marți, 31 ianuarie 2012

INTRE REACTIUNI PSIHOSEMANTICE

in toate timpurile oamenii cu viziuni temerare au fost asezati in fruntea comunitatilor pentru a fi conduse, fara a fi cerut/premeditat acest privilegiu, au fost glorificate/zeificate in special pentru faptul ca viziunile lor nu au condus societatea prin riscuri si sacrificii pentru a obtine orice forma de mai bine de concreta siguranta si stabilitate. in contextul tematicii vreau sa dezbat fenomenele psihostiintifice care prezinta actualmente fascinatia societatilor pe considerentul ca fiecare in parte ofera o solutie salvatoare/vindecatoare. daca in tratamentul oferit de stiinta medicala fiecare prospect prezinta riscurile/reactiile adverse, in psihostiinta nici una nu pomeneste de reactii adverse . ca si cum toti am fi creati identici, ca si cum toti am avea acelasi sisteme de gindire. nici o psihostiinta nu pomeneste de faptul ca mintea gindeste si crede intrun fel foarte implicata in procesarea resurselor materiale, ca sufletul egal constiinta in alt fel implicata in starile exclusiv emotionale, iar spiritul cu totul diferit imbinind esentele subliminale ale celor doua gindiri si credinte. fara credinta o gindire nu inseamna decit reactie instinctuala, iar fara gindire credinta nu evolueaza. un sistem de gindire intro viata proceseaza un univers finit de informatii. poate fi un univers micro care tine de areal de familie de imprejururile comunitatii, de cultura impamintenita/ traditia mostenita, poate fi unul mediu care tine de cultura arta si educatia intro natiune, cu extensie spre un continent(multiculturalism) si evident un univers macro vorbind in toate cazurile de generalitati pentru ca nimeni nu detine atotcunoasterea. mirajul vietii democratice consta in faptul ca fiecare individ are conform vocatiilor libertatea de a lege calea de evolutie rafinata. Nici macar Iisus Cristos fenomen absolut special nu a garantat ca psihostiinta lui este valabila pentru intreaga omenire.
cred cu toata fiinta in stiinta suprema/stiintele concertate si ferm concentrate sa serveasca intreaga umanitate precum si toate naturile planetare intre care se desfasoara. in ultima vreme am aprofundat materiale/documente/carti din sfere oculte, diferite de dogmele si invataturile crestine, hinduiste,budhiste,moderniste. o filozofie facil perceptibila seduce, captiveaza, ofera cromatice orizonturi de intelegere.o realizare stiintifica este posibila prin aplicarea ideilor/conceptelor filozofiilor. conceptele/doctrinele filozofice actuale sunt elaborari si ramificari ale traditiilor stravechi.din pacate cunosterile stravechi ale civilizatiei carpathos sunt ingropate in uitare, desi fac eminamente referire la primordialitatea aparitiei omului pe planeta , civilizatie care supravietuit urmare confruntarilor intergalactice in planurile umanismului iluminist. studiile orientale au creat filosofiile mistice primite cu destul interes de societatea moderna occidentala. sute de carti cu experimente mistice au ajuns si in Romania.multiculturalismul este un concept al modernitatii care dezvolta imaginatia si constiinta maxim posibil, generind fenomenul de cuprindere a tuturor conceptelor existente . ezoterismul face trimitere in special la hrana cu lumina, dupa ani de studiu practicantii renunta la hrana obisnuita alimentind mintea si constiinta cu prana- hrana cu lumina- supa cuantica. apreciabil faptul ca fiecare autor isi prezinta metodele de lucru cu mintea sufletul si spiritul. se impun citeva importante majore intrebari
- poate fi o metoda yoghina practicabila de toti un panaceu psihognozic??? teoretic yoga il face pe om mai sigur mai stapin mai puternic in abordari in miscari in gindire fata de rivali si adversari. ma duce gindul repede la basmele ce le citeam in copilarie despre Fat Frumos care crestea intro zi cit altul in zece. curios de aflat pina unde este imaginatie temerara si cit este fabulatie tinind cont ca Fat Frumos se putea transforma si in urs ca sa se lupte cu spinul si cu zmeul si evident sa cistige. dincolo de fenomenul scriitoricesc unic, Mihai Eminescu da, a fost un colosal om total umanist si cu viziuni absolut temerare. nici dupa 150 de ani viziunile sale insa nu au fost aplicate. cum profetiile marilor initiati nu s-au infaptuit. omenirea pesemne se misca mai incet. oricum inainte de a pretinde indumnezeirea fenomenologia magica vizionarista profetica, omul trebuie sa demonstreze umanismul total in complexitatea problematicilor terestre.
- poate practica ezoterica -indiferent de cultura- produce riscuri prin erorile de interpretare, prin imprumut de informatii sa survina riscuri de incompatibilitate psihoerergetica psihognozica?
exista multe personalitati care de zeci de ani nu au mai consumat nici macar un suc de fructe nici macar o cana cu apa. impresionant, admirabil, sa poti avea sufletul si spiritul plin de pace si armonie numai si prin faptul ca nici o faptura animala, vegetala sau minerala de pe planeta nu trebuie sa fie sacrificata/ucisa pentru viata proprie. eu as vrea sa stiu in primul rind daca acest fenomen ajuta pe termen lung cu ceva umanitatea dependenta de sursele de hrana, majoritatea ei fiind obligata sa depuna efort fizic mare in desfasurarea profesiilor. daca aceste practici ajuta psihoenergetic mentalul planetar sa cultive armoniile, pacifismul, altruismul, de exemplu daca razboaiele vor fi macar diminuate daca nu sfirsite. stiu ca multe dintre practicile ezoterice sunt orientale, ca majoritatea tin de cultura tibetana, respectiv de extremele tibetului de zonele indiei si chinei. ar trebui sa avem oarecum cunostinta de faptul ca in acea zona rasar miracolele precum rasare griul intrun comp sanatos si bine ingrijit de gospodari, ca acolo apele sunt perfect limpezi intotdeauna, ca acolo oamenii se iubesc si se ajuta neconditionat. pentru ca toate zonele suporta aceleasi conditii meteo, pentru ca anotimpurile sunt pretutindeni bulversate, pentru ca naturile /regnurile toate sufera modificari nedrepte pretutindeni, tind sa cred ca practicile ezoterice sunt mecanisme subtile si profunde de manevra.
un concept stravechi romanesc foarte simplu si foarte pur totodata spune ca omul sfinteste locul.
o credinta majoritar concertata ar trebui sa determine un Paradis nu-i asa continuind in logica evolutiva.
in orice religie am cauta studia, este prioritar de aflat unde este supraomul/ Dumnezeul care interzice orice forma de violenta, singura calitate primara definitorie pentru conceptul de Om. oamenii chiar fara a fi inarmati se confrunta ideologic , economic, finaciar. clasele se separa se diferentiaza, dezvoltind ostilitati inimaginabile. dincolo de faptul evident ca practicantii s-au scapat/salvat pe ei insisi de la orice fel de tentatii fie pozitive fie negative, nu trebuie uitat faptul ca ele revin pe pamint intro alta viata si daca nu sunt vigilente spiritele pot avea caderi in subspecii. este stit faptul ca precum precit de inalt si viguros este muntele pe atit de mari sunt prapastiile din jur. Ellen Greve cunoscuta cu numele de practicant Jasmuheen, este autoare a citeva carti privind experimentarea prin practici yoga, qiqong, si reiki. marturisesc am studiat citeva din cartile ei, sunt fascinante. dar trebuie sa recunosc, indemnurile sale nu pot fi aplicate in sens real de evolutie, in primul rind pentru ca celulele organismului au nevoie de energii pentru a se transforma in sinergii, pentru ca simturile sa devina extrasenzori. doamne fereste nu vreau sa minimalizez nici un efort spiritual, dimpotriva vreau sa extrag informatiile majore total imperioase pentru studiul psihosemantic psihoenergetic. in masura in care bioenergeticieni fara a fi suspectati de impostura( initiati in stiinte supreme-ezoterice) pretind ca ajuta pacienti bolnavi deseori in faze capitale, in aceasi masura as vrea ca fenomenele de exceptie sa energizeze planeta care este si ea o fiinta vie cu mari afectiuni.biblia ssustine faptul ca isus domolea vinturile dupa ce le certa, apoi mrea se linistea si se limpezea, certa duhurile necurate din om si le gonea iar ele il implorau sa nu le ucida, intrau in porci iar acestia simtindu-se pingariti se sinucideau aruncindu-se in prapastii. se presupune ca mii de oameni au fost vindecati miraculos, avind fiecare grave anomalii, in special ale simturilor; orbi, surzi,muti, paralitici etc.
in zilele noastre anomaliile grave exceptind unele cazuri sunt perfect refacute de catre medicina. nu stiu nici un preot( practicant ocult) care sa fi creat astfel de minuni in zilele noastre, cel putin nu alunga demonii mai mult decit face un psihiatru un psiholog. pentru orice fel de minune este nevoie in primul rind de iubire totala . ramin pe pozitia in care am afirmat ca multi teologi sunt impostori in miza magiilor si fenomenologiilor,continuatori a unor practici ?ritualuri de pe vremea faraonilor, care aveau interesul major de a domina si controla o societate. admitind ca presteaza o profesiune de indrumator de dascal si atit, iar pentru acest lucru pretind foarte multe recunoasteri in valori materiale.

caut cu disperare beneficiile practicilor ezoterice in viata de zi cu zi a romanilor cel putin,( pentru ca la scara planetara lucrurile sunt si mai grave) si nu le gasesc, dimpotriva urmarind logica analizei mele veti observa de ce.
in urma cu 20 de ani doctrina ezoterica era necunoscuta in Romania. o data cu deschiderea granitelor au patruns in tara tot felul de initiati, in numerologie , in psihoterapii, in chiromantie, teorii ale numelui, teorii care ar putea descifra misterele cele mai adinci privind creatia lumii in special a omului.
tot atunci tara a fost invadata de intunericul provocat de crimele organizate, ca si cum acolo unde patrunde foarte multa lumina ea automat trebuie sa fie urmata de tot atita intuneric plin de fatalitati. apropierea de lumina hranirea cu lumina cunoasterii este aidoma este intrarea in cimpurile stiintifice universale. curiozitati complexe care o data satisfacute dau sentimentul ca apropie de omul de Dumnezeu. stiinta ezoterica pretinde apoteotic faptul ca Omul este biomecanism in dimensiunea informationalului Universal, detinator de porti astrale. prin initiere deschiderea lor ar reprezenta conectarea definitiva cu ierarhiile divine pina la Dumnezeu. alt criteriu important sustine faptul ca mina stinga este receptoare de energii ezoterice/ceresti, fenomenale, sacre iar dreapta este transmitatoare de energii. energii care sunt finalizate ca reactiuni psihosemantice de trecerea lor prin toate glandele /portile trupului implicit prin glanda inimii si in special prin glanda extrasenzoriala( a simturilor). astept cu nerabdare ca un Om astfel inzestrat cu totul performant in actiuni de umanism - salvatoare /creatoare. daca exista un om indumnezeit de ce ezita sa se faca public prezent sa ofere solutii de salvare a milioanelor de suferinzi in Romania, respectiv a miliardelor de suferinzi in intreaga lume. concept desi pare foarte elaborat este format pe argumentatia ca omul de la nastere progresiv percepe cuprinde, aduna , depoziteaza transforma informatii. mai amplu mai complex la maturitate constiinta le multiplica, le divide la esenta, tot procesul implica rezonante emotionale, puternice, implica deopotriva fanteziile imaginative care fara o baza reala totusi produce excitatiile emotionale uzind de capacitatile neuronale , dezvoltind vocatii sufletesti, imbogatind constiinta si nivelul ei superior hiperconstiinta. intreg procesul determinarilor ezoterice explica fenomenologia complexa a dezideratelor unui initiat, servituti si daruiri care converg prin extrasenzori la cimpurile cuantice- mentaluri colective micro si macro. am ajuns cu analiza in binecunoscutul orizont crestin unde umanismul atinge maximul calitatilor umane si cind se deschide poarta spre Paradis unde salasluieste o scinteie , o energie atomoiluminica din Dumnezeu. omenirea cunoaste un singur profil de supraom descris de religia crestina Iisus Cristos. inca nu am inteles de ce nu s-a salavt salvindu-se pe sime in zeci de ani ar fi putut infaptui pretutindeni in lume miracole. cu riscul de a fi in ipostaza lui Toma necredinciosul intreb daca era macar ca spirit nemuritor de ce nu s-a intrupat pentru ca omenirea avea disperata nevoie de viziunile si puterile lui si atunci si de buna seama azi la fel de mult ca atunci pentru ca omenirea s-a inmultit radical.
istoria religiei crestine specifica si citiva apostoli sfinti care o data initiati de Hristos au devenit faptuitori de miracole. conform teoriei evolutiei cel putin spiritele celor sfinti ar fi trebuit sa se multiplice multiform multidirectional multidimensional. genii stiintifice stravechi pot fi identificate cu spiritele vechilor sfinti, biserica pretinde ca spiritele lor sunt vii printre noi si chiar actioneaza direct in noi, creaza miracole de vindecare,prin actiuni de salvare, de inovare de progres in modernitate. numiti si ghizi spirituali ei indica partial calea catre cerul interior. pun o intrebare simpla, de ce ar forta o fiinta barierele timpului si spatiului pentru a se refugia din aceasta lume, pentru a ajunge in Paradis mai repede mai aproape de Dumnezeu, cind doctrina spune limpede ca omul nu poate invata astfel nu evolueaza decit trecind prin tot felul de confruntari/lupte psihosemantice si fizic. analizind de pilda un neadaptat din societatea romaneasca , el a spart/barierele legilor , a trecut ilicit granitele, a cerut azil politic sau social intro tara din occident in idea ca acolo viata promite confort paradisiac. in multe cazuri exilatii au suferit umilinte inimaginabile pentru ca nefiindu-le recunoscute pregatirile profesionale au ajuns sa mature strazile , sa menajeze toaletele ori bucatariile restaurantelor. cred ca nefericirea a survenit din cauza ca vibratiile unui om se construiesc de la nastere prin interactiuni cu naturile inconjuratoare, astfel ca soarta omului se formeaza conform unor coduri genetice. cu siguranta sunt foarte multi care in exil au avut succes dupa succes pentru ca au echivalat si raspuns profesional cerintelor. rezonantele energetice superioare se pot integra prin interferare cu toate nivelele societatii. cred explicindu-mi partial din logica divina, ca un om nerecunoscut, nepretuit, nedreptatit de o comunitate poate avea recunoasterea remarcabila intro alta comunitate unde se poate face util conform inzestrarilor cu care a venit pe pamint. cred ca egoismul poate induce un om la acte de tradare. poate trada familia,profesia, pe sine, si implicit patria in care s-a nascut cresut si format. setoasa d ecunoastere, foarte curioasa din fire si eu am practicat exercitii/ideologii din filosofiile orientale. dupa citeva luni de consumat cruditati am devenit anemica fizic,dupa analize mi s-au confirmat modificarile biologice,multe vitamine si minerale lipseau, aveam cresut nr de celule albe, lesinam prin casa la treburile gospodaresti, desi psihic eram mai activa, mai cuprinzatoare aveam constiinta extinsa maxim un jurul naturilor in jurul planetei . atinsesem maximul in credinta ca planeta terra este MAMA DUMNEZEIE, ca ea ne creste si hraneste pe toti, ca ea ne formeaza, ne tolereaza, ca in scoala ei s-au format oamenii pina la supraoameni si pina la indumnezeire. i-am inteles suferintele, i-am inteles splendorile, nu exista loc in universul acesta mai paradisiac decit poate ea oferi, daca nu este tradata, chinuita prin exploatari incorecte. in meditatii foarte lungi contopeam intreaga constiinta cu naturile ei, m-am alarmat cind am inteles la cite pericole o expune omenirea inconstienta ca in fapt grabit se extermina pe ea. am inceput sa simt in jurul cunoscutilor rezonante care erau urmate instantaneu de imagini despre zona in care si-au format temperamentul frecventele personalitatea, mai precis de zona unde s-au nascut. am stat linga oameni foarte bolnavi dar nu am putut decit sa-i consolez sa le alin gindurile vorbind despre miracolul pe care credinta in Dumnezeu si iubire absoluta in daruire absoluta le ofera. terapia prin vorbire face mult bine fara pretentia de miracol. terapia prin recunoasterea splendorilor a artelor, a culturilor este inaltatoare, ridica omul de pe patul de moarte pe frecventele efervescente ale vietii reprezentind un crez fenomenal in cea ce mama natura a creat spectaculos pentru oameni. vibratia care face minuni este a iertarii in primul rind omul trebuie sa se ierte pe sine sa se regaseasca iertindu-i pe cei din jur, crescind sentimentele pina la cordialitate- iubire si intelegere, acceptare ca unii pot fi mai intelepti mai norocosi mai fericiti evident mai realizati mai speciali mai celebri. marile inovatii stiintifice/ gnozice, ale umanitatii trebuiesc facute celebre pentru a fi recunoscute si impartasite cu majoritatea oamenilor.
in general oamenii se imbolnavesc procesind mizeriile psihice, invidii ura, repulsii, colericitati, rar din suferinte prin lungi nedreptati provocate de cei din preajma, da isist asupra faptului ca mai puternice decit contaminarea cu virusi sunt contaminarile cu sentimente intunecate, de teama de repulsie de ura. corpul biologic este creat cu sistem imunitar sa faca fata agresiunilor virusale, cum un suflet cit de cit evoluat poate face fata atacurilor psihoenergetice, insa pentru acest lucru este nevoie de educatie civica in codul moralei si onoarei. un spirit evoluat va sti sa cintareasca sa discearna sa deceleze pina la detalii informatiile virusi, fie artificiale fie diversiv impostoare.
in ezoterism exista o zona denumita a luminii intunecate, adica a informatiilor artificiale care la prima impresie au stralucire aparte, care eclipseaza precum basmele stiintificofantastice. ele se numesc informatii vampir, hacker, sparg codurile gnozice, bruiaza cunoasterea esentiala pina la scindare- implozia psihica. se mai numeste spalare de creer.
cind educatia civica este aidoma cu invataturile/legile lui Dumnezeu nu este loc de artificial de fariseism, de simulacru, viata decurge firesc ambiental cu toate naturile cu toti oamenii. pe chimul oamenilor naturali si sincer contopiti cu sensurile existentiale straluceste o lumina speciala. ea reflecta lumina interioara, vocea/gindirea lor rezoneaza blind niciodata grav. am inceput sa simt durerile lor biologice , erau in mare parte generate de dorintele materiale, sufereau ca nu aveau mai multe impliniri finaciare. am lucrat la o companie destul de bine remunerata comparativ cu alte servicii,am trait in preajma unor colegi pe care ura si invidia i-a doborit efectiv impreuna cu stresul/tensiunea maxima ca isi vor pierde slujbele conform programei de restructurare. colegii se urau pur si simplu pe fata, fiecare atribuindu-si intiietate apreciativa, pe criterii de vechime in sistem, de flexibilitate competenta. fara solutii de rezolvare rapida a nevoilor materiale nici o trimitere la intelepciunea strabuna nu satisface. oamenii terestri exclusiv sunt majoritari materialisti. promisiunea divina - trai de rai dupa viata de apoi- nu a fost bine primita, niciodata nicaieri, ceea ce nu poate fi neglijat in psihanalize.
nu puteam sa stau multa vreme linga cineva care avea cimpurile energetice rascolite. avariate de o gindire posedata de rivne de materialitate. prin aceste citeva exemple am vrut sa punctez beneficiile initierii mele in transcendentalism- concept absolut iluminist renascentist dar care nu creaza miracole nu poate alunga moartea daca este programata natural.iluminismul este o filozofie care nu garanteaza nici un miracol, sa se poata transforma apa in vin, pamintul in aur, gindul de fier in masina sau avion. bunaoara orice filozofie / cultura rafinata face omul mai senzitiv mai lejer mai liber mai stapin in activitati.
oamenii cu personalitate egocentrica nu pot fi orientati spre general cum nici spre extremele universale. nu se face binele cu forta daca nu se vrea iar oamenii nu au in cap o pilnie pentru alimentare, in comparatie de umplut goliciuni spre functionare optima cum se umple/completeaza rezervorul de masina . in ipoteza ca as fi un iluminat precum un luceafar unndeva pe un cer indepartat de terra eventual in alta galaxie, la ce ar folosi constiinta superioara, s-ar pierde in neguri si bezne intre gauri negre care agreseaza universul. ce este o fericire, implinire suprema detasarea de problemele planetare de dramele omenirii , daca prin capacitati fenomenale sa spunem eu mi-as salva spiritul propriu. scopul suprem este de a lupta cu toate greutatile existente in univers nu in minte si constiinta proprie, evadatii/ dezertorii pe cai viclene, necinstite, neloiale sunt in final judecati genealogic si colectiv si nu de a fugi de ele. sunt fericita cu adevarat ca nu prea tirziu am inteles ca singurul laborator/ ateneu/amfiteatru de evolutie din intreg cosmosul este Mama planeta, am inteles ca pentru nimic in lume nu as putea crede intro divinitate superioara ei. am inteles ca daca totusi exista divinitate superioara ei ii datoreaza evolutia. admitind teoria caderii din sacru absolut a citorva fiinte care au venit sa populeze planeta,( vezi ex Adam si Eva in religia crestina, precum alte referiri in religii diferite ) dar care sub supraveghearea divina pot fi corijate, indrumate cu scop precis de a recupera invataturile supreme pierdute, nu inteleg de ce trebuie miliarde de oameni sa treaca prin chinuri de infern pierzind astfel toate incataturile despre umanism pacifism altruism , iubire neconditionata. mai ales am inteles ca organizindu-mi mintea pot milita si pleda in scris pentru visele umanitatii stiintifice artistice geniale, , pentru pace liniste si cordialitate, pentru dorinte expres care pot fi transpuse in realitati firesti de context modern, am inteles ca oamenii accepta comunicari cind le sunt respectate nevoile principiile, prioritatile . am inteles ca as putea muri pentru ca apoi planeta si tot ce ador in cimpurile ei spirituale sa traiasca. am intels ca Principiul Iisus Cristos este in fapt un spirit de filosofie iluminist renascentista care s-a initiat in spatiul carpato dunarean in perioada de pribegie. am inteles ca toate valorile culturale a strabunilor de la Zamolxis, Kogaion, Hiperion, Deceneu in secole de succesiune cu intelepti ca Strabon , Socrate, Aris, Aristtofan, Aristotel Platon Solon, Solomon Herodot si multi altii reprezinta averile nepretuite ale natiunii noastre chiar daca in acceptiunea ulterioara omenirii sunt recunoscuti ca getodaci. invataturile lor au fost raspindite cu dragoste in libertate ca si in exil ca si in captivitate. Petre Tutea un miracol uman, a iubit natiunea si cind ea inconstienta prin segmentul bisericii si politicului aberant l-a trimis in puscarie. de acolo a scris faceti exercitii de admiratie pentru naturi si pentru Dumnezeu.... este filozofia umanista a sacrificiului suprem tot ce este mai jos este nedem de Mama dumnezeie, de sacru... in reste filosofiile ezoterice inunda mintile ca betie de cuvinte, de idei, intrucit paradisul abia incepe sa se contureze. pentru ca doar de citeva sute de ani omul se chinuie sa iasa definitiv din carcasele ferocitatii fiecare reprezentind un prototip de animal. stiinta care merita toata admiratia este parapsihoenergosugestia, efect maxim eficient dupa efortul curat si sincer al eliberarii mintii de prejudecati, de fals, de simulare, de minciuni, efect al controlului perfect asupra informatiilor pe care le proceseaza. pentru o intelegere mai exacta a fenomenului planetar folosesc o figura de stil, un film de razboi si de atrocitati, de zgomote de arme de strigate care se desfasoara pe un fundal sonor din cea mai aleasa muzica stelara. ? care ar fi efectul, incantatia generata de muzica sublima care sensibilizeaza pina la lacrimi, care mistuie intreaga minte ingrozita de dramele existentiale in masura in care decorurile naturale ale planetei se umplu de singe sacrificat, de fum de acizi, de otravuri, sunt supuse crimelor o data cu fapturile ce nu mai seamana de loc cuprofilul uman. bine vor spune unii, aceasta omenire pe care o judeci, detine un proces tehnologic absolut fascinant. la ce folos atita tehnologie in materialitate daca in procesul gnozic homosapiens dezvolta prototipuri de extraterestri irecongnoscibili intre ei, intolerabili, disptreuitori necrutatori. pentru ca fara a exagera umanitatea a dobindit in diversitatea ei multiculturalismul de jungla. deasupra animalelor care se simt pe planeta ca intro uriasa autoservire, sunt intradevar citeva gratii de pasari si fluturi fara nici un pic de negativitate. daca ar fi sa identific ezoterismul in fiintele naturilor m-as rezuma la maretia blajina a arborilor. prolifica viata si aerul, apele si mineralele, lumina si caldura acolo unde umanitatea le bulverseaza. arborii au insa radacinile adinc patrunse si consolidate in planeta.
Omul sistem de gindire liber, flexibil, este deopotriva fabrica , centrala energetica nucleara, este si o piata virtuala de desfacere.
doctrina suprema a evolutiei umaniste(religia) emite convingeri ca omul este programat sa dezvolte sacrul primordial, devenind el insusi un programator divin. in actiunile sale el solicita ajutorul devin, astfel putem intelege ca programeaza divinitatea sa participe la actele de creatie. prin comparatie minimala o fabrica/uzina falimentata intra in culpabilitatea exclusiva a conducerii, se datoreaza iresponsabilitatii managerului/directorilor insa deopotriva poate fi vina produselor lipsite de calitate de calitatea produselor raspund si managerii/executivul si executantii dar si cei care au livrat materialele de lucru. o societate falimentata se datoreaza sociopoliticului, nu putem invinui nici naturile nici produsele naturale nici pamintul nici cerul , elita a fost intotdeauna responsabila cu demersul societatii. elita a fost absorbita in politic, astfel ea serveste materialitatea ucigind spiritualitatea. elita se regaseste in confortul material pentru care a impus o revolutie singeroasa, si nu se regaseste deloc este moarta ca spirit. doar un spirit se poate raporta la sacru astfel la Dumnezeu, fie el numai un stramos al neamului indumnezeit ....o lume bulversata falimentata in mari segmente vitale se datoreaza ineficientelor de gestionare si organizare a lui Dumnezeu? putin probabil insa la aceste perceptii fac trimitere marile dezamagiri ale umanitatii educate/formate in spiritul credintei intrun Dumnezeu ATOTPUTERNIC_ ATOTCUNOSCATOR, ATOCREATOR ATOTIUBITOR ATOTSALVATOR.
onoarea unui medic genial se calculeaza dupa onorariul oferit? s-a demonstrat ca nici un specialist in Romania nu se mai maguleste cu termeni de onoare recunostinta remarcabilitate majestuoasa toti pretind bani foarte multi pentru serviciile oferite, am asitat la situatii cind pacienti in stare grava au fost refuzati, cind mortii in familii sarace nu au fost inmormintati , cind cei care in culmea disperarii s-au sinucis, nu au avut parte de atotiubirea iertatoare a bisericii, ( de slujbele care teoretic linistesc un suflet). daca religia care se impune ca o scoala a sacrului isi tradeaza principiile,cum se pot impune ca forta credibila alte institutii??? omul prin confortul si volumul materialitatii poate fi identificat ca un personaj puternic creator. este un procesc sacru faptul ca un spirit se arde/consuma pentru a se extinde in afara sa in materie? nici macro si nici individual o fiinta nu se mai poate situa in evolutie intrinseca semantica spirituala, intrucit se reflecta extrinsec prin progresul dezvoltarii materiilor, iar dupa un timp materiile se demonteaza se distrug , eventual se recicleaza. prelucrat etimologic in esenta infinitului un atotputernic, mie imi sugereaza faptul ca nu poate pierde nimic sacru nici macar energia slaba diafana in fata duritatilor/asprimilor extreme. daca totusi pierde , de fapt este pina la detaliu totul este gindit pentru a cistiga intro alta reactie semantica. stiinta ezoterica pretinde /vehiculeaza ipoteza ca lumea respectiv oamenii reprezinta mai multi zei, si intrucit ei sunt in razboi de dominare a universului evident si oamenii prin comportament beligerant , prin strategii de exterminare servesc vointa zeilor.
multe dileme, multe confuzii, multe necunoscute ma determina sa cred ca pe de o parte stiinta ezoterica face speculatii fanteziste, pe de alta parte converteste un cimp informational de prejudecati si in foarte mica masura foloseste artele clasice ale impresionismului si iluminismului. forta ei formatoare/educativa, morala apriori sacra este vag/insuficient tangibila vizibila,de colective micro si macro deoarece in lumina stiintei superioare ca sinergie evoluata ar trebui sa persiste o eterna pace, o eterna iubire, o eterna armonie. faptul ca ciclic ideologiile se darima precum si sistemele de organizare, adica societatile sunt reduse la zero mereu, obligate sa refaca din ruine si colaps o societate ma convinge ca viata fluctueaza intre hazard si ordine aleatorie. Sacrul nu este paradigma, o fragila axioma expusa logosului divin in dialog cu salbaticul omniprezent. este un paradox urias, omul este incapabil in multe locruri in multe feluri, il programeaza pe Dumnezeu sa il perfecteze , sau dimpotriva omul este programat. de necontestat bataliile pentru piine pentru bani pentru putere au crescut s-au inmultit, s-au amplificat intro diversitate ingrijoratoare. pentru confortul material omul isi indatoreaza sufletul pe inca o suta de ani dupa moarte, astfel bancile marilor bancheri vor constringe si viitorul urmasilor pe citeva generatii. nu doar prezentul a intrat in crize, ci si viitorul se prezinta instabil. crizele mondiale ma ingrozesc pentru ca demoleaza mari filoni ai inteligentei umanismului dar si stiintifici.cum putem vorbi despre sacru daca umanismul inca tine de o betie de cuvinte, ideologii pe post de elixir, vectori alunecosi de visare/iluzionare , vectori de abstract. vectorii solizi intro societate sunt puterile iar puterile sunt rapoarte economice monetare. idei care nu s-au materializat care nu au contur de concret de ferm, de stabil longeviv sanatos de imuabil. Dumnezeu nu poate fi decit un vector de certitudini de acuratete vitala.
Cum poate avea Dumnezeu un dialog cu omul in primele faze de domesticire? tot asa cum un om poate avea un dialog cu lupul in fazele de dresura. insa nu este vorba de un dialog ci de interpretare a unor aspecte din comportamentul lupului. prin infometare, prin inocularea fricii de bici lupul se poate domesticii, insa nu se stie in cite mileni poate sa devina un ciine bun de paza, loial si devotat servirii.
daca ar fi programata in scop sacru intreaga omenire pesemne ca toate tranzitiile intre societati de organizare s-ar face din ideal in alt ideal.orice lucru bun uman prestabilit care ofera liniste emotie de implinire este un factor mai inalt decit bunul oferit de un element stabil material- este de facto un ideal.
? ce este ideal in faptul ca virfurile societatii depoziteaza avutii materiale in constiinta, ca avutiile gnozice constituie un numar mare de exploatari a celor slabi. in umanism cu ghilimelele de rigoare s-au modificat doar formele de sclavie, daor sursele de exploatare au fost selectate , apreciate, restul au fost lasate in plata domnului adica la dispozitia hazardului. intro majoritate de convingeri se subintelege ca toate clasele de jos si pina la virfuri depoziteaza in suflet preponderent amaraciuni, zbateri, lupte, pentru citeva bucurii existentiale. nu se pot numi revelatii, nu se pot numi suprematii de intelegere. ce factor de excitatie reprezinta amaraciunea in dimensiunea macroinformationala? se poate asemui cu un vulcan care mocneste vreme indelungata inainte de a rabufni si emana lava, se poate asemui cu un cutremur terestru urmare asimilarii de prea multe energii neconventionale negative. da gindul este o energie, o intreaga gindire este o sinergie un cuantum psihosemantic. poate fi unul absolut atomoiluminic , poate fi unul cu valoare materiala, dar poate fi si o energie care arde ca o lava, ca un mort in flacarile purgatoriului.
in lupta dintre slab si dur, pozitiv si negativ omul trebuie sa degaje Binele, un numar de bine, in algoritm sacru conform logosului interactiv intregeste Sacrul. in constructie Sacrul , admitem este o temelie de lupte si de sacrificii , demonstrat de istoria religiilor. Divinul se construieste pe filonii absolutului.

intre teorii si practica intre doctrine si realitate facind un raport, el trebuie sa reflecte situatia/starea unui individ in faza micro, a unei societati in faza macro.
realitatea societatii ramanesti graieste limpede ca lipsesc cu desavirsire vointele de flexibilizare a sistemelor de gindire. lipsurile primare sfirsesc in batalii corp la corp, la primul nivel al societatii, la al doilea nivel o ideologie a distrus in plan material industrii in cel spiritual convingeri elementare despre bine frumos, armonios. nobletea si generozitatea sunt virtuti pe hirtie, au disparut daca vreodata au rasarit si existat in peronalitati marcante din istorie si cultura. curajul devotamentul de a servi patria a disparut, este un apanaj al salbaticului disperat.
o masa de orgolii variate ajunse la putere a inceput sa distruga tot cea ce parea initial calitate de omenie. la al treilea nivel responsabil cu educatia cultura si sistematizarea valorilor materiale si spirituale mai sunt inca elemente implicate sa demoleze absolut tot ce s-a infaptuit in citeva decenii. sa anihileze constiinte care s-au insumat in citeva milenii pe mosteniri stramosesti. azi o majoritate considera ca un banut are valoare tripla fata de un salut o imbratisare cordiala. viciul interesului a creat o lume sumbra beznetica oripilanta. nimeni nu mai crede in nimeni cu adevarat. fiecare individ cu lumea lui cu orientarile proprii este singur in fata a mii de pericole care vin si tisnesc de pretutindeni. escaladarile pe un virf arata limpede in sociopolitic, ca nimeni nu mai vrea sa coboare sa i-a pulsul primelor nivele,sa ordoneze, sa repare sa vindece, sa modernizeze, efectiv virfurile ignora chaosul pe care l-au creat in mari segmente. cum de altfel arata ca fiecare cu propria sonda extrage de la baze tot ce se poate. amintind orice alte detalii de ineficienta sociala intru continuitate de progres, ca o concluzie, programarile sunt conforme cu ideologia junglei. este un spect de regres grav, este un spect de gaura neagra in dimensiunea informationalului. cuvint impotriva altui cuvint, voce impunatoare peste voci stinse, valuri zgomotoase , viscoase se misca peste un neant adinc si vast. nu mai este persuasiva vointa colectiva de a servi sacrul deci nici pe Dumnezeu. mii de ani de credinta in Dumnezeu redusi la zero. Sacrificiul stramosesc desi a existat este anihilat in concepte beligerante extraterane, este diminuat pina la nulitate. fenomenul apocalipsa este privit cu tot mai multa detasare, cea ce sugereaza dincolo de nepasare/ ignoranta , dincolo de neputinta, o acceptare a complicitatii la variate vinovatii.
revoltele in strada invoca redobindirea drepturilor diverse , altfel spus reprezinta solicitarea intrucitva a tuturor de a stapini statul si avutiile lui. bine dar statul si avutiile lui am fost toti impreuna si fiecare in parte separat. Am fost orbi si surzi la semnalele unor voci ca se fura statul, ca ne fura suflete, ca se ucid principiile vietii primordiale in ale umanismului. intro expresi simplista as spune ca impreuna la revolutia din 89 am facut un pas timid inainte dupa care am facut 70 de pasi inapoi distrugind cu bunastiinta ori cu nestiinta tot progresul pe care l-au programat stramosii. anomaliile intre anotimpuri, anomaliile intre regnuri si specii sun determinate de gravele dizabilitati ale umanitatii. Este insa prea mult spus Umanitate iluminata. organizatiile de iluminati s-au dovedit a fi impostoare. 90 % din oameni slujesc 10% monstrii ai capitalismului necrutator.
am fost fascinata de gloriile stiintifice, am fost sedusa de arte si cultura, am fost expusa unor mari vise, unor atare idealuri. m-am inselat amarnic crezind in religii puternice multiseculare. constat foarte tirziu ca au fost rivalele inraite a stiintelor si artelor . impresionismul impreuna cu iluminismul intro doctrina evolutiva s-au dovedit fantezii foarte rapid trecatoare/coboritoare la bazele materialitatii. genialii stiintei ultimului secol au avansat rapid pina la o bariera a timpului creator. au lasat programe de aplicatii pentru toate nivelele societatilor. pesemne au crezut ca vor fi urmati de clasele sociale conduse de ierarhii demne, loiale progresului material si spiritual. au fost puse in situatia de a face fata marilor crize care domnesc in toate popoarele, dar mai ales au fost puse in fata pericolelor si terorilor cu multe fatade. intreb cu rivna, in atita stiinta in atita munca pentru modernizarea lumii, in atita efervescenta de acuta armonia cum de s-a interpus aspectul distructibil, moartea nenaturala. in fiecare clipa undeva pe glob este un razboi, in fiecare clipa cineva moare nenatural.in fiecare zi o stea este inghitita de bezna, astfel sacralul constind in formatiuni de lumina sufleteasca este incert , instabil. cu totul efemer. Tin oare aceste lucruri de incapacitatea divinului de a stapini reactiile creatiunilor sale. in opinia mea cred ca in urma cu citeva zeci de mii de ani societatea de atunci s-a programat in a deveni indumnezeita avind ca reper Creatorul din imginarul universului. de atunci fiecare impotriva tuturor dar si impotriva sinelui s-a deprogramat. metamorfzele sufletelor omenesti sun reflectate de speciile animalelor care impreuna adunate rezulta ca domina in libertatea salbaticiilor.zadarnic gindeste omul gratia unei flori in momente de singuratate daca in celalat musca precum sarpele plin de venin.zadarnic s-au unit popoarele/comunitatile daca mai apoi in conflicte de idei de principii cetatile nationale s-au zguduit din temelii, locuitorii dedevenind distructivi, vandali, hoti, jefuitori, lenesi, cersetori, impostori, nepasatori. divizarea unui colectiv in nulitati este demonstrata zi de zi inca din nucleul de baza familia. zadarnic au fost exploatate riurile si apa adusa in case nu mai spala nici mizeriile trupesti, zadarnic lumina in casa adusa nu mai ajuta la studiu intrinsec si extrinsec. pentru ca lumina adusa in case programeaza omul in cimpuri informationale extremiste. toate indeparteaza de sacru atunci cind nevoile secundare( materialitatea cu toate anexele periculoase) strivesc nevoile sufletesti.
consider ca elita ezoterismului precum si cea a religiilor ar fi mai utila in profesiuni si specialitati vitale, pentru a demonstra cu argumente inatacabile ca reprezinta INTELIGENTA CREATOARE SI SALVATOARE. pragmatismul sanatos va conserva toate resursele primordiale, le va aborda sistematic in proiecte de dezvoltare moderna care sa serveasca intreaga umanitate .abia atunci cind toti oamenii vor beneficia de geniile stiintifice se va putea pretinde ca umanismul intro extrema culturala(ezoterica) este absolut si total, cucerind glorios dimensiunea sacrului divin. parte a metafizicii ezoterismul la extremele polaritatii sunt fara tagada periculoase deseori fatale. metafizica este disciplina sufletului. evident in misterele sufletului se ajunge anevoios prin practici constante.
amintesc si citeva din pericolele mai mari care pot fi generate de practici ca transa, teleportarea sau indepartarea de corp prin extinderea constiintei in sfere neadecvate sistemului de gindire. am sa dau un exemplu concret de fatalitate prin practici neconventionale. Moartea lui Dan Seracu, un tinar care initial a fascinat auditoriul si cititorii prin citeva carti de referinta. am participat la o sesiune de prezentari privind un grupaj de fenomene paranormale. el pretindea faptul ca unele metode de autocontrol si inducere a sistemului de gindire intrun nou orizont de perceptie au rol de a stabili noi convingeri noi valori care pot transforma fiinta intr-un fenomen.sustinea ca acest gen de practici sunt tinute in secret de organizatii secrete , ca au folosit exclusiv sistemelor armatei si de spionaj. ulterior am aflat ca foarte multi practicanti in extinderea constiintei au murit in conditii suspecte. un autor de carti bestseller in fenomenologie american, a murit in timp ce a intrat in transa pe un vas in mijlocul oceanului. cel putin capitala devenise o piata de desfacere cu carti si reviste despre fenomenologie, mii de tarabe in piete in statii de metrou, de masini, in statiuni oriunde in locuri de mare aflux, aveau la vedere carti care pretindeau miracole si minuni. interesant si major apreciabil faptul ca nu se gaseau in librarii, ceea ce confirma vigilenta ministerului culturii. edituri particulare evident s-au imbogatit ca acest gen de materiale care trezeau un interes nou, aparte. nici nu cred ca si-ar asuma vreodata riscurile la care au supus cititori, amagirile si dezamagirile ulterioare.
sistemul imunitar este stiut ca detine controlul asupra intregului corp biologic, insa nu este stiut aproape de loc faptul ca tot el controleaza cu o glanda speciala absolut toate emotiile. emotiile sunt gindiri, convingeri, care rezoneaza puternic mediu sau minim in constiinta.
daca un vlastar tinar este scos din mediul sau de nastere si crestere, si dus in alta zona geografica are sanse egale sa se adaptaze si sa creasca pina la maturitate cu ceilalti pomi din jur, insa este posibil ca sa nu se poata adapta cu mineralele si clima , astfel sa moara.
mozaicul gnozic construit de practici taoiste , vedice, samane, budiste, indice, este pe cit de previzibil pe atit de neprevazut. una este studierea unei culturi in scopul comparatiei si cu totul altul sensul aprofundarii si extragerii de esente, fara discutii nu pot fi asemuite cu retetele de bucatarie in care ingrediente europene pot fi amestecate cu cele orientale, africane, indiene, in final sa ofere delicii inedite. omul functioneaza intrun angrenaj de rezonante si frecvente, genealogice stravechi, convertirea se produce conform evolutiilor de climat si substante energetice. psihoenergetic fiinta indepartata de origini este obligata sa suporte transformari radicale, fiind legata absolut pe toate frecventele de pamint de aer, de ape de clima de naturile in care s-a nascut si format.
in agricultura romaneasca, in traditie straveche sanatoasa, a intervenit o practica necesara, o obisnuinta ca la citiva ani sa se cultive in loc de griu , rapita ori trifoi de exmplu,in loc de orz si ovaz de cartofi , varza ori sfecla, alternantele produselor pe parcela fiind necesare intrucit pamintul este solicitat si vlaguit de minerale, pamintul reciclat permitind apoi un maxim de recolte. este o perceptie de reenergizare dar numai cu produse originare. cei care au folosit produse din alte zone au apelat si la factori de ingrasare sintetica, periclitind si produsul si pamintul cu elemente chimice nocive. intreaga lume stiintifica resimte efectele nedorite ale culturilor artificiale, este bine ca nu foarte tirziu indeamna agricultorii sa se orienteze spre produsele bio, ecologice, finantatorii straini sunt si cei mai lucizi consumatori, doritori de produse sanatoase sponsorizeaza cu bani multi si nerambursabili fermieri si agricultori.
intre principii psihosemnatice constiinta omului respecta aproximativ aceleasi reguli si demersuri in deplina naturalete.
constiinta care este obligata la modificarile majore pe termen lung risca sa nu se mai poata regasi in esentialitatea primordiala. de pilda un copil european care se naste in China se poate adapta fara probleme insa parintii sai vor procesa emotiile puternice, dor, deficienta de comunicare de intelegere, singuratate, amagire, dezamagire, sacrificiu de suflet/ de hiperconstiinta/spiritualitate in detrimentul inteligentei biologice.


repercursiunile negative nu pot fi contabilizate cu exactitate, desi ele sunt in crestere si foarte vizibile, nu pot fi trecute cu vederea dezradacinarile romanilor, instrainarile, dezbinarile, disensiunile, tensiunile tulburatoare ale gnozelor.
sinuciderile nu apartin conceptual poporului roman, apatia, dezinteresul nu reprezinta stramosii nostri care au cautat permanent solutii de iesire din problematicile saraciei, de evitare a luptelor si bataliilor cu alte natiuni, de caparare si inabusire a altor culturi. in poporul roman stramosesc nu au fost posibile de imaginat ca temperament reprezentativ lenea, jaful ticalosia, hotia- dimpotriva harnicia, inventivitatea, daruirea, generozitatea, pacifismul de la clasele de jos pina la virfurile principatelor/ voievozilor au fost virtuti care au cucerit si fascinat.
ar fi pacat ca niste interese absconse in sfere de marketing care imprastie produse materiale dar si culturale/spirituale sa inabuse calitatile virtuale ale poporului getodac.
caut de zeci de ani rezultantele superioare ale practicilor amintite vizibile in citeve exemple de traitori in Romania. nu intrevad nici un fenomen miraculos, nici macar o minte ilustra care sa ofere solutii unui popor chinuit si hartuit din toate puterile culturale, finaciare, economice. vad insa specialisti care din cind in cind cu multa timiditate apar la televizor( sursa cea mai rapida de informare multidirectionala)sa mai repare cite ceva din stiintele clasice in fizica, chimie , medicina, agricultura, educatie. nu am exagerat nici o clipa cind am simtit grav ca Romania a fost invadata de forte oculte care au voit sa o extermine sa o ingenunchieze, sa o transforme intro masa de cersetori. hai sa fim realisti in analize si psihanalize la suprafata si in subliminalul colectiv, astfel suntem o masa de cersetori la mina si mila finantatorilor mondiali. identitatea noastra istorica stiintifica este in agonie. nu mai stim ce suntem cine suntem si incotro ne tirim zilele pentru ca nu se poate vorbi de mers vertical pe doua picioare. Romaniii se tirasc de la o zi la alta de la o grija la alta asteptind un sfirsit al cosmarelor de zi si de noapte. daca ma uit la vanitatea exacerbata a lui mircea badea practicant de yoga si arte martiale imi dau seama ca este unul dintre cei mai inversunati dusmani ai carecteristicilor temperamentale romanesti. el se crede buda, zeu, ori ce forta cognitiva se crede in timp ce majoritatea romanilor reprezinta pentru el prostimea. in definitiv el serveste lustruind ghetele si imaginea unui tradator securist, unui oligarh nedemn de a merge pe acest pamint romanesc. un alt dusman al neamului satanic fara dubii a devenit crin antonescu, inveninat maxim de ponta, si el inveninat de nastase, de mitrea de toti bastarziii cerului si pamintului romanesc.
ferocitatea constiintei egocentrice si vanitoase din exemplele amintite s-a inmultit in ultimii 20 de ani- incit oamenii se jefuiesc pe fata de idei de sentimente, de emotii, de sperante.ca mircea badea elemente sosie sunt vizibile si la alte televiziuni, sunt gindite efectiv sa bulverseze maxim tot ce ami ramas nelaterata in gindirea romaneasca, in asteptarile neamului privind normalitatea reflectata prin efort depus zi de zi in munca si gindire, nu asteptarile cu gura cascata sa ninga sa ploua miracolul fenomenologiilor pomenite de sacerdotii vrajitoriilor.
meditatia cu sinele il face pe om sa inteleaga, cit ii este plapuma de mare, cit este ograda de ordonata, cita intelepciune are in el pentru a face fata nevoilor impuse de familie si societate.
am si eu un vis urias, toate nearatarile umane/ stafii, strigoi, vampiri cu gnozele lor morbide infectioase cancerigene, care nu apartin stramosilor si culturii neamului sa-si i-a catrafusele si sa se care cu toate avutiile acumulate nemiscind nici un deget.avem nevoie de linistire a tulburarilor sociale, avem nevoie de regasirea semanticilor originale, avem nevoie de spitale, avem nevoie de scoli, avem nevoie de oameni cu simtire romaneasca. scandalagii, diversionistii care servesc interesele absconse ale oligarhilor sa amuteasca, ma rog sa amuteasca sa nu mai vorbeasca in veci despre ce este bine si rau in neamul getodacic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu