duminică, 6 noiembrie 2011

RITUALURI NUNTESTI- IUBIRE SAU EXPERIMENT?

(sau cuplarea unor aberatii).

'' a fost o data un bou de foc care s-a indragostit de o broasca de apa umeda si alunecoasa, dansatoare, erau singuri s-au cuplat si au trait pina la adinci batrineti in balta cea mare. noaptea el visa ca face dragoste cu o bivolita infocata, apoi se apucau de arat terenul sa il transforme intr-un colt de rai. ea visa ca face dragoste cu broscoiul teribilist care atunci cind este in calduri cinta umflindu-si basica de sub barbita ca un cimpoi si noapte de noapte se intilneau ca perechi potrivite , dansau si cintau impreuna pina veneau ploile cele mai fermecate. urmare, uite asa dimensiunea fanteziilor erotice se dezvolta in paralel cu materialitatea fizica insa niciodata nu se interfererasera armonios cu fanteziile diurne transparente si sanatoase".
Fericirea ca o prima concluzie pare o himera care bintuie de colo colo cu inconsecventa cu instabilitate cu nesiguranta. in orce caz potentialul ei intreg pare intangibil dupa cum demonstreaza in majoritate societatile lumii .

am inceput acest articol cu o gluma, intrucit multe casnicii in viata incep cu o mare gluma , gidila orgoliul pentru o vreme apoi intervine plictiseala pentru cu nu survin modalitati complementare de interactiune relationare si solutionare a nevoilor mereu mai complexe. in prejudecatile traditionale , un cuplu nu poate incepe o viata amoroasa daca nu legalizeaza casnicia in biserica sa obtina binecuvintarea de la Tatal Creator suprem. statul comunist a impus si el acest pretext de convietuire considerind concubinajul ca pe ceva imoral. in spatele politicului comunist se afla foarte bine dotata cu masti si cu mecanisme de manipulare biserica -forta nemuritoare a umanitatii - nici ca se putea crea o fantezie mai colosala in care sa participe si Dumnezeu ca personaj central in experimentul de amor nuntit. intre fantezie si marea aberatie care se confirma fatis si impunator in societate nu exista segment intermediar Fizic? ei bine spun istetii vremurilor hai atunci sa-l inventam....
din cea ce induce biserica ca regula de invatatura se deduce logic faptul ca Dumnezeu devine Nasul cel SUPREM. Dumnezeu se trezeste in aceasta postura de onoare pus de popi. popi ramin cu malaiul cu suma taxelor cerute pentru oficierea slujbei, repetate la o saptamina dupa nunta si la sase luni dupa ca o afirmare pozitiva, iar la un an ca o confirmare paroxistica ca sa se sfinteasca si drumul copilului ce va sa vina..... in timp ce Dumnezeu ramine cu ochii uimiti si cu buzele umflate de atita monolog asumindu-si esecurile. Dumnezeu se trezeste nu tirziu in fata situatiei de goluri de abis, de mari lacune, trebuie sa inventeze, sa elaboreze mecanisme neurochimice cu elemente comune comunicatoare, complementare, armonioase acolo unde elementele sunt antagonice daca nu potrivnice. nu doar in cazuri izolate el trebuie sa impace parintii fizici care si ei doreau o avutie din cuplarea a doi tineri si din spionarea metodica a relatiilor pe care le-au creat din convingerile nestramutate, nemodificabile cu pasii in modernitate.

cunoastem toti perioada cind mintea cruda, se indragosteste de te miri ce, cind si inima incepe sa bata mai repede motivata amoros de un muschi masculin dezvoltat, de o ridicatura bombata in dos ori in fata, de o coapsa rubensiana, de un sin obraznic etalat in ochii descoperitorului de minuni, de un tatuaj pe pubis, ori de un belciug perlat in nas ori in buricul care pe timp de pace danseaza timpul si lumea cu toate emotiile ei in ritualurile iubirii creatoare nocturne.

de citiva ani post revolutionari stim foarte bine ca suntem nascuti in zodii diferite la grade diferite, cu o karma(soarta) diferita, dar mai ales cu o incarcatura ancestrala diferita la care pe parcursul vietii se adauga acumularile gnozice functie de mediul familial si social, de preocupari de responsabilitatea pentru evolutie reala. fenomenal cum s-au modificat nevoile, fenomenal cum s-au modificat ideologiile paradigmele vietii normale fizice pe parcursul a doua mii de ani cel putin reprezentind o etapa astrologica dominata de energiile universale. la inceputuri s-a cautat cu mare rivna dragostea sa-i uneasca pe oamenii sa-i abata de la batalii bilogice de la lupte fizice pentru materii de la rataciri si biijbiieli dupa sursele de supravietuire. mai precis oamenii rascoleau fizicul sa se construiasca metafizicul. acum bataliile sunt prezente in cu totul alt chip, in cu totul alte sfere astfel se rascolesc si se involbureaza dimensiunile metafizice pentru a produce materialitate implicind a treia adimensiune a absolutismului universal- responsabil cu tot ce este creat in univers in special pe planeta.
mai nou tinerii se indragostesc dinamic si de anexele materiale ale biologicului, de masina, de monezi, de pantofii cu spit si cu catarame lucitoare, de silicoane pe ici pe colo de bombeuri impresionabile......
din lipsa de totala sincronizare in urmarirea unui scop comun unui ideal in familie si pentru societate survine la un moment despartirea. impartirea bunurilor cu scandal sau fara, spalarea rufelor si sentimentelor familiare si la popa si la judecatorie. sa nu uitam de taxe ele ne insotesc in toate actiunile si intreprinderile intro societate civilizata, toata viata nemodificabile ca norma dar modificabile ca volum. deseori la mijloc se afla copii pusi in situatii de mari cumpene de rascruci, de partea cui sa fie, cui sa ofere dragostea si intelegerea pentru cine sa lupte cu sufletul curat sa obtina fericirea? deseori ei isi asuma intreaga vina, astfel procesul de constiinta curat incepe sa se tulbure si mai mult.
cine are de beneficiat din aceste biijbiieli amoroase
- de o parte statul care este pe buna dreptate partas fata de compozitiile sentimentale familiare, dar care trebuie sa se autofinanteze astfel ca percepe taxe si biruri substantiale de cite ori este solicitat.
- de cealalta parte cu "jubileuri in straie de sacru "se afla biserica, in primul rind de dragul si ochii moralei din fabule arata nuielusa pacatosilor care se preacurvesc in mai multe cuplaje, insa totodata cu cit oficiaza mai multe ritualuri cu atit ea biserica se dezvolta si infloreste sfidindu-i societatii marile aberatii de cultura pe care le-a implementat cu abilitate de viclenie.
scolile pregatesc eminamente oamenii profesional, pentru pregatirea inimii si sufletului sunt putine discipline care activeaza. cea mai spectaculoasa disciplina se afla intro diversitate mirabila in biblioteca ancestrala in care aristii clasici scriitorii, ginditorii, scientistii si-au asezat cu generozitate trairile, intelegeri le fenomenelor vietii . dragostea de studiu prin carti si asupra cartilor produce in sistemul de gindire magii efectiv, prima este adaptabilitatea la orice postura, dar si forta intelectuala de a armoniza cu decorurile intrinseci un loc o zona- este un principiu elevat descoperit in sintagma OMUL SFINTESTE LOCUL. pentru acest succes intelectual un om experimenteaza codurile onoarei, a elegantei, a moralei codurile aspiratiilor supreme.
la baza nevoilor vitale esentiale insa va domni definitiv centrul energetic al dragostei- industria de produs hormonii fericirii - este un fundament de importanta civilizatoare familiala/sociala, evident pe el se construiesc deontologiile societatii, arhitecturile societatii fizice si metafizice( sufletesti si spirituale).
daca intro constructie relativ inalta se fisureaza fundatia si nu este remediata risca in timp scurt sa se surpe sa se prabuseasca, astfel toata constructia este zadarnicita din lipsa de precautie de vigilenta din lipsa strategiilor sufletesti si spirituale.
in ancestralitate la rafurile istoriei vom descoperii ca intotdeauna spionii familiei a comunittii a urmarit beneficii in interesul propriu, ca atunci cind nu a fost alimentat consistent a distrus si perturbat tratate de pace in famile, in comunitate in societate pina in ziua de azi. spionii artificiilor vietii nu sunt cei ingrijorati de securitate de confortul societatii sunt interesati de inavutire astfel speculeaza orice slabiciune, orice variatiune de instabilitate.
slava domnului ca exista in lume si mari organizatii de observatori tenace ai fenomenelor care anima societatile in atingerea nivelelor de confort modern democratic. ca sunt organizatii care evolueaza actionind in sfera armoniilor si pacii in substantialitatile ideologice. in virful acestor organizatii oculte se afla Hiperioni, Hiperconstiintele.
nu se poate construi fericirea planetara, ori majoritar planetara pe terenuri periculoase.
in viata materiala conditiile confortabile gireaza posibilitati multiple de manifestari cultural spirituale. cum poate dobindi o comunitate conditii confortabile daca nici nu sunt bine infaptuite ca deja incep sa se imparta, sa se despice, sa se erodeze ilustrind aici generatii de parinti si de copii a caror viata este farimitata de alte interese.
dragostea are multe fete si toate pot fi slefuite prin daruire in actele compatibilitatii.
? de unde sa stie doi tineri daca sunt compatibili daca nu traiesc o perioada impreuna, numai prin atingeri si saruturi mintea si inima stocheaza tot aceste elemente. insa la un moment dat inima si mintea se intreaba bine dar ce mai facem in viitor, suntem doua energii la caruta evolutiva a unui stapin incotro ne indreptam, la balta ori la construit ceva viabil pentru famile societate. daca intro relatie energia care spioneaza este creata pe teama si pe confizie atunci reusitele sunt pe masura trairilor.
teama este inseminata in constiinta de prejudecati de gindirile invechite aduse din comunitatile tribale din mosi stramosi foarte bine conservate de biserica. fie a dracului naravul de intrus in treburile fericirii unei familii si prin analogie proxima catre maxim a intregii societati .
din ideologiile materialismului democratic cu orientare catre capitalizarea beneficiilor/ fericirilor observam pe pielea noastra ca trebuie sa renuntam la unele sisteme care prin taxele impuse reduc substantial toate eforturile unei sociatati. analizind termenii de preacurvie rezulta direct si indirect ca prostitutia intelectuala intro societate o manifesta politicul si biserica mina in mina.
evident ca trebuie moralizata o casnicie o profesie, insa este nevoie sa se acorde timp pentru studiu si laborare a vocatiilor din interior si nu de supunere in fata altor vointe.
daca trebuie sa-i spunem unui popa ce impliniri avem ori dimpotriva ce esecuri avem intrucit pretinde ca este un parinte spiritual atunci sa demonstreze acest act prin calitatea de voluntariat fata de serviciul divin intrucit statul la care contribuim financiar numai noi "pacatosii" acorda o mare parte din produsul intern brut bisericii. ma repet a nu stiu cita oara, biserica romaneasca detine aproximativ 40% din avutiile tarii intelegind terenuri( cimpii dealuri, munti vai si lunci), bani multi in multe banci, industrie personala. dracu le-a furat orice urma de compasiune si de bun simt, dracul este posedat de avutii, si lupta necontenit sa dobindeasca toate avutiile lumii.
in paradisul dracului si acolitilor s-au ascuns cei mai prostituati oameni, homosexualii, lesbiencele- care nu au avut curajul sa- si recunoasca anomaliile de sex si de orientari materialiste. se cuvine ca in dimensiunea scientista sanatoasa sa aranjam lucrurile conform erei in care ne aflam adica a transparentelor a decoratiunilor intelectuale in fizic si metafizic. in acest scop stiinta propune legalizarea si libertatea de manifestare in societate al tuturor elementelor.

trasez o serie de concluzii ferme pentru a incheia acest articol; oamenii civilizati uziteaza maxim disponibilitatile sufletesti si spirituale ale Tolerantei atunci cind intervine o greseala din neatentie din iresponsabilitate , dintro eroare de intelegere a unui moment din neadecvata sincronizare pentru a salva o casnicie sau un proiect de lucru comun. din nefericire si totusi foarte frecvent se demonstreaza faptul ca oamenii sunt incapabili sa solutioneze nepotrivirile incompatibilitatile. capabilitatile psihice ale umanitatii sunt in perpetua evolutie. este firesc acceptabil permisibil sa invete constant din erori, pina la sublimarea dimensiunilor sentimentale trebuie sa eliberam constiintele din constringerile vechi. Erorile capitale sunt insumate ca o rezultanta a decredibilizarii de sine prin nerespectarea juramintelor facute fata de divinitate intrucit pretindem prin esentele substantiale genetice ca ne raportam profund la ea. firesc ar fi sa stim exact cea ce aspiram in dimesniunile intrinseci superioare ale sacrului - pentru a ne sicroniza cu extrinsecul universal. prin rezonanta si reflectare putem obtine sustinere si ajutor neconditionat sa constituim perechi de suflet sublime care sa innobileze societatea. trebuie optim sa fim convinsi ca divinitatea a creat toate conditiile pentru eliberarea spiritualitatii planetare si universale, trebuie sa fim convinsi ca divinitatea in sistem neurochimic ca principiu atomoiluminic renascentist- iluminist ne locuieste pe fiecare din oamenii acestui pamint , ca benefic este sa o ajutam sa evolueze nu sa o reducem la animalic prin metamorfoze de circumstanta in virtejul experimentarilor efemere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu