vineri, 17 iulie 2009

ATASAMENTE AFECTIVE

TABLOURI CU IUBIRE CONDITIONATA.
Ultimele afirmatii privitoare la ADN,sunt pentru mine dea dreptul naucitoare si fara sa fac psihanaliza evolutionsta a arborelui genealogic- OMENIREA. Sunt doar cinci clase de ADN, acest fapt confirma ca stramosii primari au alcatuit cinci familii, s-au proliferat raspinditi ulterior pe intreaga planeta. Chiar imi vine sa ma felicit pentru ca toata viata am simtit o dragoste neconditionata pentru oamenii de pretutindeni, mai mult chiar pentru natura animala si vegetala, pentru structura geofizica si metafizica a universului.
Gata cu enumeratul sentimentelor personale pentru ca suna a filozofie idealista nationala, mondiala si universala arhitecturata pe filosofia IUBIRII NECONDITIONATA.
Pentru asta trebuie sa ai constitutie puternica, altfel legile junglei te condamna instantaneu, prost, naiv, fraier, si credeti-ma este mai dureroasa jignirea spirituala decit lovitura unei copite care fractureaza picioare si bratele care biciuie dupa incalecarea bietului animal.
......................................................................................
Intre nastere si moarte, fiinta umana cladeste in sine Arhitectura IUBIRII, cladeste cu obsesie in exterior arhitectura nevoilor de afirmare. Afinitatile, atasamentele individuale si colective fata de natura in integrum - inzestreaza creatorii, ii inspira revelator, urmarile indiscutabil au corespondent in constructiile exterioare.
Parerea mea, observind megaconstructiile mondiale- o suma definita prin peisagistica ampla si temeritate nuantata spectaculos, este ca specialistii -constructori arhitecti s-au depasit pe sine de mii de ori. Evident sunt inscrisi prin vocatie in Cartea Geniilor CREATOARE. Per total, citeva milioane de bijuterii arhitecturale care efectiv stralucesc deasupra arhitecturii medii ca design si armonizare . Aceleasi bijuterii sfideaza contrastant si foarte inteligent saracia, mizeria unui segment de lume majoritar.
??? Unde este armonia si arhitectura iubirii? Multe case nu au lumina, apa curenta, strazi circulabile, o parte sunt locuinte improvizate din rulote dotate, alta parte din cartoane si folii de plastic, si inca alte milioane de adaposturi subterane.
???Unde este echilibrul in realitatea sistemului evolutionist, renascentist, postmodernist. Contrastul este strigator la cer.

Clasice, moderne, avangardiste, oculte, religioase, ateiste, agnostice- pur existentialiste, sentimentele omenirii nu pot fi inca masurate,cintarite, calculate cu precizie matematica DIVINA. Si totusi curind vor putea fi masurate/cintarite... In context aduc referinta din afirmatia mintuitorului; mai repede va trece elefantul prin urechile acului decit bogatul prin marea poarta cereareasca. Hiperconstiinta in evolutie infinita in sistemul astrofizic divin este mai rafinata si mai subtila ca laserul.
Actualmente incadrarile psihosomatice ale omenirii in sisteme materiale de referinta ocupa 7 Nivele de evolutie.

Reformele sufletului si spiritului global s-au petrecut in paralel cu revolutii civile, a religiilor, a sistemelor socioculturale... intotdeauna savirsindu-se pe sacrificii omenesti si martirizari spirituale.
? omenirea isi merita atributele de fiinta nascuta, crescuta , formata in si din iubire...? Cred sincer ca sunt inchipuirile geniale a divinitatii care se manifesta intr-o mica masura in unii oameni.
In mentalul colectiv - la nivel 1, 2 si 3 mottoul existentialitatii suna astfel; sa moara vecinul sa ii iau capra, casa nevasta, masina, elicopterul, fiul ori fica;
-sa -si piarda slujba, si sanatatea si casa si pamintul- fratele, vecinul, colegul, exprietenul...
- cu cutitul urii si invidiei cu alte instrumente psihotice anarhice, se toaca de dimineata pina seara soacre si socri, parinti politicieni, directori, sefi de state, regi, emiri, printi, conti, sclavi, imparati, doctori, ingineri, inclusiv reverberatiile stramosesti din eroi, martiri, bietii mortii ai istoriei/culturii/artelor/stiintelor, sunt rasturnati pe toate fetele si se face haotic autopsia sufletului si spiritului . Cumplita realitate, intre ceruri si pamint coexistind toate ierarhiile cunoscute de la inceputul lumii si pina azi.
Ma rog bunului DUMNEZEU SA AIBA VESNIC MILA DE OMENIRE, insa trebuie sa amintesc faptul ca expira termenii de mila/ compasiune si toleranta.
Stiti si voi de la mila la sila este doar un pas inapoi, dupa care este foarte greu de facut saltul triplu la IUBIREA NECONDITIONATA din nivelele de evolutie 4 si 5. La nivelul 4 stau sfiintii parintii invatatori ghizii spirituali, la nivelul 5 stau fiintele HIPERCONSTIINTEI INDUMNEZEITE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu