vineri, 30 septembrie 2011

BILANTUL DRAMELOR ROMANE

Au trecut 22 de ani aproape de la revolutie.
sunt evenimente fenomene pe care nu le-am inteles si pe care daca trece timpul nu le voi mai putea intelege deloc, lumea se schimba complet uneori radical alteori surprinzator paradoxal. inconsecventa umanitatii pesemne este dictata de rezolutia astrelor si planetelor ce guverneaza universul. o sintagma biblica spune- cum se petrece in ceruri asa se petrece si pe pamint. daca e sa dau crezare textelor biblice atunci ramin consternata la nesiguranta si la instabilitatea cu care actioneaza dumnezeu in oameni- la biijbiiala unor orientari - practic la biijbiiala unor ghizi spirituali aflati in virfuri cheie in administrativ de popor, de continent, dar si in ordin planetar. cugetind ca umanitatea se subordoneaza INTELIGENTEI SUPREME A UNIVERSULUI ar fi firesc sa descopar coerente consecvente proiecte reflectate in societatile cele mai dezvoltate cu rezonante puternice de evolutie in toate zonele lumii .
focalizind discernamintul asupra realizarilor din Romania am constatat frecvent ca intotdeauna partidele aflate la guvernare au demarat proiecte care le-au avantajat pe ele si numai pe ele.
avem categorii politice foarte bogate care au surprins somitatile politice din tarile cele mai avansate si cu vechime in conceptele democratice si capitaliste.
capitalul politic nu este direct proportionat insa cu capitalul economic, financiar moral spiritual
dimpotriva aproape ca este imposibil sa se justifice. parlamentul este o mare forfota de ocean cu valuri de schimbare uluitoare, care au generat deseori tsunamiuri ce s-au revarsat pestte toate constructiile trecutului- au lasat in urma epave de progres, praful si cenusa marilor eforturi a marilor sacrificii. da, da, da, parlamentu Romaniei este urias raportat la numarul populatiei., urias comparativ cu nivelul de trai al majoritatii popolatiei = vizibil evident foarte scazut. un parlament obez la propriu si la figurat cu multi membri din toate partidele care au fost la putere cu batalie de rivna notorie . cu riscul de a pune accente grave si de a ma repeta pina la obsesie altfel spus competenta lor nu se reflecta in nici un fel in nivelul de trai al romanilor, nu se reflecta in conceptele pe care le pretind in statutul de partid, dar mai ales nu se reflecta in legile constitutiei si nidecum in normele crestine de elementar bun simt.
ca fiecare cetatean al acestei tari am incercat sa intocmesc un bilant al realizarilor post revolutionare socotindu-ma un om suficient de norocos pentru ca unele dorinte personale s-au implinit. pesemne pentru restul nazuintelor nu am depus eforturile cuvenite. proiectele pe care le-am demarat se constituiesc din pasiunea de a scrie, pasiune ce m-a animat inca din copilarie. majoritatea proiectelor care nu s-au implinit sunt cu referire la popor. dragostea de viata a romanilor a scazut ingrijorator, clasa de mijloc care constituia echilibrul puternic dintre avuti si sarmani a disparut- o parte a coborit la nivelul de jos unii adincind subnivele de trai, o parte orientata in cercurile politice s-a ridicat, o mica parte a patruns puternic in politic crescind numarul baronilor sfidind cu bogatia si pe cel mai remarcabil veritabil om de afaceri. nu cred ca cesta a fost dezideratul pentru care intreg poporul s-a solidarizat cu revolutionarii din marile orase.
o scurta recapitulare:
initial s-au invocat elemente precise in dobindirea unor drepturi demne de umanitate in procesul de evolutie. urmind exemplul blocului comunist de vest si romanii , s-au revoltat pentru a obtine o libertate de miscare plina de drepturi si nu doar de obligatii fata de un sistem dictatorial. sistem care totusi trebuie pretuit pentru ca a asigurat confortabil acceptabil existenta omenirii. oamenii aveau locuinte, aveau hrana subzistentei asigurata aveau aparatori /protectori pregatiti ( echipati si scoliti gratuit) sa asigure confortul necasar linistitei/ pacifistei continuitati .
- proiectele de progres material s-au infaptuit amplu cu rapiditate cu sacrificii in toate sistemele , din pacate se pare in detrimentul celui spiritual pentru ca in spatele revolutionarilor s-au aflat segmente de intelectuali- organizatii secrete -care au actionat si in strainatate dar si organizatii ale rezistentei prin cultura demne de elogiat.
-lucrari diverse in istoria ultimului secol specifica cum comunismul a aparut in dimensiunea existentialismului materialist ca o nevoie a maselor inferioare care au preluat toate avutiile si puterea monarhiilor si a burgheziei. pentru acest concept s-a folosit violenta , s-au petrecut crime. comunismul s-a instaurat in intreaga Europa in acelasi timp totusi blocul de vest s-a dezvoltat amplu in toate domeniile. dupa jumatate de secol sistemul de organizare social democrat nu a mai fost majoritar satisfacator constatindu-se mari si multe ineficiente, astfel blocul de vest in plin progres material dar si spiritual s-a revoltat trecind de la socialism democratic la capitalism fara nici un act de vilenta- mai precis au facut trecerea prin revolutii de matase si de catifea.
in Romania ca nici unde revolutia a fost singeroasa, mai mult decit atit toate bunurile poporului au trecut in proprietatea unei alte forme de burghezii. au rasarit baroni si magnati de unde nu te asteptai, actele de violenta s-au succedat in diferite forme mineriade, universiade, tiganiade, golaniade, in spatele scenariilor au rinjit draconic personalitati care pesemne au fost disperate sa manevreze, sa obtina puteri cu orice chip. pentru acest fapt au creat diversiuni, care au dezbinat clasele sociale, atit de profund sunt marcate psihologic incit natiunea traieste cel mai dramatic fenomen - moralitatea este muribunda iar spiritualitatea rivnita in scopul revolutiei inca nu-s-a nascut ori nu si-a facut prezenta. Dumnezeule, dar segmentul intelectualitatii rafinate care agenerat revolutia unde este, dar elita eruditiei de ce a tacut in folosul cui nu a luat atitudine ?...
ca in fenomenele paranormale toti au fost uluiti parca hipnotizati sa taca.
oare ma adincesc intrun rationament din care nu am sa pot extrage concluzii confortabile. ? ar fi realmente un act ideal neadecvat nemeritat ca revolutia sa fi fost cistigata de intelectuali ?. - comparativ cu revoltele pentru instaurarea comunismului cele pentru istaurarea democratiei sunt mult mai perfide si profund mai viclene.fara luminozitate in perceptii ma duce gindul ca a fost revolta infernului a adincurilor draconice.
nu am gasit justificarea motivatia clara puternica pentru care s-a facut revolutia- cum inca multi romani nu inteleg de ce sufera azi de cinci ori mai mult decit in comunism intro majoritate covirsitoare. se admit ipoteze ca;

- nu existau suficiente drepturi de exprimare libera prin cultura arta si identitate distincta indiferent de profesie - cele existente erau impuse sa servesca ideologia comunista in inceputurile de progres material, arta si cultura controlate si cenzurate au cooperat la crearea cultului personalitatii.
- e perfect adevarat am simtit pe pielea mea- in ultimii ani se agravase regimul impus de frig si de foame prin rationalizarea totala a alimentelor de baza totusi se construia masiv pe zeci de directii in toate sistemele- admit ca se impunea un fel de sacrificiu in jurul bugetului limitat- pe principiul pe care si intro mica famile unde se investeste mult in proiecte mari de constructie la ceva trebuie sa se renunte la altceva trebuie sa existe limite.
conchid ca partea frumoasa a erei comuniste a fost in fapt etapa de tranzitie de la comunism la socialism. mesaje de pretuire si de confirmare ca eram pe drumul bun veneau de pretutindeni, Clanul Ceausescu poate fi clasificat ca unul de bun gospodar. si nu mai conteaza daca laudele li s-au urcat la cap pina au devenit fanatici ai cultului personalitatii. ar trebui intrebati cei cu peria moale si lunga dimprejurul lor de ce i-au inaltat pe socluri si postamente colosale. cu lauda este ca si drogul pesemne se creaza o puternica dependenta astfel ca motivatiile proceselor de constiinta se estompeaza in efectul bucuriei de a fi inconjurat indiferent de formele de extaz.

teoretic, trecerea organizatiilor de guvernare de la socialism la democratie trebuie sa permita materializarea nazuintelor pentru care poporul s-a revoltat.
- presa in general aminteste de drepturile pe care poporul le are, presa se muleaza intrucitva pe vocea poporului, este evident ca este si ea orientata catre cerere de drepturi la institutiile de guvernare constituita ca a patra putere in stat.
trebuie in termeni firesti sa fie intermediarul loial intre popor si administrativ trebuie sa simta ca este oglindire la evenimentele prin care mase mari de oameni ies frecvent in strada sa revendice unele drepturi.
este facil de inteles ca toate puterile statului au dobindit prin nastere precum si prin revolutie dreptul de a lasa guvernati de Constitutie precum de Dumnezeu ori antagonic de anticrist.
la fel de facil de dedus ca multi dintre guvernanti au instaurat legile lor proprii ce duc treptat la anarhie- culturile stravechi lupta sa dainuie in zone rurale, dar in general moralitatea este muribunda, spiritualitatea veritabila este in agonie- in cazul in care nu a imigrat in zone unde profitul material rezoneaza profund si in constiinta de sine.
acum fara dubii si tagada, frecvent, dreptul la libera exprimare duce de la stupefactie la- INCREMENIRE IDEOLOGICA-multi nu mai au nici o reactie asupra tratamentelor suportate impuse de sus in jos si de jos in sus.
obedienta este o calitate intre formele de vigilenta daca nu desfiinteaza identitatea, resemnarea/consolarea este o alegere a inteleptului daca nu lezeaza intreg nucleul familial respectiv arborele stramosesc prin analogie expansiva daca nu afecteaza societatea in nici un fel.
supusenia oarba este o grava dizabilitate in raport cu cerintele si nazuintele modernitatii prin cultura arta si stiinta. supusenia oarba a permis dictaturilor vechi sa se instaureze confortabil, din pacate mai sunt reminiscente ale dictatorilor ale nomenclaturii dictatoriale ele trebuiesc eradicate rapid pentru ca altfel se reprogrameaza se regrupeaza cu zeci de masti in cazul in care nu au facuto deja, unii nu mai pot fi recunoscuti.
incepind cu emisiile de sarcasm de cinism ale rasaritilor prin televiziuni, continuind cu limbajul politicianist al comentatorilor actualitatii sec, rece aspru, plin de arogante si mistificari de viclenie- mai precis exersari asidue de perfidii si ipocrizii. in acceptiunea unor politicieni natiunea este bogata si foarta bogata, insa in testele de trai cu aceleasi monezi de viata, la finalul unei saptamini cu buget mult calculat si mult diminuat au picat toti politicienii s-au declarat lihniti, obositi si fara vreun leut de medicament ori vitamina de refacere a incercatei imunitati ....
o prima concluzie intrucitva pozitiva este ca in unele sondaje de opinie- natiunea in ansamnblul ei de expresie se declara finalmente libera. vreau sa pastraz o doza de optimism banuind, afirmind ca marele sens "a trai bine" va veni precum o surpriza greu meritata- momentan este ori foarte discret ori inca nu s-a infaptuit- zgomotos si foarte prezent este curentul anarhic- fenomen demonstrat de oglinzile naturii- furtunile ravasesc constant tara de la un capat la altul- suflarea omeneasca este cuantumul motor pentru suflarea naturilor- am amintit in unele lucrari ca pamintul se manifesta conform energiilor regnurilor influentat direct de inteligenta colectiva fizica dar si ancestrala/metafizica. sunt demonstrate influentele- respectiv lucrarile efective a omului in/cu materia naturilor vazute, principial la fel se petrec modificarile si in metafizic in naturile nevazute.
cutremurele alunecarile de teren povestesc natural despre cuantica energetica umana perturbata . in cimpurile cuantice se pot planifica evolutii revolutii dar si involutii - naturile dau mesaje avertizeaza, semnaleaza efectiv prin revoltele ei cearta umanitatea, pamintul ne vorbeste clar insa parca toti suntem ocupati sa dizolvam alte specii totul pentru a realiza solutiile noastre- dispretul este fatis, dorinta de vendeta este exprimata direct prin mass media, se petrece in fapt razboiul credintelor mentionat codificat in apocrife biblice- ca un razboi al religiilor. fiecare birfeste desfinteaza spiritual pe fiecare daca exista ocazia, - fiecare isi impune modul existential ca fiind cel adecvat si demn de urmat ca reper de elita. reperele de involutie in dimensiunea progresului mimat au devenit si marile simboluri in continutul fundamental, extremele teoriillor vechi in libera expansiune au evoluat in filozofii moderne postmoderne si ultramoderne. mai explicit politicul si biserica invoca termenul de imunitate, adica de invulnerabilitate- pretinzind ca sunt entitati de care nu ne putem atinge pentru a nu fi lezate. o doamne doar virtutile sunt inatacabile, doar demnitatea si cinstea nu pot fi lezate desi sunt pe deplin vulnerabile, adica pot suporta transformari prin influentare in procesul de INVOLUTIE de pilda scara de valori- simbol unanim acceptat, mondial, este un termen vehiculat in comentarii cu precizarea facuta de unii intelectuali ca lipseste cu desavirsire- scara este un element care ne ajuta sa urcam in activitatile terestre precum si intrinsec in dimensiunile superioare spirituale- o scara pe orizontala nu isi are sensul existential si nu poate fi justificata pentru coborisurile in adincuri. umanitatea dupa revolutiile planetare majore a involuat deci a coborit in subteranele ideologice terestre daca nu prin fericire s-a mentinut la suprafata conform vietii in principiile vietuitoarelor din jungla....
analistii politici cei care fac diagnosticarile vremurilor actuale ilustreaza un pesimism acut, ilustreaza diagnosticuri maligne in si pentru societate, profetesc si fac pronosticuri dramatice. politicul in exercitiu de putere are reactii in doua viteze incet si foarte incet. dau din umeri a neputinta, inventeaza idei si solutii una mai proasta ca alta practic fara sa vrea taie cu bisturiul in carne vie ca un chirurg ce taie inspaimintat repezit si chiaun mai mult decit rana infectata extins. neinvestigind cauza ce a generat buboiul.
de la masele cele mai de jos si pina in virfurile politicului reflecta vehement si limpede DREPTUL de a fi indiferent, de afi violent, de afi revoltat , indezirabil pina la mizerabil intro confruntare deschisa cu DREPTUL de a fi creator nobil si moral. am putea conchide ca este un echilibru precar in balanta umanitatii ; daca planeta si naturile ei, daca patria fiecarui popor nu ar suferii conotatiile primejdioase ale confictelor de credinta .
se invoca mult progresul prin educatia primita de la biserici. acest fenomen avea justificare in trecutul indepartat cind sistemul educatiei multidirectionale nu exista. stupefiant cum educatia in realitatea actuala nu beneficiaza de ambele surse de formare, efortul sacramental insa , este vizibil somptuos in protopopii episcopii si patriarhii .
confortul vietii spirituale este perceput ca unul diabolic- intrucit revolutia a scos ce era mai mizer in societate.
zilnic privind talkshowuri de cancan si de scandal, ma indreb daca a meritat pierderea de vieti omenesti eroice la revolutie pentru atit de putin si atit de execrabil prezentate in plan ideologic spiritual. am vazut in timpul revolutiei creere pe caldarim ale tinerilor studenti ale unor muncitori cinstiti , am vazut singe varsat la toate intersectiile adiacente centrului revolutiei din capitala, am vazut si deplins cladiri ciuruite si murdarite cu insemnele draconice inimaginabile. ulterior am vazut cum dipareau ca in triunghiul bermudelor colosi de" nave" ce aminteau de progres dar si de harnicia Romaneasca- de eficienta sistemelor de gindire in general.
mare durere, mare dezamagire fata de asteptarile mele dar trebuie sa recunosc si sa nu uit niciodata ca la revolutie am inteles cum se dezlantuie iadul din oameni, din acei oameni care au cumulat in fiinta lor dorintele acerbe de parvenire la pirghiile puterii. i-am urmarit in evolutia evenimentelor de dupa revolutie nu au construit nimic, dimpotriva au distrus tot ce era construit bun si sanatos, in cazul in care nu si-au insusit ce rivneau de zeci de ani in nuclee de famile perfide. desi au tot ce cindva si-au permis doar imparatii si regii si zeii mitologici inca predomina in ei dorinta de a face din lume o masa de manevra- trebuie insa sa marturisesc si faptul paradoxal ca tot atunci la revolutie m-am maturizat cu o rapiditate extraordinara- ca tot ce decantasem in fiinta si parea uitat s-a infatisat ca o nevoie primordiala de a le da curs de prioritate la totate visele la care renuntasem. mai precis dintro fire treptat si puternic introvertita parca saturata, parca inhibata m-am transformat radical. am trait la maxim emotii intre agonie si extaz, ma aflam acolo pentru ca fiinta mea reverbera puternic in nevoia de schimbare frecventasem destule cercuri de scriitori, sculptori, artisti, pictori pentru a concluziona ca era imperioasa nevoie de schimbare. acele emotii au crescut in munti de stupefactii de dezgust de durere si de dezamagire. eu nu am frustrari de realizare personala ceea ce am visat s-a implinit ca menire, voiam sa pot scrie cu pasiune despre adevarurile/ realitatile stiute si neastiute privite cu alti ochi,. am nutrit sa ajut lumea in care traiesc sa se orienteze la trezire si prin felul meu de observator tenace. era insuportabil de umilitoare realitatea spirituala dar destul de confortabila si majoritar acceptabila realitatea materiala. intelectualii uitasera parca toti cum se instaurare prin caile a doua razboaie crunte si nedrepte comunismul brut( al maselor de jos si de foarte jos) intelectualii aveau dreptul la asteptari mari aveau nevoie urgenta de certitudini diferentiate de nivelul general comun in urma eforturilor pe masuri meritorii- erau evident tristi ingrijorati inspaimintati- clasificau nevoile si realizarile materialismului ca fiind inferioare nevoilor si aspiratiilor spirituale. insa mai presus era o nedreptate crasa in cel mai simplist termen ca sens de morala spiritele creatoare stiintifice erau sufocate, suprimate de creaturi grosiere care nu aveau nici o sansa sa ridice/sa conduca societatea la prima etapa de rafinament ori de eruditie chiar daca scolile erau obligatorii si gratuite pentru toata lumea. eram convinsa ca numai animalele pot trai fara a-si manifesta spiritul liber. ele traind fara exceptie numai pentru hrana, sex si odihna, iar pentru acest lucru sunt provocate la confruntari de crima si de violenta pentru asigurarea supravietuirii
circula frecvent prin societate idea ca intelectualii structurati in organizatii secrete au pregatit revolutia nemaisuportind oprimarile spirituale. ca rezultat, intelectualii, mai precis arta si cultura, stiinta, ar fi fot evidentiate in primele planuri cu proiecte cu activitati in expansiune creatoare. nu se intimpla asa pentru ca ei au avut un rol discret, pentru ca nemultumirile lor au fost mistificate de organizatii oculte mizere care au dorit puterea, bogatiile societatii insa nu pe cele morale si spirituale, nu le respecta, nu le exerseaza, nu le abordeaza dimpotriva le scot din analele scolare si pe cele stramosesti.
drecapitulind cronologic evenimentele in 22 de ani a fost o revolutionada, au urmat trei mineriade, o mie de tiganiade, au urmat mii si mii de nopti de cosmar la milioanele de someri arnuncati in strada, pensionati cu forta inainte de tremnen pentru ca s-au distrus fabrici, industrii,. am dobindit pensionari bolnavi, saraci dar foarte demni precum scrie la biblie, fericiti cei ce - si impart avutiile cu cei in ""nevoi disperate''
in' 'nevoi disperate'' in rol de prima cersetoare de valori spirituale- entitate nevinovata si umila a natiunii am descoperit biserica romaneasca, este infloritoare, de la o biserica intrun sat pina ieri acum sunt 2 poate 3, in orase sunt zeci si sute multe in capitala, de la o manastire undeva intro regiune mirifica intre codri, acum sunt mini orase, statiuni complexe de desfatare si tratament intre muntii ce apartin unor clerici securisto fanarioti . peste 40% din avutiile poporului au trecut in domeniul bisericilor- biserica a vut protocoale din toate timpurile cu politicul administrativ- biserica l-a asigurat pe politicul in exercitiu de fiecare data de ajutorul neconditionat in realizarea numarului de voturi argumentind pe bune dreptate infulenta directa si ferma pe care o biserica o exercita asupra tuturor nuclelelor de familie. intotdeauna intre nuclele familiale si biserica s-au constituit retele perfecte de propagare psihoenergetica dar si filiere oculte care au conspirat dupa bunul plac. tiganiada lui ex presedintele tigan este cea mai mare realizare - 4 milioane de tigani- traiesc dolce fare niente. cu doi imparati cu organizatii care sar la gitul romanilor daca li se divulga identitatea mizerabila de tilhar si jefuitor- orice om cinstit poate fi o victima sigura, in cel mai fericit caz doar acuzat de discriminare rasiala, este un drept pe care il foloseste tagma draconica sa se apere din fata atacurilor pardon polemicilor cinstite.
ex presedintele - a intrat in dizgratia ceusestilor- conform ultimei declaratii extrasa din arhiva comunista- pentru ca - spunea Elena Ceausescu- iliescu se ocupa de curve si de biserici- sa fie fost Elena C. invidioasa, geloasa pe domnia sa , sa fi fost geloasa pentru ca a fost amanta lui vreme indelungata?
o curiozitate ma obliga sa cuget ca ar fi interesant de stiut citi tigani sunt intre clericii de frunte ai bisericii romane. virfurile bisericii nu s-a opus sub nici o forma cind un rege si doi imparati s-au incununat pe rol de parinti supleanti ai etniei tiganilor. nu sunt vizibili ingrijorati de crimele facute de etnia tiganilor- din cind in cind ma uit la posturile de televiziune a bisericilor- limbaj de lemn cu miros de smirma cu miros de ramuri de maslin- aromoterapie pentru surzi si orbi pardon pentru cei cu simturile adormite mai grav insa, din viziunea tridimensionala a altruismului pe care il pretind toti clericii nu picura nimic dar absolut nimic spre nici o directie.
as putea scrie mii de pagini cu alte variante de intelegere percepute din ce s-a scris in literatura romaneasca si in massmedia. dintre depistatii de infractiuni penale care nu au fost putini, nici unul nu a fost cu adevarat inchis pe masura faptelor, s-au aratat unii pe altii cu degetul in public si atit, apoi s-au impacat si au negociat alte metode de a jefui tara schimbind grupajul de interese modificind"" remaniind echipa"" fhalal revolutie- halal realizari halal tehnocrati. emisiunile de stiri si de informare nationala nu sunt decit remarci vagi dintro serie de regrete penrtu ca oricum patria a intrat intr-un soi de vis profund parca spre a auita tot ce este aidoma cu cosmarul.
? ce alt beneficiu pentru sufletul colectiv se intrevede mai eficient decit visarea la lumea paradisiaca de apoi, de ce s-ar mai revolta oamenii ? daca nimeni nu schimba nimic, daca in emisiuni abia se ating problemele grave- dramele societatii- daca as avertiza populatia romana ca a trecut pragul din dimensiunea stramoseasca harica, cinstita si harnica in dincaperile intunecate ale unor sisteme oculte mizere as fi acuzata de xenofobii si discriminari- de atingere si lezare a identitatii unor fiinte puternic inserate in natiune - mizeriile sunt atit de inscaunate pe aurul romanesc incit stralucesc si bilbiielile unor taie frunza la ciini urmarind pe cai ascunse infometarea lor si in final obtiunea generala de eutanasiere.
am vazut repetat ca un indiciu cronologic divin , ciini dezlantuiti sa latre parca sa trezeasca intreg orasul urmarind si punind pe fuga entitati bizare in sutane negre negre ca smoala, cu intelectul mic precum icra de rechin in care persista constiinta de a fi chinuit/ manevrat pina si oasele unui mort pentru abjectele interese.
s-a deschis spre vizitarea publicului muzeul Grigore Antipa- mare carturar biolog care a specificat izbitoarea asemanare dintre creerul de rechin/ balena / delfin si om. interesant de stiut cum maestrul al identificarilor tuturor fiintelor biologice a murit subit dupa publicarea unor asemenea documentare- era un om virstnic dar perfect sanatos- fac pariu pe viata mea ca a fost otravit de un gide al biserici. fac pariu ca la un test cu aparaturile ultra moderneale actuale F B I pot fi descoperite urme de otravire cu cianuri persistente in oase, daca acest gen de texte au scos in evidenta la mumii de peste 5-6 mii de ani urme de nicotina si cocaina- ei se drogau pentru a trai fericirea suprema si optimismul superior asupra maselor. evident vorbesc despre mumii ale faraonilor, vechilor imparati, ei au istituit primele forme de religii in lume. pentru a emite ceva si a pretinde totodata credibilitate maxima este nevoie de indrazneala superioara neintilnita la nici o alta vietate.
sistemul drogurilor este mai aproape decit se vede in oglida retrovizoare, este inoculat in anumite segmente prin ideologiile pe care le abordam noi oamenii- credule fiinte, blinde si obediente in fata fenomenelor neintelese.
iertati-ma dragi cititori,daca gresesc, chiar va rog sa maorientati cu privirea sprea cea ce s-a creat miraculos dupa revolutie. mai bine zis spre ceva simplu uman si frumos care sa ma faca sa simt pielea gaina asa cum o simteam cind mergeam la un spectacol cu artistii mari parca dintotdeauna in chip angelic creatori de retele cu divinul, cu arta, cu inspiratia. pentru ca la intilnirea cu ingerul au am vazut intotdeauna un artist, la intilnirea cu miracul am vazut intotdeauna un inovator stiintific, pentru ca la intilnirea si dupa, cu ingerul pazitor nu mi-a mai fost multa vreme frica de nimic.
urmare a 22 de ani dupa revolutie imi identific si marturisesc drepturile dobindite;
-am dreptul sa aleg de partea cui sa ma situez pentru a-mi respecta vocatiile si principiile cu care m-am nascut si format-
-am dreptul sa observ si sa admir cu toate simturile m-am nascut cu ele si nu le pot lasa procesului involutiv, astfel resping viclenia si mirsavenia militind pentru curat si frumos.
-am dreptul sa militez pentru drepturile semenilor si naturilor
- am dreptul sa sufar liber pentru poporul meu fara a fi confundata cu pesimismul justificat de o viata mizera- mie nu-mi lipseste absolut nimic am muncit impreuna cu sotul meu si avem tot ce ne trebuie catre suficient
- am dreptul sa ma ingrijoreze orientarile neamului meu stramosesc.
am cistigat dreptul sa pling in zeci de feluri moartea spitalelor, a scolilor sanatoase, a fabricilor, a regresului in general- am dreptul sa depling metamorfozarea unui segment artistic in chip de horoor feeling- numit si curentul satanist. in definitiv ca vointa colectiva impusa am ales in locul simbolurilor de inalta referinta morala pe dracula. nu s-a opus nimeni vehement pentru anihilarea definitiva a erorilor din asocierea neamului cu simbolul malefic- cu el atragem turistii curiosi de pretutindeni, daca pe deasupra din pelerinajele prin patrie strainii intilnesc, aud, despre toate simbolurile sacre acestea trec prin clasificari stranii ca elemente ale unui mister imposibil ale unui decor iluzoriu.
- am dreptul sa arat cu degetul infractorii, insa recunosc, acest lucru l-am facut degeaba, in acesti ani hotii pe care i-am divulgat mi-au ris in nas mereu mai puternici in pozitiile de conducere- si-au arogat toti arivistii dreptul la imunitate dupa modelul virfurilor in care imunitatea parlamentara si prezidentiala este identica cu indumnezeirea.
-impreuna ingrijorati de sanatatea natiunii avem dreptul sa obligam statul sa acorde o parte considerabila din contributiile noastre pentru institutiile de cercetare si inovare- folosind resurse straine costurile sunt mult mai mari.
am convingerea nestramutata ridicata pina la admiratie si pretuire suprema fata de potentialul novator si genial al neamului de care evident poate beneficia intreaga umanitate- regretabil ca nu i se acorda importanta cuvenita motivatii sunt nenumarabile- strigatoare la cer sunt incompetentele administrative de folosire a tuturor resurselor existente- ignoranta lor explica clar despre marginalizarea valorilor pentru a se desfasura in voie in exercitiile ipocriziilor.
la fel procedau nomenclaturie comuniste brute- ii inlaturau pe posibilii concurenti- la fel a facut si biserica inchizitoriala extermina potentialul stiintific pentru asi ascunde total ineptiile emise cu titlu de principii sacre- prin extensie ideatica as putea conchide ca l-au ucis pe Dumnezeu creatorul genial pentru a rezista ei cu teoriile despre intuneric si limitare.
am dreptul sa judec statul si sa-l dau in judecata ierarhiilor superioare existente pe pamint si la care am aderat- este dreptul cel mai esential pe care orice om nedreptatit din popor il poate exercita la Haga, la Bruxelles, la Geneva daca pe filiera directa in plan local nu obtine actul justitiar nazuit.
- am dreptul sa colind lumea daca imi permite buzunarul si ma pot face dezirabila oriunde admitind ca normale suspiciunile accidentalilor dupa ce prin accceptiunea lor am fost prin revolutie eliberata din tarcul constringerilor precum oaia limitata din turmele socialiste. cu acest drept la vamile din ocident am suportat privirile dezgustate ale vamesilor- nu o data m-au descaltat si mi-au facut control corporal desi pigmentul meu este alb paream pesemne ca drogata efect al sincerei emotii de bucurie/ a extazului nemascat.
- ca orice lege a riscului si compensatiei am dreptul de a suporta consecintele acestei libertati neaparate si lipsite amplu de vigilenta sistemelor de ocrotire sociale.
- consider ca am dreptul sa fiu de acord sau nu cu injumatatirea salariului si pensiei, cu tarifele mari din taxe si impozite pentru ca in finalul vietii energice statul cu elementele inavutite abuziv si biserica sa-mi rida in ceafa sau nu cind in spital nu sunt medicamente si trebuie sa le procur cumva de undeva precum si crucea si cosciugul de mucava presata.
- daca nu malefice- draconice ? cum pot fi clasificate intentiile statului ( puterea suprema prin reprezentantii care s-au succcedat) care au dizolvat in solutii de nimic toate drepturile pentru care intreg poporul activ a contribuit zeci de ani unii si peste jumatate de secol- mai clar aproape un secol de progres a disparut in neant in doua decenii - nu-i facatura dracului a infernului- cine l-a inviat pe dracul pe acest pamint al marilor fagaduinte materiale morale si spirituale? cine s-a declarat ateu convins- insemnind impotriva lui dumnezeu?
- consider ca am dreptul sa vreau/ sa nazuiesc in fiecare sat din Romania si din lume o scoala si un dispensar/ spital, un post de politie ori de paza, o mai imperioasa nevoie decit trei biserici .
din decuctii si inductii si concluzii- alaturi impreuna ideologic cu toti credinciosii poporului meu- consider dupa acestea toate ca sunt involuntar / indirect introdusa in dimensiunea celor sfinti care isi impart munca , avutul si grijile cu semenii neputinciosi dar si cu trintorii si cu cersetorii si cu marturisitorii de sapte gingavenii si noua prostii divine.
cred ca si eu am emis judecati gresite vreodata, posibil ca am publicat ineptii si prostii utopice insa nu am cerut niciodata vreun banut ascultatorilor, ori vreun produs care sa justifice compensarea timpului pretios pierdut in acest punct marturisesc dreptul meu de a fi cinstit- moral de a nu avea pe constiinta nici un om pacalit.
ca mine milioane de romani sunt sfintii neamului si a pamintului conform noimelor crestine.
bunaoara am cucerit ca popor Spatiul virtutilor a sacrului, pentru acest fenomen meritam respectul politicului si a bisericii - se impune acest aspect ca o dovada curata e educatiei ce o pretind pina la nivelul de tehnocratie si teocratie.
acestea fiind spuse ce mai conteaza ca ne conduce un politic intre incompetent indezirabil si mizerabil, ca ne propovaduiesc de lucrurile sfinte homosexualii deghizati in straie de tipar improvizat, ca ne impartasesc libertatile de expresie heterosesualii, asexuatii, perversii, avarii fanatici, ca ne prezinta fenomenele de supravietuire toti cei care au stiut sa se orienteze in cercuri sigure foarte apropiate de puterea obtinuta prin libertate. pentru aceasta libertate chaosul, vidul gaurile negre au supt singe de eroi- s-au neantizat idealurile luminile rampelor, reflectoarele moralitatii s-au schimbat becurile, microfoanele si-au schimbat vorbitorii pardon dictatele si dictaturile.
din punctul meu de vedere acum aproape 22 de ani nu s-a infaptuit o revolutie.
argumentez foarte simplu- conform dexului revolutie inseamna ;
1. etapa a dezvoltarii in care au loc transformari calitative profunde orientate de la inferior la superior
2.schimbare calitativa a societatii bazata pe clase antagoniste prin care se realizeaza trecerea de la o forma economica inferioara la alta superioara.
trecind cica de la socialism la democratie sa vedem ce inseamna democratie conform dexului.
- forma politica de organizare a societatii in care politica este exercitata in diferite feluri de mase largi ale poporului
ce frumos suna dictionarul limbii romane si ce trimbitat poate fi limbajul demagogic al politrucilor.
daca citim in dex democratizare vedem ca democratizarea capitalului este o teorie apologetica creata de burghezie care sustine ca in conditiile contemporane s-ar schimba natura capitalului si a capitalismului ca urmare a dezvoltarii societatii.....
ce baliverne frumoase, unde este democratia si revolutia ?
- mase largi de oameni sunt la pamint in pragul colapsului biologic economic financiar. doar citeva creaturi din vechea si noua nomenclatura beneficiaza de pe urmele revoltei maselor impusa de manipulatorii vechiului regim care nu ajungeau suficient si satisfacator la avutul si deliciile statului. este evident care sunt , am mentionat in continutul articolului o parte dintre ""truditorii in scopul evolutiv""

ESTE FARA DOAR SI POATE EVIDENTA INVOLUTIA POPORULUI ROMAN, VA TREBUI SA NE RUGAM INTENS LA SURSA DIVINA REALA si nu la biserica fariseica , sa se milostiveasca de noi inainte de a disparea total, ca neam si natiune, inainte ca biserica sa rida in hohot ultra bogata peste orasele vaste ale cimitirelor.
mea culpa pentru aroganta, evident suntem nevoiti sa ne rugam la INTELIGENTA CREATOARE SI SALVATOARE ca biserica si politicul sa aiba impreuna deopotriva intentia democratica si sfinta totodata de a remania toata constitutia tarii. abia apoi vom putea comemora sufletele eroice care s-au jertfit, abia apoi vom putea cinsti si elogia acest neam al marilor valori spirituale si morale recunoscute pe intreg mapamondul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu