duminică, 30 octombrie 2011

ARIERATELE DIN SERELE POLITICULUI


In orice directie as privi in Romania pentru a face un bilant al drepturilor Omului , atari concluzii dramatice sunt izbitoare . facind o comparatie cu drepturile omului in spatiul comunitatilor europene concluziile sunt ca la noi intreg politicul se situeaza in postura de sacrificator.
- sacrificator, sacrificatori, s.m(substantiv masculin) in antichitate - preot sau zeu care oficia un sacrificiu.
- sacrificiu, sacrificii, substantiv neutru;
1. renuntare voluntara la ceva pretios sau considerat ca atare pentru binele sau in interesul cuiva sau a ceva; jertfa.
  • jertfirea de sine din devotament din abnegatie.
  • echipa de sacrificiu= grup de oameni care infunta o mare primejdie ca sa aduca la indeplinire o insarcinare primita.
2.ofranda rituala adusa unei " DIVINITATI" in cadrul careia se jertfeste o fiinta.
In toate regiunile respectiv in toate casele patriei, precum si in toate acareturile exista numai fiinte sacrificate.
agricultura e in agonie pe cimpii pe dealuri, culturile muntilor sunt jertfite cu toate calitatile de ozon si de aer respirabil primordial de care depinde viata tuturor de care depinde Exitenta planetei in intregul ei biologic- dar stupfactii maxime- in serele politicului cresc zeitati in masura egala in care rasadurile bisericilor cresc sacrificatori.
Ca niciunde in comunitatea Europeana, in Romania omul traiaste ca sa se sacrifice pentru zeitatile vremurilor si pentru biserici. neglijindu-si copii, neglijindu-se pe sine pentru ca nu mai are resurse cu ce sa se ingrijeasca de familie. peste o suta de mii de copii in Romania traiesc drame incomensurabile, inimaginabile peste un milion de copii nu au sanse la scoala , peste un milion de copii au invatat degeaba pentprin sacrificiul parintilor intrucit nu pot muncii nu au conditii create sa se devoteze profesiunii alese si astfel familiei si poporului implicit. peste o suta de mii de tineri se prostituiaza pentru a cistiga minimale resusre de supravietuire, peste o suta de mii de mii de tineri sunt total compromisi cazuti in capcanele cartelurilor drogurilor.
fiecare fiinta in contextul planetar cauta cu disperare ori cu calmitate o sursa de fericire, un mijloc care creaza putin entuziasm, o motivatie sa ca viata sa poata fi continuata, peste o suta de mii de tineri si adolescenti in 22 de ani s-au sinucis ori au mutrit in accidente neidentificate.
dramaticul romanesc este imposibil de calculat, eventual mediu posibil apreciabil.
indiferent insa de statistici ale dramelor totul este de INACCEPTAT.
salariile sunt ingrozitor de mici astfel ca la sfirsitul vietii si pensiile se primesc conform cotizarilor lunare la casa de pensii .
facturile la intretinere la lumina, la apa calda, la gaz, la telefon sunt de trei ori mai scumpe decit in U. E.
spitale nu sunt, gradinite nu sunt, policliniciile existente de pe vremea lui pazvanti voda sunt pe jumatate privatizate desi nu sunt dotate conform modernitatii democratice construita pe fundamentele tehnicilor stiintei.
scolile sunt ca trecute prin foc furtuna grindina si ploaie.
AJUNGE BLESTEMATILOR- ma doare sa reiterez listele cu nenorocirile pe care le-ati lasat in urma.
nenorocitilor de zei si de popi blestemati, v-ati creat televiziuni care sa va faca jocurile murdare si perverse.
de 22 de ani va bateti jic de acest popor. nu va ajunge? nu v-ati saturat? nesaturabililor sa va umflati in burti ca baloanele inventate de Jules Verne sa faca o calatorie in jurul pamintului, sa vada lumea sa o palpeze, sa invete sa o admire si o iubeasca.
voi bllestematilor de napirci asa cu burta plina sa va spargeti pentru ca eu am un ac de spart baloanele care sug aerul poporului, ozonul poporului.
sunt vizibile semnele disperarii intre structurile politice intrucit la anul sunt iarasi alegeri....... ori afiseaza uneori o stare de acalmie care prevesteste o furtuna , o tornada, un dezastru iar si iar si iar supus la JERTFE- pe pamintul acesta romanesc pe care Strabunii mei l-au aparat cu propriul singe.
pe deasupra de arieratele politicului reflectate in natiune si resursele patriei naturale, mai avem si o tagma de demoni care s-au instaurat pe ierarhii de terminatori, bande de satrari care au ajuns sa terorizeze patria avind si regi si imparati, si conti si baroni, si btoiage dar si palose cit pentru taiat patru vite o data.
nu vreau sa-mi arate nimeni partea infima, pozitiva a unor segmente de populatie, stiu foarte bine ca sunt oameni care traiesc decent muncind decent si cinstit, oameni pe care inca umilinta nu-ia doborit si nu i-a redus in gradele de umanism si altruism- insa continuind in acest ritm al nebuloaselor si ei vor fi chiar miine pusi in situatia de a se revolta, le vor ajunge si lor cutitele terminatorilor la oase - viitorul fiilor lor si a nepotilor se ilustreaza fara orizont seren si demn si onorabil- o continuitate a criteriilor infernale si va intreb de o mie de ori DE CE ? unde sunt capabilitatile mostenite de la temerarii neamului de la voievozii de frunte a principatelor Romanesti? nu pot ramine optimista raportata la un segment minor din populatie doar pentru ca asa arata soarta lor optimista si entuziasta. telurile mari sunt un drept al tuturor oamenilor indiferent de culoare de clasa sociala, telurile mari, idealurile nu percep in esentialitate discriminarile si ura mirsava nici anarhia.
stiu de altfel foarte bine ca in segmentul celor care traiesc foarte bine sunt acolitii terminatorilor, lingaii de blide pe la stapini, si periatorii stapinilor, dar pe ei ii acuz de grava complicitate la jertfele neamului le doresc trezirea urgenta aconstiintei de sine raportata nu la egou, ci direct la neam pentru ca apoi sa nu mai doarma ca mine sa ii doara toate madularele si sa nu aiba efect nici un tratament. pentru suflet si pentru constiinta nu este alt tratament decit IUBIREA DE TOT SI TOATE IN MOD PROPORTIONAL distribuita reprezentind si reflectind un HAR SUPREM UMANIST= DAR PRIMIT DE LA DUMNEZEU.
televiziuni si voci din presa romaneasca au generat aparitii unor monstri ideologici, zgomotosi si dievrsionisti.
nemernicilor voi pe cine reprezentati pe dumnezeu sau pe moartea neagra diavolul?
Dupa 65 de ani regele Mihai a dobindit dreptul de a se adresa poporului, marturisindu-si nelinistile, dezamagirile, frustarile din ansamblul general pe care il reprezinta prin vocatia de ales al poporului, pozitie mostenita in sistemul monarhic. respectul si pretuirea mea entru mesajele puternic patriotiste si nationaliste.
Preaincoronatul patriarh in spatiul Spirituala al ideologiilor spirituale luminoase nu a catadicsit sa faca prezenta in parlament. pe motiv ca nu a a vut timp si nici pofta sa se recunoasca o forta spirituala Romaneasca= gaselnita invocata de consilierul patriarhiei este ca in definitiv Biserica la uns pe rege cu coroana regala si cu pozitia de conducator, intelegind printre vorbele purtatorului de cuvint a bisericii ca patriarhul are (prin pozitia de urmas al patriarhului ce a oficiet incoronarea regelui Mihai ) dreptul de a nu recunoaste valabil un act trecut indepartat.
intrucit s-au modificat constitutia tarii conducatorii si prioritatile natiunii.
fara dubii s-au modificat constitutiile conducatorilor ca atare s-au modificat toate drepturile de a fi om in Patria fagaduintelor . in patria abilitatilor morale si spirituale terminatorii sunt mai puternici string intre mengina si nivovala toate energiile tehnico stiintifice toate minereurile neurochimice sunt terifiate de noile instrumente de tortura.
parsivenia teribila si scabroasa, ca a invatat sa graiasca , sa biilbiie noua gingavenii si 100 de prostii cu voce impunatoare, si din cind in cind sa citeze din cartea SFINTA A INVATATURILOR.
eu am scris cartea sfinta a invataturilor, am inceput sa scriu la ea acum 30.000 de ani si inca nu este absolutizata, intrucit in functie de sinergiile spirituale modificabile in cuantumul spatiu timp invataturile se modifica deseori radical.
netrebnicilor papagali imitatori ai vorbelor de duh, ce cautati sa va scoateti scafirliile motate pe deasupra umilintelor neamului meu getodacic Zamolxian si Hiperionian, pe deasupra umilintelor culturii reale autentice?
istoria nu este a voastra nici Romania -voi ati avut o sansa la intrupare aici in patria mioarelo a blindetei si tandtreitei umanist renascentiste= iluministe neconditionate numai si numai pentru a vedea pipai auzi si gusta lectiile de inaltare din brutal in extrasenzorial spiritual, dar vai voua demonilor in viitor nici sobolanii din adincurile pamintului nu va vor primi in constitutia biologica...
a expirat termenul stabilit de constiintele Divinitatii fizice si metafizice, astrofizice si cosmogonice.
asa cum au venit peste monarhii brutele si au devastat totul acaparind numai bunurile valoroase, asa ati rasarit voi brutelor contemporane sa devastati toate avutiile neamului, sa cotropiti totul sa exploatati totul in interesele voastre meschine, tiranozaurilor blestemati voi ati disparut ca specie fiziologica sunteti doar niste reminiscente de buh, care veti arde in contact cu focul iluminic, in contact cu energiile solare.

Orice om de pe planeta are dreptul (conform volumului si capacitatilor/calitatilor sistemului de gindire) la analize si psihanalize, are dreptul de a emite judecati - dai in Dimensiunea JUDECATII DE APOI- dreptul revine HIPERIONILOR- reflectind vocea lui Dumnezeu in spatiul ROMANESC VOCEA LUI DUMNEZEU eu o reprezint de la inceputul acestei ere.

si dac voi inabililor- arieratilor mintali nu va mintiti ce este drept si nobil in doctrinele umanist renascintiste eu sunt aici sa vi le reamintesc. dac voi nu stiti decit sa perpetuati sa inmultiti legile junglei eu sunt nevoita sa va indrum spre jungla, insa , ma repet sa intelegeti clar, ca acolo in tarimurile salbatice nici un sarpe nu va va primi, s-au rasat si serpii, fiinta lor cu tot cu venin a fost benefica servind umanitatea in alimentatie si in sistemul farmaceutic. voi nu serviti pe niimeni decit pe voi insiva bestiilor care insumati metamorfoze ale mortii crunte in zeci de tipologii. daca sunteti elemnte neutre de comparatie intre elementele civilizatoare si tribale, este normal sa constati pe pielea voastra si efectele obtinute- intro concluzie sunteti nulitati pentru ca a inceput era Modernitatilor STIINTIFICE. fiecare va trebui sa serveasca PATRIA, NATIUNEA, si implicit UMANITATEA in sisteme de cooperare economice financiare cu filiere in intreaga lume cu reflectare pacifist altruista pe intreg mapamondul teraneitatii.

de ce credeti voi arieratilor ca acest popor trebuie sa se jerftfeasca la nesfirsit pentru voi???
de ce credeti voi ca nu trebuie sa dati niciodata socoteala inteligentei DIVINE???
de ce credeti ca Geneza este creata pentru guvernarea diavolului major si ca diavolii trebuie sa obtina toate beneficiile pe sacrificiul celor blinzi si total creati in spiritul non violentei si a tolerantei???
Dumnezeu a creat lumea pentru oameni sa se inmulteasca liberi pe criteriile iubirii a pacii si a armoniei.
voi majoritatea nu putei crea, daca ati fi creatori de oameni ati fi simtit ce e iubirea pentru fii, ati fi simtit emotiile de durere cind nu puteti sa le asigurati conditiile de viata conforme cu vremurile preponderent moderniste.
voi suntei niste anamorfoze neidentificabile ca sex ori ca vocatie- sunteti calauziti in postura de victime ( fara cap in componente biologice= totalmente far simturi) de entitatile zoomorfe carora le-ati facut chemare pe frecvente vibrationale foarte joase.
pentru a avea sustinere financiara faceti trafic de droguri, de carne vie, sunteti homosexuali si pedofili, sunteti heterosexuali _ cind cu dorinte fiziologice masculine cind cu dorinte feminine- insa toate exersate la nivelul cel mai josnic- faceti trafic de politicieni, pe care ii cumparati ori ii vindeti dupa jocul meshin al intereselor. va acuz de crime manevrind politicul pina la faze de genocid, va acuz de profanare a mormintelor sfintilor neamului, va acuz de terorism infaptuit in toate tarile si popoarele planetare. furati oamenii sanatosi de pe strada si ii duceti in spitalele controlate si dominate de voi sa le sustrageti organele, sa le vindeti semenilor vostri teroristi pedofili si asexuati din intreaga lume. ademeniti oameni tineri si saraci sa va doneze pe sume modice organele mutilindu-i pe vecie.
prin mecanismele voastre mirsave furati copii ii mutilati si in puneti la cersit oriunde in lume sa va imbogatiti. continuind si extinzind catre maxim suportabil sfera crimelor- insa cel mai bine creati divesiuni si anarchie in spatiul politic asezind astfel praf ideologic abur fum si ceata pe toti observatorii si nalistii politici nici ei nu realizeaza ca sunt niste victime ale parazitilor ideologici, sarmanii care nu au realizat ca virusii ideologici pot anihila simturile creierele- nu realizeaza ca le sunt spalate creerele cu otravurile ideologice. ati transformat mari volume ale intelectualitatii in mase de ura viscerala, sunt unii care nu realizeaza ca sunt servitorii ai marilor tradatori de neam si de patrie- pur si simplu sunt hipnotizati de stralucirea aurului si de stralucirea scaunului si ecranelor de televizoare in care se masturbeaza psihonarcisit.
De aceasta data nu va mai fi nimeni Rastignit ori sacrificat pentru ca politicul religiilor sa isi continuie faradelegile.
Bestiilor Moarte voua treptat pe rind tuturor - INTELIGENTA SALVATOARE SI CREATOARE S- A TREZIT DEFINITIV SI NU MAI POATE FI MALTRATATA SUPUSA MECANISMELOR DE TORTURI.
se- curisti. curzi, curdistani extinsi peste tot- reactiunea mea va extermina orice forma de religie care nu concorda si nu converge uneia singura NORMALITATEA INTRU VOINTELE DIVINITATII.
nu inchid acest capitol inainte de a-mi marturisi si exprima semnele de inalta pretuire pentru cei care si-au recunoscut malformatiile biologice si s-au retras spre vindecare in manastirile ori in spatii total ascunse civilizatiei si observatorilor lumii.

MULTUMESC CU GENEROASA REVERENTA DE PRETUIRE SI INALTA RECUNOSTINTA TUTUROR HIPERIONILOR DIN LUMEA INTREAGA- TUTUROR CONSTIINTELOR SI HIPERCONSTIINTELOR CA SE DARUIESC CU DEVOTAMENT DIVINITATII PENTRU SALVAREA INTREGULUI POTENTIAL CREATOR UMAN. VA ASIGUR DE TOATA DRAGOSTEA MEA OFERINDU- VA INTREAGA MEA FIINTA UNIVERSALA SPIRITUALA PENTRU MANIFESTAREA VOCATIILOR SCIENTISTE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu