vineri, 20 ianuarie 2012

DESPRE SIMULARILE UMANISMULUI

Maestrul Octavian Paler intrun interviu televizat a recunoscut ca este pesimist privind stabilizarea principiilor democratice in societatea romaneasca, eficientizarea programelor de guvernare dificil de infaptuit cind politicul si toate pirghiile puterii vizeaza favorizarea stricta a cercului de interese. sunt pesimista nr, 2 dupa domnia sa, intrucit nu intrevad posibilitatea ca o masa fragila, neorganizata sa darime un bolid de otel mai mare decit lantul carpatic. proletcultismul( ideologia bolsevica impusa prin violenta a doua razboaie) a degenerat in demonism feroce. retelele politice sunt mai absconse decit retelele de alimentare cu energii subterane. astfel oricare partid ar ajunge la putere ar alimenta si favoriza la beneficiile economice finaciare toate partidele, cred ca acesta a fost demersul strategic de mutare dintr-un partit in altul, intii pentru a li se pierde urma printre ideologii si platforme politice mai apoi pentru a se putea reorganiza dintro oaza cind celelalte zone sunt acoperite de futuni de nisip sociale. daca sunt exceptii sunt putine aproape invizibile, pentru ca nu regret afirmatiile din lucrarile postate in totalitate, spun mea culpa daca jignesc cinstea si onoarea cuiva din virfurile administrative. insa eu servitutea demnitarilor nu o prea vad nici virtutea umanista mai mult decit niscaiva pomeni intelectuale care mizeaza voturile, bonomia liderilor nu transpira la lucru in politicul romanesc de 22 de ani si mai bine. poate altii din fericire vad mai bine, si evident mie imi lipsesc informatii esentiale. nimeni nu este perfect, nici atoate cunoscator. realitatea ar trebui sa imi demonstreze ca fabulez, ca ma insel amarnic, ca eu sunt total deplasata cu analizele .
inca de dinainte de revolutie societatea era dezorientata , nestiutoare, cu preponderenta preocupata sa isi asigure traiul de zi cu zi. o majoritate dezinteresata de adevar, de cultura elitista, de valori spirituale. o minoritate onesta incapabila sa faca fata agresiunilor crimelor organizate venite din toate partile. efectiv natiunea ar fi in echilibru daca ar fi macar pe jumatate aparatori , educatori morali comparativ cu incultura , trindaveala, vagabonteala unui mare segment. un politist de pilda nu face fata la trei infractori, la zece nici atit admitind ca cei care au suportat lipsuri o mai mare perioada s-au invrajbit s-au incrincenat devenind mai criminali decit interlopii mondiali. in sensul ca daca unii isi maltrateaza si ucid membri de familie, cu usurinta pot face victime si in afara ei. Proplematicile romanilor sunt nenumarabile, mult mai profunde, pentru rezolvarea lor nu se intrevede in viitorul apropiat nici o solutie. promisiunile politicienilor la guvernare vor reflecta farime pe ici pe colo( in zone de impact) pentru aplanarea unor conflicte mai mari.nu sunt surse energetice neexploatate sa asigure decenta existentei , nu sunt bani, nu sunt sisteme bogate in lume sa investeasca pe termen lung cu dobinzi mici in avutia nationala, nici macar in cultura romaneasca. tot ce afost valoros genial in Romania e fost cooptat, cumparat, zadarnic am aduce critici de conjunctura patrotica, nationalista, oricum este un drept al individului sa traiasca unde se simte in siguranta unde este respectat si pretuit pentru munca si opera sa.constiinta de afi om poate fi dezvoltata si consumata oriunde, in idea ca intregul planetar este o scoala , un laborator umanist. sub dominanta superioara divina. nu mai crede nimeni pe pamint in zilele noastre in sintagma, fericiti cei care sufera pentru nedreptate ca ei vor mosteni imparatia cerului.
Bogatii nicaieri nu sunt sfinti eventual priceputi in afaceri foarte morali si foarte corecti, nu aspira la pozitiile de sfinti precum nici monarhii democratici nu renunta la belsugul material dimpotriva cu rivna il completeaza constant, nu isi vor imparti avutiile, dar de ochii lumii vor face pomeni celor vii precum crestinul face pomeni in amintirea celor raposati. prin aceste atitudini cel putin umanismul nu va disparea total, astfel bisericile vor mentine invataturile stravechi crestine. in rest pentru toate virtutile pe care le vehiculeaza sunt simulari in mare tromba. responsabilitate harnicie, constiinciozitate ,noblete, generozitate in taler de balanta stinga nu poate sta in echilibru cu foame, disperare, violenta, vizibile in dreapta talerului capitalist. pretutindeni cei harnici ii vor suporta pe trintori pe avari, pe vicleni, pe infractori.

nu este nevoie de studii economice matematice pentru a intelege urmatoarea ecuatie.
zero ani ''munciti'' de trintor adunati cu 40 de ani de munca asidua impartit la doi inseamna 20 de ani cu retributii medii, dar nici acestea stabile intrucit sunt impozitate crunt. Statul nu mai produce, nu mai are industrii vrea sa traiasca in confort maxim, si-l asigura disperat taxind si aerul si umbrele care bintuie prin acest spatiu. sa admitem act de umanism si nu de simulare ca o parte de impozit infima se duce la copii care se formeaza pentru viitorul societatii, o parte se duce la cei cu dizabilitati. cu toti termenii/ elementele pina la cele mai mici detalii in toate sistemele este vizibila APOCALIPSA.- chaosul poate dura dramatic inca 50 de ani din pacate - pentru ca in zi de Craciun niste tigani ordinari dornici de putere au comandat crima pentru niste pacatosi ca toti politicienii din vechiul regim. 7 decenii insemnind 7 generatii in complex astrologic mentalul colectiv( toti romanii) vor suporta consecintele pentru ca nimeni nu s-a opus crimelor dimpotriva s-au bucurat... 70 de ani reprezinta un ciclu Uranusian, reprezinta sistemul energetic al mineralelor deci a surselor energetice, prin crima comisa romanii au anulat sursele energetice dobindite din anul 1920 si pina in 1990. sunt calcule astrologice segmente oculte /ezoterice ofera consideratie pentru strategic energetic , dar o societate bulversata cu mintile sterse, cu transformarile de robotizare induse de dogme pline de substantial absurd abscons nu are cum sa reactioneze.
altfel spus o majoritate din societatea noastra asteapta mereu relizari de la Dumnezeu, bogatie de la patrie intrucit ideologii ascunse absconse le-a inoculat aceste tendinte si pretentii. mai precis biserica nu o sa spuna niciodata tuturor si separat fiecaruia, mai oameni daca nu munciti DUMNEZEU nu plateste facturi, nu plateste biruri impozite, nu vindeca boli nici un popa din breasla noastra, ci ministerul sanatatii, nu asteptati pomeni de la biserica pentru ca ea este cersetoarea nr unu la stat si la fiecare enorias cerseste conditii pentru inavutire. de biserica nu se atinge nimeni vad, doar eu imi risc ultimele puteri ale psihoconstiintei prin confruntari ideologice ample, confuze multe, nesigura pe eficienta efortului meu sa nu imi regret timpul dedicat imposibilului, inutilului. pentru filosoful pe care il admir cel mai mult pentru curajul; sau de a decodifica toate simularile religiei crestine cu argumente stiintifice ultralogice Emil Cioran, in ''lacrimi si sinti'', in "pe culmile disperarii", avizeaza cititorul ca poate innebuni orice om pe pamint in cautarea lui Dumnezeu pentru rezolvarea drepturilor a dreptatii( justitionare).... inca nu am inebunit, dar fac precum stramosii mei apel la forma traditionala de a se descarca de furiile generate de nedreptate, blestem virusii din popor pentru ca nu forta sa ii omor, blestem tigani ordinari spurcati pe crescuti mii de ani la sinul poporului milos in timp ce alte popoare ii ardea pe rug, ii mutila, doresc sa dispara sau sa se imblinzeasca precum leul la circ, cu toata natia lor in centrul careia s-a asezat crima organizata interlopa mondiala, deasupra carora un imparat si doi regi sfideaza un popor il expun la pieire.... nu sunt nici jandarmi, nici politisti nici alte sisteme de aparare sa faca fata agresiunii lor. vicleniilor lor. au cooptat in afacerile lor murdare politicul nevigilent, precum toti naivii saraci si needucati care au ajuns slugi ori in bordeluri, ori in retele de traficanti. mai grav au cooptat sute de politisti , sa ii acopere, mii de alti politisti din tara le-au luat exemplele de ce sa nu profite si ei de prostituate de traficanti de droguri, de betii de la volan de slabiciuni indiferent din ce zona.
romanii treji, cu discernamint sanatos se afla acum mai mult ca niciodata in imposibilitatea de a vedea pe vreo platforma politica un chip credibil care sa le conduca destinele. analisti dibaci posesori ai calitatilor vizionare inca nu au creionat un reper de asezat in fruntea natiunii, dar nici de parlamentari. vom vedea ca cei actuali vor candida si in viitor, eventual deplasati de la un partid la altul. nu am autit niciodata un ministru, un parlametar, un politicina, un presedinte de consiliu sa spuna, imi dau demisia, parasesc gruparea pentru cu sunt multi ticalosi si hoti care mi-ar utea periclita demnitatea. ori invers nu a luat atitudine visavis de un coleg prins la acte de fadelege. in opinia mea toti care au facut parte din aparatele de administrare a societatii sunt contaminati, daca nu sunt complici cu tilharii de avutii nationale. mare parte dintre ei sunt imbogatiti ajutati de cei ca vintu care au devalizat falimentat banci( depozitele cetatenilor),multi dintre ei cu banii au cumparat ce era solvabil in economie , agricultura si industrie. revoltele din strada fac parte din strategiile mirsave ale politicienilor , le e frica sa nu ajunga in temnite, asa cum a promis incurajat de pozitie, presedintele Basescu. si dinsul este pacatos in felul sau, orgoliul nu l-a lasat sa cedeze in fata rivalitatilor de zeci de feluri. a avut consider un curaj nebun sa creada cel putin ca poate face fata bolizilor din partidele politice. deocamdata refuz sa cred ca medicul Raed Arafat, iubindu-si profesia demostrind vocatii admirabile a simulat ingrijorarile pentru sanatatea natiunii, insa evident a ascuns faptul ca rivneste pentru segmentul sanatatii pe care il controleaza mare parte din banii ministerului sanatatii. domnia s-a a avut si impus convinfgeri care au desfiintat spitale, urmare multe zone au avut de suferit, cineva din politicul pe care il serveste neoficial l-a invatat ce manevre sa faca, singur nu ar fi indraznit sa promulge un noua lege in sistem, cu siguranta nu este singur intre rivalitati profesionale, apara niste interese ascunse , nu cred ca este mai roman decit romanii de profesie medici. am reamintit de cazul Raed arafat pentru ca se bate moneda revoltelor in strada pe capitalul inteligentei domniei sale. idar daca este o simulare, o diversiune sa acopere ticalosii mai mizerabile? dar daca unele banci ca a lui vintu l-au sponzorizat la inceputuri si inca le este dator? alta ipoteza, daca este un activist politic inversunat in psd sau pnl? evident Crin Antonescu poate da raspunsuri privind afacerile cu Raed Arafat , mai bine zis Dinu Patriciu pentru a fi scutit de niste impozite mari fata de stat a contribuit in sanatate, sunt mai multi care au procedat astfel. presedintele Basescu ar avea nevoie de 2000 de experti audit, de inca 2000 de experti contabili, de inca 2000 de specialisti pentru fiecare sistem in parte pentru a identifica traseele pe care banii murdari ori cei din banci au ajuns sa cumpere sa controleze o natiune. desi par singulara de partea presedintelui indraznesc sa bag mina in foc, sa pun capul la esafod sustinind raspicat ca a avut intentiile cele mai sanatos patriotice si mai umaniste cind a promis binele romanilor. pentru asigurarea lui avea nevoie de celelalte trei puteri, parlament, justitie, mass media si abia apoi de guvern, zadarnic cred oamenii ca manipuleaza guvernul, in fapt il controleaza ca singura sustinere si mentinere la pozitie sub observarea atenta a aliantelor internationale. respectiv Unuinea Europeana, NATO, nu in ultimul rind FMI. sunt deja semne ca fiind cu ochii pe sultimele evenimente aliantele se ingrijoreaja, inestitorii fug, oricum dorinta lor este cistigul maxim, mari parteneriate socioeconomice se desfiinteaza/retrag treptat. presedintele este mult mai umilit decit toti la un loc , regretabil ca putin inteleg acest lucru, insa daca cedeaza acum la presiunile partidelor precum si la furia revoltelor din strada constiinta il va durea enorm pina la moarte, cum sa explice zi de zi unui popor ca este manipulat, de politicieni, poporul a votat cum l-a taiat capul si burta de foame dupa un cirnat si o bere. daca in fiecare zi i s-ar da trintorului un mic si o bere, dar intro zi nu i s-ar mai da , ar injura, a doua zi ar arunca cu pietre, a cincea zi ar ucide , regretabil acesta este prototipul romanuluii tiganizat, sau a tiganului romanizat salbaticit.
este dureros sa procesez zi de zi informatii dramatice, nu dorm, pling, ma sterg la ochi, beau cafea cu energizante cu mult lapte, nici nu mai vreau sa maninc nimic nu mai are gust de umanism de bucurie existentialista intro lume dezlantuita animata de ura viscerala. inca nu am innebunit, inca sunt vie si mai pot sa sufar alaturi de popor, ma asez de partea celor care sufera pentru dreptate insa nu pentru ca astept laude nici macar nu mizez imparatia cerurilor. ci pentru ca toata viata am citit folosofi, multi dintre ei din dimensiunile religiilor planetare care pledeaza pentru sacrificiu. obisnuita este a doua chiar a treia natura cind zi de zi moartea (a treia natura) devora cite un vis, o dorinta cu cuprindere general planetar universala. ma intreb unde sunt reprezentantii stiintelor oculte/ masonii romaniei- mintea superioara iluminata, care dcel putin din arhivele istoriilor civilizatiilor au intervenit putin inainte de afi pre atirziu prea apocaliptic????????????????????
din obisnuinta de a ma ruga la nevazut va prezint o mostra, , te strig in tacere, bunule strabun,fa-te vazut si auzit te rog este urgenta vitala, invata-ma si pe mine ce sa mai fac???????????? sunt dupa fiecare ploaie a ochilor o ciupercarie de intrebari, exersind o libertate lichida. invata apoi te rog pe fiecare roman dezorientat ca numai aici este arborele genetic in care toate esentele primordiale ar mai putea rezona, invia, energetic renascute....
inca nu am cazut in penibil in ridicol, este ruga un procedeu in care mintea trupul rezoneaza pe frecvente inalte, toate numai daca frecventele joase nu sunt tulburate maxim si mai ales daca sunt deschise galactic serverele inteligentelor divine. altfel unde va inchipuiti ca se ridica /adreseaza o gindire, unde credeti ca ecolul dintre galaxii functionabil poate transmite mesaje la sursele guvernatoare ale umanitatii.?????????? ultima teorie care se vehiculeaza - umanitatea este impartita in zone experimentale controlate de zeitati care se afla actualmente intro rivalitate absolut razboinica.
o ultima intrebare de ansamblu general, daca tari ultradezvoltate cu capital colosal sunt in crize de naturi diferite si abia daca mentin faza de acalmie, cum credeti ca Romania va rezista si supravietui sanatos conflictelor care sunt putin mai departe de inceput. de ce au colapsat Italia si Grecia am mai amintit- reprezinta bratele entitatii crestine- unul de stinga altul de drepata- inima crestinismului se fla in Romania- ideologia primordiala iluminst renascentista a fost conceputa de civilizatia carpathos Zamolxiana.
nu pot obliga pe nimeni sa-mi creada teoriile. dar inca nimeni nu m-a putut contrazice, iar cei cunoscatori spre fericirea mea de citiva ani completeaza mult viziunile mele.
SA NE AJUTE DUMNEZEUL ZAMOLXIS SI FII SAI HIPERIONI DE PRETUTINDENI!!!!!!!!!!!!! daca nu ne-au uitat, daca nu s-au scirbit de tradarile traditionale de instabilitatea rationala, de idioteniile la care participam cu sufletele vindute pe doua parale- ca cei paralitici ca mortii care isi cedeaza organele pentru experimente de laborator. macar daca ar merita efortul, de sacrificiu, macar daca in viitor urmasii nostri vor beneficia, din fericire sau din ghinion eu nu am urmasi directi dar familia mea si a sotului are este firesc sa nutresc ca sunt sperante de continuitate armonica si pacifista din finit spre infinitul civilizatiei getodacice.
in speranta ca mai citeste cineva postarile mele, reiterez avertizarea ca chaosul permite unor aparitii/grupuride interese sa ocupe pozitii in administrare pentru care nu sunt pregatiti si foarte vag responsabili cu umanimsul si generozitatea de servi interesele natiunii in multitudinea de lipsuri si de suferinte. am avut viziuni inca din perioada sarbatorilor de iarna despre evenimente cu violenta , regret ca le-am scris sub forma de poezie pe citeva retele. regret pentru ca metaforele si poezia in general nu este inteleasa, foarte putin apreciata ca o metoda de trezire si formare. regret ca desi gratuit modul meu de a servi patria natiunea insumeaza o picatura in setea a milioane de flaminzi si insetati. prin extensie de servitute spirituala intreb efectiv uluita cui mai foloseste azi intelepciunea lui Emil Cioran Mircea Eliade, Nae Ionescu, Nicolae Iorga, Octavian Paler, si mii de alte minti remarcabile a culturii romanesti? cui foloseste intelepciunea sfintilor din sinul bisericilor, mare parte au fost exterminati de biserica falemica, ori au fost dati pe mina exterminatorilor bolsevici????????????????????

de unde atunci sa ne inspiram, de unde sa energizam mintile noastre vlaguite??????????????
niciodata pensionarii, sau profesorii sau politistii nu vor intelege de ce au salarii mai mici ca popii, le vor compara cu cele ale politicienilor si vor sari cu protestele pe ei, lasind biserica in pace intrucit toti cred ca este un lucru sacru de neatins. sunt peste 300000 de mii de lucratori in biserici care nu fac nici o forma de bine societatii dar care simuleaza foarte viclean benefiici indumnezeite.
in loc de peste 25 000 de biserici ar trebuia sa existe atite scoli, spitale, policlinici, aziluri. ei bine nu sunt nici pe sfert. ei bine 40% din bogatiile romaniei sunt in patronajul bisericilor. ce frumosi suntem tiriti mai jos de genunchi intre biserica si cimitir, ce hilar jubilind liber si nejudecat fluiera vintu imbogatit intre furtunile de nisip socioeconomice printre crucile stramoseti in orasele din cimitire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu