Dumnezeu sa te trezeasca la vreme, sa regreti atacurile asupra realizatorilor de inalta cinste morala. de pilda Radu Moraru director al 10 Tv. emisiunea Nasul v-a creat tie si acolitilor mogului de la antene reala comcurenta. nu suportati competitiile pe asumarea valorilor reale. ati facut tot felul de manevre si presiuni ca sa eliminati o Televiziune in care Arta si Cultura a grait. SUNT FAN al canalului de televizine 10 Tv, sunt dependenta de valorile neamului ca milioane de telespectatori romani de aici si din strainatate. poporul doreste indiscutabil un format de emisie si de expresie a realitatilor contemporane pe fundamentele ideologiilor democratice si moderne, unde milioane de telespectatori au inceput sa se regaseasca prin vocile de referinta ale poporului. Raportul dintre adevar si minciuna este execrabil in cea ce va priveste. ma intreb obsedant cine a tunat si fulgerat de v-a adunat o droaie de hilaritati bilbiite si anagramate, ma intreb de unde ati scos pe banda rulanta atitia analisti politici si economici. realmente nu stiu ca Romania sa aiba asemenea specialitati in facultatile umaniste, daca ar exista evident nu ati fi printre licentiati si printre doctoranzii de frunte.
ramineti asadar in postura de caraghiosi ai natiuni, tara si poporul rezoneaza pe frecventele inteligentei inalte- trebuia sa observati ca o majoritate importanta s-a plictisit de mult de tembelismele voastre. garantat 100%
sa va fie rusine micimi sufletesti ce sunteti.!!!
??? ce va face sa credeti ca emisiunile voastre murdare mai au sanse sa dainuie cind poporul s-a trezit si in paralel cu vindecarea ranilor sufletesti au inceput la reconstructia societatii moderne.
hai fuguta, fuguta la reforme neomoderniste, neoplatoniene, neoeminesciene, neopaleriene, neo predaniene, neoiorganicee.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu