duminică, 20 noiembrie 2011

FERESTRE CATRE SUPRAREALISM

Suprarealismul ca termen al modernismului este sinonim cu metafizica, cu parafenomenologia, cu paranormalitatea.
dimensiunile suprarealismului pot fi abordate foarte putin numai cu mentalul dar exact si intens cu spiritul. spiritul evoluat este fundamentat pe o constiinta puternica devotata vietii si criteriilor ei. constiinta de sine este sufletul, sustinut de trup in toate conjuncturile existentiale.
ambele corpuri sufletul si spiritul sunt de natura suprarealista, in contextualitatea functiilor fizice oferite de trup, prin structurile organologice, biologice.
fundamentalitatea biologica este macrocompozita in strinsa corelare si interactionare cu toate naturile existente pe planeta pamint= Este planeta Mama, altfel spus mama primordiala. perceptiile diferite ale oamenilor fata de elementele primordiale permit posibilitatea de evaluare si clasificare a fiecarui om intro dimensiune inferioara, joasa, medie, inalta sau superioara. spiritele elaboreaza energiile terestre in conjuncturile mirabile extraterestre= energiile extraterestre sunt cuantumuri fotonice de spatiu sunet timp in cimpurile electromagnetice din jurul Lunii, si mai sus din jurul Soarelui unde salasluiesc energiile atomoiluminice- electronice. sunt galaxiile atomoiluminice carora fiecare dintre noi ne subordonam prin cele 12 case astrale.
cele 12 case astrale sunt cele 12 scoli apostolate iluminice prin care fiecare din noi trebuie sa trecem in sucesiune de vieti. la final spiritul rezultat este un spirit hiperionic. geniile existente pe plamint sunt in cursul de elaborare/ rafinare a spiritului hiperionic. trebuie stiut ca nu putem trece dintro clasa astrala in alta cu lectiile nefacute neelaborate. daca as spune cuiva acum ca sufletul lui calatoreste noaptea pina in cimpurile lunii la izvoarele primordiale sa se alimenteze ar spune ca sunt o ciudata. daca as spune cuiva ca atrait putine vieti si astfel este insuficient pregatit sa cuprinda cu sistemul de gindire caile vaste ale cunoasterii s-ar simti ofensat. daca as spune cuiva ca ii pot cintari incarcaturile spirituala crede ca sunt lovita de fulger si ca o iau razna. evit sa prezint oamenilor din jurul meu astfel de strafulgerari. intro strafulgerare colectiva este nevoie de cimpuri electrice, electronice compatibile..... nu are nici o relevanta cum sunt clasificata de ignoranti de nestiutori si cu atit mai putin de rau intentionati asezati in pozitii lamentabile insa foarte mult ridicati de sinele lor trufas, nu am fost lezata de comportamentul lor dimpotriva m-am inversunat sa aflu o cale prin care sa-i fac sa regleze toate relatiile psihotice cu naturile inconjuratoare asigurindu-i persuasiv de beneficii fantastice in scurt timp de la armonizarea cu toate sursele naturilor inconjuratoare.
in atare ipostaza si spiritul calatoreste noaptea la izvoarele primordiale galactice si solare pentru a se revigora, alimentindu-se de fiecare data cu inca un element in plus
deoarece zi de zi se petrec fenomene de evolutie in cimpurile galactice. nu trebuie sa ne sperie nicidecum reactiile Soarelui atent pus sub observarea satelitilor spatiali. si soarele si galaxiile se hranesc astfe ca au reactii distincte, si omul da vinturi sau rigiie dupa o masa copioasa, astfel ca si Soarele are voie sa se comporte in normele firesti dupa ce consuma o masa asteroidica gazoasa.

totul se petrece pe acelasi principiu cu care trupul se alimenteaza de la izvoarele /sursele vitale oferite de naturile inconjuratoare. nu pot fi comparabile cu nimic petrecut extraterestru momentele de reala desfatare cu deliciile vieti in mijlocul unei naturi splendide. este momentul in care toate cele trei corpuri din fiinta se incarca maxim energetic. sufletul animat de dragoste pentru esentele naturii este cel care duce in acel loc corpul si spiritul este cel care extrage si stocheaza energiile generate abordate. tripla exploatare a splendorilor vietii oferind inca un pas ferm in evolutie. naturile ne cheama permanent sa le abordam , altfel spus naturile fac marile investitii prin noi. naturile inconjuratoare au inteligenta subtila si rafinata, sunt fericite sa ne serveasca. naturile grosiere detin o inteligenta grosiera insa de importanta majora. cele mai fericte izvoare sunt cele din care la confluenta cu alte izvoare pe cursul unui riu ofera energie electrica. nu este o gluma veti observa ca energiile atomomoleculare ale riurilor pe care exista sistem hidroelectric au o calitate superioara. fenomenul de ventilarizare atomomoleculara poate fi asociat cu cel al ventilatiilor din spatiul eteric- energiile aerului subtile rafinate aflate in Ozon creaza ferestre /cai catre dimensiunile Divine. sunt documente reale adunate in ultimii cincizeci de ani care vorbesc despre aparitiile O.Z N. organizatii zburatoare neidentificate, care emana multa stralucire, care rezoneaza ca o melodie astrala, numite si farfurii zburatoare. daca asezam o farfurie care seamana cu un cerc, ori cu litera O in o.z.n. rezulta OZON.
aparitiile farfuriilor zburatoare coincid cu perioadele de curatire a straturilor atmosferice, fenomen de precisa particularitate iluminista de care se preocupa spirite Hiperionice.
ma pot numi cea mai fericita fiinta de pe planeta azi cind stiu ca mentalul colectiv planetar este in alerta maxima de salvare pe cit posibil a mai multor zone afectate grav de inconstiinta umanitatii. sunt mari reale sanse sa vindecam ce am imbolnavit ori sacrificat zadarnic, chaotic intre regnuri.


Imi amintesc etapele copilariei, cu abecedarul dragostei afisat pe peretii claselor, de fericirile naturilor ilustrat in cintecul pasarilor in bratele lui Dumnezeu, identificate in ramuri arboricole, in aranjamentele superbe ale gradinilor incepute din primele zile ale dezghetului.
semne certe de renastere a naturilor, semne ca toate energiile lui Dumnezeu revin mai imbogatite mai moderne mai impresionante o data cu primavara.
ce sunt naturile altceva decit gindurile materializate ale lui Dumnezeu? nu aveam constiinta catastrofelor si cataclismelor naturale nici unul dintre noi in anii copilariei. cei mai virstnici pot confirma ca anotimpurile erau blinde, ferme timpul era prolific harnic. nimic nu parea sa fie zadarnic, nimic nu parea intrus intre naturi. lanturile trofice aveau cursurile predestinate, peisajele se incadrau perfect in sufletele noastre si oamenii se incadrau perfect in sufletele naturilor. era echilibru , armonie in conditii de confort decent privind starile materiale. rivna capitalismului a luat o amploare incalificabila, dezechilibrind regnuri, disturbind regnurile, distrugind mari regiuni unde sunt stocate energii primordiale imperioase vietii. sunt regiuni in care exista din toate timpurile centri energetici ai pamintului, niciodata nicidecum nu trebuiesc deranjati. actiunile umanitatii eronate au avut repercursiuni inimaginabile, pierderi omenesti pierderi de specii, pierderi de energii atomoiluminice. apele contin structuri atomomoleculare, pamintul, mineralele, arborii, vegetalele, precum si structurile de foc ale pamintului aidoma cu cele ale astrelor.

pina la virsta adolescentei desi trecusem prin multe si grele incercari impuse de oameni dezechilibrati total-am conchis continuu ca oamenii sunt superbi, fascinanti, creatori de minuni. crescusem citind povesti din biblioteca credintelor crestine. crescusem admirind icoanele surizatoare invaluite de lumini imposibil de descris in acele perioade. fara a ma inconjura de laudele si rasfatul familiei, mentionez ca am adorat anii copilariei , invocind deseori fericirile simtite maxim. fascinatie totala am simtit in incinta bisericilor, imi parea ca luminile care patrundeau pe ferestre activau energiile superioare din picturile murale, imi pareau ca icoanele comunicau in moduri codificate . erau primele impresii suprarealiste.nu trecea seara fa sa am propiile mele convorbiri cu ingerii, ii puteam vedea si auzi cu nespusa fericire, nu vorbeam ziua despre aceste bucurii crezind ca imi apartin, fiind convinsa ca fiecare om traia astfel de momente atribuite oferite particular de ingerii veghetori, . nu trecea mai mult de o saptamina fara sa am plimbarile mele sublime alaturi de Maica Domnului, Mama dumnezeie. cind nu o vedeam mai multe zile la rind plingeam noaptea acoperindu-mi capul cu perna sa nu fiu uzita . cind aproape ca nu mai puteam respira aparea ingrijorata, ma certa ca pierd din convingerile ca este in permanenta alturi de mine, ma facea sa inteleg ca trebuie sa aiba grije de toti oamenii ca de niste copii pretutindeni in lumea cea mare si pusa pe facut nefacute, nebunii. cele mia speciale momente le petreceam intre copaci unde meditam si puteam medita la modul cel mai fericit. energii copacilor creaza frecvente superioare speciale. era suficient sa imbratisez copacii sa simt ca ma contopesc revelator cu energia lor. mesajele pe care le primeau constituiau avutia cea mai de pret. nu era un copac pentru care simteam o chemare speciala sa nu il escaladez pina in virfuri. atractiile pentru copaci, admiratiile pentru ei s-au inmultit fapt care mi-a permis intotdeauna sa rezist tuturor convulsiilor energetice.
i-am uimit pina de curind pe prietenii si pe cunoscuti cind in calatoriile la munte ori in zone rurale vorbeam cu copacii ii imbratisam exprimind si verbal recunostinta. realizezi drag cititorule ca involuntar am atras asupra mea impresii dintre cele mai bizare de la oamenii din jurul meu fata de care nu am ascuns parte a sentimentelor a trairilor mele din subliminal catre exterior afisate constant. intotdeauna cind pierdeam din echilibrul energetic ma incarcam in mijlocul naturilor vegetale. echilibrul energetic dupa o vreme intre oameni incompatibili se slabeste, niciodata mai tirziu de copilarie nu am mai putut sa ma reglez in vreo biserica, ori intrun loc public chiar daca se bucura de conotatii de referinta sanatoasa. sunt oameni care fara sa constientizeze sunt vampiri energetici, altfel spus pur si simplu agaseaza pina vlaguiesc conditiile organologice si mentale. starea de meditatie urmata dupa rugaciunile sufletului si mintii este intru totul confortanta echilibratoare intre sistemele neurochimice. meditatia in mijlocul naturii este mult mai benefica , dar cind locuinta nu permite acest fenomen este suficient pentru echilibrul decent sa vizualizezi cu puterea mintii un loc special pentru care ai avut chemari speciale, care a oferit indicii de toatala siguranta si fericire. cei ma sanatosi oameni sunt aceia legati definitiv de o dragoste nestramutata nemodificata fata de meleagurile in care s-au nascut si format in primii ani de viata. acolo pot gasi toate frecventele vibratiilor stramosesti genetice. acolo se pot trata toti cei ce au suferit modificari in constitutie in urma unor boli asimilate pe parcursul vietii.
in paralel cu invatatorii in dimensiunea existentiala oamenii sunt aferati -functie de nivelul de evolutie- spiritelor superioare iluminist renascentiste. am fost invata metodic de tatal meu sa imi accept destinul modest in materialitate . observind imprejurul parca toti oamenii traiau in conditii aproape egale, traiau in comun si impartaseau cu entuziasm plin de optimism exeperientele cotidine oamenii se infatisau unul altuia cu sufletul deschis. nu stiam de minciuna, de improvizatie, totul se desfasura intro normalitate onesta , greutatile nu erau niciodata prea mari, niciodata imposibil de trecut, uriteniile naturilor puteau fi evitate si nu erau considerate un pericol de invadare a constiintelor. ma refer in special la aratarile salbatice ale padurilor, la aratarile in vise pe timpul noptii in toiul unor calatorii onirice. ma refer la duhurile care subzista aleatoriu tacit in jurul oamenilor sa reinvete abecedarul gindurilor in lumina. gindurile rezoneaza spectacular in polaritatea planetara. teoretic par energii fara forta , in realitatea forta este data energiile atomoiluminice solare, astrale.
.........................................................................................................................................................................
primul mare soc intelectual s-a produs in fiinta mea la 10 ani. in orfelinatul unde ajunsesem cu restrictii totale in actiuni inclusiv cu interdictii de relationare cu dimensiunile angelologiei am fost descoperita ca pastram in perna o carticica de rugaciuni. supraveghetoarea care era o fiinta rigida cu metodologie ghestapovista nu ma avea la suflet si trebuie sa recunosc ca nici eu nu puteam sa ma acomodez cu energiile pe care le degaja, motiv pentru care m-a divulgat la conducerea scolii. in fata unui careu de peste o mie de copii am fost lovita la palme cu o linie, am fost desfiintata in toate reperele apreciative pe care le obtinusem . ferestre ale sufletului meu s-au inchis se instalase un intuneric care ma tulbura. nu mai iubeam viata, pierderea parintilor mei se transformase intro cumplita suferinta, pierdere care pina atunci era acceptata ca facind parte integranta in procesul de evolutie dintre viata si moarte. trebuia sa ramin singura, trebuia sa continui experinetele spirituale cu propriile resurse trebuia sa caut in modul meu particular indiciile iubirii dumnezeiesti pe toate caile cunoasterii. din lipsa de personal clasele si dormitoarele intrau in atributul de supraveghere a unor copii numiti pe categorii de virsta.
fetele in scoala erau mult mai putine, astfel dintre clasele intii si patru fetele se incadrau intr-un singur dormitor pe care avema datoria sa il controlez. nu ma evidentiasem ca un copil eminent la invatatura , luasem premii mai ales pentru talentul la muzica si desen, la literatura. pentru mine cititul constitia o placere devenisem dependenta de citit. seara inainte de culcare cind nu le citeam fetelor o poveste le citeam in cartea de rugaciuni, ori le povesteam din memorie intimplari de relationare cu lumea angelica. efectiv la orele de compunere cistigasem aprecierile invatatoarei si a colegilor. participam cu compunerile mele la cercul de literatura. dupa acel eveniment fatidic am fost inlocuita, multa vreme fetele nu mi-au mai cerut sa le povestesc nimic desi la modul cel mai sincer imi aratasera regretul pentru cele intimplate, unele incercau sa se disculpe asumindu-si oarecum vina de a fi povestit ceva vreunui dascal. toata scoala resimtea apasator programa de comportament impusa foarte drastic restrictiv. atunci nu intelegeam dar era un efect extins in toate scolile civile in toate sistemele din tara. se instaurase facil, prea facil si comod dictatura bolsevica. comunismul se deprava in principiile de existenta, oamenii au inceput sa se inchida in sine, au trecut de la deschidere la suspectare, de la onestitate la improvizatie comportamentala. improvizau acomodarile cu soarta insa erau evident interiorizati, iar intrinsec incepuse contorsionarea sentimentelor. memoria inchisese ferestrele catre credinta in paricularitatile iluminice distincte. toti trebuiau sa adopte o singura credinta, acea in conducerile instaurate in toate formele de viata. nimeni nu si-a inchipuit ca se instaurase timpul apocaliptic descris de sfintul Ioan in evanghelie pentru ca nimeni nu facuse calculele astrologice cosmogonice. biserica crestina romaneasca majoritar orto- doxa ( religia logicilor sacre ale gindirii terestre) nu dadea semne de niliniste, traia o oarecare hiberanre, o letargie, eventual mima o consolare ca nu poate opri fenomenologia bolsevica extinsa cu brutalitate in intreaga europa. biserica independenta puternica si infloritoare a acceptat sa se supuna influentelor exterioare neavenite dar si asteptate. spun asteptate pentru ca in sinul biserici au existat foarte multe personalitati ilustre care au sustinut pregatirile pentru venirea timpului apocaliptic. sunt spiritele care nu s-au dezis niciodata de cartea invataturilor sacre, care au crezut neconditionat in dragostea divina chiar si cind au traversat chinuri cumplite, mostenind date ancestrale , mostenind averi , haruri ale divinitati. sunt si azi in biserici capete intelepte care au fost fericite sa faca parte din experimentele Divine daruindu-si propriul trup, propria capatina in scop de laborator, de atelier divin,. metamorfozele sufletului si spiritului nu se pot experimenta decit in trup- nicaieri in univers in afara trupului uman nu se petrece vre-n act nici in cadere nici in naltare. manifestarile in afara trupului uman sunt neutre, influentabile numai in conexiuni cu totul speciale. spiritele fie superioare fie inferioare revin frecvent dupa mici vacante in trup pentru evolutie prin confruntari directe in scolile vietii. ele nu isi aleg trupul predestinat unui comfort major, dimpotriva revin in viata in cele mai minimale conditii pentru ca prin surse proprii sa determine cit mai multe reusite. deseori fara a sfida comfortul material al celorlalti il refuza ori il doneaza partial pe al lor. este ineluctabil principul vreo substanta fundamentala ar putea trece neobservata neprelucrata de un spirit atomoiluminic. toate esentele lumii se convertesc se rafineaza in mod spectaculos si pe timp de zi in plan alfa si beta si pe timp de noapte in planul delta theta. majoritatea oamenilor au trait vieti minime, deseori pe unele le-au repetat, aidoma ca exemplu cu cei care repeta o data ori de de doua ori un curs scolar. ferestrele catre dimensiunile superioare sunt mai active noaptea cind trupul doarme si spiritul poate studia in voie in adincimile memoriale ale sinelui dar si ale ancestralitatii. naratiuni despre calatoriile si experimentele nocturne fac deliciul literaturii insa din pacate sunt considerate fabulatii, promovari stiintifico fantastice. mai precis pe timpul zilei duhul si spiritul trebuie sa proceseze datele substantiale organologice. cu cit organismul este incarcat de ubstante materiale cu atit procesarea si conversia devine mai dificila. cu cit omul este dependent de materialitate cu atit este mai expus riscului de a repeta studiile unei vieti. in fapt este o pierdere de vreme , o depravare prin vicii si mofturi, sofisme. partea frumoasa a vietii pentru recuperarea timpului pierdut survine la sfirsitul vietii prin posturi indelungi si renuntarea la mai toate placerile lumii. este momentul cind se refac toate comuniunile cu spiritele superioare. uneori momentele survin spontan ca o forma de revelatie in urma temerilor ca omul a trait in separatie de divinitate. observind fiecare lumea multi ar putea constata in planurile vietii reale citi copii nu se indeparteaza definitiv de parinti negindu-i nemultumiti pentru ce le-au oferit, ori pur si simplu nereusind sa gaseasca formele de compatibilitate de empatie sufleteasca si rationamentala. lumea este un colosal fenomenal angrenaj informational, totul ca dimensiune fizica si metafizica este energie in straturi informationale.
suprarealismul ca termen de actualitate este asociat cu ezoterismul, cu zona de dincolo de eteric. insa trebuie mentionat ca exista infrarealismul zonele de sub orizonturile eterice, formatiunile esterice care graviteaza sun cimpurile sudice ale plasmei terestre. sunt momente cind anumite conjuncturi astrale le permit sa se apropie mult de cimpurile terestre, tocmai pentru a recupera o sansa de abordare energetica a oamenilor. atfel trebuie spus ca foarte multi oameni sunt urmati clipa de clipa de spirite joase , asemeni unui grup de turisti care urmeaza un ghid pentru descoperirea unor centre turistice de importanta regionala. in general grupul de duhuri ce-l urmeaza pe om este constituit pe criterii genetice si partial de compatibilitate energetica. gindurile unui om in permanenta creaza cimpuri de vibratie care se intrepatrund fizic si metafizic cu alte cimpuri. frecventele pe care actioneaza gindurile depind de nivelul de evolutie. frecventele inalte sunt ale spiritelor angelice hiperionice. hiperconstiintele care tin in echilibrul optim energiile interplanetare si extraplanetare.

cind un om gindeste un bine este sustinut de participarea intregului univers iluminist pentru al duce la indeplinire la materializarea extinsa, energie care ulterior se dezvolta evitind anihilind pericolele. fiecare gind bun prin constanta secundara a ecoului intern si extern se incarca de pina la o mie de ori cu energia initiatica. sa gindim energiile binelui este un moment crucial al fiecarei zile, este mai fascinant ca momentul in care ne-am scalda in fericire este aidoma cu o scalda a fiintei intregi in bai de lumina. omul care gindeste zi de zi binele straluceste efectiv la fata, in ochi i se pot observa valuri de lumini calde care radiaza. sunt fericita sa mentionez faptul ca da, am intilnit astfel de oameni, de exceptie rara. au fost imbolduri, motivatii puternice sa nu ma tem, sa cred ca toate se petrec dupa proiectele divine. de mult ori am cautat prezenta lor in parohiile unde am locuit. nici vorba sa aflu sa ma bucur de existenta ingerilor in sinul bisericii. culmea majoritatea sunt in sistemele de care efectiv umanitatea depinde sa se dezvolte sa fie atent supravegheata, indrumata.
de nenumarate ori am recunoscut masurat si cintarit bonomia la oameni care se considerau atei, care din inconstienta ori din neglijenta maternala nu au fost indrumati pe caile de intilnire cu divinitatea. daca lui Dumnezeu is epoate face un scurt portret cu termenii logosului acesta ar rezulta un singur Cuvint - BUN. in ierarhiile genetice termenul STRABUN- STRABON, regasim indicii ca suntem o natiune majoritar bonoma, cordiala, suntem o natiune care a functionat mai mult cu inima decit cu mintea, intrucit mintea a cunoscut influentele impuse de intrusii istorici, de invadatorii planetei care din pacate s-au inmultit prin metamorfoze irecognoscibile in topica ancestrala. va fi curind o sarbatoare universala in care planeta va rasufla usurata ca a scapat definitiv de formatiuni buhice gazoase asteroidice.
in viitor natalitatea va fi atent controlata. bunaoara specific ca Dumnezeu s-a tinut de Cuvint, a promis o judecata dreapta in trup in viata vie, pentru toti ce au trait in trecut pina in trecuturile mai indepartate. au avut dreptul la revenire in viata pentru a trece de marile corigente. ii fericesc pe cei ce au reusit si nu ii depling de loc pe cei care au esuat umanismul trebuie sa se distanteze definitiv de reminiscentele salbatice, renascentismul iluminist este o dimensiune la care vor adera clipa de clipa in cel mai scut timp cit mai multi traitori pe pamint.
lumea cu toate aspectele naturale a fost o casa deschisa pentru toti. a fost o scoala transparenta pentru toti, a fost o familie generoasa pentru toti. cei care nu au inteles sa respecte normele de adaptare si armonizare au platit si inca mai pot plati , trebuie sa plateasca pentru consumul din sursele vitale act redus la zadarnic pe criterii stramosesti ale arborelui genetic dar si pe criterii efectiv personale. Hiperionii viitorului vor fi concentrati numai si numai asupra naturilor terrane, pentru ase evita cataclismele. naturile umane vor avea abilitatile si potentialul asigurativ de a se ingriji individual si familial si colectiv. Iubesc si felicit cu toata fiinta poporul roman ca a rezistat admirabil in constringeri inimaginabil de grele in ultimul secol si in aceste doua decenii. am spus si repet ca centrul terestru cel mai important existent pe terra se afla in muntii Carpati, in calitate de satelit planetar receptor si transmitator de date energetice la satelitii galactici si mai departe la cei cosmici . reiterez si idea ca Romania se constituie in inima planetei, ca trebuie sa se reintregeasca cu Moldova de dincolo de Prut. este o ocazie atipica sa ii asigur pe conducatorii rusi ca numai dupa ce vor face dovada unui act de bonomie fenomenala vor putea regla conturile cu divinitatea, corijind toate pacatele ultimului secol. nu au dreptul sa intervina asupra nici unui organ planetar astfel ca trebuie sa participe cu toate datele stiintifice la vindecarea integralizarea inimii planetei precum si la vindecarea plaminului sting pe care il detin impreuna cu umarul sting.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu