marți, 25 octombrie 2011

DESPRE REFORME IN MECANISMELE POLITICULUI.

( respectiv despre reorganizarea constitutiei Romaniei privind cu toate aspectele normativelor in toate sistemele ce ii reprezinta identitatea)


Resursele gliei altadata infloritoare sunt parca niste aratari de cimitir cu maruntaiele la suprafata, natura pe alocuri inca vie agonizeaza asteptind reparatorii, vindecatorii, binefacatorii creatorii, asteptind sa INVIE SA RENASCA INTELIGENTA CREATOARE SI SALVATOARE. - viata tuturor romanilor se invirte latent sub conotatiile generate de marea intrebare ? unde sunt binefacatorii promisi de Dumnezeu, pentru ca sunt invizibili, pentru ca daca exista nu sunt sunt ilustrati in realizarile si realitatile natiuni decit ca niste reminiscente ale propriilor creatii vechi i foarte vechi.
in rest de calcul si de cuget sunt audibili si vizibili tangibili oarecum, cei care le-au luat locul ctitoritorilor natiunii in pozitii de mari voievozi, de mari intreprinzatori de Pace pe relatii de armonie si progres. in locul ctitoritorilor modernitatea scientista ar trebui sa aseze in pozitii fruntase tehnocrati, specialisti autentici cu licente si doctorate avizate de marile companii stiintifice nationale si europene- dar lipsesc si tehnocratii, avem biijbiietorii de seama iesiti din adincuri ca miriapozii cu sute de picioare , care ce fac sarmanele creaturi batatoresc calea dracilor care se inmultesc in mod incredibil de repede si de puternic in sitemul de muls si de exterminare a resurselor patriei.... iata-i pe stapinii incoronati ai minciunilor ai metodelor de tortura culturala morala, spirituala, iata-i cum conduc cu trufie colosala destinul natiunii aproape muribund. cine sunt ei ????/pai evident sunt aceeia care pretind sa stam in genunchi sa ne tirim preaplini de pofte de viata si de vise sub organul/patrafirul intunecat si masturbat de preaplinatatea vicleniilor si a perversiunilor . sunt marii stapinitori de la cel mai mic satuc si pina la capitala plina de stapini ai bisericilor....sunt patronii peste mii si mii de cimitire noi, dar si peste cele vechi ale comunismului murdar in chintesenta ideologiilor. iata-i instaurati/nicoronati cu forta in chip activ perpetuu de minuitoiri perfizi a invataturilor din filozofiile monoteiste , renascentist iluministe... teisti ori ateisti fragmentatori de religii primordiale de crezuri fundamentale care genereaza continuu umarirea dispersarii dezideratelor vitale pentru ridicarea vietii in verticalitatea luminii.
sa te opui fortelor actuale instaurate la putere este este un risc de viata si de moarte insa mai presus de orice urmind reperul HIPERIONIC Iisus Hristos este un efort incomensurabil de sacrificiu energetic manifestat cu devotament dintrun frumos armonizat conglomerat de dorinte si vise intrun luminos graitor ECOUL cvadrimesional care se alimenteaza clipa de clipa hiperboreal, din cuantum crepuscular de inalta gratie divina. renascentismul umanitatii depinde mereu de reformele profunde intrinseci de pornirea treptata si coerenta dispre micro spre macro, gradat milimetric , inainte mergator si inaltmergator, cuprinzator in intregul fizic matematic geometric biologic, biochimic. impulsurile de orice actiune incep din inima , cu inima incepe primul puls al vietii oriunde in placenta mamei ori in protoplasma universala. INIMA este uzina dragostei neconditionata, dantelarea simturilor si mularea lor pe nevoile umanitatii au creat miracole, cel mai magnific sens al vietii fiind IUBIREA. toate cite sunt create pe pamint reprezinta ORIZONTUL IUBIRII cu lectii sublime de viata, cu reprezentari de nume si renume, o lume absoluta plina de semeni, indiferent de culoare sunt reprezentari ale chipului lui Dumnezeu indiferent ramificatiile generate ca o diversitate de crez de teoriile religiilor. toate cite sunt create in cer reprezinta fizic si metafizic UNIVERSALITATEA IUBIRII.
ce cauta atunci elementele mortii in paradisul vietii, in toate esentele, in toate simbolurile lumii nemuritoare?!!!
atit de tare s-au cancerizat si maleficizat sistemele incit pare ca put a moarte a hoit toate ideologiile politicului si institutiei religioase, atit de tare dunhesc a imoralitate clasele politice incit trebuiesc trecute la exorcizare la deparazitare totala. dar cum sa te atingi de ei si-au creat statutul de imunitate parlamentara, administrativa, si mai stiu eu ce gaselnite au inventat coropisnitele care au inundata cimpiile grinarului European. daca as avea puterea JUSTITIEI as institui urgent CURATENIA GENERALA . iubesc occidentul pentru ca s-a mobilizat uluitor de repede dupa retragerile trupelor sovietice , obtinind o libertate care sa intareasca identitatea natiuni, care sa scoata in evidenta bogatia traditionala. Principiul PRIETENIEI REALE a triumfat, unind intrun singur deziderat toate tarile occidentului, s-au sustinut logistic economic si financiar sa recupereze timpul progresului, sa elimine blocajele in aparatele de conducere. Iubim fiecare viata, o nutrim cit mai sigura, descoperim fiecare diversitatea cailor de cunoastere a vietii care ofera fericirea. Pentru dezideratul paradisiac de FERICIRE au creat sisteme de siguranta maxima, mecanismele umanitare sociale functioneaza afisind o generozitate intelectuala demna de admiratie. Justitia oocidentala nu iarta pe nimeni, a spart toate cluburile mafiote a anihilat toate retelele coruptiilor , in cel mai slab caz le-a impins la marginile societatii in subteranele unor structuri greu de controlat. nici macar un presedinte de tara in functiune nu a fost iertat, pozitia justitiara de demnitate nu iarta nici macar un director de la FMI, de care depinde ori a depins fiecare natiune , sa poata accesa banii necesari continuitatii progresului.
ca exemplu al ultimelor evenimente europene cu impact mondial, privind creditul moralitatii ca pesoana centrala in politica financiara , scandalul sexual al directorului FMI Dominique Strauss Kahn. cazul de ispita sexuala necontrolata este incadrat in codul legilor infractionale nu poate fi comparat cu jaful, cu genocidul cu violarea drepturilor la viata si demnitate- fenomen morbid si imposibil de stagnat creat in Romania rpin sabotari si complotari pe decenii de iliescu si neamul sau de tigani pe care i-a facut regi imparati. acesta este modelul abject pe care l-au luat toti romanii de a fi liberi la fapta si vorba ca tiganii fara origine si fara pic de onoare?suferintele mele sunt incalculabile, necintaribile, inimaginabile. suferintele mele sunt pierderile voastre ca popor cu valente unice in lume, cu esente primordiale.
prin ignorarea sitemelor primordiale de sanatete, justitie, educatie, clasa politica expune poporul la cele mai cumplite repercursiuni. genocidul si risipirea valorilor traditionale.
Ca un popor blestemat ori aflat inca sub talpa unui demon invizibil, romanii nu au reusit sa urmeze vreun model, s-a tiganit total s-a denigrat maxim pe sine si identitatea este una irecognoscibila.
In Romania reformele politice precum si cele din sistemele importante sunt de ani buni in faza de chiuituri penibile. o voce impotriva altei voci, o idee biiguita acoperind cu zgomot un deziderat national. seriale de groaza cu actorii horror a oferit clasa politica romaneasca. clasa politica romanesca s-a instaurat purtind mastile grotescului a fatalitatii. concluzia ilustreaza un popor care se tiraste intre biserica si farmaccii. biserica se pretinde aparat divin. biserica nu este doar neutra intre mecanismele politicului si administrativelor este fara doar si poate absenta de la toate nevolile neamului. de mai bine de cinzeci de ani este un alt fel de calau, de dictator, de
" hunibal canibal" devorator de resursele vitale ale populatiei, cu viclenie reusind sa ascunda mizeriile, crimele, coruptiile jaful si tilhariile pe care le intreprinde biserica sub crucile hristice. faptele bisericii sunt inimaginabil de grave - insa nu permite presei autorizate sa intermedieze pozitiile. si-a creat propria presa, propria instututie de manevrare a claselor politice. nu permite nici macar justitiei sa intre si sa treaca de zidurile constitutiei- unui robot fara suflet si fara compasiune i se poate afisa un chip cu o trufie fara margini. Cele CINCI puteri in statul( bratul democratic) democratic sunt,
1. presedintia- cu anexele de consilieri reprezentativi ai tuturor sistemelor.
2. aparatul central de guvernare - guvernul care conduce toate sistemele inclusiv cel al armatei si de securitate cu mare accent pe importanta vitala pus pe MINISTERUL DE JUSTITIE.
3. parlamentul creat in mod democratic din repere ale claselor politice- care au rolul de organizare si de reformare a statutului/constitutiei natiunii.
4 CULTURA in principal si ca anexa importanta presa, actualmente divizata in presa scrisa si audiovizual- mecanismul care reflecta dimensiunea reala a informationalului care intermediaza dialogurile intre mecanismele institutionale.
5. Omul ca identitate vie cu potential creator, cu capabilitatea de a selecta conform vocatiilor profesiunile prin care sa serveasca tara si poporul astfel implicit familia.

o mina are cinci degete, o mina de bun gospodar are singe istet pentru a termina un proiect demarat de o minte organizata OMUL CREATOR CU CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU MARELE ARHITECT AL VIETII.
conform listei de mai sus nu vad unde am insiruit pozitia bisericii- nu vad rolul bisericii in realitatea cumplita prin care trece ROMANIA. a biserica este stafia care suge singele oamenilor gospodari. la propriu si la figurat biserica este o alta omida obeza care suge toata serinitatea si potentialul unui popor fara a da nimic in schimb, nici macar gropile pentru raposati nu sunt gratis, dupa ce un om a slujit conform potentialului o natiune un neam, o glie.
un om intreg are si mina dreapta care o sustine pe cea stinga si care impreuna creaza, fac ordine in gospodarie si oriunde fac prezenta in dimensiunea actelor creatoare.
un om integru are si crezuri mai inalte care sa il sustina psihologic si cordial, precum si in toata esentialitatea existentialista.
undeva in acest centru al intimitatilor sufletesti, al sperantelor marturisite si nemarturisite se afla sediul in care Dumnezeu( dumneata seu) ELEC -TRONUL NEUROCHIMIC- CONDUCATORUL ATOMOILUMINIC SPIRITUAL _ CREATORUL SUPREM se poate face vazut, auzit si urmat.
nu vad care este rolul bisericii, un om nu are 6 degete la o mina decit daca este anormal. o anomalie mai mult incurca si nu este niciodata un motiv de mindrie ci de ciudatenie intre specii.


Pe la tribuna oratorilor bate vintul cu ideologiile de aplecat masele cu capul in pamint ca strutul.
seriale de circ, expresii din desene animate, la coltul tribunelor in parlament si camera deputatilor. manifestari de forfoteala sa induca privitorilor ideaa de mare efort intelectual de preocupari de bun simt visavis de realitatile acestei natiuni incercate maxim? cuget intrebator de unde sa fi avut actualele partide comune scoli elevate, pentru a crea o clasa politica fundamentata pe demnitate si moralitate sa servesca fundamental nevoile poporului. singura scoala de creat din cioban si bruta un om onorabil cu diploma a fost stefan gheorghiu sub inflente exclusiv comuniste dupa modelul sovietic. cine sunt actualii politicieni in Romania? nu este greu de aflat si de conchis ca sunt urmasii urmasilor ciobanilor, brutele brutelor, aschia nu sare departe de gard spune un proverb din intelepciune atraditionala. fii fostilor activisti au facut scoli au capatat o diploma ce a costat vreo sapte carute de varza si una de cirnati si caltabosi.
iata-i deveniti peste noapte binevoitorii poporului. fac miscari abile pe tablele politicice precum nebunii si caii manevrati cu abilitate de un jucator de sah, da un jucator de sah poate transforma un pion in regina, in sturn ca sitem de protectie si aparare.
insa politicul nu trebuie confundat cu o tabla de sah. nici cu un stadion in care sa dau faulturi si se baga goluri prin teribilism si pricepere de alergator dintro parte in alata a terenului, politicul ESTE O FACULTATE bazata pe VIRTUTI UMANIST PACIFISTE, nu se poate compara nici in gluma cu nici o competitie sportiva. POLITICUL ESTE EXPRESIA INTELECTUALITATII RAFINATE care este orientata permanent pentru asigurarea poporului cu conditii de preogres si continuitate in toate segmentele viatale.

calculind doi trei pasi facuti sa urmarim legile trensparente a progresului din tarile oocidentale- denota un total minimal comparativ cu marele sacrificiu facut de revolutionari si de elita intelectualitatii a spiritualitatii romanesti care a fost decimata de brutele comunismului.
adevarul este altul, COMISIILE EUROPENE au venit spre noi sa ne ajute cu aparaturi, cu materiale de logistica, cu planuri de la care nu puteam obtine decit beneficii. a venit dracul cu trupa lui de osteni de huila si de ciomege de cutitari si trimbitari de anrchie- oamenii pacifisti s-au retras pina la clarificarea situutiilor create intempestiv. cind dracul are putere mai mare ca dumnezeu INTELIGENTA SUPREMA toate merg de-andoaselea.
dar dracul este si mare iubitor de cururi, si mare peste de exploatat frumoasele , mare traficant de droguri ca de iluzii psihotice.
comisiile europene au asteptat si s-au intors intelegind in profunzime fenomenele cu care ne confruntam de o suta de ani si mai bine. si ei au trecut prin ele, astfel cine este mai indicat sa ofere ajutorul decit cel care a reusit gloros sa anihileze dusmanii, prin succesiune de reusite sa depaseasca absolut orice obstacol de progres democratic - luptind cu germenii /virusii care ataca substantial potentialul creator. am facut 4 -5 pasi importanti si iata-ne in marea FAMILIE EUROPEANA- ca sa folosesc o definitie INALTA in ideea ca toti suntem fii lui DUMNEZEU.
Acest fenomen nu s-ar fi petrecut daca prietenii nostri occidentali nu ar fi trasat si impus niste regului pe care sa le respectam. Comisiile parlamentului European au fost responsabile cu evolutia noastra si inca sunt; din mai multe motive puternic angrenante in evolutia unei societatii;
- a) sunt reprezentanti ai inteligentei salvatoare si creatoare- indiscutabil fara noime negociabil numai aceste repere trebuiesc sa stea pururi in fruntea unei natiuni in programul Planetar _ GINDIRE ORGANIZATORIE PERFECTA.
- b) credinta in principii aromonice, pacifiste, democratice ii anima sa se puna in mecenatul Umanist Iluminist de ridicare a nivelului de gindire fizica materiala si spiritualitate pina la nivele superioare insituind sisteme de sanate- instituind mecanisme de prevenire a imbolnavirii societatii cu orice fel de maladii. urmarind programul SANATATE PERFECTA
- c) dragostea in bratul sting si compasiunea in bratul drept fac din ei Oameni reprezentativi ai justitiei dumnezeiesti- respectind programul hiperionic Homoluminus ECHILIBRU PERFECT.
- d) inteligenta creatoare si salvatoare trebuie sa asigure alimentarea volumelor de nevoi si de aspiratii deficitare, sa nu le excluda din mecanismele sociale- dar cu preponderenta prioritara trebuie sa genereze institutiile de forta in mecanismele creatoare. programul urmarit punct punct punct respecta dezideratul GREUTATE PERFECTE pentru pozitia micro si macro.
-e) inteligenta creatoare si salvatoare( bratul sting si drept impreuna intrun deziderat de ilustrare a identitatii demne, loiale vietii si natiuni si natiunilor intro unitate in diversitate, loiale creatorului, loiale Mamei dumnezeie, planeta care ne hraneste ne creste si teoretic ne formeaza in mod egal pe toti conform modelului ales dintre oameni, ori dintre vegetale, ori dintre animalele junglei. Mama Dumnezeie ne sustine pentru a ne crea IMAGINEA PEFECTA
Astfe, mama dumnezeie nu poate impiedica pradatorii sa ucida stolurile de pasari, sa ucida salbatic turmele de oi, nu poate impiedica terminatorii dictatori sa asupreasca masele. La o anumita etapa de logica Dumnezeiasca universala HIPERIONII in angrenajul armoniei si progresului aduc umanitatii noile programe de reforme/ unii invata foarte repede, altii se iau imediat dupa cei din frunte si din pozitiile premiante, altii nici nu vor sa uda de subordonare a altor vointe fie ele chiar si magnifice stiintific si spectaculare prin diveritatea artistica cultural traditionala. impreunind cele cinci deziderate ca pe cinci degete ale unui brat unit in complementariatul resurselor biologice oferite de bratul puternic ce confera integralitate de resurse si imunitate- rezulta o entitate perfecta cu capul pe umeri HOMOLUMINUS chipul si asemanarea sacrului Bioenergetic- Omul Indumnezeit care priveste pe toti oamenii in mod egal, care mingiie precum lumina soarelui zi de zi toate speciile in mod egal. care incurajeaza toate calitatile si aptitudinile umane in mod egal oferind sanse egale de exprimare a vocatiilor libertatii.
- in cel mai neadecvat cuget egocentric - o forta bazata pe vigilenta s-ar indeparta radical de majoritatea creindu-si propriile fericiri indiferent de cite nefericiri genereaza in jur.
- in cel mai absurd scenariu al groazelor entitatile pradatoare s-ar alia pentru a dobindi o forta de temut cu care apoi sa dezbine si controleze speciile, rasele oamenii.
- in cel mai nefericit caz de inteligenta artificiala o grupare va fi precum o masa de roboti care asculta de ordinele conform pragramelor impuse.
- in cel mai neoportun deziderat- o fiinta inteligenta poate refuza la ofertele vietii mizere , poate refuza sa se lupte cu viata ucigindu-si spiritul trupul - chiar daca stie ca lasa in urma membri de famile neaparati suferinzi. este momentul colapsului energetic dintre minte si inima, dintre spirit iluminic si duhul demonic.
- in cel mai nenorocit plan spiritele Superioare ar putea renunta la continuitatea in planul terestru mutindsi potentialul creator pe o alta planeta- insa nicaieri in acest univers nu exista abundenta de condiitii vitale sa asigure confortul material si spiritual.
companiile mari responsabile cu politica economica si finaciara au invata ca nu se pot izola, ca dimpotriva o cooperare pe retele extinse planetar este mult mai eficienta si elimina orice posibilitatea de a fi atacati si jefuiti ca in filmele de western cu rebeli cu triburi ce atacau dilegente postale si trenuri. ca rebelii de azi care sparg sau viruseaza codurile computerizate dupa care sustrag mari sume de bani din conturile unor banci ori institutii.
sunt zilele cele mai fericite a umanitatii intrucit toate natiunile evoluate au inteles pe ultima suta de metri inainte de colaps economic financiar si moral faptul ca nu pot evolua constant progresiv si pe ternem lung, daca o masa mare de oameni ramine in urma nesupravegheata si condusa de forte total rebele si anarhice. acest lucru l-au invatat din istoria ancestralitatii traditionale fizice si metafizice.
mizez cu credinta superioara in potentialul Hiperionic mondial pentru a indrepta spre Romania forta spirituala logistica si materiala. Este imperios de urgent sa fim ajutati ca popor sa eliminam din toate sistemele incapababilitatile, functiile artificial istitutiile obeze care sugdevora toate resursele poporului si ale patriei. institutiile de guvernare trebuiesc reconstituite pe planuri care sa corespunda resurselor naturale pe care le ofera patria, are imperioasa nevoie de reprezentare intelectuala. ierarhia sistemelor prin aptitudine demonstrata si in echlibru cu profesia mentionata in diplome.
pe acelasi criteriu pe care daca un om neputincios nu pate face curatenie acasa apeleaza la firmele create special . daca acasa s-a stricat robotul de spalat este firesc sa apelam la nufarul. ori poate si pentru faptul ca suntem preocupati in majoroitatea timpului cu proiecte mai importante. daca nu stim sa ne construim casa apelam la specialisti sa fim siguri ca nu vor construi iresponsabil incit sa ne trezim ca peste o vreme ne cade acoperisul in cap ori ca un zid cade sub influentele climaterice intempestive.
avem nevoie de credinta intrinseca in valorile pe care aproape toti Romanii le detin, dara care parca sunt inchise in seifuri carnale de teama sa nu fie murdarite ori jefuite.
Credinta in sine dezrobita de lanturile sclaviilor fata de late sisteme abjecte unificata cu alte 20 de milioane de CREDINTE getodacice din lume pot face in curind din ROMANIA - NOUL IERUSALIM. toate tarile ociidentale si mai mult toate tarile lumii isi datoreaza acest lucru in masura in care ne sunt datori prin excelenta pentru toate reusitele lor ca specie ca natiune ca orizont.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu