luni, 24 octombrie 2011

BILBELE INTRE NEORENASCENTISM SI NEOMODERNISM

Pornesc analogia curentelor filosofice din titlul lucrarii, folosindu-ma de citeva sinteze oferite de stiintele naturale ale fizicii in ramurile cronologice si biologice precum si de scientismul care s-a dovedit intotdeauna cel mai puternic argument pentru clasificarea sesiunilor explicative de traversare a spatiului si timpului . Traim oare neorenascentismul daca este vizibil realismul infernal? viata este traita majoritar in doua acte - infernul si purgatoriul. in constiinte colective mari este noapte totala, pretutindeni pe ziduri capete incoronate rinjind draconic, numai ziua parca se identifica cu cite un afis publicitar zimbitor. ce promit zimbetele de pe afise? nimicuri, falsuri, este posibil ca peste neomodernism sa se instaureze suprarealismul pentru ca frumusetea vietii se transfera in vise, acolo unde numai abecedarul luminii poate face transformarile esentiale pentru ca limbajul iubirii sa se faca auzit.
eforturile spiritelor superioare sunt abia perceptibile, intrucit sunt prea putine comparativ cu cele grosiere, reverbereaza intregul planetar in zgomotul scotocirilor dupa esentele primordiale.
teoretic toti oameni vor sa domneasca in imparatiile cerului si pamintului, aproape toti constientizeaza ca sunt creatii ale lui Dumnezeu, si ca fii ai sai pretind pozitiile fericirii superioare. cita vreme nu pot fi obtinute, neimplinirile, stresurile, nefericirile cresc si se extind in gramezi de gunoaie lasind in urma mirosuri pestilentiale.
neorenascentismul graieste despre triumful vietii asupra mortii in segmentul crestinatatii. in segmentul existentialismului spiritul agonizeaza, este in stadiul luptelor pe metereze conditionate de trup. pesemne numai asteptarile lui Dumnezeu sunt foarte mari privind umanitatea. Infernul lui Dante este azi mai graitor ca niciodata, ca si cum cotidianul ar fi renascut toate gnozele morbiditatii si fatalitatii.
doua mii de ani de evolutie in elementul primordial APA, ilustreaza perfect care este si evolutia umanitatii, este perfecta reflectare in oglinda. Cine m-ar putea crede pe mine daca as spune ca lumea este perfect condusa de niste rechini si de niste caracatite infiorator de mari, ca au aparut subspecii nerecunoscute in clasorul ancestral, care nici macar nu pot fi folosite ca surse vitale de alte specii. Sunt impresionabile dominantele oceanelor respectiv speciile de balene. Oare cine face calculul cite alte specii sacrifica zi de zi pentru ca ele sa obtina suprematia de forta inegalabila si greu de combatut. sunt corporatii marine care tin oarecum in echilibru speciile, insa nu despre acest fapt este vorba ci despre exponentele genetice. peste toate regnurile OMUL se identifica animalul suprem.

este totusi vremea ca Lumina sa se maturizeze in profunzimile constiintelor. este vremea ca ecourile, sa strabata peretii timpurilor suprapusi ingrosati cu noxe cu mucegaiuri. neomodernismul este intrucitva un sofism al celor imbogatiti material si spiritual. este o virtute sa fii bogat intrinsic si extrinsec, insa este imposibil de pastrat bogatiile daca spiritul este afectat de moarte. timp , spatiu, substante care se consuma zadarnic, per total esente divine expuse la suferinte. altfel ilustrat iconografic angelicul in toate formele de sacrificiu pentru ca eroismul divin sa aiba elemente clare de continuitate in succesiuni de etici glorioase.
de zeci de ani ma simt precum ciinele lui Dumnezeu, latru la ziduri cu chipuri de oameni, inauntrul zidurilor nu aude nimeni, trupuri locuite de strigoi care nu aud si nu vad Cuvintul.
un mimetism general robotizat reitereaza fragmente din logosul divin.

cu referire la actualitate si orientarile umanitatii toate corporatiile stiintifice sub egida Credintei loiale in Dumnezeu au de parcurs noua cale, noul proiect Divin. se vor reconsidera amplu toate realizarile, multe s-au demonstrat zadarnice, multe au fost duse de catastrofe pe apele mizere care s-au revoltat. contez pe maturitatea segmentului stiintific care s-a documentat in sferele galactice cit si in zonele terestre cu referinta la formarea speciilor mizez pe anihilarea virusilor informationali, pentru ca vibratiilor sistemelor de gindire in viitor sa aiba reflectare acurativa in interiorul planetei a speciilor dar si in inaltimile sistemului solar in care ne dezvoltam. mizez pe profesionalism de clasa in sistemul audiovizual pentru a nu incuraja mediocritatea umanitatii sa vehiculeze dupa bunul plac simbolurile ceresti si terestre. inca oamenii sunt influentabili, inca nu sunt cu totul in spirit si trup liberi, inca nu a inceput renascentismul in spiritualitate majoritar planetara.
Segmente ale universalitatii in speta a astrologia si cosmogonia sunt de comun acord ca ne aflam in veacul neomodernist/neoiluminist raportati la toate sistemele create in plan mondial . altfel spus au constatat ca iluminarea sistemelor de gindire reflecta intre planetele universului o infinitate de formatiuni astrofizice, reflecta in regnurile din jurul umanitatii o armonie si cooperarea in scop absolut creator neomodernist , neorenascentist. ca spirit de gluma constatam ca si rosiile se modernizeaza ca de altfel toate vegetalele, arborii au aura fiecare pastrind in cimpul eteric dimprejur esenta fundamentala, ciupercile cresc sanatoase si fericite sub arbori fructiferi mult mai gustoase decit cele din padurile salbatice, merii si perii se auresc de atita lumina absorbita cu daruire nemarturisita, din fluturii de noapte de mai alaltaieri au rasarit fluturii regali indragostiti de superbiile zilei de caldura razelor de soare ce-i energizeaza necontenit- fluturii din interiorul umanului roi de fluturi sunt perceputi in emotiile curate fara asperitati de intelegere. efectiv toate speciile evolueaza magnific.astfel putem conchide ca urmarim planetar majoritar continuitatea pe fundamentele cunoasterii ferme si precise. angrenati in proiecte dinamice si coerente, avansam si nu regresam, uneori cu salturi alteori cu pasi mari si uneori timpul ne arata ca este nevoie de o stagnare.
De pilda Iarna, cel de-al patrulea anotimp este identificat cu o vacanta de care au nevoie toate regnurile, inclusiv umanitatea. animalele hiberneaza, oamenii sunt mai putin activi, noaptea este mai lunga efectiv fiecare fiinta simte nevoia sa doarma mai mult, astfel si omul poate fi asociat cu o semihibernare a pornirilor creatoare.
bine, dar anotimpul renasterii regnurilor este asociat cu Primavara. omul creaza in cooperare permanenta cu regnurile descoperite si pe terra si in univers. echinoctiul de primavara este momentul in care toate fiintele vegetale se trezesc la viata, coincide cu trezirea animalelor si mineralelor din hibernare. omenirea in centrul regnurilor trezite devine mai activa, continua lucrarile de constructie oprite, incepe noi proiecte, demareaza noi procese de inovatie in echipe de cooperare foarte exacte. rolul umanismului este sa dizolve grosierul salbaticul, sa anihileze terifiantul.
arhivele astrologice astrofizice, biologice filologice sunt constituite din fundamentalisme solide in materialism si existentialism cu ample specificatii despre criteriile de referinta ale erei care s-a sfirsit cu 11 ani in urma si anume ERA PESTILOR. Astrofizica recunoaste 12 galaxii care guverneaza viata si fiintele pe Terra direct si alte miliarde de galaxii indepartate care au influente asupra planetelor aflate la foarte mare distanta de Terra si respectiv de Soare.
logic daca avansam nu nu ne intoarcem cu spatele la Soare si galaxii , nimic nu poate fi numit progres facut cu spatele eventual exhibitionism de circ si de mascarada. daca am incerca mai mult de zece minute sa mergem cu spatele am ameti si toate simturile perturba generind un blocaj in nervurile neurochimice la crerer si evident in protoplasma cervicala. cu spatele astfel din era pestilor trebuie sa intram din anul 2012 in era berbecului altfel numita de orientali era dragonului.
interesanta mi se pare provocarea care ma anima la cugetari in detalii mai ample si mai profunde de depistat care corporatii au complotat atit de perfid si sperjur pentru a impune o noua lege in stiintele cosmogonice, atrofizice, biologice. altfel punind intrebarea cine poate pretinde ca o regula a normalitatii idea ca din anotimpul toameni de pilda sa ne intoarcem la vara. ori din anotimpul verii plina de dinamism infloritor si abundenta de vitalitate sa ne intoarcem la punctul zero spre unu si mai in detaliu cine poate spune ca din luna iunie ne intoarcem in luna mai, ori ca dupa data de 24 decembrie urmeaza 23, este acelasi lucru. retrogresia nu este o caracteristica a calculelor universale cronologice. umanitatea se supune celor doua mari iluminarii SOARELE SI LUNA, primeste influenta directa fizica si metafizica a galaxiilor , a cailor, lactee boreala si hiperboreala.
nu voi lua in considerare opinia unor astrologi care pretind ca suntem in ERA VARSATORULUI , astfel ca sunt nevoita pe baza unor argumente stiintifice fizize si astrofizice sa pun degraba citeva intrebari .
- este posibil ca din moarte -( iarna fizica) omul sa se trezeasca in puteri depline ca in timpul tineretii cu abundenta de vitalitate? biblia spune ca Mintuitorul s-a trezit a treia zi dupa moarte si dupa 40 de zile s-a inaltat la cer cu tot cu corpul fizic. nu am vazut un astfel de om inca, dar am vazut cum o racheta spatiala condusa de oamenii de sute de mii de ori mai grea decit omul s-a inaltat la ceruri si s-a intors dupa o perioada de studiu intre galaxiile si planetele ceresti.
organele centrale ale omului sunt alimentate de aer din prima clipa de viata din stadiul de embrion, continuind pina in stadiul de fetus in placenta materna, urmind ca dupa nastere sa se alimenteze singur cu energiile vitale.
este o realizare stiintifica magnifica, concretizata cu sustinerea imuabila a inteligentei omenesti ridicata pina la genialitate.
- Satelitii Nasa cei mai credibili in procesul stiintific, pot prezenta filme care sa certifice faptul ca planeta se roteste invers ( de 11 ani incoace) fata de vechiul mecanism de rotatie prin care se infaptuia o rezolutie diurna completa in juril Soarelui ?
nu insa pentru a folosi la maxim energia soarelui primvara si toamna Europenii au adoptat solutia de decalare a fusului orar cu o singura ora- este stiut faptul ca intrucitva sistemul biologic este partial afectat pina intra in obisnuinta.
- este admisibila pozitia de homosapiens si homoluminus instrumentata cu cunoastere superiora care permite suspectarea de ineficienta a uneia sau mai multor asa anumite organizatii oculte ca au folosit abuziv date stiintifice din dimensiunea cosmogoniei si astrofizicii, pentru a crea in format de show zodiacal efecte cu impactul negativist oferit de diferentele mari dintre zodii ? de exemplu daca ii spui unui om ca este soarece, cum se poate prezenta in fata celul ce pretinde ca este bou, bivol , vita visavis de o gaina sau elefant in alte zodiace stravechi visavis de o broasca testoasa. nu se pot pretinde in atare cazuri realizari egale nici materiale nici spirituale .... eu totusi militez pentru o egalitate intre oameni, pentru o armonie intre specii.
cum pot trece de aceste divergente mari si fundamentale ? numai ignorind previziunile zodiacale, astfel ca ma pot adresa tuturor oamenilor cu aceasi masura a preturii vietii lor, si nevoilor lor functie de numarul reintruparilor pentru o evolutie sigura si armonioasa in mecanismele vietii. se poate pune un semn de foc cu un semn de apa intro competitie?
apa stinge focul ori focul face ca apa sa se disperseze in aburi?
- se nasc oile numai in luna iulie conform zodiacului, si leii numai in august ?
-de ce o singura luna are conotatii de chip referential uman respectiv fecioara in septembrie?
admitem ca Toamna este un anotimp al Coacerilor roadelor la toate speciile terrane, inclusiv la oameni. daca inlocuim T cu D termenul ne indica Doamna spiritul mamei natura.
admitem ca Vara este anotimpul adolescentei a cautarilor de valori spirituale uma mai frumoasa ca alta, admitem ca toti suntem animati de setea de cunoastere fara bilbe, fara improvizatii ideologice care sa confere o realitate modernista. admitem ca vara poate fi atribuita unui segment vast al fenomenologiilor reale, reflectate cu acuratete gnozica. Vara este anotimpul determinant pentru tot parcursul anului- este anotimpul formarilor substantiale. in zodiacul european luna iulie, este a racului denumita si cancer.
daca ne gindim intens la conotatiile negativiste pe care le da o informatie efectiv punem in pericol toata arhiva celor cinci memorii. in luna iulie oile sunt deja sus in virful muntilor fericite, libere sa asimileze energiile planetare pure, neafectate de noxe. atunci fie ca si oamenii sa le urmeze si pe timpul verii sa ne dezintoxicam de bilbele cunosterilor. de virusii care afecteaza organismul atit de tare incit il imbolnaveste de cancer. vara sa ne bucuram de energiile soarelui si lae plantelor care efectiv ofera sanatate si vigoare tuturor fiintelor. sunt motive mari de ingrijorare sa constat ca milioane de tineri mor si alte milioane se imbolnavesc intempestiv.
un motiv este ca fiinta iluminica din om nu recunoaste amprentele se termenii folositi in sistemul de gindire.
pentru ca animalele amintite cu preponderenta demonstreaza pe viu ca oile sunt fertile la inceputul iernii si nasc la inceputul primaverii, la fel si vitele, ca leii se inmultesc in orice luna cind vegetatia permite o abundenta de vegetale care la rindul lor permit o crestere a natalitatii ierbivorelor. epate fi considerata astrologia o manipulare a maselor in spatiul impresionismului. a vrajitoriilor? pot deprograma de la predestinare virusii informationali? evident da.
- putem depista cine a avut un interes de a lucra cu simbolurile ceresti functie de interesele si beneficiile obtinute?
- este posibil ca omul sa creze mecanisme miraculoase folosind materiile planetei si totusi sa fie neputincios in a crea miracole cu propriile materii aflate in integralitatea biologica?
savanti in medicina au demonstrat ca din faza de moarte clinica oamenii se pot intoarce la viata cu ajutorul unor terapii sustinute si pe care organismul le accepta. au fost cazuri diverse de imbolnavire fatala cancerul de pilda - afectiune care distruge total un organ si care perturbeaza functiile dintre celelalte organe biologice, stiut fiind faptul ca toate organele sunt complementare intro retea vitala de produse intelectuale.
folosind zodiile ca si criterii de referinta pentru evolutia omului denota ca unele sisteme ezoterice oculte acepta idea ca omul se reduce pe sine de la cap abilitate si inteligenta divina pina la stadiul de animal, si acest fapt il implementeaza constant in subconstientul tuturor.
consider ca ecomodernitatea cu imperativele create si scontate perpetuu prin atributiile ei pe scara evolutiei si armoniei trebuie sa refuze la construirea de noi ideologii folosind criteriile riturilor vechi si foarte vechi.
daca a fost numai o joaca e vremea sa ne jucam stiintific, trebuie sa consideram ca am crescut, ca ne putem juca cu elemente ale realului concret interpretabile, sa admitem general ca imaginatia trebuie sa inoveze spiritul creator ci nu sa-l anihileze, putem admite un gen de flatare a egoului vis avis de inabilitatile celor din jur, dar nu a fost placut pentru nimeni sa afle ca s-a nascut bou ori capra, iar unii" sfinti deja si preailuminati"" regi sau mai stiu eu ce alte clasificari ierarhice au izvodit intotdeauna cei aflati la putere, cei care au furat documentarele istorice si bazele de date ale speciilor si regnurilor.
de ce ar avea europenii zodia leului cind este stiut faptul ca nu exista in Europa lei in fara celor adoptati de gradinile zoologice.... privind in specia inrudita cea mai paropiata ar fi ghepardul leopardul , rar si mai des intilnita in numarul mare de tigri siberieni. in europa exista insa feline mici ca pisica de padure linxul, risul.
zodia tigrului este identificata cu zodia varsatorului, zodia varsatorului este conform unor curente zodia celor mai destepte si inovatoare personalitati, dar studiint efectiv specia felinelor veti vedea ca sunt foarte egoiste, foarte dornice sa domine sa aiba o masa de servitori, unde este partea novatoase sscientista ? aaaaaaaa in puterea speculativa a vicleniei.
mizez pe scientistii reali responsabili cu soarta umanitatii, ca nu vor permite sa ne intoarcem in calculele spatiului si Timpului in Era Varsatorului, pe care umanitatea a strabatuto incepind de acum 4000 de ani si pina acum doua mii de ani cind a inceput era crestinismului conceputa ideologic si biologic de Hiperionul Cristos.
- de ce se amesteca lucrurile intratit incit nici un specialist in astrologie licentiat in biologie cu doctorat in medicina umana dar si cea veterinara nu ar putea identifica cu precizie fenomenologia.?
marturisesc faptul ca intro vreme am urmarit cu interes predictiile si previziunile pe zodii sunt guvernarea planetelor .
fenomenologia vietii, mirajele, miracolele vietii nu pot fi masurate si cintarite, nu pot fi calculabile in numarul de vietii pe care un spirit il traieste pe pamint.
este o calitate faptul ca oamenii au studiat dezvoltarea naturii respectiv a speciilor incadrindule perfect in etape , anotimpuri functie de zona.
nu avem voie sa descalificam succesele pe care umanitatea prin segmentul stiintific cu mii si mii de savanti si somitati de renume a cucerit explicind si argumentind tablourile cu fenomenologiile vietii raportate la proportii mari din universul inconjurator fizic si metafizic.
fericiti cei saraci cu duhul ? nu fericiti cei foarte bogati cu spiritul incurajat mereu de Stiinta, de energiile Iluminice de inteligenta absoluta a Mamei Dumnezee natura care se infrumuseteaza si sub influenta omului gospodar dar si prin propriile capacitati de interactiune armonica cu toate componentele constitutiilor sale.
putem crede ca suntem toti niste animale in devenire oameni, ori putem perfect sa credem ca suntem printi si printese fii ai lui DUMNEZEU cu potentialul asigurat de deveni Dumnezei.
putem admite ca de redusi de la umanitate la punctul zero de evolutie sub infuentele junclice negative minnus minus minus plus putem cadea in buh, si ca putem locui un animal adaptabil in preajma omului la o cale de evolutie si de salturi in evolutie. de pilda de la idea ca din cersetor poti deveni un imparat, ca din postura de IOV poti deveni un mare profet, cu acces nelimitat la biblioteca ancestrala.
cu siguranta specialistii pot exorciza si moderniza zodiologia ca parte a astrologiei in segmentele principale astfel incit pentru fiecare om sa fie o bucurie din paleta de divertisment in a-si identifica eventualul potential nestiut.
pina in anul viitor respectiv 2012, planeta titan Jupiter va implementa terestru precum si extraterestru ( casele artrologice cit si in galaxiile universului ) toate legile neomoderniste spre care ne ingreptam cu vaste inzestrari stiintifice iluminice. energiile atomoiluminice vor dispersa marea nebuloaselor aflata sub protoplasma sudica a terrei. Soarele primeste date ale planetelor TITANUS, URANUS ( orionide ) , NEPTUN. le transmite speciilor si regnurilor terrane. saturn maleficul va ramine o mica formatiune asteroidica fara nici o putere de influenta in mai putin de un secol se va dezintegra, este o planeta gazoasa sulfurica la extremitatea universului solar. sistemele electronice vor fi scolile fundamentale a noilor tehnologii daca oamenii vor fi cu adevarati eliberati de lanturile supuseniei oarbe, a robiilor fata de prejudecati.
sunt necesare marile ambitii pentru a face salturi de la farime de idei la concret. motivatiile vin intotdeauna cu revelatii oferite de sistemele orientate si concentrate pentru evolutie.
vor avea confirmarile ca se vor implini intocmai ce au sugerat mintii lor ca trebuie sa intimple, oamenii se programeaza pentru catastrofe, din cauza bilbielilor ideologice, din cauza ratacirilor prin prejudecatile arhetipale tribale, comune imitative. fiecare om este un unicat intro diversitate fenomenala si se poate exprima simultan in polaritatea terestra.
cu certitudine stiinta poate demonstra ca am patruns in era rezonantelor subtile si depotriva dinamice, cred ca vom putea calcula erele urmatoare prin datele existente in disciplina profunzimilor terestre( cristalografia) format prin impact direct atomoiluminic uman si astrofizic, fizic si metafizic.
important este ca omenirea sa vrea sa primeasca ajutorul DIVIN , nici Dumnezeu nu impune legile iubirii cu forta, lasa umanitatea sa invete din greseli, vizibile evidentele repetarilor acelorasi greseli, de fiecare data mai aproape de fatalitate. naturile vorbesc umanitatii , dar parca se dovedeste surda, insensibila la efectele ce le genereaza.
cred ca putem intra in era diamantului, care surclaseaza era rubinului si pe cea de dinainte a hiacintului.
cred ca umanitatea merita sa cunoasca sa observe toate cele 12 cranii din cristale rare aflate in prezent in stapinirea unor sisteme oculte. cred ca umanitatea merita sa afle adevarurile fundamentale al evolutiei aflate in arhivele Vaticanului la Athena, Moscova si Shanghai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu