duminică, 19 iulie 2009

SOARELE NU ARE NICI O VINA !!!!

SOARELE CENTRU VITAL ABSOLUT, NU ARE NICI O VINA
Nu mi-as permite sa comentez in sens negativ vre-o actiune stiintifica din lume. In stilul meu analogic vreau sa aduc elemente sa sustina convingerea ca DUMNEZEU IUBESTE OMENIREA si NU NE- AR DISTRUGE taramul ACASA.
Sunt temeri fabuloase si exagerate ca Soarele ar fi provocat nenorocirile ultimelor decenii
Recent canalul stiintific -Discovery Science- a facut public noul proiect de urgenta NASA. Proiectul propune crearea de 16.000.000 panouri solare menite sa acopere 26.000.000 km patrati in spatiul cosmic, asadar in viitorul apropiat rachete ultramoderne/ultracostisitoare, vor purta in spatiu cosmic pe rind toate panourile pentru a reorienta o parte din energiile solare care sunt distribuite fundamental vital pe Terra.
Motivul este puternic argumentat de supraincalzirea globala, in crestere/incontrolabila. Cu siguranta pare plauzibil demersul stiintific, insa ma intreb, cercetatorii de elita au studiat pina in profunzime cauza care produce efectele calamitare. Costurile acestui proiect pe termen lung ar consuma intreg bugetul planetar si mai mult, cind ar putea foarte bine cu costuri mult mai mici sa amplifice impaduriri, sa scoata la suprafata izvoare, sa creeze sere arboricole in zone aride, sa emita legi pentru programe scolastice ecologice, sa aplice compasiunea/ dragostea fata de masele majoritare care traiesc mult sub pragul decentei, sa emita flux informational educativ pe toate retelele/canalele massmediei si audiovizualului. Educatia maselor de jos/iresponsabile, ar reusi in timp record sa reduca fenomenele ce pun in pericol, planeta si umanitatea.
Textul de mai jos explica nevoia imperioasa a acestei solutii salvatoare - pur naturala.
Evident/ indubitabil, proiectul trebuie sustinut de megatrusturile financiar/economice mondiale, fapt mentionat in documentarul avizat. In concluzie, se pare ca nu se mai intreaba nimeni - din nici o alta asociatie/federatie mondiala stiintifica compusa din astrofizicieni, astronomi/cosmogoni, matematicieni, ciberneticieni, doctoranzi in geo genetica/biogenetica - care sunt fenomenele anormale generatoare de bulversari radicale in intreg arealul planetar, uman, vegetal, terestru, aerian, ecvestru.
SOARELE ESTE SURSA VITALA ABSOLUTA, nu emite pe Terra nici un element distructiv/radioactiv- dimpotriva aspira si se alimenteaza cu formatiuni gazoase care circula liber prin univers, emanatii astrofizice si a planetelor din univers a caror emisii sulfuroase se intrepatrund cu gaze asteroidice periculoase pentru ingramadeala de asteroizi de deasupra galaxiilor, contabilizati ori nu de astronomie. Amintiti-va ca se pune inca accent pe pericolul ca un asteroid rebel sa loveasca pamintul , observatoarele spatiale au surprins imagini despre directia lui spre terra. Nu face subiectul acestei postari , ma opresc aici cu analiza asteroizilor rebeli.
Uriasa industrializare, colosi de tehnologizare a sistemelor siderurgice, a centralelor atomo- nucleare pretutindeni in lume genereaza poluare, incalzire globala necontrolata. Definite surse de foc continuu, consum de energie al aparatelor care prin simpla functiune degaja caldura greu de suportat pe timpul verii in special.
Vin cu detalii;- marile asezari ale lumii detin peste 70% din spatiu asfalt, piatra, beton, fier, in constructii uriase multidirectionale nu doar zgirie nori.
- miliarde de case folosesc zi de zi televizoare,aspiratoare, aragaze, microunde, computere, aparate de logistica,industrie robotica, pe linga faptul ca emana surse de caldura mai emana factori poluanti radioactivi- corect daca se alimenteaza cu substante radioactive.
Milioane de restaurante functioneaza nonstop, mii de spitale sanatorii, scoli, institutii fel de fel, intra in acelasi calcul de emisie a factorilor poluanti.
- mii de milioane de masini, mii de trenuri, sute /mii de avioane fac acelasi lucru zi de zi 24 de ore, emana caldura poluanta radioactiva, consuma hidrogenul, diminueaza/slabesc straturile de ozon si atmosferice.
Padurile nu mai fac fata, milioane de miliarde arbori, plante, oceane mari, ape, fintini naturale si arteziene, etc. sunt vlaguite de factorii esentiali vietii.
Deversarile de substante toxice in mari si riuri au tulburat structurile celulare si atomomoleculare astfel ca ploile sa nu mai aiba eficienta de purificare in termeni reali. Zadarnic se pune clor si alte substante de igienizare in apa menajera, ele produc si mai multa anarhie in manifestarile mineralelor biologice la toate regnurile. In continuare se distrug prin exploatare lemnoasa bezmetica mii de hectare verzi( surse de oxigen pur) zilnic, saptaminal, anual dispar zone de cimpii de deal, montane, sub miliarde de tone de betoane, sticle, materiale plastice care se supraincalzesc si distrug nestingherite imunitatea .
ROG cel mai mare fizician-metematician existent sa faca oarecum estimativ un calcul,fizico-matematic, cu siguranta ar fi mai ascultat/crezut, decit sintezele mele analitice . Pierderile sunt incomensurabile/irecuperabile . Sunt imposibil de controlat toate deversarile din lume, toate emisiile de substante interzise ajung sub o forma sau alta sa provoace mari probleme pe termen scurt si lung.
Un flagel si mare il constituie incendierile a mii de hectare de paduri pe toate continentele.
nimeni nu poate extrage aer din cenuse si fum. Observind natura umana a ultimelor decenii se trag mereu clopotele de concluzii; suntem atacati de boli din toate partile, suntem alchimizati cu voia si fara voia noastra de trusturile alimentare, farmaceutice, sanitare dornice cu orice chip de inavutire urgenta. Eu as propune in loc de industrie farmaceutica industrie biomedica/plafar, e o mare bucurie sa stiu ca sunt multi cei care gindesc aidoma.
Disperarea unora de a fi macromagnati economico-financiar se oglindeste perfect in viata noastra de zi cu zi, blestem nebun care se aduna cu cei mai vehementi ahtiati dupa putere economica dictatoriala la scara mondila.
Cel mai grav fenomen este insa cel pe care l-am amintit intr-un alt articol postat pe blog,- EXPERIMENTELE atomo/nucleare in ape, pamint, chiar si in spatiile cosmice.
Cine are interesul sa dea vina pe soare, implicit pe DUMNEZEU??? Nu este decit un singur raspuns - iresponsabilul dominant si servitorii lui orbiti, hipnotizati si transformati in roboti distructivi.
Bulversarile grave in elemetele primordiale, APA< PAMINT< AER< FOC< MINERALE nu pot fi intotdeauna controlate de mecanismele fizicii, intotdeauna Divinitatea adica spatiul METAFIZIC - dupa coroborarea rezonantelor si vibratiilor proiecteaza in intreg universul manifestarile. Anomaliile produc cutremure, tsunami, caderi de stinci de pamint, potop de ploaie si tornade.
In arhiva istoriei doua astefel de fenomene pot justifica dezechilibrele intre elementele primordiale. ATLANTIDA INECATA DE OCEAN in urma cu aproape noua mii de ani, si parti mari din continentul asiatic inghitite la POTOPUL LUI NOE in urma cu cinci mii de ani.
Exemplific un efect de moment al vibratiei pozitive- sunetul element puternic de aer, genereaza exprimat puternic efectul de ecou in care se implica pamintul apa pamintul mineralele, focul( atomii iluminici) - este nevoie de un cintec de cocos pentru ca intreaga ograda sa purceada trezirea si manifestarile biologice. In codru o singura pasare in vibratiile linistitoare a cailor aurore sa inceapa sa cinte si pe rind toate celelalte o urmeaza. Daca trezirea ar fi fortata de un tun ori de o racheta vibratiile elementelor din intregul naturii se perturba in efect pe scurta durata.
Daca un cintaret la poalele muntelul emite un crimpei de cintec ecoul se extinde si se aude pina la sute- mii de metri departare, elementele primordiale preiau efectul multiplicator de armonie. Daca in apa cade cu zgomot asurzitor un obiect- se creaza o serie de cercuri in vibratii bruiante ating elementul pamint- tridirectional- in maluri ( in adinc cu aceeasi energie bulversatoare) pamintul o multiplica si o inmagazineaza pina la cantitatea ADMISA.
Cind eram copii ne bucurau efectele aruncarii unei pietre in riu ori in balta, natura a admis nevinovatiile noastre insa omenirea a luat-o razna si arunca cu bombe, cu nenorociri.
Deci daca apele sunt bolnave, daca aerul este bolnav, daca pamintul e bolnav, daca noi suntem bolnavi fizic si in atomii iluminici, oare nu este si universul bolnav, oare disperarile multor miliarde de oameni nu ajung cu viteza luminii in centrul universului, oare nu credeti ca DUMNEZEU PLINGE ? si mama dumnezee plinge si Astri in cer pling, ce se petrece cu noi lasa perplexe toate inteligentele altor galaxii. Ce se petrece sus se petrece si jos, si invers ca un efect al intregului universal.
Daca jos se confrunta haotic energiile oare sus asteroizii nu o iau razna printre energiile iluminice??? Savantii au determinat cu precizie efectele care distrug un soare, o stea- astfel am prins in logica tematica si elementul FOC. Soarele suprem a fost distrus de doua ori la interval de cinci miliarde de ani in confruntari intergalactice. Trebuie obligatoriu sa ne dea de gindit.
Provoc prin rugaminte astrofizicienii biogeneticienii la recalcularea multor formule fizice si METAFIZICE de care depine in mod esential viata tuturor fiintelor pe pamint. Acum noua mii de ani au cazut pe pamint mari cantitati de asteroizi inflacarati cei mai multi pe continentul Atlantida. Pe pamint era lipsa de hrana, vegetatia nu era abundenta comparativ cu aceste vremuri, Oamenii se mincau unii pe latii atacindu- se noaptea in somn.
Practicile tribale pretutindeni, au invocat energiile zeilor si a vracilor au generat bulversari in spatiu ceresc si sufletesc. De atunci istoria insumeaza ani de cumplite razboaie pe terra. Evangheliile vechiului testament amintesc faptul ca profetul MOISE - in comunicare directa cu Dumnezeu- l-a intrebat, de ce pedepseste lumea intrucit in mijlocul ei sunt si fapturi absolut nevinovate. Dumnezeu a recunoscut martiriuri ca semne si semnale vii de invatare, sacrificii inutil infaptuite, si a promis ca niciodata nu va mai fi nevoie sa intervina asupra determinarilor evolutioniste a omenirii- fiindca Omenirea prin conducatorii/invatatorii ei se va distruge singura, cu NOE a repetat transcendenta in spatiul colectiv uman pentru a se putea face vazut, auzit si inteles. Daca oamenii nu se pot ridica la un nivel de perceptie al vointei Divine evolutive in sublim atunci divinitatea trimite mesageri sa exprime multiform menirea individului pe pamint.
In substantialitatea pur genetica a umanitatii s-au petrecut metamorfoze anomalitice( negative total) in loc sa se obtina alchimia divina, pe principiile renastere-iluminism cu care Dumnezeu a recreat lumea dupa moartea primului Soare petrecuta cu peste un miliard de ani.
Cu cea mai mare responsabilitate psihospirituala vreau sa conving cit mai multa lume ca omenirea ar putea interveni intr-o mare masura sa opreasca disparitia ei de fata pamintului. Puterea mintii coborita in sentimentele de iubire si compasiune ale inimii fac minuni. Sfatul meu este - Rugaciune la putere multipla. Se vor petrece minuni in viata voastra daca incetati sa uriti, batjocoriti/ in acest timp generati hormonii negrii ai mortii.
Vreau sa va amintesc si de faptul ca LUNA satelitul protector al pamintului aplica metode si manifestari de salvare a catastrafelor chiar pe timpul zilei, poate fi observata frecvent pe tot parcursul zilei, cum urmeaza soarele, sa-i blocheze/estompeze mare cantitate din energia helioniana +++ protonica - energia lunii fiind neutronica - + - magnetica intocmai sa previna sucombarea planetara.
Repet , nu soarele produce nenorocirile planetare, tsunami, cutremure, furtuni, tornade, inundatii, grindina, alunecari de teren.
Numai un idiot ar putea crede astfel. Ignorantii emit aceste ipoteze prinse din zbor de cei ce au maleficul interes sa-l raspindeasca . In termenii primordiali facerii lumii LUNA reprezinta Yin ,semnul minus,feminin, soarele semnul plus, puternic, masculin. Numai LUNA poate interveni in ajutorul umanitatii daca natura Mama Dumnezee este vlaguita si neajutorata.
Acest fapt divin se petrece de citeva decenii de cind industrializarea lumii a inceput sa se faca fara luarea in calcul a consecintelor, mai ales de cind numarul de armamente a atins apogeul deschizator al portilor mortii.
Dumnezeule Doamne, maretia creatiei Tale manifestata in elita stiintifica te fascineaza in masura in care te lasa si perplex uneori.
Da-i Doamne Soarelui ONOAREA binemeritata si nu ne lasa singuri cu atitea forme de teroare , viata biologica este numai pe pamint nu in ceruri.
PARADISUL nu este vizibil ochilor in alta parte de univers , este metafizic ,in stare fizica raiul- edenul este TERRA.
Voi face intr-un alt discurs referinta la primii oameni ADAM SI EVA, in premiera va spun ca au fost existenti ai civilizatiei carpatice.
TOATE CAILE FRUMUSETII SPIRITUALE SA SE DESCHIDA PENTRU TOTI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu