miercuri, 22 iulie 2009

ESENTE ALE INTELEGERII UNIVERSULUI

NU SUNTEM ROBOTI.
SUNTEM ESENTELE DIVINITATII CLASIFICATE IN DIVERSITATE.
Energia suprema a umanitatii, din simbioza psihogenetica( mental+ constiinta+hiperconstiinta) este asigurata indiscutabil de macanismele; sete de cunoastere cautare, cercetare, studiu elaborat- TEORIE, PRINCIPIU.
Infailibila certitudine ca nu suntem roboti poate fi cu usurinta comutata in plan abstract.
Se fac referiri periodice la consonanta fiintei cu natura in intregurile , implicit cu mecanismele universului solar.
Trag citeva concluzii din cuceririle cunoasterii, optim emise in ultimii 40 ani de Federatiile Stiintifice Mondiale. Provocari ale stiintelor neconventionale in ramurile mistice, ezoterice, au motivat substantial companii cu specialisti cosmologi astrologi. Materiale specifice de larga circulatie valideaza gnoza stiintifico-fantastica conform careia in cosmos ar exista extraterestrii. Unii autori de romane saincefiction au emis ipoteze diversificate, care circula in mod si numar fabulos de exemplu;
- suntem fiinte virtuale create de extraterestri supraevoluati- la un computer indepartat de sistemul solar, animati de acestia functie de jocul mintii lor.
-suntem noi toti extraterestri intr-o diversitate finita spre infinita.
-suntem toti capabili sa creem cu cognitia dominanta programe de robotizare a celorlalti. Acest ultim subpunct vreau sa il dezvolt inspirata din ancestral.
Istoria facerii lumii este inca invaluita in mister, numai Creatorul intiiul Dumnezeu ar putea sa o defineasca in ansamblu- sursa- cauza-efect-evolutie- infinit- aparitia esentelor necesare aparitiei noului hibrid humanoid .
Intr-o veche postare am sustinut ca dupa moartea primului sistem solar divinitatea cu proximativ 1000 de humanoizi metamorfozati au supravietuit pe Geea- Terra de astazi.
Am specificat ca mitologiile vechi prin succesiune dominanta au mistificat/deturnat adevaruri fundamentale.
Antropologia partial a furnizat date puse in ordine, unul din marii cercetatorii pionieri biologi este Charles Darwin, religiile l-au contestat si il contesta, oamenii l-au huiduit speriati ca ar fi urmasii maimutelor. C. Darwin a primit informatiile in coerenta preexistentiala/ metaexistentiala din biblioteca ancestrala insa abia in ultima parte avietii a recunoscut existenta divinitatii . Enciclopedia biologica emite teorii realiste, materialist/ existentialiste, evolutioniste...
- la inceput mentaluri puternice au format masele care s-au format genetic si evident s-au aliniat fenomen evident la toate regnurile.
- ulterior evolutiv Constiinte puternice au educat masele in sisteme scolastice si religioase.
-in ultimele secole a modernitatilor stiintifice si culturale MACROHIPERCONSTIINTA a generat multidirectional multiformi creatori. Autorii tehnostiintifici au creat roboti sa ne ofere vietii confort, eficienta, lux, insemnind menajari de forta biologica economisiri de timp pentru studii diverse.
Daca din aceste concluzii inca se mai pot extinde teorii ca am fi roboti este numai si numai jocul fantasmelor anomaliilor biologice, ? oare de ce nu ne-au gindit stele, printi, pintese, nobili ingeri ceresti... ? de ce au avut megalomania psihotica sa ne creada robotii servili ai intereselor unor moguli ante si postindustriali.
Eu de pilda ma aliniez infailibilului Principiu ca suntem nemuritori intr-o miraculoasa evolutie controlata de divinitate.
provoc cititorii la o ecuatie logistica; suntem deci nemuritori( fara referinte de sistem timp si spatiu) si putem cerceta cum o bacterie se transforma instantaneu in furnica, in albina, in fluture, in ou, in gaina, in iepure, in capra, maimuta in Om, omul creaza simultan- biologic si psihic astfel ca gindul omului se transforma in saminta, in planta, in arbore, in codru, in cimpie, in unealta, in mecanism, in industrie, in satelit cosmic si tot asa.... in tot ce exista actualmente in MACROUNIVERS . UNICUL capabil de aceasta metamorfozica manifestare ESTE DUMNEZEU. Inainte de Dumnezeu fiintele" extraterestre" au populat planete din cosmos ( astazi sunt moarte -fara termosfera) in cu totul alt chip decit cele cunoscute in istoria paleontologiei, tiranozauri, dinozauri, brontozauri, balauri, centauri, minotauri .>>>>>>>>>> Metempsihoza urit negativa a fiintelor s-a produs dupa moartea primului univers solar.
Terratologia, paleogeneza, paleoclima sunt discipline ale PALEONTOLOGIEI, inca string date pentru elabolarea studiilor - numai pe baza descoperirilor de fosile si resturi existente in structurile terrei datate de sutemilioane de ani. In viitor cind satelitii Nasa vor aduce dovezi de pe planetle Saturn, Marte, Pluton, Europa, Uranus, vor contura teoriile. Din formatiunile astrofizice numite Planete, VENUS , MERCUR, nu pot fi explorate insa pot fi observate si confirmate ca distribuitoare de energii pe terra si in spatiu, mersul lor rapid prin cele douasprezece zodii inseamna rapid ca sunt purtatoare de informatii. Mercur este satelitul soarelui, Venus este satelitul lunii. Formatiuni Astofizice care genereaza energii necesare vietii terrane sunt toate galaxiile universului pina la Soare.
In general prieteni si colegi ma considera visatoare inspirata de stele si cer numai pentru ca ma anima pasiunea de a fi poet. Este un mic simbure de adevar insa mai presus ma pasioneaza Cerul Dumnezeu si Miracolele infaptuite de omenire, si asta imi ocupa aproape tot timpul. activitate simultana cu mentinera in termeni maximi a dragostei de sot , de servitute in arealul casniciei a serviciului, a ordinii selective in casa psihicului, in interactiunea mea cu relatiile de prietenie si colegialitate. Mentalul controleaza nevoile trupului, spiritul pe cele ale sale prin menire.
Fara Soare nu ar exista nici o fiinta umana, vegetala animala pe Terra, in univers in micro si macro galaxii , daca am avea numai soare am muri radiati si arsi, daca ar fi doar luna si citeva galaxii existenta ar asigurata de o metempsihoza biologica in structuri umede reci( mucegaiuri) mocirle, daca nu ar fi LUNA, NEPTUN SI JUPITER, Soarele nu ar genera gravitatie, planeta pamint nu ar avea miscari de rotatie prin fata galaxiilor care sunt aproximativ fixe. Aceste planete emit curentii energetici pentru a exista pe Terra apa, aer, lumina, caldura, pamint. URANUS UZINA DE MINEREURI a fost cea mai puternica planeta- astazi are calitatea de Malaxor toaca asteroizii care incurca mecanismul cosmologic, emisiile sale alimenteaza Soarele, astrul suprem creaza destinatii in structura galaxiilor.
Terra initial a fost un asteroid cu componeta majoritara cristalologica, greutatea ei a crescut de citeva ori pina la forma actuala generind evolutiv toate sursele de inteligenta vizibile si invizibile astazi.
Paradigmele infernului sugereaza- METEMPSIHOZA diabolica- este o stare generata de neincredere in fortele proprii, teama, spaima, vilolenta, viata in intuneric continuu este opera celor care stau cu spatele la Dumnezeu si se fericesc numai cind chinuie lumea si natura.
Paradigmele PARADISULUI genereaza METAMORFOZA- starea cumularii revelatiilor care centraza omul in Divinitate si in sine spiritual lumea de iubire in lumina cereasca.
Eu vreau sa cred ca o majoritate umana considerabila va lupta stiintific pentru a nu se distruge inca o data CREATIA LUI DUMNEZEU. vreau sa cred ca Iisus s-a inselat cind a profetit catastrofe apocaliptice repetabile pina in zilele noastre cu pierderi majore. oare a trait metempsihotic, nu el a generat razboaiele, incendierilenaturii/ nu el a generat invaziunile devastatoare. nu el a crucificat, si ars pe rug oameni de stiinta, nu el a blestemat lumea sa fie chinuita vesnic de nesatisfacerea nevoilor.
A fost este si va ramine Fiul Lui Dumnezeu ca de altfel noi toti, a vazut psihoiluminic peste atemporalitatea sinelui si a lumii.
NU SUNTEM ROBOTI- suntem suflete si spirite in evolutie astfel ca va urez cu toata inima sa va asezati pe cele mai frumoase cai de cunoastere, sa fiti fericiti alaturi de cei dragi si prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu