miercuri, 12 octombrie 2011

TERMENOLOGIA CARE" BATE " CIMPII.

Com unicam, suntem oameni vorbitori , nutrind sa ne face intelesi cit mai bine sa creem relatii pentru a ne face cit mai vazuti si cit mai auziti. celebritatea este telul suprem, care este ca termen un amestec din prescurtari socioculturale nu relatii invizibile , nu filiere ascunse, termeni lingvistici = asocieri asamblari , modificari conforme cu schimbarile de climat intempestive intre regnuri si in toate regnurile--- piese oratorice, care strabat cimpurile terestre cu ale sunetelor,- din infrastructuri pina la ultra structuri si ultrasunete. semi fraze, parafraze, sintagme, expresii ale sinelui.... grosierul actioneaza plantind in micro/ macroelemente motivatii ale miniilor specifice amprentei cu care au parasit o viata- a sti lumea de frica n, z, y,. a tine lumea in teroare, de la kr. zg, consoane dure in actiune mirsava de la verbul a fi - al entitatilor care nu mai au suflet , constiinta nici un gram. sunt vremuri in care lumea se intreaba de ce sunt dublate toate natalitatile - au dreptul la judecata de apoi toate fiintele care au trait una sau mai multe vieti in ultima era cu tot cu numarul de copii avortati, pierduti cind intunericul se imbolnavise. bulversind toate spatiile din micro si macrounivers. cimpurile (zonele) in care se desfasoara ionii si anionii scot in evidenta cam pionii, umanitatea pe criterii creatoare, jurizarile oneste echitabile ii ridica pe podium clasificati oameni de aur de bronz de argint, urmati de mentionarile de rigoare de profesionalitate de referinta morala si spirituala ilustrind eruditii in arte si culturi. VENERATIA este act de eruditie, a contempla pina la idolizare o alta fiinta , stare care defineste o antrenare / angrenare a trasaturilor/calitatilor superioare.
o bataie intrun punct intrun punct subtil ca inima, care si transmite pulsurile in pina in incheieturile membrelor exterioare, pulsul singelui se simte subliminal in toate organele corpului- ecoul care genereaza curcubeul launtric si care coopereaza anima intrun joc fascinant toate cromaticile in multiplu celor cinci regnuri, o bataie in material dur in context tematic in toaca, in moaca, in joaca, in cioaca in scoica din adincuri ajunge , altfel directionat poate ridica formule cromatice curcubeice peste reliefuri ample strabate pe calea aerului a infrasunetului distante uneori inimaginabile= intrucit daca aducem prescurtarea de la strabun om bun trecut, revenit in viata pentru a strabate caile cunoasterii sa le modelam pina la rafinament- ultrasunet- versatilitate. asociatii de cuvinte intro ramura regnurala a format famile de cuvinte, inrudiri de termeni cu scop armonizant.
unii mai discreti/strategi bat saua sa priceapa iapa, altii mai afuriti bat iapa sa simta stapinul comandant si pamintul teama, pentru ca o iapa batuta discret porneste rapid- o iapa speriata o ia la goana. de la goana impusa ca scop de destinatie de tinta de succes, de reusita de rezolvare inun caz de urgenta...... vremurile au mistificat intentia cea mai perfida de a goni pe cineva dintro locatie zona . pentru a se instala- acest fenomen a facut ca in vremea lui Ceausescu tiganii dimprejurul oraselor instalati la biserici pe post de cersetori , incadrati in biserici pe post de gropari, de pazitori si nu profanatori de morminte, pe post de lucratori la treburile gospodaresti si mini industrii usoare si grele, organizatii oculte incadrate in aparatul de control si de conducere sa ii goneasca pe sasi, pe germani, slovaci cehi ulterior revolutiei italieni, turci, bulgari, s-au intors acasa... au urmat vremuri dictatoriale si cei ramasi din mosi stramosi legati puternic de glie sa paraseasca definitiv regiunile romanesti.
comunitatile occidentale au fost niste repere de buna administrare familiala si colectiva, nationala.- au fost perioade in care in sistemele s-au reinventat si pozitiv si negativ organizatii ascunse care sabotau complotau impotriva regimului, si care deseori erau create pentru a inrai capii in din mecanismele fruntale cele mai importante.
omenirea a ajuns pina azi trecind alternativ prin cicluri de minus si plus energetic. foc minus foc plus etc pina la 7 regnuri azi in exterior si 3 in intrinsec
Am afirmat faptul ca ma fascineaza spiritul care sparge vamile timpului prin capabilitate si nu prin bite si pumni, sau tunuri, care setos de cunoastere zi de zi se autodepaseste prin studiu inspirind si pe cei din jur, propagind o forta creatoare universala din aproape in aproape, pentru ca oamenii cu simturile treze copiaza /xeroxeaza cu mintea tot ce este bun si plica cu miinile tot ce este durabil si confortabil. si animalele comunica dar vorbirea este daruita de dumnezeu oamenilor pentru al URMA in actul creator. a fost greu sa caut urmele de creator.
Intii m-au fascinat cartile, eroi curaj deminate, suferinta depasita si transformata in triumf. treptat mereu m-ai argumentat am tras concluzia ca oamenii sunt dependenti de dezideratul/vocatia de a cauta surse in toate cele 6 materii fizice existente si in toate cele sase surse de lumina astrofizica, educatie, arta, famile unitate micro in macro intreg nu in macroregi de la n la t.
nu existau aparate radio si televizoare, primul film l-am vazut foarte tirziu in casa de copii unde imi petreceam vacantele intre trimestre in anii in care am facut scoala profesionala- m-a rascolit profund filmul vazut a fost cu Elizabeth Taylor- Cleopatra.
scenariul readaptat din datele istorice existente in analele si arhivele V atica nului era bazat pe extinderea romanilor ca imperiu in Asia cu preponderenta in Egipt unde zeitatea suprema era Cleopa- tra. era inteleapta suprema, cauta prin strategii sa il intreaga pe fratele pe care l-a detronat- in idea ca nu avea cap abilitatile de a conduce imperiul egiptian - tiganii - care au strabatut lumea din india fie din nevoia de a nu se supune, un fel de rebeliune fie din nevoia de a ascunde faptul ca erau mutilati in dictatura instaurata in india de legile cultului Budha in urma cu 4000 de ani, fie au fost vinduti ca sclavi faraonului Ra si respectiv succesiunilor de faroni pe regiuni micro si macro. buha, bufnita de azi asociata cu pasarea pradatoare de noapte. are si valentele intelepciunii de vedea prin intuneric , pe post de paza astfel ca da semnale tuturor prin tipete . are intitie si agilitate de azbura de sus pina jos printre ramuril prin tufe si ierburi sa vineze. are abilitatea de a initia. pentru orice abilitate efortul se duce intrinsec urmarin adaptabilitatea la climat- este intrun fel lupta fireasca de supravietuire. omul este diferit total in toate aspiratiile este dominant- dorinta de adomina a generat maleficul inimaginabil mutilind dimensinile benefice.
lupta LUP T a ... ca scop se divide in doua si pentru averi materiale dar si pentru cele spirituale DRAGOSTEA, cu etapele de emotii dinamic crescatoare. vorbele sunetele vorbirii fac miracole in orice fiinta, generind ulterior un sistem al actiunilor si reactiilor pentru ca intreaga natura se raporteaza la fiinta in masura egala in care omul se raporteaza la naturi.

cind dragostea materna ne asigura fericirea trecem pragul in etapa in care cumulam mecanisme si metode de comunicare altele decit sunetul folosit ca zimbet ori ca scincet. ha , hi, ou uu au, of uf paf, puf poc pic etc...
ascultam vorbele mamei repetate in urechi UsI ne intra jocuri de sunete fermecatoare ne gidila pe dinlauntru si vrem sa aratam acest lucru mult mai multe decit zimbind si dansind minutele in aer. etape tandre dar cu o graba fenomenala vrem sa ajungem clipa cind vorbim, comunicam. o data cu aparitia primului dintisor de lapte putem spune mama, tata, casa, caca, pipi, bubu, coco, titi, mimi, lala, lolo, lulu, fifi, fafa, fofo samd. asocieri de o vocala si o consoana repetative usoare calme. daca un copil creste in spaime va vorbi si va merge tirziu, va fi speriat, toata viata de primul obiect strident de prima strigatura, ca de o bubuitura de tunet si furtuna. asa va creste.

pentru a se construi imperiul egiptului, a fost nevoie de mii si mii de sclavi din tot sudul Asia de est din Africa , robii construiau sub succesiunile de faraoni cu biciul la spate. cind masa de lucratori scadea erau cumparati alti robi din toate comunitatile care faceau comert cu oameni, malefic intilnit si azi, se vind si se cumpara oameni, femei copii, animale de companie si le in exercitiul lucrului. de la vind luam d si punem t- vint . cu vint unim CUVINT-
sclavii, serbii manif estau supusenia oarba, erau castrati pentru a nu avea reactii controlate de glanda tiroida si de glanda hormonala de la occipit de glanda comunicatoare care se afla la coccis la prima poarta situata in baza coloanei vertebrale. acest rirtual sa folosit pe parcursul a zeci de mii de ani, parintii si cresteau copii in tacere, in supusenie impusa si acceptata pentru a supravietui. cei care se revoltau sub orice forma suportau amputarea limbii, cei care priveau la femeile faraonului si aveau clipe de contemplare erau castrati ca pe porci, cei care se revoltau grupati prin gesturi si mimici urlatoare la garzile faraonului erau considerati pericole si erau exterminati. femeile creau in diferite moduri vestminte, hrana, , aobiecte din olarit, obiecte din impletituri de esente permisive male abile din natura.in paralele simple sau duble sau triple se petreau exploatari ale tuturor naturilor ale tuturor resurselor. natura se daruie este ca o chemare de pilda prin vita de vie dupa coacere deschis dar si tacit cald dar si rece, dulce dar si amar, un strugur spune viniti gustati-ma, in fiecare bob din ciorchini este substanta vitala. mama natura prin prin alte specii/produse exprima sunt per total laptele din mama voastra, sunt bucuria din voi, pentru voi vreau sa devin cit mai infloritoare.
calea lactee vizibila azi in galaxia noastra este urmarea metafizica a dezvoltarii si conservarii esentelor din toate timpurile in fizica terana luind in calcul tot angrenajul biologic, geofizic astrofizic chimic, matematic stiintific


paralele de evolutie erau identificabile in distante egale de longitudine si altitudine pornind de la ecuator spre toate cele patru poluri.?
cine comanda ritmicitatea si simetria evolutiei specificitatii, a tonurilor, a sunetelor, ?
rade petreceau turcia incepuse sa infloreasca sa domine imperiile asiatice, adunase la curtile pasilor toate femeile frumoase.
fara ion scoatem pe i care este sensul punctul existential si ramine faraon- in actualitate observind termenii sunt diversi cunoscind modificarile simtite in era crestinismului ca centru si a ramificatiilor in toate cele patru poluri) mitropol itan centru care credea polar in itan urmas al civilizatiei carpatice. cin termenii vechi ai getodacilor mitra sera numita si sala de jos pe unde femeile nasc si pe unde barbatii primesc de la centrul de crere a hormonilor embrioni. inversarea polilor creatori genereaza crerea unei lumi cu entitati anomalitice- stafii poltergeiste, vampiri, intru-un om pot conlocui pina la o legiune de demoni posedati de aur de moneda= adenom. adenom are conotatii de la a(alfa) la d en om. de la a la d insemnind cele patru dimensiuni de constiinta micro si macro a logosului a vietii pe pamint, trecere repetitiva, intrucit o era este de foc de aer, de apa, o era de pamint, o era de lemn, o era de mineral/ minereuri.
sa ne orim la acest termen este o anomalie a termenului lege= monada, care si-a schimbat prin Hiperioni( supraconstiinta) intregul panou de esente si substante- Madona la catolici- la carpatici Doamne, o doamne - chemare, apelare, reverenta, coerenta sangvinica impulsionatoare, a dialogului intre om si supraom inalt finit si nedefinit dumnezeule doamne accentuat= punctul pe i. nomada stare in miscare continua pozitiva si negativa.
de la faraon pluralist in virful societatilor au ajuns regi ... din care se deriva - grei, gir e, gri, ger ...ergi resturi de energie pe minus pe plus. RIGA in virful stilpului aferent celor 8 specii umane cunoscute. GRAI capacitate de oratorie ecoul glandei lui adam.... in paralel cu acest post tron descoperim aceleasi criterii in zilele noastre- desi societatile sunt conduse de stiinte teoretice si demonstrare profesional de tehnocrati , tehnicieni ai creativitatii totusi in virfurile cele mai mistice, mai ascunse mai anarhice cum a demonstrat ca a fost biserica se ... curisto fanariota inchizitia= inchiderea ferestrelor de cunoastere. si la Roma si la Iasi in prima faza extinsa ca esente logistice si extrapolata in toate regiunile ... o alta orientare nu mai putin falsa ca reprezentare a principiului TEO cratie. luam pe g de la regi si il asezam la teo gratie ( gratie divina, iertare aplecare iubire culegere in asamblul societatii a valorilor inaintemergatoare inalt mergatoare si pe principiul drep cu plus dar mai ales pe principiul de stinga cind resursele par a fi deficitare.
teolog, teofan, "fani"ai creatorului , loiali logosului iluminist. ca sens total anarhic termenul damon e. daca atasam i de la miro evolutia cu punct si accent pe verticalitate reiese termenul mult uzitat de NICHITA STANESCU , daimon- in conceptia pura a raspindirii tolerantei ca o gratie generoasa divina intilnit in logos post modernist impresionist , omul nu era asa de negru pe cit parea ci era doar ratacit adica T e olog, au pozitiv TEO log, logica cuvintului care leaga si uneste logici adevaruri pincipii. de la principii analizam un principat- un voie vod- unii au fost adevarati parinti si aparatori de neam ... rob al lui dumnezeu orb al lui dumnezeu in serbia job dov in slujba neamului si a lui dumnezeu. sa fim robii lui dumnezeu inseamna sa daruim conform vointei sale scrise in cartea cartilor din care prin mosi stramosi alimentam constiintele- vaticanul si athena au exemplarul original, in copii de serie scurta- cea reala nu amestecata cu apocrife si naratiuni ale mai multor categorii de oameni mutilati oarecum sufleteste si care se aflau la curtea imparatului constantin in imparat domina mai multi regi, mai multe organizatii cunoscute si necunoscute pe retele de spionare. mafia marilor magnati a marilor companii care azi au dus lumea la crize spectaculoase. unii exploadeaza de imbuibare iar altii mor de foame in strada, in catacombe. daca asez in fata un hunii, daca in loc de h ora pun f atunci funii sunt termeni plurali la sintagma metafizica sufleteasca atirnati de cer de fericire relationati cu cer acordati, sau dimpotriva spinzurati redusi la zero.
tehnocratii in faza oratorie primesc aplauze - ovatii, ceausecu era obisnui cu uraaaaaaaaaaaaa
intors aur, anarhic ura- sentimentul de indiferenta de dorinta ascune ori manifestate de a elimina pe cineva. de la Ovatii CHIOTE la CHIVOT chi vot - cine voteaza pentru alegerile papale. cine voteza pentru alegerile guvernamentale. realitatea a vorbit a grait in finite feluri intre bestial fir esc - uman si sublim . merit- un amestec al nomadelor el legilor sacre si terestre impreuna.
mit soazeului soare ra este presc in termenul mitra.
derivatele de la mitra si-au schimbat numele dar pielea nu paote fi schimbata. daca ne ducem la e( era prescurtat) sa il legam/unificam la mitra =a mitre( impotriva mit re _ re prescurtare de la rege, regn, .... mitrea ca nominalizare civila un exemplu
patriarh, mitropolitan- mitra papala( sala palatului vorbirii dar si a alimentarii organismului biologic cu sursele vitae- lipseste consoana l pentru a observa nevoia de diferentiere a termenilor lingvistici pe zone pe graiuri pe societati )
bestie expresia negativa cea mai de jos generata prin involutie - in principil evolutiei creat de creerul uman, divin pur. atotiubitor atotsimtitor atotstiutor. totusi in egipt a existat civilizatie mareata ca de altfel si gradele longitudinale mai joase pina la ecuator si sub ecuator. unde se afla localizat CENTRUL DE COMANDA pentru stabilirea regulilor si ARMONIILOR DINTRE REGNURI.

astfel ca in unele perioade aproape toate zonele erau create forme de distractie de calmare de recuperare psihoemotional. fiecare tara poate demonstra istoric o perioada de acumulare a valorilor sufletesti si asezarea lor in rituri in obiceiuri, traditia moderna poate fi un ansamblul al valorilor marcate prin credinta. credinta trebuie sa denote certitudini, impliniri orientate printate sprintate mereu spre alte novatoare. poparele imbogatite graiesc prin traditiile conservate care au creat un comert prin care reusea sa comunice cu alte societati. in parall cu Egiptul si Turcia devenise un serai, fecioarele se preocupau sa raspindeasca frumusete, ambient, sa-i vindece pe soldati, pe toti cei ce aveau anomalii stocate im memoria simturilor.



scotocind multa vreme prin dex in cautare de explicatii la multe neintelegeri am ramas uluita fara cuvinte mult vreme. teoretic un dictionar lingvistic este menit sa identifice cu usurinta, materia, originea, esenta- reverberatia polarizata . Ma conectez transcendental la reteaua Divina sa determin un raspuns cert la miliarde de intrebari fara raspuns aflate in protoplasma cerului meu si a cerurilor universale.
in fiecara clipa Lumina coboara de sus in jos duala adica in fizic si in metafizic, este ATOT CREATOARE, se propaga si polarizeaza simultan pe finite directii. o noua scinteie se aprinde intro celula abisala. ma identific pe mine de la inceputuri si pina azi- si indiferent de Eclipsele si conjunctiile suportate nimic nu s-a pierdut din volumul cuantic spatiu timp. indiferent daca am fost furata de lumina ori daca am daruit pre meditat Proiectul meu in angrenajul continuitatii este materializat.
Transcendentalismul ca reactie dintre fizic si metafizic se identifica in exegeza cu LOGOS,(la inceput a fost cuvintul )ca fiind a priori ( inaintea materiei) si care constituie primul nivel/volum atomoiluminic. in spatiul filosofic ( metafizic) observatorul in spatiu fizic MARUL cunoasterii este acceptat de crestinism.
Imanuel Kant pretinde conform datelor explicative din dictionarul roman ca el a creat acest concept filosofic- pretentie confirmata de o grupare filolofica, ideologica diversa conform civilizatiilor care s-au intrepatruns prin cultura Din calitate de intelectual iluminat firesc trebuia sa recunoasca in sinele sau o entitate cromozomica extinsa din Carpati ori din ierusalim ori din egipt ca punct mai indepartat. din carpati o rasa alba, ITAN - luminat si animat de dorinte fenomenale de sadit merele cunoasterii. acesta este adevarul si nu il demolez ca spirit pe Imanuel Kant ci pe cei care au despicat adevarul genetic si reasamblat teoriile iluministe.
Bisericile care au imbolnavit materia logosul si prin interactinune polarizatoare virusata, omenia, scara valorilor, continuitatea lor la infinit. Zamolxis a fost SAMOIL inainte.

eu contrazic vehement acest adevar- si inlocuiesc o minciuna cu adevarul demonstrabil.
Isus Cristos/ Hiperion = dac a profetit fenomenele timpului si spatiului pentru o perioada de 2000 de ani care s-a finalizat , implinindu-se toate rezolutiile in univers si pe terra in special concentrate explicativ.
La inceput a fost cu Vintu..... vezi conotatia in materia in spatiul dacic personajul malefic vintu a distrus bancile si economiile- semn negativ- slab, feminin, minus rezulta ca semnul slab a fost redus la la ultima reactie. --( minus minus- minus)
planul pozitiv exegetic pozitiv ilustrat de autor la inceput a fost CUVINTUL si apoi proiectul bidirectional de evolutie de iluminare a intunericului conform nevoilor novatoare de sigurare a pacii pe deziderate multiforme de armonie. gindul se materializeaza cu viteza luminii astfel de la tacut sublliminal in respiratie trecind
. el a fost inspirat de biblie prin revelatia generata de calitatea de profet/ de vizionar. Zamolxis a lasat ca fundmentala religie dragostea pentru semeni reflectata in . in era dinozaurilor de foc plantele vegetatia erau aproape inexistente total insuficiente, animalele se pradau fara crutare. acesta a fost principiul focului, de ardere a elementelor antagonice cu componistica atomica- toate ca practica pentru asigurarea continuitatii fiilor si urmasilor sai HIPERIONII.
conceptul este creat si demonstrat din mosi stramosi prin voie vozii geti, a getodacilor a Daciei, a principatelor( vezi asemanarea principat- principiu) demonstrat de Eminescu, de Mihail Sadoveanu. Dragonul iluminic in care trebuie sa intram nu va avea componenta de foc , materia data de prometeu ci de LUMINA HIPERIONICA _ superconstiinta-
la scara micro exersind principiul maselor comunicante, observind o singura litera gindita simtim ca trece de la intentie la actiune prin procesul microenergetic urmator; expeditie- cauza efect destinatie cauza efect, ECOUL METAFIZIC rezultat cuantificat pe principiul bumerangului rezulta ca se intoarce incarcat la expeditor cu aceeasi energie emitenta.
energia activa -neuron pozitiv activ coboara din gind( neuron activ deci de sus trece prin coloana vertebrala la baza verticala- in infrarosii infrasunete- la ultimul nivel verical strapunge ultrasunetele in spatiul materiei genereaza o reverberatie, o vibratie, un cuvint creaza o frecventa o rezonanta,
materia dura reactiva creaza o trepidatie, un zgomot asurzitor. pina si dragalasele animalute aciuite pe linga casa omul ( catel, pisica, soarece, ) dau un semnal de fuga, alarma latrind, zgiriind, chitaind de spaima fugind sa se ascunda undeva unde nici un pericol nu le poate afecta specia, familia- insemnind in logica superioara iluminista ca ECOUL este de asemeni perturbat distrus intrucit el patrunde in spatiile infrastructurilor( a nivelelor subterane
sa se inteleaga clar specific accentuat mult sub pamint si plasma terrana - eventual in pamint se ascunde materia solida si lichida , omul, animalul, insectele, reptile - cind materia cind este bulversata de rezonante pentru care nu este programata genetic pamintprin tunelele care se afla strabatind materia solida, si lichida intrucit el atinge cu viteza atomoiluminica cimpurile sunetelor la baza, a ultrasunetelor al doilea
in spatiul metafizic cuvintul este ecoul in spatiul lichid cintul este curcubeul am ris considerind comica idea ca trebuie sa nu las si comicul sa se reduca iar la zero geologic fizic- metafizicul
am o constitutie motivata parca dintotdeauna , am descoperit launtric mecanisme sa identific raul, jaful, hotia, depistarea dualitatii, a dilemelor, a raspunsurilor la intrebarile prioritare care ma anima de mica pe o diversitate de cai, printro diversitate de situatii.

Natiunea are ierarhii intelectuale diferit incepind de la baza societatii si pina la vurfuri, doctoranzi, cu somitati academice cu scientististi astrofizici, cosmogonici un timp al avansarilor intelectale, in care pot fi depistate marile erori cel putin in contextul- filologic in formula completa, materie, esenta, existenta, substantialitate- identitate, obicei traditie- in spatiu fizic solid- cu rezonare/reverberare in spatiu lichid, eteric, iluminic metafizic.
aceasta psihanaliza detaliat aprofundata- de la la domenii la domniile mondiale rezulta ca am strabatut imuna, pentru a uimi umani - caderea reducerea la zero ca ma scufuns si ma inec si ma divid intre inumani m-a determinat sa invii tufele. afinele moarte, au primit suflu din ciresi, ciresii amari s- au divizat prin sacrificiu de sine pentru a ajuta ursii gliei sa obtina tratamente de imunittatate si imunizare pentru a ajuta din aproape in apro ape regnul animal, ruine ca termen si spatiu de era- pentru a evolua in pruni cu rod uimitor de mare pentru ca afinele bune au evoluat la stadiu de vita de vie.
in aera pestilor dominanta in materie lichida modificarile ori pur si simplu dominanta a facut ca o balena sa inghita un milion de pestisori la o singura cascare de gura. o masa mica raportat la greutatea balenei de pina la 40 kilograme . sunetele au fos si ele inregimentate in ape orga a devenit orca, si apele au cintat s-au revoltat cum u stiut pentru a ne face sa vedem sa simtim nevoile si repercursiunile umanitatii.
certitudinea mea este una mirabila- si divinul si umanitatea a invatat din greseli pe care nu le va mai repta, a invatat in special din fantasmele create de artisti pentru copii, culmea surzirii si orbirii a fsot ca desi parintii citesc copiilor basme cu sublim cu reusite maxime ei nu le respecta. desi religiile prin conducatorii lor citesc si vorbesc si aud cum altii linfga ei vorbesc nu primesc absolut din minereurile pe care cartea sfinta le transfera din eu in subliminal pentru ai transforma in virfuri paternale. eu cel putin mai mult am invatat iubind si studiind fiecare detaliu al altor regnuri. cind am inteles ca ele sunt perfect acooperante si angrenante in evoluti am exultat ca o fintina argheziana sa amintesc de limite si granite- simbol acvestru- si decoruri de borduri si de otelarii dantelate care au ruginit sa aminteasca daca mai este nevoie ca nu apreciem strabuni, valorile lor si nici pe a semenilor si m-am dispersat peste prafurile gliei sa le amestec intro noua formula de noroi - on- ou intors- pentru ca nivelul de evolutie de la omegal sa atinga idealul de pomegal din care macar o regina - matca sa aiba genele si priceperile de a ierarhiza, furnicile in desert sa poata construi case de lut blocuri de lut in virful copcilor pentru ca sa se asigure ca nu vin inundatiile mari sa le distruga. in momentul de mare pericol intreaga comnunitate de furnici alearga in tacere intii sa asigure conditiile de supravietuire a matcii apoi sa faca provizii pentru o vreme. ele simt pericolul cu extrasenzori de trei ori mai repede ca omul. astfel in virfuri de copaci batrini si nemodificabili brutal au investit efort si fluturii, si albinele sa ne ofere o viata mai dulce tuturor. brazii la munti sunt aproape egal investiti sa acopere goliciunea stincilor- sa se umple cerul de aer pur si de ozon pentru ca planeta se roteste lent in jurul luminii care o electizeaza si o magnetizeaza sa ne urci pe toti mereu mai sus pe verticalitatea infinitului si nu pe orizontalitatea finita.
iubire mondiala, miinile sus aspiratiile mai suss gindurile inalte cit mai sus si dansul indicind zilele glorioase, toate fiintele din viata trebuie sa recupereze prin jocul emotiilor reverberatii, ele se planteaza in componenta macrocelulara, si ele ajuta impacarea cu genele naturale obtinind codul ampreta originala de identificare a aramului genetic, fara rezonante inalte zilele parca o iau razna, cind au porniri sa se bata mai bine sa-si demonstreze fortele construind, in ovatie de recunostinta de cintec pentru servitutile oferite de toate naturile. iubindu-le demonstram ca ne iubim pe sine si din aproape in aproape pe toti pentru ca in viata viitoare sa nu avem parte de ghinioane.
trebuie sa intoarcem polii pentru ca ne intoarcem iar din pesti in VERS ator- varsator - timpul cind a fost scris Logosul. am trecut prin pesti cu toate rezultantele pozitive si negative de azi dar vin si intreb de ce intoarcem de unde am plecat? de ce ne retrogradam? cu toate regnurile trebuie sa intram in Era DRAGONULUI semn de foc pe minus. o mie de ani emotia extrasenzoriala va domina alternativ trecind prin toate zodiile, prin toate regnurile.
cine a vrut sa distrugem orice indiciu de buna orientare- zadarnic ne laudam cu mega constructii si mega industrii perfomante de ultima ora, raportate timpurulor Sodoma si Gomora, Babilonul , comunitatea Mayasa, triburile indoamericane si indoasiatice, turnul din Pisa orientarile din preacurvia constiintei, vezi cultul MISA ca o revenire a scatofagiilor a urofobiilor de azi a cazut si s-a ridicat Domul, acum sta aplecat, si va cadea pentru ca asa este sortit ca tot ce afecteaza grav identitatea unei gene, prin extensie a rasei umane si a globului trebuie distrus. se scoate singura din lista cu monadele existentialismului materialist spiritualist. pedofilia si prostitutia din crestinism este intro anvergura fara margini. buna paternala biserica creata de cristos a fost invadat de de gene malefice care s-au pastrat in plasma subterrana 2000 de ani, au asteptat revenirea. sansa la recuperarea genomului este data din gratie divina, efortul de a dobindi este generat de gratie si bunatate raspindita. este datoria suprema sa externalizam sa alungam din rezonantele planetei terra toate structurile asteroidice.
Esterii fini, poliesterii sunt compatibili cu regnurile actuale. asterodicele sufoca regnurile cele mai slabe. oamenii locuiti de formatiunile incognoscibile de genomi au timp un an de azi inainte pentru exorcizare. o rectie in lnt a faptelor bune spre mare spre exceptie fac miracole.

substantial primordial/ elementar moral interactiv si extractic se denota o norma implinita, un act regulamentar un aliniat de constitutie , o noima de plus pozitiv are rivalitati de minus egale, inseamna ca este in echilibru daca are mai multe aspecte pe semn slab se vlaguieste daca are radical de grotesc si salbatec se probuseste in vid peste planurile joase si foarte joase bulversind totul in integralitatea componistica. plantarile ne vor salva, iubirea trebuie plantata simultan cu umplerea tuturor deserturilor cu specii de plante si animale, o data cu pomii fructiferi si plantele inflori toare se reintegreaza si speciile aeriene intre plus pasari si minus insecte. restauram goliciunile intunericului terran cu rasadurile care asigura vita si imunitatea la virusii care vor da tircoale planetei pamint in viitor si intotdeauna atrasi de rezonante vii stralucitoare. DUMNEZEU creatorul tatal nostru greseste intrucit este in perpetuu dinamism deseori radical fata de o faza etapa gindita. avinturile planetare concentrate in materialism surclaseaza inteligenta creatoare dar si pe cea salvatoare. Avem nevoie de negru avem nevoie de alb, fac parte din cromatici insa ele se constotuie la extremitatile cele mai indepartate zi noapte. cromaticile curcubeului sunt clare ele ne indica perfect prin aparitiile dintre ploi si serenitate un ambient confortabil si asigurator. de continuitate in simultaneitate. aspectele multiforme ale inteligentei sunt atributele meritorii ale tuturor regnurilor care au rezistat pastrindu-si originalitatea si zona culturala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu