luni, 21 noiembrie 2011

PERSONOLOGIA IN ECRAN POLITIC

Abordez astfel in acest articol un segment al semnificatiilor personologiei ca specific vital in actualitatea moderna sociopolitica. consider personologia o vocatie superioara persuasiva care se adreseaza deseori foarte strict deontologic, in disciplinele facultative. in abordarea mea sociocompozita subliniez ca este vitala calitatea de transmitere a mesajelor pe intelesul tuturor. indiscutabil personologia este o caracteristica fundamentala in toate profesiunile existentiale catre care ne indreptam de mici pentru specializare in cariera conform vocatiilor genetice.
de ani buni sunt preocupata de citeva curente filosofice. iubesc iluministii care m-au ajutat enorm sa organizez in mintea mea identificatele preocupari filosofice, volumul ideilor mele continutul si calitatea sunt la dispozitia cititorilor pe acest blog , pe poezie.ro sau agonie.ro, pe reteaua literara unde am postat cu preponderenta poezie. exprim un stil personal aproape inedit , total atipic comparativ cu cele cunoscute in lieraturile clasice in mentalul colectiv national si mondial. sincer scontez pe un aport considerabil alaturi de condeiele reale care trezesc lumea din amorteala.
regretabil ca in majoritatea zilelor umanitatea mai mult viseaza fascinatiile vietii totalmente in libertate de selectie personalizata,in timp ce actiunile pentru supravietuire ale miinilor se petrec parca urmare unei programari robotice. cred ca Oamenii merita sa simta sa palpeze sa auda sa vada mai mult de atit sa perceapa splendorile reale ale existentei in dimensiunile universalitatii. o data treziti oamenii isi vor descoperii propriul orizont de splendori si nici macar nu are va avea relevanta aprecierea majoritatii asupra calitatilor existentialiste neomoderniste valorificate in sinele meu. fiecare om poate constitui un alt fel de scara de valori si nu este obligatoriu ca doua scari sa semene intre ele ca model . unii pot crea nu o scara ci pur si simplu un munte de valori, un peisaj de valori, un cimp de roade. pasiunea pentru scris am urmat-o cu perseverenta nu pentru concursuri certificate cu medalii nu pentru competitii trofeizate, pur si simplu din revelatia constientizata genuin ca sunt un condei in mina lui Dumnezeu . nu am nevoie de alta pozitie lumeasca. pur si simplu eu trebuie sa abordez acest stil de scris pentru a ma face inteleasa nu de filosofi nici de elitele literaturii ci neaparat prin limbaj comun cu toate clasele de intelegere situindu-ma intre scriitori undeva pe un val in oceanul cunoasterii.
si eu am avut la inceputurile studiilor filosofice mari deficiente de a intelege si identifica ideologiile ferme sanatoase curative intre formule foarte complicate si sofisticate. rafinarea pasiunilor literare nu se poate face decit urmind un reper sau mai multe alimentind sufletul si spiritul cu roadele aferente. empatizez cu multe personalitati filosofice si literare pentru care am inalta recunostinta, admiratie si speciala dragoste. desi toti suntem programati , predestinati ancestral nu este putin nici facil drag cititorule sa filtrezi lumea sa rafinezi la nivele inalte nevoile ei, realizarile, aspiratiile prezente si viitoare, este cumplit de greu la inceput nici nu stii de unde sa incepi stii doar ca o forta deseori nebanuita si neidentificata te impinge de la spate pina ajungi in ecranele de proiectie. unde o data ajuns precum pe virful unui munte te cuprinde o ameteala, toate energiile vijiie in cap dornice sa se organizeze, sa poti auzi, sa poti rationa si discerne cu acuratete. asa am simtit eu amploarea ideilor din mintea mea imi produceau ameteli precum cele simtite cind am urcat sus de tot pe un virf de munte.
intre curentele filosofice Personologia mi se pare cea mai valoroasa. per sonalitate- pentru calitatea vocii care transmite mesaje puternice creatoare, care manifesta reverberatii puternice in contextele existentiale ierarhizate sistematic. este efectiv centrata in oceanul cunoasterii este miezul oceanului cunoasterii unde milioane si miliarde de nuclee in centralizare atomoiluminica convertesc energiile cunoasterii. centrul logosului ancestral este al iluminatilor indiferent de valul si curentul abordat. uneori imposibil de observat si perceput intrucit dimensiunea oceanului cunoastreii este magnifica incomensurabila. extremele orizontului sunt intangibile de multe ori de catre centru si cind te gindesti ca la extreme traiesc majoritatea oamenilor te apuca asa o durere cumplita extinzindu-ti o data cu pusul inimii cu ritmurile respiratiei gindurile si bratele cu toata forta parca pina la rupere dorind sa alini suferinte, sa aranjezi ce se mai poate aranja in modul cel mai omenos posibil. Vocea suprema a ideilor gindurilor imperioase urgente ale lui Dumnezeu Creatorul lucrative divizate in sisteme asa procedeaza permanent clipa de clipa pina la fragmentare pina la zdrentuire pina la ruperea definitiva atomonucleica iluminista care intervine o data cu moartea. insa intotdeauna binele ramine in urma pentru beneficiul semenilor pentru dainuirea planetei caminul si scoala tuturor.
in sistemul sociopolitic personologia nu este mai putin valoroasa dimpotriva mai imperioasa , mai vitala intrucit de la personalitatea politica puternica valorile ideologice se canalizeaza catre sistemul educational cultural, organizeaza si atunci cind pare ca se complica un proiect, o norma o stare, un eveniment.
privind separat un curent filosofic precum comunism, socialism, democratism ar putea fi banuit de dogma de rigiditate de limitare, amestecate si conversate ele se subtilizeaza ilustrind la final numai esentele valoroase. niciodata nimic ideologic nu stagneaza totul este in continua fluctuatie in continua manifestare de energetica in perpetua schimbare. Toate curentele/izvoarele filologice filozofice fac parte integralizatoare in LOGOSUL DIVIN. Suntem cuvintatori de la cel mai mic la cel mai mare, suntem personaje in Actul creator Divin, astfel ca suntem sustinuti continuu, pentru a ne face intelesi, suntem ascultati sistematic pentru aputea fi orientati optim. acesta este rolul scolilor divinitatii.
? cum sa identifici esentele valoroase din politicienii nostri ajunsi acolo minati de interesele obscure ale capitalismului, acelea de jaf, si hotie ascunsa mascata de diplome profesionale si platforme politice, multi dintre ei ba au fost comunisti ba socialisti ba liberali ba democratici- plimbaretii fara capatina dar cu gura mare asezata in mijlocul burtii in loc de buric pe post de buric al pamintului. astfel ii creionez fara nici o rezerva, astfel au demonstrat ca sunt, s-ar risipi valoroase hirii pentru caricaturile lor. la nici unul "rafinamentul socioprofesional" nu seduce nu captiveaza nu impresioneaza absolut de loc- vocea lor rasuna a limbaj de lemn a idiotenie, efectiv sunt idioamele urite , neavenite nedorite, cu licare de sclipici de la cravata de la butonii de aur ori poate de la dintii de portelan scump pe care si i-au implantat schimbindu-si dintii o data cu "maselele de minte".
observind cu mare atentie cu multa tenacitate sferele politice sunt efectiv ingrozita. majoritatea sunt paranoici, afirmatii argumentate de ecranele televiziunilor dar si de ecranele supranaturale ale ancestralitatii. este un maxim la limita suportabilitatii.
extremele graiesc despre anarchie, tara se mentine la suprafata cu forte care se reconciliaza prin rezervele economice, prin abilitati ale investitorilor, populatia nu este sufocata pentru ca multi din segmentul cultural si mediatic fac respiratii gura la gura, inoculeaza lent energii pshihotice conventionale, din cind in cind voci inca puternic credibile fac perfuzii de incredere.

ma intreb cum de ne-au prostit, cum de ne-am indragostit de capetele lor incoronate pe ziduri, de zimbetele lor de pe afise in etapele electorale.
nu imi pot da un raspuns spontan acceptabil astfel ma folosesc de criteriile unui fan visavis de o personalitate artistica. Un fan indragostit maxim la tinerete de un artist isi tapeteaza peretii cu posterele artistului, ii cumpara opera si doarme cu ea sub perna. se imbraca deseori cu elemente asemanatoare, copiaza unele gesturi personalizate. in ipoteza ca fanul este cu citeva procente mai fericit pot exclama de bucurie, asta da dragoste, asta da alegere a reperelor.
????? ce ne facem cu cloaca politica, este inimaginabila amestecarea si ilustrarea lor intrucitva in fericirea minimala a acestui popor. nu ma pot lasa amagita de bunastarea unor oportunisti arivisti care s-au invirtit in cercurile politicului in mecanismele administrative ale natiunii. sunt momente in care ma cuprinde o furie demonica si vreau deodata un tun sa ii spulber din lume definitiv nu doar din conducerile patriei. sunt momente cind ii inteleg oarecum pe extremisti sunt in stare sa moara pentru ideile lor, respectiv acceptind repercursiunile mortale urmare actiunilor lor in idea ca au implinit un act de justitie.
demoni mai mari pe lume nu cred ca pot exista in sferele politicului comparativ cu ai nostri acum dupa ce marile dictaturi ale popoarelor arabe si africane au fost ahihilate. cred sincer ca avem nevoie de serviciul inteligentei mondiale pentru a ne scapa de monstrii politicului romanesc.
oameni buni, treziti- va la discernamint serios, nu au facut absolut nimic pentru acest popor, cind s-au prezentat in fata poporului sa vorbeasca au citat citeva paragrafe din agendele economice socioculturale ne-au ametit frumos. nimic din scafirlia lor impozanta nu a curs benefic spre cineva in afara familiei si a acolitilor. sunt indiscutabili urmasii ideologici ai fostelor nomenclaturi care au fost brute si numai brute privind calitatile morale si intelectuale. nu cred ca sunt numarabili in toate aparatele administrative o mie de oameni de reala cinste si onoare din peste un milion citi sunt cumulati din toate regiunile. mai este un lucru de dezbatut cu sinceritate. nu aveam efectiv alte variante de alegere. nu aveam pregatit un etalon democratic loial principiilor sociale si economice. scolile prin care au trecut toti sunt fundamentalitati ale scolilor bolsevice. inca ne ducem traiul dupa principiile lor invechite desi noi suntem obligati sa ne raportam la normele ocidentale. paradox mai mare nu se poate astfel cine si de ce pretinde ca exersam paradigmele unei elite sociopolitice. intreaga populatie asteapta totul de la stat conform obisnuitelor din vechile principii insa nimeni nu isi pune intrebarea efectiv sanatoasa - ce a dat statului din generozitate intelectuala.
nu mai sunt fabrici care sa produca, mici intreprinderi cu profit minim marile companii duc banii de unde au venit. astfel ca tot ce au promis in campanii politicienii nu aveau cum sa se materializeze. ei stiau acest lucru dar o minciuna ce mai conteaza la miliardele spuse pina acum de vechile nomenclaturi= pe acest criteriu au mizat majoritatea. este mai mult decit umilitor sa alegi pe cineva pe post de conducere pentru 4 ani numai pentru ca a oferit o bere un mic, un litru de ulei , de orez sau faina. exploateaza fiecare punct sensibil din saracia majoritara fiecare politician care a ajuns in fata. bestii cu chip de om si inca in citeva cuvinte nu se pot creiona chipurile lor launtrice mizere. razboiul vanitatilor lor ne-a inrolat pe fiecare dintre noi, tara si poporul pe un front cumplit al nedreptatilor se afla si nu pentru gasirea de solutii umaniste cu pretentii democratice.
austeritatea la care ne-a supus Basescu fara a-l elogia este necesara. in starea muribunda ne-a preluat pe toti evident este greu sa ne resusciteze cita vreme toate sistemele si cel medical si cel educational sunt bulversate suficient. peste tot bataliile pentru postul de conducere, cit si pentru avutiile rezultate prin pozitie au creat vilva ostilitate neincredere . psihologic suntem bolnavi si ametiti, din fericire nu am colapsat pentru ca sufletele sondeaza adinc dupa alte energii dupa relaxarile ideologice ale pacifismului cu reflexii de eden. omenia pacifista cu radacini crestine adinci- acesta este motivul pentru care poporul nu a iesit in strada sa ii scoata afara din parlament sa ii ciomageasca bine si sa le dea suturi in dos, merita pe deplin, merita ipostaze mult mai umilitoare decit cele la care au supus ei poporul. insa ei stiu acest lucru toti demonii stiu ca Dumnezeu nu mai vrea razboi cu ei,. toti demonii stiu ca traiesc numai o viata astfel ca ce mai conteaza daca in urma lor lasa potopul. niste nemernici de demoni care au pus stapinire pe invataturile iluminist renascentiste au inserat in constiinte idea ca omul nu traieste decit o viata. este total eronat.- sufletele si spiritele nu mor daca au scolile vietii umanist pacifiste, altruiste terminat. acestea sunt scolile pentru care venim pe pamint, nu pentru scolile materialismului capitalist - scolile ferocitatii si ale voracitatii. poporul trebuie sa stie ca mecanismele( fabri uzine s.am.d) care au creat produse in trecut pentru piata mondiala AU DISPARUT. pe ici pe colo s-au mai produs citeva ansambluri mare parte pentru industria ferometalelor grele implicit ansanbluri de armament. nici ele nu vor mai produce popoarele arabe nu vor mai avea voie sa le foloseasca. sunt elemente grave pentru fenomenologia pacifista la care suntem obligati sa aderam toti din intreaga lume. economiile natiuni create in deceniile trecute s-au consumat, este intradevar incredibil de supravietuit in zilele de azi cu farime economice insa cu pretentii de bunastare occidentala. toti se raporteaza la confortul oferit in tarile avansate insa putini sunt cei care dovedesc atributele profesionale ale sistemelor occidentale democratice. Emil Boc a mostenit sacul gol, de unde sa ofere surprizele mult asteptate. Nu poate fi nici o clipa rational in chip de MOS CRACIUN. Nu poate servi basmele pe care ni le-au servit precedentii la guvern si putere. In politica PDL sunt capete intelepte precum TEODOR Stolojan, scolit in tarile avansate ale democratiei. sunt convinsa ca nu doarme, ca nu este vlaguit in abilitatile profesionale, dar care prefera un post de unde sa-i impinga de la spate pe unii mai novici din PDL. asa procedeaza un adevarat ciurdar, pastor, impinge de la spate turmele pe caile de reala siguranta.facil de observat un comportament de turma, daca un conducator se aseaza in frunte in idea ca turmele il vor urma se inseala, animalele fac cum le taie capul, dar daca sunt impinse de la spate, sunt nevoite sa se adapteze sa se conformeze directiunilor si directivelor. un adevarat intelectual nu prefera locul de sub reflectoare, reactiile si efectele il pot inhiba, insa este perfect organizabil in responsabilitati perfect centrat in mecanismul de conducere. la o masina de pilda nu se vede decit carosabilul pe o ferestre volanul si partial bordul. MOTORUL respectiv creierul vehicolului nu se vede.si este perfect asa ca finalitte de produs eficient. Exemplul cu animalele nu este o metafor, trebuie sa acceptam pozitia de animal onform zodiei in care se fla fiecare. pretindem ca suntem OAMENI- insa pina la aceasta finalitate nu demonstram decit vagi deziderate. SUNTEM LA SCOALA VIETII pentru a deveni OAMENI. conotatiile personologiei umaniste sunt ample, profunde ferme si precise. bijbiielile si bilbiielile din proiectul sacru al umanismului sunt evidente ca in faza in care un copil exerseaza cu abecedarul termeni ideologici naturali, importanti pentru vitalitatile prin comunicare. cu aceste problematici se confrunta si marile puteri capitaliste, au inteles ca s-au pripit, au inteles ca s-au cotonogit unele pe altele pentru niscaiva jucarele.
Pentru Dumnezeu nu mai primeaza confortul in materialitate, pina azi, i-a dat curs si amploare intrucit nu se poate evolua spiritual fara un confort decent de viata asigurat pentru nivelele unu doi si trei existentiala. nivele foarte bine explicate de sociologul american Abraham Maslow in piramida evolutiei in sistemele motivationale.
Spiritualitatea se construieste prin Umanism pacifist la nivelul 4 al inimii cu preponderenta. tot la nivelul 4 segmentul altruismului isi incepe activitatea sub dominantele divine lae MAMEI DUMNEZEIE . abia atunci un om se poate simti in bratele lui Dumnezeu, precum o mama tine la piept pruncul pina mai creste sa porneasca pe propriile picioare.
in ipoteza ca ar fi evidente reale toate listele din parlament, am oputea observa ca nici unul dintre ei nu s-a prezentat mai mult de cincizeci de ori si asta atunci cind citeva legi de urgenta s-au impus. in realitate ele au fost modificari la cele treexistente in trecut, modificarile au vizat in primul rind interesele lor crase. nemernicii dracului cum de ii mai tine pamintul cu grutatea lor malefica cu continutul lor abject intr-ale umanismului.
Presedintele Basescu ii obliga prin referendumul voinetelor majoritatre exprimate sa se reformeze constitutia, insa ei sunt surzi si orbi fata de nevoile reale ale poporului si nu pot face modificarile substantiale, nu pot sa se sustraga maleficului care i-a dominat si animat pentru inavutire. vor iar sa-l destituie, le este frica de forta poporului cu care a fost investit.
Spurcaciuni ordinare care curind vor ajunge in flacarile iadului aprinse in constitutia spiritualitatii a acestui neam. intreg corpuscul ILUMINIC care s-a ilustrat pe cer observati de satelitii Nasa si mondiali s-a indreptat spre pamint catre ROMANIA. corpuscul de constitutie transuraniana- nobelica generat de galaxiile iluminice pentru a arde mizeriile planetare din centrul inimii planetare intii , pentru a fi redirectionate ulterior energiile rafinate ale constiintelor in intregul geologic si biologic planetar. Nimeni pe planeta aceasta nu se poate juca cu DUMNEZEU de-a omenia indiferent pe ce pozitii inalte a juns. tranzitarea etapelor ideologice superioare nu se poate face precum principiul transhumantei la capre oi si late animale. oile care ajung in virf trebuie sa dea produsele pe care le-a generat si jos la baza gliei, in cimp sai in staul cu resurse mai putine mai slabe energetic insa acolo sus cu preponderenta mai mult si mai mai calitative. ce fac azi politicienii sunt reactii ale ultimelor zbateri pentru ca ei toti stiu ca vor disparea curind si din politica dar si definitiv din memoria ancestrala planetara si universala. Personologia a oferit lumii oameni care au creat ISTORIE< CULTURA< PROGRES - DEMNITATE< CINSTE< LOIALITATE DIVINA repercutata reflectata generos asupra umanitatii. individualitatea bruta si grosiera nici macar in regnurile animalice nu mai este dorita. speciile anormale au disprut si sunt toate pe cale de disparitie, ce fiinta cu chip de om isi poate inchipui ca ar avea sanse sa reziste sa imprastie teroare si efectiv sa domine sunt intrebari pe care trebuie sa is le puna in fiecare clipa toti.
despre personologia politicilor din biserici trebuie spus ca sunt cu atit mai periculoase si mai condamnabile cu cit bisericile se pretind scolile superioare ale umanitatii- experimentind fariseic intrutotul dezideratele lui Dumnezeu, vai de mama lor de nemernici intunecati- toate crizele suferintele si nedreptatile de orice fel prin care a trecut poporul si le vor asuma din pozitia de complici de forta ale politicului abject.si ei au facut parte din aparatele de extorcare si manipulare a maselor, si ei se mai zbat cu ultimele puteri pentru supravietuire . pentru afirmatiile mele fac pariu cu viata mea dar si cu viata universului DIVIN. locul intunecatilor va fi la marginea universului unde gaurile negre inca devora din energiile universale inca atrase de stralucirile astrelor. printre oameni ASTRELE sunt materializari in produse confortabile, nu pot fi observate inca de toti oamenii planetei sunt chiar in oameni, sunt chiar in suflete si inimi, sunt chiar in obraji in ochi, in vorbire in aplicarea vorbelor, in practicile cotidinene . astrele umanitatii duc greul luptelor pentru rezistenta nationala( micro) si planetara (macro).
doresc sa subliniez astfel felicitarile mele pe care le adresez tuturor structurilor mass media care efectueaza sondaje pentru intelegerea tuturor categoriilor de oameni dar si pentru a gasi calea optima de orientare. este aproape firesc ca in efectul general produs de anomaliile din virusologia sociopolitica si mass media sa se prezinte oarecum debusolata. o , implor pe aceasta cale sa faca publica urgenta nevoie de constientizare a tuturor ca nu mai este timp pentru bijbiala in sferele politice. avem nevoie de fermitate in edificarea proiectelor. la anul vor fi alegerile noului sistem de guvernare. depinde de toti ce vom alege. in cel mai rau caz de suprafata daca nu vom avea pe cine sa alegem neconvinsi de potentialul servit pe o platforma pe o bucata de hirtie, in ultima faza va parea ca cel mai fericit caz salvabil profund daca nu ne vom prezenta la vot. avem acest drept de revolta prin absenteism preprecum si prin tacere. ca urmare actualii demnitari vor fi obligati sa se dizolve cel putin din parlament, sunt prea multi sunt majoritar inabili, ineficienti si consumatori vorace de mari capitaluri economice. cred cu toata forta in existenta multor oameni demni si cu totul responsabili, cred ca vom gasi mijloacele prin care ii vom face sa se implice in viata noastra pentru viata noastra si viitorul Romaniei.
daca este nevoie, specific faptul ca prin arestarile din "Familia" PDL actualul guvern demonstreaza ca au inceput serios cu forta si dorinta de restaurare in toate regiunile in toate locatiile dministrative pe care le controleaza. Au invatat perfect lectiile de moralitate de demnitate , au nevoie inca de girul nostru , asa cum au primit girul comunitatii europene si structurilor politicoeconomine mondiale puternice de nezdruncinat. cred cu toata forta ca suntem protejati si vegheati de iluminatii din politicile mondiale. nu trebuie sa ne temem de animalele feroce din jungla politicului romanesc. va iubesc Romani si va confirm astfel ca Dumnezeu personal - Zeul romanilor Zamolxis va iubeste infinit mai mult .
pentru a fi credidibila intru totul privind afirmatiile vehemente fata de personajele mizere din politica post decembrista va aduc un singur argument. Daca erau numai citiva demni de aprecierile Uniunii Europene am fi fosta ccdeptati mai demult in comunitate in marea familie europeana. a fost foarte dificil si pentru fortele politice europene sa patrunda in angrenajele politicii romanesti sa regleze pe ici pe colo ceva pentru a ne putea accepta ca membri. realizati cu totii cite probleme le-a creat o majoritate anarchista rebela din constitutia etnica romaneasca. realizati ca segmente din politicul romanesc este al acestei categorii de fiinte rebele crincene, pe care Dumnezeu nu avea efectiv cum sa ii imblinzeasca decit asociindu-i cu noi in principiul de altoire a salbaticului cu soiul cu cel mai rabdator si omenos posibil. a expirat termenul de toleranta divina. pierderile au fost uriase. timpul acordat a fost de mii de ani, regretabil pentru tot ce a fost inutil. insa trebuie sa pornim proiectele noi pentru o lume noua si indiscutabil vom reusi pentru ca va vine sa credeti ori nu de Romania si calitatile ei fenomenale depinde evolutia tuturor popoarelor pe glob.
Fie ca de la anul niciodata pe acest sacru teritoriu cineva sa mai fie lipsit de conditiile elementare vitale ori asuprit ca un rob ca o cirpa de vreo facatura bruta mizerabila abjecta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu