sâmbătă, 4 iulie 2009

SA NE CUNOASTEM ESENTELE

Ma numesc Floare Mihali Petrov. Sunt scriitor- poet membu al Uniunii Scriitorilor Romani.
La indrumarea distinsei d-ne LUCIA VERONA, scriitor de romane, unele transpuse in teatru , mai presus de profesesie prietena de suflet si spirit cu oamenii iubitori de oameni, am creat acest blog, din convingere ca voi avea sentimente mesagistice de transmis contemporanilor, fara sa folosesc cinismul, aroganta, infatuarea, fara intentia sa tulbur adevaruri realiste din unitatea cunoasterii lumii . Efervescenta spiritualitatii in toate mecanismele cunoasterii Creatorului DUMNEZEU anima si extinde inspiratiile/revelatiile spre lume. Ideologia iluminist- idealista sparge de zeci de ani granitele a cea ce a fost considerat TARIM UTOPIC. Fenomenul tulbura, incomodeaza egouri exacerbate extrapolate necontrolat- haotic in toate sistemele informationale. Imi asum responsabilitatea afirmatiilor din materiale, implicit curajul de a face fata ofenselor, injuriilor si umilintelor prezente cu vehementa diabolica in toate spatiile existential-informationale. Cred ca a venit timpul sa abordam Cunoasterea SUPERIONICA- HIPERCONSTIINTA ANCESTRALITATII.
Folosesc aceasta modalitate de comunicare imperativa din urgenta de a convinge oamenii despre posibilitatea de a deschide ferestre inedite de la suflet la suflet de la constiinta inferioara la constiinta superioara. Nu visele, sperantele fac oamenii fericiti, ci ATITUDINEA SI CERTITUDINILE , mecanisme gnostice folosite in incercarile cuprinderii vietii si lumii.. Atitudinea si certitudinea, credinta superioara, fac esenta manifestata a fiintei umane. Maestri spirituali confirma ca atit cei buni expusi ratacirilor spirituale, precum si cei predilecti negativi isi pot cintarii si masura constiinta la fel de repede, din clipa intoarcerii in sine prin meditatie/ rugaciune. Fenomenul se numeste INTILNIREA CU SINELE; CU DESTINUL, CU INGERUL PERSONAL; CU GHIDUL SPIRITUAL care duce omul la destinatie functie de vocatia cu care a invocat in viata energiile vietuirii.
Din pacate foarte multi dintre noi au ales jungla, instinctele supravietuirii pe criterii de jungla, s-au extrapolat in constiinte umane lipsite de vigilenta intelectuala, arzind prin metamorfoza esentele stramosesti cu care omul se naste, implicit consumind surse de viata folosind instinctul grosier/animalic. Frecventele superioare ale constiintei deschid, nu doar ferestre la serverul internetului, deschid pur si simplu serverul galactic al Divinitatii.
Fiecare dintre oameni cu echilibru interior a trait multiplicind cu intensitate, in familie cit si in spatiul social , bucurii, fericiri, dezamagiri, spaime, revelatii, suferinte, impliniri , pasiuni, daruiri, implicatii firesti in dimensiunea psihosociala, culturala , traditionala, religioasa. Marturisite sau nu aceste trairi populeaza mentalul colectiv la care se racordeaza in etapele de viata facultativ/formatoare, fiecare individ functie de nivelul de constiinta pe care l-a abordat.
Cei ce au avut si au constiinta plina de invidie, ura, lehamite, dorinte de razbunare, dorinte de a fi generator de conflicte furtunoase si distrugatoare, mai au sanse de schimbare, de reformare a mentalitatii inca un an.

Extraordinara esenta a fiintei mele, romantico- idealista, se datoreaza in primul rind iubirii de carte, de arta , efectiv sunt coplesita de dragostea pentru valorile culturale lasate de inaintasii nostri, intr-o multiforma cunoastere. Iubesc cu toata forta artistii contemporani si oamenii de litere care isi poarta crucea grea cu demnitate si inalta noblete sufleteasca fara sa recurga la mecanisme ce creaza presiuni si constringeri. Pe scene , pe strada, in suflet si spirit artistii cu adevarat nobili au lumina sacra pe chip, consider ca sunt ICOANE VII ce transfera energia de a fi fericit si impacat cu destinul, modest, sarac, daca nu este peste masura decentei observata majoritar. Chiar in acest moment fac o pauza, meditez profund la mititica POMANA A INTELECTUALILOR AJUNSI la orice forma de conducere si guvernare. Invoc Soarele natiunii HIPERYON sa transfere din banca universului multi, multi, multi bani pentru SANATATE, CULTURA SI ARTA; AGRICULTURA; EDUCATIE si tot ce implica sistem sociocultural/ stiintific. ? Oare cine banuieste cit de bogata este scumpa, sfinta noastra tara..., daca de mii si mii de ani generatii de megaflaminzi si megaavari au scotocit-o in lung si latul ei si inca este ospitaliera si generoasa cu oportunistii intereselor capitaliste........................
Evident incarcatura spirituala are acoperire in bogatii naturale descoperite si nedescoperite, poate fi recunoscuta ca provenind din miraculosul spatiu romanesc, cit si din influenta armonioasa cu alte culturi mondiale. Altor natiuni nu le este jena sa promoveze teoriile, principiile nationaliste, patriotice. Poate ca exagerez eu despre evenimentele care au umilit natia romana, poate ca ne meritam soarta dupa cum graiesc titluri cotidiane, poate ca traim in Romania si asta ne ocup atimpul imbolnavindu-ne de nervi. Nu exagerez citusi de putin, doar contabilizez evenimente si ma intristez ca trebuie sa la mai repet si in acest mod. Daca altii ne dau in cap si suflete sa ne doboare eu vreau sa creez un echilibru si sa-mi ridic concetatenii de pretutindeni in slavi.
Interferenta, intrepatrunderea, cooperarea/conlucrarea cu spiritele superioare fac posibila o evolutie spectaculoasa dind puternice elemente de autocontrol/ autoechilibrare.
Scriitori poeti, pictori, artisti, filozofi , personalitati ale stiintei romanesti nu au fost elogiati niciodata pe masura bogatiilor lasate posteritatii ramanesti cit si in dimensiunea cunoasterii universale . Cuceririle post revolutionare lor le datoram , inscriu astfel Sfinta Recunostinta.
Maestrul Logicilor Sacre, PETRE TUTEA , Antropolog, Filosof Universal, a dat romanilor nemuritoare capodopera spirituala, ridicata cu evlavie pe CERTITUDINEA pilduitoare- faceti exercitii de admiratie pentru dumnezeu cu mijloacele traditionale si religioase.
Dobindirea prin cuprindere se poate face dinspre pur si simplu spre sacru cu totala detasare de imund, josnic, grosier, mocirlos, gunoios...iata au disparut gunoaiele in bucurestiul +capitala cu nume de imprumut nejustificat pina acum de la sintagma BUCURIE. URAAAAAAAAAAA . Avem parcuri proaspete, arbori verzi iubiti, avem strazi si autostrazi , ne incarcam de frumusete naturala, florile surid nesacrificate de raufacatori-rauintentionati, avem si politie comunitara, pe deasupra ingerii romanilor s-au intors la multiple chemari prin portile cerurilor deschise. LUCRATORII Lui Dumnezeu, stau la marea intersectie dintre iluministi si intunecati, si spun continuu, drum bun la destinatia aleasa, tuturor,...razboinicii la razboinici, invidiosi la invidiosi, razbunatori la razbunatori, ipocritii la ipocriti, ucigasi la ...,sarlatanii la... hotii la hoti, si tot asa pentru nivelul grosier de evolutie.
Si toata vara ploile vor avea menirea sa exorcizeze ce mai poate fi recuperat.. Dupa eclipsa se va trece la nivelul de vibratie 2 numit nivelul inferior. Sa ne cunoastem asadar esentele, sunt sfaturile MAESTRILOR SPIRITUALI.
VA DORESC SPOR IN TOT CEA CE NAZUITI SA INFAPTUITI DACA DORITI O LUME NOBILA IDEALA. Primul criteriu de inteligenta umana, se traduce fara violenta, fara salbaticie, fara viclesuguri , de vulpe, rechin, vultur, si alte exemple de ferocitate.
Va continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu