sâmbătă, 29 octombrie 2011

FUNDAMENTALISMUL AUDIOVIZUALULUI

sau despre dimensiunea VII - intre minunile Artei.

Este bine stiut de umanitate ca a VII-a minune a lumii este Cinematografia.
un sistem amplu care completeaza arhivele ancestrale din literatura culturala, istorica , fictionista , ilustreaza in complex de detalii audiovizuale diversitatea cromatica a existentialismului uman pastrind/respectind proportiile dintre adevar si fals(minciuna) dintre realitate existenta inventie si vizionarism( profetie).
televiziunea este o ramura a artei cinematografice, Home Cinema- faciliteaza privitorului indiferent de virsta vremuri si pozitii sociale determinarile sufletesti si spirituale de a se descoperi adauga in procesele transformarii spirituale de a se redescoperi si reinventa.
radioul este expresia de importanta audio in referinta ca o ramura secundara ( in umbra- nevazuta intrucitva pe frecvente de mister) a acestei arte scientiste postmoderna si neomodernista tranziteaza fenomenal toate segmentele impresionismului si magnificului pina la limitele extreme de pozitiv si negativ de feminin si masculin, de slab si dinamic dupa cum veti observa in continutul articolului.
Cinematografia cit si televiziunea sunt construnctii magnifice ale CREDINTELOR masa psihotica profunda a CONVINGERILOR traditionale moderniste, neomoderniste , impresioniste, neoimpresioniste, scientiste neoscientiste- fizice si metafizice- ridicate pe etaje de la baza cugetului- fundamentul Sperantei- urmind zeci de nivele de certitudini.
daca in credinta/convingere nu este investita iubirea si pasiunea creativa nici o constructie materiala/spirituala respectiv Fizica si metafizica nu poate dainui.
daca undeva intre aceste nivele de constructie se instaureaza ura , ea atrage chaosul astfel constructia este expusa in totalitate. se perturbeaza cliseele, se perturbeaza perceptiile, implementind latent din aproape in aproape in societate virusi informationali care ataca intregul biologic inclusiv periclitind grad cu grad naturile (terraneitatea- macroconstiintele regnurale)
Tele- viziune, multitudine artistica, simultaneitate in diversitate, ca ex. clisee socioprofesionale, socioculturale derulate ca o ilustrare loiala dar si ca o dezbatere a realitatilor. format de divertisment, de observator al realitatilor, dialoguri pro si contra mediatori cu intermediati fata in fata cu reprezentati de arta, de cultura, istorie politica istorie geografica, istorie demografica( antropologia).
privitorul este prins intrun virtej spiritual complex- de traitor prin transpunere, de analist si psihanalist de critic si deseori se afla pus fata infata cu momentul de creativitate prin actul inspiratiei.

spuneam intro alta lucrare ca nu poti ajunge la Marele Creator Dumnezeu decit trecind prin spirite suflete, prin diversitatea de mentaluri fericite ori triste care populeaza drumurile vietii- respectiv caile cunoasterii.
Am auzit deseori in televiziuni multi politicieni exprimindu-si identitatea triumfatoare ca nu au stapini, ca nu le este frica de nimeni- intelegind ca nici de Dumnezeu atita timp cit nu au specificat. am inteles prin deductie logica impusa ca ei se cred in adincul fiintei lor egalul lui Dumnezeu ori a Mamei Natura Dumnezeie- pe care o controleaza si o exploateaza indiferent cu ce scop numai bani sa iasa... indiferent daca in urma cotrobaielilor lor munti scobiti interior si defrisati in exterior se pravalesc in vai peste sosele si case, am vazut cum volume mari de pamint aluneca intru nesimtirea totala a stapinilor regionali. am vazut ca acest tip de stapini nu permite nimanui sa se atinga de domeniile pe care si-au constuit existenta/ fericirea.
am vazut si in filme personaje care nu se temeau de nimeni si nimic dar care desigur constitutional detineau o dragoste esentiala mare pentru intregul planetar, am cunoscut si personaje total malefice- vampirii - entitati reale in dimensiunea metafizica ca o reflectare duala fidela secventiala a anumitor manifestari din dimensiunea fizica.
am cunoscut ilustre personalitati care au ales sa treaca prin serii lungi de suferinte chinuri maltratari si traume fara ca sa se abata/retraga/sustraga o clipa de la luptele predestinarii de care depindeau un principiu fundamental uman , o comunitate, o famile, o regiune importanta ( principat), lupte care aparau intru totul esentialitati primordiale, care vizau un ideal, o glorie sa serveasca umanitatea si implicit pe Dumnezeu.
Acest gen de personalitati reflecta un curaj colosal de a infrunta demonismul pentru a apara identitatea Divina din micro si macro din intro si extraspectie. Sunt Sfintii neamului, respectiv ai umanitatii globale, sunt ostenii lui Dumnezeu, pentru ca vigilenta divina nu se conguga niciodata cu indiferenta cu delasarea - cu expunerea Creatiei/ GENEZEI in devalmasia navalnica a factorilor de risc majori/ malefici.
un potential creator se confrunta/ se reflecta etapizat intrun cod al manierelor, urmindul pe cel al moralei in paralel perfectindu-se si armonizindu-se cu cel al onoarei desivirsind un cod al elegantei atingind minim proxim sau maxim sublimul genialul.
transferul energetic de la producator prin distribuitori pina la consumatori nu trebuie sa cunoasca/sa treaca prin procesele de alterare. Produsele spirituale autetice trec prin procesul virtualului adica evitind alter abilul- transferul energetic se produce simultan de la sursa divina INSPIRATIA Macrosursa la microsursa - pentru procesul de multiplicare- si respectiv de la microsursa la macrosursa unde se primeste avizul favorabil.
ma folosesc de o formula astrofizica pentru argumentarea teoriei astfel. Soarele este centrul intregului univers cu toate componentele = dimensiune Macro, in acelasi timp in care locuieste orientativ intro galaxie( casa astrologica) dimensiune proxima, in care este concentrat sa patrunda in dimensiunea medie -codul zilei- finalizind expeditia energetica in micro energeticul biologic uman- in subliminal- in constitutia umana sunt de asemeni 4 etape de strabatut patru corpuri- cel mental( neurochimic), cel sufletesc eteric atomomolecular, spiritual atomoiluminic unde se desavirseste SOARELE LAUNTRIC.
un creator de film poate sa fie inspirat ca produsul sau sa contina elemente din toate codurile mentionate mai sus trecind prin toate procesele de confruntare cu tarele negativitatii, promovind cu preponderenta nevoia omului de a invata moduri de confruntare de rezistenta si de echilibru. daca un om cu potential creator nu pare echilibrat implinit ca evolutie materiala in viata de zi cu zi, el este sustinut de inteligenta divina sa perfecteze codul manierelor si onoarei in SUBCONSIENT starea de vise- de unde se poate inalta neingradit in HIPERCONSTIINTA- ambele sunt dimensiuni ale metafizicii.

Nimic pe pamint nu se poate intimpla ca o izbinda scientista a omenirii excluzind aportul majoritar al Divinitatii. altfel spus Dumnezeu ofera surprize omenirii functie de raportul de eforturi depuse de o majoritate. fiecare realizare este un pas in dimensiunea progresului.
fiecare pas inapoi este semn evident ca un produs o stare este inadecvata si ca trebuiesc folosite alte materiale alte cai alte tehnici.
daca un film genereaza dezichilibre in perceptii transformind radical mare parte din privitori trebuie scos de pe piata. marii creatori de filme din inspiratie DIVINA ori proprie scientista este bine sa inteleaga faptul ca privitorii pot multiplica fenomenul radical- astfel ca este important ce isi propun sa determine filmul, ori documentarul- initiatii sfatuiesc lumea in general sa aiba grija ce isi propun si viseaza in viata pentru ca se poate intimpla mai repede decit si imagineaza.
in biblie invataturile crestine marseaza pe acelasi mesaj, sa nu lasam gindurile negative sa treaca de apusul soarelui pentru ca pe parcursul noptii ele se inmultesc si pun in pericol partea pozitiva din arhiva memoriei. in timpul zilei lumina intrinseca dublata de energia luminii formeaza in spirit un aliat puternic in minte si simturi un liant perfect pentru a vedea lucrurile in acuratete si integritate cromatica cu toate ingredientele esentialitatii.
o realitate poate fi retrogradata citeva grade pina la punctul de referinta al erorilor ce au generat ratarea dezorientarea, este reprogramata cu capabilitatile creatoare ale lui Dumnezeu.
energiile create produsele sunt distribuite multidirectional astfel ca sa acopere toate regiunile.
la fel se petrec lucrurile si in segmentul produselor materiale, industriale daca pe pamint exista locuri fara progrese industriale si economice inseamna ca acolo sunt conservate energii primordiale care trebuiesc tinute departe de mecanismele modernitatii materialist capitaliste.
in cicluri predeterminate si Dumnezeu si Mama Natura permit raului sa se manifeste de la gradul o pina la gradul trei- materie- influenta - formare( transformare= metamorfozare).
in acest spatiu se consuma o energie pentru a dobindi o alta.
daca procesul depaseste gradul de permisiune intreg arealul resimte efectele crizei.
ciclul minim timp spatiu depinde de interferenta si intrepatrunderea tuturor materiilor terestre sub dominanta energiilor extraterestre astroficice nocturne si astroiluminice diurne - O zi- un grad . ciclul proxim este de o luna, ciclul mediu este trimestrial ciclul maxim este de un an in calcul terestru in calcul astrofizic- o zi este un an , zece ani, o suta de ani, o mie de ani functie de dominanta atomoiluminica sub infulenta planetelor titan din univers prin principiul de rezolutie in jurul soarelui si galaxiilor de stele.
Audovizualul este declasat de INTERNET.. altfel spus internetul a absorbit toate realizarile dimensiunii a VII- a, absorbit sistemul literaturii, sitemul stiiintific, matematic, sistemul postal, al telefoniei, a absorbit parca intreg timpul si la comprimat virtuos intrun alt timp si alt spatiu DIMENSIUNEA CUANTUMULUI VIRTUAL a VIII- a minune . intreg sistematic ce poate oferi conditiile de scoala, de liceu, de academie, de doctorand, tuturor persoanelor care suferind diverse dizabilitati fizice nu se pot deplasa ori nu se pot integra in comunitatile inconjuratoare.
in spatiul virtual confruntarile cu factorii alterabili sunt in continua perfectionare.
Perfectionismul este dezideratul majoritar al Inteligentei Creatoare si Salvatoare.
arieratele se elimina singure din campionatul mondial Scientist virtual.
fascinant este faptul ca internetul si ramificatiile pe servere au creat sisteme ultrainteligente de depistare a virusilor. pe cind in cinematografie si in audiovizual, precum si in masmedia virusii informationali sunt depistati foarte greu si deseori foarte tirziu cind raul este infaptuit. se spune ca literatii sunt pasionati de literati, artistii de artisti, pictorii de pictori , informaticienii de reusitele altor informaticieni, regizorii sunt pasionati sa se desavirseaca abordind si absorbind in memorie variante ale omologilor amici si colegi, pentru ca prin procesul de metamorfozare sa scoata pe piata un produs cu amprenta unica, fenomenul de competitie este in fapt unul care sustine un cod al elegantelor si genialului prin continua autodepasire. internetul detine actulmente 10 servere ( memorii ancestrale) respectind identitatile serverelor Galactice universale.
in sens invers criminalii vor fi obsedati de alti criminali, hotii de alti hoti, batausii vor vrea sa experimenteze alte modalitatii, diversionistii in spatiile politice culturale vor vina pe diversionisti, teologiile vor vina credintele oculte, complotantii sistemelor pe complotantii ideologiilor, toate formele de crez pozitiv si negativ vor improviza realitati - fenomene- pentru a mentine vie competitia pe nivele politice, economice, financiare . nealterabile intre structuri antagonice se vor demonstra calitatile pacifiste artistice scientiste- ele sunt programate exclusiv pentru glorii evolutioniste. fiecare energie are creata o opozitie care se regaseste in naturile din structurile terrei si chiar in infrasctructurile sub teranne cu care se pastreaza rezonante prin cotangente cu gravitatia pamintului in jurul mecanismelor universale,
daca de pilda un auditor aude de zece ori o injuratura undeva cindva in urmatorul timp se va trezi ca emite intocmai acea expresie- memoria auditiva a creat acel fenomen fiecare simt patroneaza o parte din memorie- ne eliminarea virusului in timp optim favorizeaza alt proces conform dimensiuni scientiste robotice de pilda se multiplica matematic artificial, se xeroxeaza la infinit daca vigelenta impusa de codul moralei si onoarei nu este activata. calitatea de a selecta se formeaza de la primii ani. vocatia de a alege numai frumosul si binele pentru a produce splendori este un cadou /har absolut DIVIN, fenomenal si magic.
urmare cutremurarilor unei mase mari de oameni fenomenul este copiat de toate regnurile coborind in magnitudinea terestra. dominanta stare temporara se extinde multiplicat cutremurarea astrofizica- pentru ca terranii se reflecta in corpurile astrofizice in fapt capatul prelungirilor sistemelor spirituale atomoiluminice.
fenomenul se petrece si invers ,orice tensiune criza, dezechilibru in coordonatele astrofizice astrologice se resimt de terrani, intrucit ei culeg ceea ce au sadit in cimpurile fizice si metafizice.
am convingeri nelimitate ca aceste fenomene nedorite pot fi diminuate chiar anihilate total. pentru acest fapt ideal este nevoie sa ridicam constiinta pe nivele superioare, de rationament elegant armonic senzorial si extrasenzorial. iubirea neconditionata manifestata in acte mari de solidaritate ( compasiune micro extinsa proxim spre sfera colectiva mult orinetata spre macro) este generatorul de fenomen miraculos. in textele biblice mesajul este clar, indruma pe fiecare sa se comporte cu semenii asa cum prefera ca altii sa se comporte cu sinele, fiecare individ sa respecte arealul asa cum pretinde sa fie respectat. este mentionat limpede de catre Hiperionul Cristos "" cea ce faceti semenilor mie imi faceti si eu va voi rasplati dublat triplat inzecit, inmiit"" conform volumului si marimii binelui. cine va ucide orice forma de vietate ori de ideologie iluminista renascentista va piere de aceasi cauza.
observind in regnul vegetal ( in sistemul agricol ) de pilda balariile care vlaguiesc culturile nu pot rezista decit pina la trezirea cultivatorului/semanatorului, in cazul fericit proprietarul rural este vigilent in fiecare timp optim necesar cresterii culturii foloseste sapa taind de la radacina negativul.
obiceiurile traditionale de asigurare a existentei au facut salturi uriase in modernitatea stiintifica invocind pe Dumnezeu ca pe un asociat/actionar important in demersuri. Nu este miracol sa stii in fiecare clipa ca nu esti singur, ca in Divinitate poti afla intotdeauna sustinere suprema. Nu este miracol faptul ca de la micro spre macro totul poate fi demonstrat ca facind parte din Vointa Divina.
Azi toate culturile civilizatoare de care depind , comunitati, natiuni, demografia globala, cu aportul integral al mecanismelor stiintifice sunt asigurate cu tehnici mecanizate rapide si absolut ferme, cu maxima eficienta , indepartind intrusii din lanurile de culturi, din livezi s.a.m.d.
constat euforic magnifice impliniri, Inteligenta Salvatoare s-a multiplicat, Inteligenta Creatoare s-a rafinat, conchid in mod revelator ca umanitatea va cunoaste o succesiune de miracole.
Nu nu este un sacrilegiu sa afirm ca Divinitatea evolueaza clipa de clipa prin exponentele active , ca invata din greselile umanitatii , respectiv din propriile greseli intilnite la toate nivele constructiilor genezei in toate clasele. ar fi o pliciseala pentru toti daca nu ar mai fi nimic de facut, este o minune faptul ca oamenii precum Dumnezeu suntem perpetuu mobilizati la autodepasire. TIMPUL FRATIEI MONDIALE initiat de mintile hiperionice iluminist renascentiste GETODACICE urmareste coerent realizarea tuturor proiectelor demarind simultan variante de recuperare a golurilor, a fracturarilor in cuantumul spatiu timp.
Dezideratul meu suprem este ca umanitatea sa insumeze in urmatorii 100 de ani 1.000.000.000 (un miliard) de hiperioni, daca in 2000 de ani numarul lor a crescut de la 12 la 144 de milioane in conditii vitrege prin care stiinta a fost anihilata frecvent si deseori complet de ideologii primare.
este asa de simplu fratilor iluminati sa depistati voi singurii terminatorii fenomenelor stiintifice singurele care il pot DEMONSTRA SI ARGUMENTA PE DUMNEZEU - CREATIA SA SI PROIECTELE EVOLUTIONISTE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu