marți, 3 ianuarie 2012

DESPRE PRIORITATI SPIRITUALE PLANETARE

am pasit pragul anului 2012, este firesc sa facem un bilant al realizarilor al reflectiilor intrinseci si colective demne de considerat din anul care a trecut prin conjuncturile materiale si spirituale. si de ce nu prin constiinta extinsa sa ne raportam la realizarile mondial planetare respectiv prin analogie, la sursa divina care ne hraneste in scopul transformarilor conforme cu angrenajul evolutiei pe principiul cauza- actiune- efect. prioritar ma refer la MAMA PLANETA in primul rind pentru ca ei ii datoram exclusiv toate prosperitatile, toate realizarile materiale, ei Mamei Dumnezeie trebuie sa ii inchinam veneratii, elogii, cupe de sampanii virtuale pentru servitutile in domeniile stiintifice, pentru beneficiile devenirii in toate pozitiile atinse si ocupate. varietatea de bogatii complexe este instituita legal pe nivelele deja stabilite prin calitatile si vocatiile de la micro la macro planetar. in zona prognozelor virtuale ne raportam mai apoi la DUMNEZEU, ca inteligenta cosmica suprema dar care se situaza in pozitie neutra fata de principiile abordate in personologia individuala si colectiva. MARETIA BLAJINA MIRACULOASA ESTE PLANETA MAMA, ca fii ai ei trebuie sa ne responsabilizam cu maxima eficienta, tot ea ne da semnale ca este timpul sa ne ingrijoreze faptele noastre, tot ea ne arata suferintele ei si la nevoie ne contamineaza cu ele poate poate vom invata.
Ca o prima concluzie din bilantul facut de mine am inteles ca natura- Mama Planeta- nu este iubita respectata onorabil,dimpotriva chinuita, lacomia si inconstiinta umanitatii se rezuma la perceptia redusa ca planeta poate rezista transformarilor induse de specia umana si neaparat trebuie sa fie supusa la maxim in mecanismele exploatarilor anarhice impuse sistematic.... anul 2011 a fost o insiruire continua de drame, cataclisme, catastrofe, genocid, marasm, stupori, revolte si revolutii care au fost intrerupte de minima pretuire pentru sarbatorile traditionale. fiecare nesabuinta a generat risipa energetica, fiecare dezastru a costat incalculabil potential uman si material.
de ce sa nu recunoastem ca la rascrucea in care ne aflam invatam teama de moarte, in masura in care bucuria vietii nu este asigurata pe termen lung, care se suprapune cu concluzia dedusa ca nici dimensiunea cunoasterii nu este reala valoroasa care permite artificialului continuitatea evolutiei intrun orizont absurd abstract in largosenso modifica specia umana, modifica legile genetice dramatic. altfel spus naturalul sensibil sublim sanatos este agresat tulburat de nenaturalul imund, execrabil. stiinta sanatoasa mintuieste, salveaza, creaza confort, stiinta negativa ucide si ma refer amintind un singur exemplu,la testele din laboratoare cu virusi care o data scapati de sub control se raspindesc in lume inmultiti cu o rapiditate naucitoare, care se modifica multiplu si nu mai pot fi anihilati.
legile de azi se incalca cu usurinta inimaginabila chiar de catre cei care le-au instituit ori sunt numiti sa le respecte. in vremurile trecutului indepartat era ales un conducator , rege, faraon, zeu, ori cum era numit pentru ca asigura comunitatii legi care sa confere siguranta, stabilitatea minima armonie. azi societatile desi se pretind moderne se dezbina se spioneaza, se razboiesc pe fronturi economice sociale, financiare, sculturale etc... nimeni nu isi asuma denaturarea speciilor umane, ca atare nimeni nu are voie sa acuze MAMA planeta de slabiciune si instabilitate.
Eminescu cugeta intr-un poem, "nu credeam sa invat a muri vreodata" este evident o cugetare in plan material raportata planului spiritual.am fost uluita de perceptia multor intelepti/iluminati care au dorit sa moara pentru o idee, un vis, un ideal de la care nu s-au abatut si pe care l-au servit cu suprema abnegatie iar la nevoie au folosit mijloace de lupta. cind o idee mareata este perceputa de o majoritate ca o nevoie imperioasa pentru a deschide un nou drum dintrunul impotmolit blocat la o rascruce insuportabila... momentul este asociat cu revolutia. unele conceptii ezoterice pretind ca in mare masura este demarata ca un proiect astral, functie de conjunctii regale intre planetele titan care guverneaza sistemul solar. nimic mai gresit intrucit o constructie incepe fundamental prin consolidarea la baza esentelor vitale a tuturor retelelor, prin modernizarea structurilor conform procesului de evolutie.Planeta mama Terra reprezinta unica macroesentialitate vie in sistemul solar astfel ca toate fiintele ei trebuie sa fie orientate si angrenate in prioritatile vitale. toate regnurile pe care omenirea le cunoaste prin studiu s-au comportat perfect, naturile planetare sunt sublime, miraculoase prin servitute, exceptie dramatica face specia umana. nu credeam vreodata ca umanitatea de la baza si pina la virf poate contine atit de multa negativitate, dar de ce sa fiu plastica si sa nu spun atita ferocitate, atita cruzime salbatica, atita inconstienta si ma intreb unde se situeaza spiritualitatea suprema, ERUDITIA STIINTIFICA, in idea ca deasupra tuturor ar exista un Dumnezeu care reprezinta atotcunoasterea dar si iubirea si dragostea la INFINIT.
eu incep constructia acestui articol prin reflectarea " nu credeam ca umanitatea poate constitui inconstienta criminala a spiritualitatii in detrimentul inteligentei artificiale".
ar fi ideal daca prioritatile din dimensiunea materiala s-ar situa paralel cu cele spirituale, astfel energiile timpului s-ar identifica virtual cu un tren care circula in siguranta optima si eficienta pe doua sine viguroase, ca toti asteptam trenul sacru in care trebuie sa ne urcam fiecare pentru a ajunge la destinatia propusa de divinitate fiecaruia in parte, pentru a duce la finalitate frumoasa destinul. Cu sarbatoarea revelionului s-a sfirsit o etapa solara medie, se inchide salba sarbatorilor anului 2011, se pune ca pe veritabila comoara la pastrare in memoria ancestrala. da admit ca lumea merita sa sarbatoreasca sa fie fericita , cum de altfel merita sa dobindeasca toate calitatile spirituale pentru a nu trece nimic neobservat din registrele vietii de majora importanta. viata este o continua cinegetica de valori , insa de la o vreme inteligenta superioara pierde timpul la vinatoarea de bacterii si virusi fatali creatiii nefaste ale umanitatii. deseori uitam de drame fara ca sa extragem din ele invataturile, astfel ca se repeta ametitor de fiecare data mai complicate mai dificil de inteles faptul ca intro manifestare repetata sunt implicate crescator mai multe elemente deranjate dezorganizate, tulburate, contorsionate( deturnate de la sursa evolutiei ) care prin zbatere raspindesc pe toate retelele celor 6 elemente primordiale reverberatii, rezonante anarchice. pamint, apa, aer, foc, mineral sau lemn si evident LUMINA identificabila in spiritualitate ( inteligenta sursa de creativitate) dar si ca o energie independenta de terra perceputa in constitutiile solare si astrale. absolut toate vietatile depind de lumina de rezolutiile luminii in mecanismul electromagnetic si gravitational.
partea luminoasa si fericita in traditia sarbatorilor se constituie din faptul ca membri familiei se aduna in general la casa parinteasca, impartasind emotiile cele mai puternice despre dragoste pretuire, servitute. pentru citeva zile pe o scara energetica de la zero la zece energia pozitiva poate atinge nivelul cinci asociat cu cel al mamei primordiale.... intreaga planeta se incarca de vibratiile iubirii conditionata de traditii de multumirea pentru belsugul de pe mese, pentru cel de voie buna, pentru daruri primite si daruite, pentru caldura si muzicalitatea sarbatorilor intre cei dragi.
constitutia speciei umane in sensul pragmatic obliga fiecare individ sa genereze produse materiale, o data asigurate omul poate exersa recunostinta iubirea, poate inova intreg potentialul creator poate participa la provocarile scientiste existente pe toate nivelele claselor sociale.
omul numai astfel poate afla revelatia (relevanta echivalenta) in sintagma ca este creat dupa chipul si asemanarea divinului respectiv a mamei dumnezeie Fiinta scumpa care ne aduna la pieptul ei din ratacirile interplanetare, ne hraneste si ne creste conform idealului intrupat cu chip de homo sapiens orientat spre homo luminus.
la un bilant frugal, teoretic se constientizeaza binele, implinirile, se identifica vag asumate esecurile, relele, ( sunt intotdeauna altii de vina pentru ghinioane pentru nenonoroc) de unde si inversunarea ambitiei de a lupta mai mult in viitor cu rivalii, cu dusmanii. iata cum o energie pura generata de pace liniste si armonie este redusa prin citeva impulsuri de orgoliu la zero, faza in care energiile cimpului informational tind sa se organizeze sa porneasca intro proiectie de orizont conform planificarilor . acest fapt indica frecvent cit de gresit se fac planuri de inlaturare in viitor a obstacolelor care stau in calea marilor deziderate pentru fericirile materiale.
In Romania s-au petrecut peste 20 de cutremure in 24 de ore, desi este bine stiut ca toate elementele primordiale amintite mai sus isi incetinesc maxim existenta functiile angrenajului in mecanisme vitale in timpul iernii.manifestarile naturale au fost influentate induse de gindirea chaotica colectiva- respectiv s-au petrecut revolte in mase, crime de familie, batai, rupturi de familie, persiflare, batjocura, distractie artificiala cu mize sexuale vulgare . nu putem pacali natura primordiala in care ne-am consolidat radacinile existentiale atunci cind intilnirile in familie sunt dictate de belsugul bucatelor, de imbuibarea cu bautura si mincare. o majoritate covirsitoare demonstreaza ca nu sunt respectate in forma sacra gradele de rudenie, zonele nasterilor si actiunile in mecanismele traditionale sunt pline de inteligenta artificiala, irecognoscibila pe frecventele terestre. natura iarna are nevoie de vibratiile linistii si armoniei pentru ca sa se regenereze in toate structurile pentru ca suneste constienta ca suntem miliarde de oameni dependenti de vigoarea ei de energiile ei indestulatoare. pentru a intelege conversia psihoenergetica contopita cu naturalul regnural de pilda, sacrul de la sate este anihilat de profanul si vulgaritatea oraselor ticsite de cluburi de noapte- altfel spus senzualul peste strivit cu usurinta de vulgar- cum parfumul este estompat facil de izul gunoaielor.
- se impune major prioritatea perceptiilor asupra vietii a tuturor angrenajelor care sustin viata. lumea trebuie sa stie ca fiecare gind oricit de ascuns ar fi este o energie , ca actiunea creste gradul marimea si volumul energetic initial conceput de pina la o mie de ori,se consuma la destinatia propusa- astfel poate genera o sursa vitala ori una nefasta.
- se impune urgent informarea umanitatii ca din anul 2012 orientarile evolutive trebuiesc focalizate in plan absolut spiritual. energia care va domina 2000 de ani planeta si univesrul este LUMINA in conversii cu elementele minerale care au cunoscut evolutia de la mineral brut la rafinarile subtilie transuranice.
sa vedem cu ce se poate mindri umanitatea iluminata scientista daca....
- o mare parte a produselor din ultima perioada este expirata, ( din alimentatie din farmaceutica din industrii, din agricultura) nu poate fi reciclata , este pierduta deci, desi ar fi putut sa bucure mari segmente din omenire aflata sub limita traiului existential, mult sub conceptia de civilizatie- deducem ca este un artificiu o exagerare ecranizata implacabil ce nu a permis exersarea umanismului in totalitatea capabilitatii. adica nu este o realitate in memoria si mecanismele sacre din ancestralitate. un robot este un alita perfect pentru om, un om robotizat pentru Dumnezeu este o nulitate. intrucit menirea noastra este metamorfozarea in trupuri de abosoluta lumina, insemnind tisnirea indepartarea si detasarea de materii intr-un numar de vieti , altfel spus intro trecere prin cele 12 zodii pentru a cumula din intregul galactic esentele atomoiluminice- care reprezinta noblete, spiritualitate, iubire diafana- insumind o contopire cu protoconstiinta. doamne dar toti prin viata suntem interconectati sa dobindim insurile de afi straluci precum o stea, religiile din pacate vorbesc codificat despre un Dumnezeu inexorabil. da intr-un om scinteia divina se poate solidifica, se poate arde , avaria prin furtunile neurochimice pina la disparitia totala ,mentalul poate deveni neidurator adoptind legile junglice , intelegind ca dincolo de sine nimeni nu mai primeaza contind foarte putin.
- o mare parte din energiile vitale produse sunt adresate numai unei categorii, lumea totusi este informata viseaza se raporteaza la standardele superioare si pentru ca nu le poate atinge tristetea suferinta temerile in principiul metempsomatozei sunt malefice.modele inconstiente fara sa vrea in loc sa formeze devin martore la deformare, un fenomen extins nu mai poate fi reglat cu usurinta.
produsele raportate la valoarea banului nu respecta aceeasi calitate pret in toate zonele- induce la perceptii de discriminare- cel putin in Romania toate energiile sunt platite mai scump decit in orice tara din Europa desi remunerarea este minima.
- o mare parte din produse sunt plimbate de la o firma la alta dintrun loc de lume in alta pentru a i se pierde urma pentru a se intocmi alte acte /facturi privind calitatea si pretul, pentru a se pierde urma unor firme care spala bani, care face trafic cu alte produse in paralel cu cele mentionate in autorizatie.
asta implica un pret platit dublu si triplu, o mirsavie o coruptie o mafie inversunata extinsa in retele mondiale. per total un angrenaj malefic al inteligentei artificiale care poate in orice context sa distruga o retea energetica din normalitatea regnurilor din sacralitatea evolutiva.
- un segment important din umanitate emite in eter in terestru in acvestru in cimpurile colective informationale suferinta cauzata de boli, cauzata de somaj, cauzata de marginalizare in familie dar si in contextul social. trebuie sa stim ca fiecare fiinta vie este interconectata la micro si la macro planetar si universal. este suficient sa observam, sa facem un bilant minim al retelelor de internet.descoperim facil o socializare de suprafata care mascheaza suferinta nefericire neimpliniri in planuri vitale.
privind numai in Romania observam ca moderatorii din sferele informationalului au devenit expresionisti capitalizati peste noaptea postdecembrista in aprigi agitatori mascind aderentele politicice mascind vicleniile si intunecimile psihosemantice cosmetizindu-si trufiile dupa sticle color.
observam ca dascalii in spiritualitatea sacra ( parintii spirituali) s-au transformat in gropari- dar nici macar nu ingroapa pe cineva care nu are citeva mii de lei pusi deoparte pentru moftul lor, iar primariile au alte priortati care nu-i vizeaza pe sarmani. cei care primesc ajutoarele de la stat toti pot marturisi ca trebuie sa cedeze o cota primarilor, medicilor care le intocmesc dosarele de invaliditate, sociologului care constata cazul in organizatii sociale impuse.
competitia in servitute profesionala in cinste si demnitate umanista nu mai este una demna de selectie si evidentiere a valorilor ci a jocurilor murdare la nivelul cel mai inalt posibil. acest fapt imi reconfirma ce spuneam in alt articol si anume faptul ca indiferent de volumul invataturilor un om fara suflet poate fi mai periculos decit un robot superinteligent scapat din control, gindirea bruta este ca un bolid care fara mina abila a conducatorului nimiceste totul in cale. da cazul poate fi exemplificat cu o centrala nucleara care fatalizeaza viata energetica pe o suprafata mare, poate fi asociat cu o masina care avariaza alte masini goale dar si cu una care pericliteaza vieti omenesti. universul luminii in dominanta evolutiei Homoluminus nu recunoaste vicleniile strategiile mizerabile, astfel ca le expediaza inapoi la emitator . nici nu exista dubii prin prisma confuziilor in actiunea cauza actiune efect in angrenajul interferenteleor si intrepatrunderilor informationale in dimensiunea colectiva. este oare drept ca un om care fura de foame o pine , un cartof o gaina dintro ograda sa sufere chinuri lungi de singuratate si nemingiiere in arestul "justitiei educationale" in timp ce bestii din sistemele politice si economice care au furat mii, sute de milioane, miliarde euro sunt in libertate sfidind astfel ceruri paminturi lumi, lumini, adevaruri strivind sub orgolii nemasurabile de blestematie psihosemnatica traditii nationale sacre, lumini sacre.
observam ca sistemele administrative isi continua realizarea propriilor interese cu tot cu familia bagati rascolind dupa mofturi resursele monetare, economice si depozitele avutului national.
observam ca nimeni din politicul de virf nu iubeste cu adevarat acest neam incit sa poata afisa cu sinceritate eforturile pe care le duce pentru o schimbare semnificativa fara a avea o lista de avutii si beneficii din actiunile sale.
observam ca nici o putere mondiala statala nu militeaza sincer pentru binele intregului planetar, ca dimpotriva si exercita resursele stiintifice pentru a exploata maxim posibil umanitatea, ca foloseste puterea monetara si economica pentru a ingenuchia alte natiuni. observam aviditatea de putere a multor personalitati, de la sefi de stat se impun dictaturi, se impun tiranii se impun lupte de vendeta lupte de conjunctura armata, lupte discriminatorii de religii de sisteme organizatorice.
am afirmat in mai multe articole ca religia crestina isi are radacinile in spatiul civilizatiei carpatice, ca indiferent de limitele expansiunii pe planeta, proiectele umaniste si toate invataturile privind desfasurarile energiilor se fac in acest spatiu, ca toate viziunile privind stabilitatile economice sociale dar si cele apocaliptice sunt raportate in astral din acest spatiu, ca intotdeauna Romania va constitui un centru energetic important prin contextul primordial. sunt articole cu semnale alarmante de mare urgenta, citirea lor stiu ca nu face placere, stiu ca sunt mesaje dureroase, stiu si faptul ca sunt putin citite - nu se insciu in filozofie lejera nici in beletristica distractiva, insa nu este vina mea, ma sustine spiritual linistea sufleteasca privind servitutea fata de umanitate, nu am aur si argint sa dau lumii , ii ofer cunoasterea mea senzoriala arhetipala prin transcendenta, bazata pe hiperconstiinta initiata in iluminismul ramificat din crestinism, respectiv menirea mea este sa fac publice mesajele pe care le percep din ancestralitate.
ma sustine fizic si psihic revelatia ca nu sunt singura, ca mai mult decit aproape doua milioane de intitiati scientisti in ultimul deceniu umanitatea s-a trezit in dimensiunea existentiala a spiritului valoros si nu in cea materiala. Nicaieri in univers nu se poate trai in evolutie atomoiluminica pe nivelul homoluminus, doar PLANETA MAMA, este si pe post de scoala, laborator, ateneu, amfiteatru, macrouniversalitatea intelectuala aici poate fi elaborata si pentru acest divin privilegiu trebuie sa respectam citeva legi ale umanismului indiferent in care ambalaj si straie religioase le afisam familial ori public.
in urma cu 172 de ani in Europa dar si pe intreaga planeta s-a petrecut cea mai considerabila revolutie. a pornit din centru Romaniei, s-a manifestat mai puternic energetic in Franta- revolutia de la 1848, si a atins punctul maxim de intensitate in America. sunt date care pot fi studiate in istoriile fiecarei zone. pot fi comparate, nici macar nu mai relevanta de reconsiderare a tuturor partilor care este punctul de pornire. revolutiile care s-au succedat pentru iesirea din comunism sunt de referinta absolut materiala. astrologii asociaza fenomenul cu guvernarea ciclica a planetei Jupiter cu Neptun si cu Uranus in radicalitatea ciclului atomoiluminic Solar evolutiv. acea conjunctie ciclica se va repeta , mai mult decit atit si alte planete se vor alinia in acest proiect macrocosmic. va fi multa agitatie pe de o parte unii vor dduce eforturi de recuperare reglare si aliniere la proiect a planurilor intirziate, pe de alta parte de demarare a proiectelor care sa configureze amplu extins civilizatia, modernitatea, prosperitatea si umanimsul iluminist renascentist la care trebuie obligatoriu sa ne raportam dupa un ciclu de 60.000 de ani de cind s-au pus bazele scolasticii umanist renascentiste.nu ma aventurez in zona prognozelor nici a profetiilor de dragul flatarii orgoliului publicitar, ma rezum la profetiile cartilor sfinte, in acest an 2012 se vor avea in vedere prioritara revolutiile spirituale, pe ultima suta de metri de restaurare a tuturor sistemelor de guvernare ca o constatare uluitoare ca umanitatea a manifestat si construit/consolidat materialitatea generind pe vaste arii de consum energetic distrugerea resurselor planetare deseori inutila, deseori trecind prin sacrificii de sacru uman fortele abstracte ale absurdului ale inteligentei artificiale, trecind puterea de influenta primara salbatica inaintea spiritualitatii. ne vom subordona noilor ordine planetare, semnificatii si sisteme ale RENASCENTISMULUI ILUMINIST singura sursa scolastica care poate argumenta scientist si sacru existenta lui Dumnezeu singurul drum energetic spiritual este asigurat de lumina creata in ancestralitate- traditie (gind intentie actiune efect)... nu uitati la inceputul genezei umaniste a fost cuvintul si cuvintul a fost omul indumnezeit Zamolxis urmat de fii sai hiperionii care s-au raspindit in lume ca niste invatatori pacifisti, iluminati de iubirea neconditionata fata de speciile care populau planeta dupa dezghetarea erelor glaciar. intre energiile terestre si cele astrale conversia produsa este ECOUL care se afla in cimpurile subtile ale ultrasunetelor-ultravioletelor este sursa primordiala parentala prin care trec toate energiile planetelor din cosmos de unde Soarele directioneaza macroenergetic si aduce in planurile de observatie splendorile potentialului uman scientist si artistic .
Nici o alta forta sursa energetica nu este mintuitoare sigura si generatoare de progres spiritual si material, pentru a ne conecta la sursa centrala a universului este nevoie ca sa rezonam uman sa ridicam vibratiile pe frecvente inalte superioare, prin dialectici pline de vigoarea dragostei si iubirii naturale sincere nu inventata, nu fariseica, fata de planeta mama, de semeni de cer si galaxiile care intretin universul. altfel nici un buncar ascuns la o mie de leghe sub mari ori sub munti nu va putea apara si salva specia umana si alte specii de la pieire.
Este vremea sa ne asezam cu dragoste privirea spre pamint indiferent cit de sus ne simtim pozitionati de celibritate, sa ne unim miinile intro hora a recunostintei sa-i daruim din sursa intrinseca dragoste iubire de calitate extrasenzoriala si respect acestei Miraculoase planete care se daruieste de mii de ani in spirit viu artistic in spirit viu de MAMA DUMNEZEIE. iubindo sa ne rugam la ea seara de seara sa nu se scuture de noi precum vaca asaltata de muste si alte ginganii, precum calul invadat de capuse, sa simta micimile vietii ca pot zbura prin potentialul unor vietati fenomenal de rezistente de generoase de harnice de iubitoare de prietene cu Dumnezeu care se bazeaza intotdeauna pe boi, pe vaci pe cai sa stea in jug, in ham, o viata apoi si dupa moarte totul pina la piele si os sa ofere surse de viata pentru vietatile din marea ograda.
Multe impliniri in dimensiunea spirituala le doresc cititorilor care poposesc pe aceasta retea de informare.
LA MULTI ANI SANATOSI MAMA PLANETA, sa fii pururi generoasa in diversitatea iubirilor cu care ne cresti si ne formezi ca intro fenomenala familie.
BELSUG DE VOIE BUNA complex creativa nutresc pentru intregul univers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu