joi, 23 iulie 2009

IN LUMEA DROGURILOR SI HALUCINANTELOR

PUTERE , EUFORIE, PRIN DROGURI SI ALCOOL
Aseara am butonat telecomanda sa caut un film nou, sa ma relaxez, sa ma conectez la imaginatia unor regizori fericiti, care au creat filme despre oameni fericiti in noua ordine mondiala.
Verificind toate canalele nimic nou, nu mai vreau de multa vreme filme cu violenta, mafie, coruptie, terorism, razboaie, vendete...

M-am oprit pe Discovery History, tocmai incepuse documentarul despre Hitler.
- e un proverb care spune ca nu scapi usor de ceea ce te face sa fugi.
Hitler era dependent de droguri, cocaina si amfetamine puternice, create special in care doctorul personal adauga si substante extrase din testicole de taur. Doctorul Miller specialist in boli venerice a fost ales ca medic personal. Se imbolnavise de sifilis de la vreo duduie de companie ori din casele de toleranta din Viena. Era dictator, era paranoic, si totusi o armata de generali roiau in jurul lui sa-l serveasca. Ma intreb cu ce suma- colosala evident- a cumparat constiinte. Stiu ca si medicii si generalii trebuiau/trebuie sa faca juramintul de onoare intru servirea umanitatii.... poate erau si ei drogati astfel nu-mi explic, si nu cred ca frica lor era atit de mare incit sa asculte orbeste comenzile unui nebun.
Hitler s-a imbolnavit nu tirziu de inima, de stomac, de parkinson, dar nu voia sa renunte la putere si a reusit sa stringa cei mai buni medici personali...
viata dictatorului a fost sustinuta de o companie de medici specialisti, creau special pentru el tratamente timp in care in germania milioane de oameni sufereau de boli, foame, frig, timp in care erau pe rind ucisi milioane de vieti in chinurile lagarelor create anume sa extermine evrei si tigani.
Ca hitler au fosti multi dictatorii, imparati sau regi , imperiile evurilor succedate de la- faraoni, nero, caligula, pasalicuri, monarhii, inchizitii...ultimul secol cu bocassa, mao zedung, kadhafi, kim il seng, khomeini. polpot, fidel castro, mussolini, brejnev, ceausescu, saddam housein, si lista poate continua au lasat in urma lor teroare , milioane de victime milioane de
nefericiti .
daca in Romania ar fi fost doar ceausescu dictator ar fi fost o poveste cu milioane de finaluri fericite; insa rubedeniile lui si ale consoartei aduse de la tara, trecute prin scoala partidului Stefan Gheorghiu au fost ridicate in ranguri inalte, nemeritate ,toti cei avizati au dispretuit intelectualii, si i-au tinut departe de puterile decizionale. doar citiva cu talentul de lingusitori fideli au facut furori prin ministere si consilii administrative.
In zilele noii ere dictatorii pot fi identificati pe diverse retele, economico financiare, politice, retele, insa cei mai perfizi ocupa dimensiunea terorismului.
La noi in tara avem o liota de imparati si regi, care pina la revolutie cerseau bintuind de colo colo cu satra, o gramada de teroristi dictatori, in subordinea lor activind
- traficanti de droguri, de copii folositi la cersit ori vinduti pe zeci de mii de euro pedofililor notorii din lumea interlopa, de tinere in/ pentru sfera prostitutiei, traficanti de organe umane.
dispar zilnic oameni, multi nu mai pot fi descoperiti niciodata topiti ca niste fiare vechi.
Dinamice, continue cautari a omenirii pentru dobindirea fericirii sunt clasificate in memoria ancestrala si a mentalului colectiv.- biserica- ideal ar trebui sa fie scoala lui Dumnezeu, insa doarme in staiele negre ale tolerantei, si a complicitatii prin ignoranta sau mai bine zis dictatura ei este mai parsiva, asemeni tintarilor anofeli . zburatori consumisti in odaile sufletului romanesc preaincercat, preataxat, preaumilit.
Sa cugetam putin dupa revolutie, ce protocoale politice semnate in secret, le-au dat libertatea de a sfida legile supreme, astfel ca nici politia nu mai poate interveni fara sa fie intimpinata cu arsenal de arme - sa cugetam profund care partid politic ar putea favoriza prin ignoranta(inchidere de ochi) dezvoltarea retelor de terorism din tara noastra. megaavari de putere politica total antihristi le-a permis devoltarea care sfideaza si palatul Versailles numai pentru voturile in alegeri suplimentate cu lazi de aur si banet pentru campanii.
Pe romani doar indurarea palatului de la BRUXELLES ii poate scapa de cangrenele canceroase extinse in toate organele administrative ale natiunii.
sunt multi ingrijorati de soarta natiunii dar nu au putere de decizie si interventie
sunt multi care au putere de decizie dar nu au putere financiara sa porneasca mecanismul de eradicare a fenomenului.
cei care au bani si putere de decizie se bucura cel mai tare de nefericirea neamului.
Biserica a semnat si ea protocoale, postrevolutionare desi detine peste 35% din avutiile statului nu este satisfacuta , mai pretinde beneficii peste exploatarea neamului. Ministerul culturii varsa fonduri supraestimate in segmentul cultelor in detrimentul educatiei si artelor. Biserica actuala inmulteste ilegalitatea, popii au salarii au terenuri, paduri, ferme, dar iau si spagi pentru ca isi exercita meseria de ingropatori, iau mita pentru diverse facilitati, negociaza la singe -preturi la ritualuri de casatorie, botez, moarte, etc .
Patriarhiile detin firme exclusiviste pentru obiecte de cult , firme de luminari si ceara se dezvolta pe plinsul codrilor sacrificati pentru extragerea de rasina. constitutia juridica nu poate interveni asa sunt protocoalele stipulate,- neinterventia nimanui in treburile cu sutana neagra, neagra. Toti parca sunt drogati de hipnozele ritualurilor, nimeni nu realizeaza ca luminarile degaja bioxid de carbon , ca polueaza aerul si asa foarte fragil. tamiia oameni buni chiar emite gazul halucinogen. Mai bine la distractii in aer liber , pe terase la cite o bere, mai bine dam banii la teatru si pe muzica, sa cinte muzica buna de dimineata pina seara. Mai bine e orice in comuniune cu natura, decit la inghesuiala intr-un spatiu luminat de citeva litografii cu chipuri inramate in lemnul unui arbore ucis pentru ca dracii minciunilor sa cistige mereu mai substantial. Dumnezeu sa-i imbratiseze in fericire pe sfintii martiri, dar oare banuieste cineva cine i-a tradat in perioadele de invazii ale dracilor ascunsi in biserici sa nu-i mai recunoasca nimeni. Peste 1500 de calugari au trecut prin inchisorile lagarelor comuniste tradati de capii bisericilor. cindva ii voi numi pina la ultimul, chiara dac isi odinnesc parsivenia pictata pe peretii manastirilor. si edificiilor cu specific.
Imparatul constantin homosexual, drogat redutabil a creat biserica ortodoxa, pentru a-si tine sub control riguros oastele, in mijlocul carora existau foarte multi homosexuali, a absorbit toate istorisirile cu facatorii de minuni si le-a inserat in biblie pentru imaginea de bun crestin.
NE PUTEM ELIBERA DE DOGME primitive , DUMNEZEU ADEVARAT nu participa in manifestarile lor. In citeva decenii vor incepe sa ramina o amintire cu mult fum. ca de altfel si dictatorii mici care si-au dobindit diplomele pe varza murata, sorici, cirnati si palinca. Doamne Dumnezeu Parinte milostiv, mai scapa-ne de ei ca tare multi mai sunt - diriguitori de tara si neam, mai flaminzi ca ceausestii.
E nevoie de relaxare, de program de divertisment si de agrement social dupa eforturi la munca. Oamneii se intilnesc in circiumi sa hohoteasca in povesti amuzante sa asculte muzica, aproape ca-i inteleg pe cei ce beau pina ce cad sub masa, ori pe strazi in drum spre casa, uita de lumea plina de violenta amintita mereu si mereu in carti, filme, stiri televizate.
Poate ca au circumstante atenuante consumatorii de droguri, pur si simplu organismul nu rezista la un cumul mare de informatii despre nefericire si neimpliniri. Drogul a fost considerat entuziasmul zeilor din timpuri stravechi....
S-au facut teste ADN ale mumiilor faronilor din piramidele cercetate stiintific.
Stupoare, dupa mii de ani de la inhumare in oase au fost gasite substante ale unor narcotice, cocaina, tutun si alte elemente. Arborii se hranesc prin radacini, la fel si pomul cunoasterii OMENIREA, este compatibila cu substante narcotice., intr-un fel sau altul toti suntem narcoleptici, inca din primul an de viata injectati cu vaccinurile obligatorii contin astfel de substante.
Nu ma angrenez in analiza alchimiei farmaceutice, actual toate componentele sunt sinteze extrase din vegetal si mineral . E demn de stiut ca sunt elixiruri binefacatoare
Si zeii se drogau, entuziasmul zeilor nu a incetat nici astazi. Nu cred ca cineva a identificat ambrozia, conform miticului- hrana zeilor care da tinerete vesnica.
Daca infuenta informationala este mai periculoasa decit cea mineral/ vegetala, este pentru ca transforma omul in robot pentru satisfacerea nevoilor sistemului de capitalizare.
Cea de-a doua transforma omul in leguma, si treptat in animal. devine violent daca nu mai obtine drogurile pentru sustinerea egoului. Egoul ucide constiinta superioara.
TOATE CELE BUNE SI FRUMOASE PENTRU SANATATEA CONSTIINTEI va urez tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu