joi, 6 octombrie 2011

DESPRE IMUNITATE SAU INVULNERABILITATE.

Cu totii cunoastem esentialul termenului de imunitate biologica. pentru ca sa stim acest lucru este nevoie de investigatii facute de profesionisti medici din cap pina in picioare. efectiv sensul sugereaza un corp sanatos, afectiv scanat si psihicul rezulta prin extensie logistica un om ideal- care poate fi ilustrat in sintagma o minte sanatoasa in corp sanatos.
ma nauceste dezamagirea ca majoritatea lumii inclusiv eu am trecut si trec printru succesiune de afectiuni fizice si sufletesti. marturisesc faptul ca nu am cunostinta ca ar atinge minunatul deziderat mens sana in corpore sano mai mult de 1000 de oameni din populatia terrei. toti dintre ei sunt practicanti ai unor filozofii ezoterice care traiesc virste considerabile.
in aparatul de guvernare a sistemelor patriei si natiunii multi reprezentanti pretind dreptul la imunitate.
pentru a-mi explica sensul am facut analize ca atare;
- un corp sanatos este vulnerabil la virusi, la fel si un psihic lipsit de vigilenta si total lipsit de cinste si demnitate este vulnerabil in fata/imprejurul actelor de coruptie.
trecind acest" drept" in constitutia tarii aproape ca ar fi putut sa ma convinga de faptul ca au creat asa numite sisteme de protectie contra virusilor de orice fel.
legile constitutiei trebuie obligatoriu sa aiba suportul realitatilor naturale la speciile de oameni pentru care sunt create constitutiile. m-am amagit /iluzionat/ m-am inselat dar m-am trezit la vreme pentru analize mai profunde.
- constat ca ei sunt cei mai virusati cu microbii mafiei, a coruptiei cu bacteriile ticalosiilor a vicleniilor.
-constat ca au invocat aceasta lege pentru ca sunt vulnerabili( foarte slabi vlaguiti psihic ) si nu pot asculta reprosuri remarci, ca au nevoie de odihna sa redobindeasca imunitatea lezata, ca acest lucru trebuie sa il ascunda in vreun fel doar sunt cei mai vizibili foarte sus cocotati pe nemerite.
-constat ca sunt inabili in a crea destule scuturi se leacuri in fata auto-recunoasterilor ca sunt contaminati fara posibilitati de vindecare, ca sunt totusi suficient de orgoliosi pentru a nu permite nimanui de jos sa-i traga de urechi ca pe nazdravanii copilandri cind sparg ferestrele bunului gust si comfortul vital familial.
- constat ca sunt alergici la sagetile acuzatoare ce le sunt adresate, constat ca au un orgoliu hilar ca ei intre ei imunii se desfiinteaza cit ai zice -clipa de lumina apoi se face intuneric in adincurile spiritualitatii.
orgoliul exacerbat din pozitii inalte nu ii lasa sa se identifice cu un om normal ci cu un zeu.
da un zeu, un dumnezeu este invulnerabil , adica cel putin teoretic detine un sistem al imunitatilor de orice orizont de orice directie fie fizica fie metafizica.
teama lor de justitie foarte bine intemeiata pe legi fundamentale cu reflectie de drept divin- ia facut sa ceara acest act in constitutie. sunt atit de bolnavi incit le este teama de diagnosticul real care ii trimite ori in temnita ori la nebuni daca societatea se trezeste la analize adinci din starea de agonie/cosmar si de suferinta lunga insuportabila.
recunosc prin structura FSN intemeiata din multe elemente ale intelectualitatii valoarase s-a incercat crearea de mecanisme de imunizare a tuturor paturilor sociale. dar cei nobili au fost respinsi de cei bruti, ori au fost provocati la lehamite si fortuiti sa plece sa nu isi murdareasca sconstiinta sa nu se imbolnaveasca de dispret.
recunosc o parte a politicului demne de toata lauda, de pilda Petre Roman a fost singurul care prin legea promulgata de domnia sa a daruit ceva meritoriu romanilor. Casele construite de fabrici si de ICRAL au putut fi cumparate in rate la preturi modice astfel scutind si micsorind multe cheltuieli din cistigurile familiale. domnia sa a generat marile invidii marile rivalitati intrucit era mult prea iubita de romani in special de femei si uite cit ai zice mineriade duble si dupa triple universiade a fost dat jos de la guvernare de niste ratati care rivneau pozitii fara controlul si supravegherea intelectualilor rafinati. la clubul zeilor se joaca tare monopoly si poker pe bani si pe avutii nu gluma, la clubul zeilor nu intra nimeni nici macar cu microfonul pacifist interogativ, la clubul zeilor imunitate totala se vrea. stiut fiind din legendele stravechi ca zeii sunt intangibili, invizibili, omniscienti atotputernici.
dupa revolutie in prima zi s-au socotit bugetele sistemele, s-au inventariat avutiile, s-au centrat potentialele sistemelor a natiunii. incetasera impuscarile haotice era liniste la exercitii contabile/matematice era nevoie de concentrare si liniste- s-a trecut la impartirea avutului, treburile nu au multumit pe toti astfel ca i-ar au generat nemultumirile din strada , cind nu au fost le-au inventat, diversiunile au stupefiat pe cei mai performanti strategi din toate timpurile.
banii sistemelor in contextului sindical au fost intrun cont pe carea mitrea l-a folosit sa-si sustina a idolul si amicii/ fratia idolului- jumatate tigan jumatate extraterestru lozinci in banere.
se transformau in platforme, in banere, in cartulii si postere, in sube pentru ca postrevolutionarii mureau noaptea de frig, erau platiti cu 50 de lei pentru o noapte de pazit anumite locatii secretoase, erau ziua platiti rebelii care circoteau in strada sa nu cumva sa agreeze cineva vechile partide monarhiste, taranesti si liberale- sa ne amintim diversiunea in care la centrele partidelor adverse au fost recoltate droguri sume mari de bani si cica acte care lezau demnitatea poporului. a reusit mitrica in final sa fie supracompensat a reusit sa cumpere doua fabrici si trei fabricute pe numele membrilor de familie. o parte i-a folosit pentru sustinerea lui iliescu inca vreo zece ani si a grupul sau de complotisti contra guvernarii ceausistcomuniste. ca mitrea multi lideri sindicali au facut la fel cu peria cit intercontinentalul au sters de praf toate urmele revolutiei cu mopul cit casa poporului au spalat de abjectii si fecale retelele complotistilor, cu voci diletantiste si dizidente ca a lui dinescu, iliescu a devenit triumfator in lume cu nume de rroman.
banii din bugetul national au fost repede impartiti de agenturile securiste, unii pretindeau o cota in schimbul tacerii altii ca recompensa pentru aportul dat la infaptuirea genocidului prin revolutie. cum sa nu se pretinda actul imunitatii la mecanismele de guvernare/ de manipulare.
Romania nu avea nici un leut datorie fata de nimeni dimpotriva avea de recuperat datorii de ordinul milioanelor de dolari/miliardelor de lei.
cita nesimtire poate avea un om care stiindu-se atit de abject sa mai apara vreodata in fata poporului sa zimbeasca si sa spuna povesti despre traiul de bine.?
cind un om este diagnosticat cu nebunie nu poate fi incarcerat pentru ca sistemul medical cu cel justitiar ajung la sensul comun de reconciliere si compasiune, astfel ca il trimit pe criminal la un sanatoriu de tratament si recuperare .
?cum poate vintul sa mai stea in propria piele dupa ce a jefuit economiile modeste si decente ale romanilor...? cum poate bancherul bancii religiilor sa mai traiasca cu constiinta atit de intunecata stiind ca oamenii o data tepuiti de alte banci au spus- ei, aici e banca religiilor, aici lucreaza dumnezeu si ocroteste economiile noastre. in linie dreapta tepuirea constanta si coerenta a lasat lumea perplexa si deseori fara grai. cind este minata de la spate,o parte a maselor nemultumite iese in strada beneficiile insa ii ocolesc pe revoltati si precum bumerangul se intorc la cei ce au provocat efectul pe ici pe colo cad firimituri din cornul abundentei din cutia pandorei remaniata si mult modernizata cad farduri si materiale de fabricat masti- din budoarul zeitei hera tisnesc pe ferestre citeva drepturi ale femeilor de lupta cu nincrincenarea barbatilor- vorbind evident despre imunitatea unor zeite, imunitatea oamenilor lor este asigurata de crema de ghete sa nu intre gunoiaiele strazilor in singura pereche de pantofi, imunitatea lor depinde si de spalatul pe miini in fiecare zi doar curge apa calda din belsug platita de la cinci la zece ori mai mult decit costul real.
admit ca industrializarea veche depasita de avansul progresului stiintific nu a mai cumulat capital eficient de pe piata comuna europeana si mondiala, astfel se justifica dezafectarea. dar sunt multe companii industriale care au avut succes pe pietele mondiale dar au disparut ca prin minune. efectele pozitive sunt numarabile in conturile '" diplomatilor politici ai romaniei" in banci straine si infim in bancile nationale.
nu vreau sa uit de cuponiada, linistire de mase promisiune de a fi actionar la un sistem la alegere - intentie zis si facut ne-am trezit cu un cupon care valora un procent oarecare , unii l-au vindut pentru ca s-au miscat foarte repede cumparatorii care stiau manevra. au cumparat la final in grup de doi trei maxim patru sa nu se certe mai tirziu- fabrici intregi, segmente mari de uzine. cei care le-au depus pe cale constitutionala asteptau an de an . poate luna de luna un procent din profit- pulbere de steluta, praf de trandafir si de lavanda au putut cumpara cu cistigul. fenomenul a durat putin si a disparut lamentabil, poate este viabil in /pe filiera secreta.
poate de aceea unii parlamentari/ ministri/presedinti/ nici nu pot fi atinsi cu acuzatii grave , poate chiar sunt marii bogati ai romaniei pe cai cinstite. mare este gradina Domnului, uriasa este LUMEA LUI DUMNEZEU cu multitudinea de tipare. cu siguranta avem in parlament si oi si lupi si vulpi si iepurasi avem si crocodili am avut si lefanti, avem si caprioare sperioase si zimbri curajosi, cocori pelicani si pasari flamenco, avem si vreo doua lebede, avem si vreo cinci cobre si un balaur ca cel amintit de biblie, avem si vreo 10 caracatite cu tentacule pe cinci continente.
imi cunosc pozitia, nu este de competenta mea actul de justitie nici nu voi putea vreodata juriza vreun proces pentru ca nu am pregatire profesionala, pe deasupra cred ca nu as avea nici un fel de compasiune si as pretinde pedeapsa de temnita pe moarte- invatata de precedentul creat cind i-au impuscat pe sotii Ceausescu. citesc si ma informez stiind ca democratia imi da dreptul in primul rind sa invoc actele de dreptate , sa invoc umanismul pe care il pretinde clasa politica, sa invoc profesionalismul cu rezonante de somitate la cei care ne conduc destinele. 85 % din populatie este privata de o seama de drepturi, procent care se poate oricind trezi sa ceara drepturile conform actelor normative la parlamentul European .
ca sa nu folosim acest mijloc putem foarte bine la anul sa iesim toti la vot ori viceversa sa nu iasa nimeni si atunci parlamentul cu toate partidele se dizolva, parlamentul europeana fiind responsabil cu redresarea economica si financiara- suntem parte componenta si nemijlocita a Europei, suntem parte a sistemului de aparare mondiala NATO. putem foarte simplu sa ne asiguram imunitatea incepind prin a ne nu ne teme, prin a respinge conform drepturilor influentelle malefice care ne ontamineaza menirea, predestinarea pentru care suntem in viata inca pe pamintul tuturor, in patria tuturor romanilor.
pentru ultima concluzie mai pun o intrebare de ce ar avea nevoie un om cinstit s demne de imunitate parlamentara de un grup de bodiguarzi, felicit presedintele actual ca a renuntat la un corp de garda respectiv la niste cheltuieli inutile. felicit presedintele actuala ca a indraznit sa creada ca sistemul ticalosit nu il poate invinge, desi curajul domniei sale slabeste din dinamism si din coerenta. daca ar fi reusit sa bage vreo 5 ticalosi invulnerabili la puscarie pe viata pentru genocidul national- ar fi dobindit o imagine mai considerabila decit a imparatului cezar dupa ce a devenit triumfator din luptele cu turcii si tatarii cu barbarii. pacat ca politica mizera/ baltoacele strazii pe unde se plimba pentru baie de multime sincera si manierata l-a stropit cu lehamite si cu dorinta de a renunta, pacat ca se pierde un potential in care am crezut cu tarie si pentru care am pledat pe unde am trecut si unde se polemizau binefacerile psdiste si pnliste. polemizam caraghios despre fapte si lucruri inexistente, pacat ca presa polemizeaza rautacios despre imposibilitatile domniei sale de face ceva optimist si confortabil pentru toate clasele- nerecunoscind nimeni faptul ca este imposibil sa faci progres si unitate - vointa a unui grup mic fata in fata cu o mie de rivalitati - polemizam ca sa ne scuturam limbajul si limbile de iluzii si deziluzii, poate ca este o forma de a ne apara ultimele suflari din conceptul de imunitate vitala numit spiritualitate.
daca ar fi reusit sa isi duca in finalizare proiectul de a slabi obezitatea aparatului administrativ poporul ar fi trait cu adevarat Bine. si poporul ar fi simtit o crestere a imunitatii nationaliste si patriotice. pentru indeplinirea dezideratului national cred ca inca presedintele Basescu are nevoie de ajutor , nu il cere dintro trufie justificata- pe de alta parte analizind ne-a dat o data sansa sa alegem si pretinde de la noi sa continuam alegerea- mura in gura nu se poate sa ne ofere mai ales ca toti politicienii prin intermediul mass media il acuza direct si indirect.
fiind democratie cred ca pentru apararea imunitatii psihice dintru-n inceput si-a acceptat pozitia demersurile , riscurile, consecintele.
am inteles ca daca respectam simbolistica arcei lui NOE, ca popor nimeni altul nu era mai indicat cu atributele curajului si demnitatii , a fortei strategice de a se lupta cu rechinii si cu caracatitele ce isi scot tentaculele din adincuri nebanuite Dl Basescu este specializat sa navigheze in toate directiile pe ploaie si furtuna pe grindina si ceata pentru ca nava sa nu se scufunde, nici daca se loveste ca Titanicul de aizberguri.
stiu simtind pe pielea mea si a unor membri de familie ce usor poti fi invins de un sistem ticalosit, stiu pe pielea mea ce usor se intocmesc acte false sa umfle dosare, stiu pe pielea mea ce inseamna sa fii singur ca un miel impotriva unor lupi. momentul poate fi ilustrat cu oaia care spune decit sa dau lupilor satisfactie ca m-au hacuit mai bine ma arunc singura in prapastie(in ghearele mortii). stiu din experienta membrilor de familie ce usor este sa suporti consecintele de a fi cinstit, de a lua de la bogati si de a da la cei saraci fara consimtamintul lor. socrul meu a fost trimis in lagare pentru ca in calitate de subprefect in banatul sirbesc impartea noaptea din depozitele statului saci de porumb de griu de orez, conserve, unii sateni s-au rugat la biserica pentru sanatatea lui si biserica l-a pirit regimului Tito dupa ce i-a tras de limba pe multi dintre sateni si i-au intocmit un dosar gras ca porcul.
socrul meu nu era adeptul pierderii timpului pe la biserica spre a umple buzunarele unor trintori care se trezesc cind bate clopotul seara sau la prinz ca trebuie sa ingropape pe cineva. socrul meu nu credea ca fiind cuvenita imunitatea sacramentala a bisericii cita vreme biserica sta cu miinile in sin cind mari mase de oameni mor de foame, anterior/ ulterior de a sta cu miinile in buzunarele oamenilor care prin/ din vitalitatea proprie cu apartenenta divina se ridica la o munca prospera.
daca de cineva nu trebuie sa ne atingem vreodata cu micimile noastre aceia sunt eroii si sfintii neamului, valorile virtuale cele mai de pret pentru existenta neamului, de virtuti nu ne putem atinge ca sa le aplecam la pamint decit ca sa ne molipsim cu ele. regretabil ca nu vorbim despre ele, dar ca umplem paginile cu asa zisii campioni olimpici, lauda lor dar nivelele nu sunt comparabile,cu ale marilor intelepti, umplem paginile cu dezaxatii cu ticalosii umplem ecranele televizoarelor si din cind in cind cind moare o personalitate cu cite falsitate o jelim= da spun falsitate pentru ca a doua zi uitam, cind faptul este sincer nu poate absorbi trasgfigurare cameleonica. bravo lui Gigi Becali ca este bogat si ca facut pomeni dar trebuie sa isi vada locul de oier/pastor imbogatit sa nu se asocieze cu pastorul indumnezeit ISUS HRISTOS. trivialitatea lui accentueaza fariseismul. arivismul. pentru punctele de rascruce ne oprim ingenunchiem si ne facem o cruce- asa este traditia crestina la romani- la un punct de rascruce Gigi Becali s-a comportat demn de admiratie. si elogii si aplauze le merita pentru ca a construit case la sinistrati cind politicul biijbiia ca somnambulii biiguind saracia, crizele si prostia nemarturisita.
discutabil intre serios si dubios de ce cind ia crescut popularitatea si demitatea e fost inchis pentru o chestie tare minora- si apoi surpriza mare a fost propulsat de oameni in parlamentul European. ..................................................................................................................
regretabil ca ideile mari pot muri pentru citeva biiguieli ale vocilor bestiale.
......................................................................................................................................
DETINEM DE LA MIC LA MARE (CA UN INTREG CE AR PUTEA FI IMUN LA VIRUSII EXTERNI MACAR) O PATRIE INCA BOGATA MIRACULOASA SACRA- scoala noastra, casa noastra a tuturor- si daca nu acceptam idea de frati atunci macar sa respingem cu toata forta violenta caracteristica junglei, si daca nu acceptam idea de oameni egali ca drepturi atunci putem adopta principiul leoaicei care a crescut pruncii ramasi fara parintii spirituali si biologici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu