luni, 13 iulie 2009

INTRE ARME PSIHOTRONICE

LA INDEMINA INVADATORILOR REBELI.

Ma gindesc de citeva zile, daca merita povestita o intimplare neobisnuita, cel putin pare rupta din imposibil, sunt constienta ca este putin probabil sa fie credibila si inteleasa. Fenomenologia invadarilor in fisiere de sistem privat, spargerea codurilor, sustragerea de informatii, decodificarea informatiilor, se manifesta prin elemente radical rebele, in special intre serviicile secrete opuse,
Desi am parole la citeva bloguri pe care le folosesc, inclusiv acesta privat, desi computerul meu are un program de depistare a virusilor performant, adaptat cum se spune pentru ultima ora, de mult timp am sesizat ca nu sunt singura, ca cineva daca nu imi blocheaza miscarile o perioada in care deschide fisiere in my programs, my documents, urmareste activitatea mea pe internet, ma opresc, observind cum mouse-ul se plimba singur pe monitor in toate partile. MacroServerul este vulnerabil, stiri confirmate de NASA, de banci mondiale, de societati economice-stiintifice, etc. Se nasc doua intrebari; 1- cine are interes sa ma hartuiasca pe mine, o fiinta total neinsemnata pentru puterile statale si mondiale. 2,- daca totusi am devenit incomoda in vre-un fel, nu poate fi decit acela cu statut de scriitor.
Am publicat citeva volume de poezie in continutul carora printre revelatii spirituale, entuziasm in ambianta cu natura, admiratii, regrete, tristeti, dezamagiri si consolari micro si macropsihosociale am amintit si partile fatale, distructive, total intunecoase ale unor categorii de fiinte prezente/actvive cu nazuinte de dominare si exploatare. Am facut publica pentru un singur blog, parola de mail, din acel punct, pe undeva pe aceasta retea aparent sigura- dar iata s-a dovedit a fi vulnerabila- invadatorul a gasit o portita de manevrare si hartuire a voinei mele. Nu pretind ca stapinesc foarte bine toate functiile si instrumentele de lucru la computer, sunt multiple metode ultramicrosoft, pe linga variante de word, acces si de excel in care ma descurc binisor. Acest fapt nu are legatura cu calitatea fisierelor mele si a programelor in computer, cum am mentionat mai sus au fost sparte coduri si parole totalmente secrete, au fost sustrase dosare/fisiere perfectate de specialisti in macroinformatica.
Gindind la aceasta intimplare, am ajuns sa confirm ca nici cei mai buni, pe toate nivelele de evolutie nu se pot apara de invadatorii dusmani. Nici macar fiintele Divine nu s-au putut apara de tagma macromaleficului ori de mici raufacatori. Recent dezvaluitele informatii ale D-lui general Emil Streinu, autor al mai multe carti din domeniul stiintelor neconventionale, reconfirma intr-o emisine televizata,ca fiinte terrane si din univers invadeaza suflete, mentaluri intr-o diversitate de moduri de neimaginat pina la revolutie. Parapsihoenergia cu fenomenologia manifestata are doua laturi- LUMINOASA si intunecoasa . Poate este cazul sa marturisesc un eveniment special din viata mea, cu 28 de ani in urma in secret prin initiere transcendentalista( cultul M. T. al meditatorilor transcendentali) m-am alaturat LUMINII, duc eforturi nebanuite sa ramin in dimensiunea iluminista, astfel ca gnoza fiintei mele urmareste sa genereze si sa sugereze ideologii idealist si iluministe. ? Daca suntem ultratehnologizati conform vointei Divine, de ce sa nu alegem sa fim precum seroxul pozitiv care multiplica imaginatie si peisagistica sublimate de un spirit altruist, daca suntem camere de luat vederi de ce sa nu ii divulgam pe raufacatori- Belzebutii, isi mai fac olecuta de cap prin lumea aceasta coexistind pina nu de mult in dimensiunea Hristic - salvatoare.? Daca suntem intr-u fel special micro si macroformatori, de ce sa nu demonstram vocatia de a fi buni patrioti , generosi, altruisti, milostivi cu cei defavorizati de sisteme familiale si sociale ? Pe scara planetara elementele terorii, ale dictaturilor fizice si metafizice duc ultimele batalii invazioniste spre a ocupa vre-un loc vre-o fiinta,fara sa stie ca se condamna singure la adincirea in vulcani activi.Intreaga omenire trece prin cimpurile atomoiluminice. vor rezista doar cei initiati si cu echilibru perfect.
In ceruri si pe pamint se consuma ultimele echipamente si mijloace de armament fizic si metafizic psihotronic.
E cu adevarat vremea judecatii de apoi, insa nu in paradigmele religiei crestine.
In trei ani in Univers nu va mai fi nici o formatiune satanica nici fizica nici metafizica. Pina atunci trebuie fiecare sa ne pazim sufletul si mintea de nenorociti fizici, purtatori de virusi informationali (prin invazie si dominatie ) sunt initial deranjanti apoi ataca letal intregul sistem de cognitie,constient/inconstient/supraconstient/hiperconstient. Deseori cu zimbetul pe buze patrund in viata omului ales ca destinatie de dominatie, chiar daca cei mai vigilenti evita socializarea, prin viclesuguri de insistenta patrund pe alte cai pina in structura de referinta, distrug armonii intelectuale, relatii puternice de prietenii si colaborare, psihoenergiile care controleaza si gestioneaza stimulii cerebrali/glandele care secreta substantele generatoare de implinire, fericire, in caz minimal cele de impacare cu soarta cu familia, cu locul si pozitia sociologica.
Eu ma intremez facind EXERCITII DE ADMIRATIE PENTRU MAMA DUMNEZEE, pentru Miraculoasa Creatie divina, pentru toate spiritele de lumina ce vegheaza necontenit asupra noastra.
D-l General si scriitor Emil Streinu, pasionat si activ observator al miscarilor paranormale a facut o lista virtuala cu cea ce pot face inca enrgiile negative; pot deprograma si dezorienta oamenii de la planurile facute cu fermitate de constiinta treaza, pot sterge programe din om, il pot virusa atit de tare incit bietul om nu se mai recunoaste, nu se mai regaseste ca esenta, ca noima intr-o famile intr-o societate. Astfel se explica numarul mare de suicidenti, la categorii de intelectuali, in clase politice, economice, in sistelmele speciale de siguranta a statului, toti cu stare materiala intre foarte buna si lux...
Nu fac referire la cei sarmani/ esuati in propria soarta, care nu mai au nimic in viata de care sa se agate, pentru o perioada de iesire din crize de personalitate si depresii. Mai mult ca sigur nici nu au povestit apropiatilor si familiei, imediat ar fi putut sa obtina sustinere morala. Aceste fenomene demonice sunt dirijate cu precizie catre cei incomozi pentru o categorie de "indivizi" ce vor sa se petreaca totul pe terra dupa vrerea lor, sunt raspinditi in toate sistemele inclusiv in religiile clasice puternic majoritare. Eu nu sunt foarte periculoasa pentru ei, sunt insa imprevizibil de incomoda. Explicatia, ma repet vine cu argumente de la faptul ca am publicat citeva carti in care divulg hotii, genocid de sisteme vitale ca sursa de viata, divulg metode de incalcare a drepturilor omului la viata, la cultura, la moarte , in termeni nefiresti- coexistenti cu fundamente si arhitecturi de evolutie decenta lasate mostenire de stramosi. Nu imi este teama de vrajitorii, de draci, de nici o forma de putere draconica, asadar pot sa-mi strice zilele in care nu pot lucra linistita in computerul meu. Sunt inca foarte multe proiecte pe care le-am inceput si la care am cu adevarat SUSTINERE DIVINA.
Marele miracol vine de la faptul ca spiritul puternic al unui om nu permite sa se ajunga la el, nu poate fi atras si coborit in spatiul psihovulnerabil. Ma duc in urma la perioada revolutiei si ma intreb, de ce s-au sinucis generalul Milea, generalul Popa, si nici macar nu s-au facut vinovati de pierderile umane din timpul revolutiei,cit despre condamnarea ceausestilor nu ce stim din massmedia este adevarul...
Ma duc in urma la minunatul scriitor si poet IOAN ALEXANDRU care a fost intoxicat radioactiv pentru ca parlamentar fiind- a devenit deodata incomod la tribuna televizata.
Dumnezeu sa ii odihneasca in lumina bucuriilor ceresti, si-au facut datoria de om cu verticala demnitate si onoare. Voi reveni pe marginea acestor comentarii, in viitor cit mai aproape cu istorisiri si argumente de necombatut.
TOATE CELE BUNE SI FRUMOASE multa certitudine in credinta divina le urez cititorilor, in fapt tuturor oamenilor de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu