vineri, 17 iulie 2009

LUMEA PE 7 NIVELE DE EVOLUTIE

LUMEA PE 7 NIVELE DE EVOLUTIE.

In fiecare postare am creat verigi de legatura pentru ca blogul sa aiba continuitate cursiva si coerenta .
Acest articol alcatuieste in continut o sinteza a evolutiei omenirii prin prisma antropologiei, a fizicii si metafizicii, a istoriei evolutioniste.
De la inceputurile aparitiei omului pe pamint si pina astazi pe scara evolutiei s-au desavirsit 7 nivele.
Fiecare om se situeaza pe cite o treapta de nivel, functie de cumulul de cunoastere psihosomatic, spiritual pe parcursul vietilor.
NIVELUL I- grosier instinctiv , intuitie vaga, constienta vaga, iritabilitate mare, neadaptare rebeliune stadiul junglei- nivel totalmente materialist , intre feroce si salbatic...
- o minoritate de oamenii ramasi la acest nivel de constienta sunt minati zilnic de instinctul/constienta de supravietuire prin rezolvarea necesitatilor fiziologice; hrana, somn, sex, exercitarea fortei pentru inlaturarea rivalitatii, dorinta puternica de reproducere, viclenie maxima. Munca nu este agreata , constituie acceptabilitatea ca totusi este sursa de supravietuire, la aceasta categorie constringerile societatii civilizate nu inseamna decit o cale lunga formare eficienta si stilizare. Prin integrarea in sisteme sociale+ educatie cu sinele, prin calitatile optime de afirmare pe bazele acumularii de cunoastere omul poate trece la urmatorul nivel...
- poarta energiilor se afla in occipit intre organele sexuale- culoare rosu aprins
Comportament asemenator cu a animalelor /insectelor /pasarilor negre
-poarta primul simt este cel tactil.
NIVELUL II- nivel inferior, existentialist, domestic, structurat pe o ierarhie instabila, prestabilita prin forta, viclenie, foarte putin pe abilitate intelectuala.
- omul duce eforturi psihosomatice de autodepasire, cauta locul precis si sigur in societate, cauta blindetea si dragostea in familie si societate, dinamici fizici, sunt atrasi de natura, sporturi, distractii, orgii-fantezii sexuale, agreaza violenta ca pe o sursa de divertisment. Toate animalele domestice se inscriu la acest nivel, prin cultivarea iubirii de catre oameni animalele au ajuns sa faca minuni pentru umanitate. Cuplurile umane nu subzista armonios daca nu formeaza si perechi de suflet. Primeaza placerile sinelui, egocentrismul predomina acest nivel.
Cei ce si ofera amiabilitate, iubire si intelegere , cei ce au prin mostenire esentele credintei si dragostea de cunoastere pot atinge si deschide nivelul trei in perioada 14- 21 ani- intre pubertate si adolescenta. O parte minima din regnul vegetal se suprapune acestui nivel.
Este permanent deschisa poarta/centrul energetic sub ombilic- galben cu irizatii de ocru/pai de cimpie-
-este poarta simtului gustativ
NIVELUL III nivel de constiinta mediu- al socializarii/ cooperarii/unitatii in proiectare de energie, evolutionism prin eficienta societatii/comunitatii. instabilitate psihotica- oscilare intre foarte inteligent pina la epuizare de energie. UNITATEA ANOTIMPURILOR, unitatea sistemelor, unitatea nevoilor familiare, unitatea in aspiratii de prosperitate. Dragostea constanta pentru familie, natura , societate in ansamblu mondial, dragostea pentru arte, cultura, generozitatea manifestata prin intelegere, ajutorare a celor in nevoie, apropie energiile proprii ale constiintei de superconstiinta DIVINA a mamei Natura . spre finele acestui nivel se dezvolta pacifismul, altruismul, armonia cu frumusetile inconjoaratoare.
Regnul vegetal majoritar se suprapune acestui spatiu,
- poarta energetica intre ombilic si stomac, culoare portocaliu cu irizatii frecvente de verde intens.
-peste poarta dominanta a mirosului.
NIVELUL IV. Al constiintei superioare- nivelul inimii, a Nirvanei MamaNatura - MADONA Mama Dumnezee , generozitate perpetua, altruism in scopul salvarii unitatii naturii planetare.
extrem de subtili, par fiinte fragile pentru ca nu ageeaza violenta, ranirea nici unei fiinte si totusi puternici in constitutia cognitiva pentru a evita/aplana/conflictele din jur . Ecologistii, medicii veritabili iubitori si salvatori de vieti neconditionati de beneficii, sfintii, inteleptii, geniile , marii creatori se nasc cu poarta ecestui nivel deschisaneconditionate. Minunile se nasc desavirsite de fiintele acestui nivel, sunt fiinte vii- fizice si sunt ingerii cerului/ metafizici. Barbatii sunt predispusi la boli de inima deoarece energia iubirii nereverberata este transformata in minii frecvente, in timp ce multe femei in acest nivel sunt/au fost predispuse la noduli mamari, vibratii repetate ale descurajarii datorita tristetilor indelungi, a dezamagirilor cumulate din familie si societate. important de stiut ca la ecest nivel nu incape ura si invidia, insa nivelul corespunde intregului biologic terestru confluenta/influenta mediului joaca un rol important in procesarea informatiilor. Iisus statuieste omenirea- nu lasati minia sa creasca si Soarele sa apuna peste neimpacarea voastra, caci ea se va hrani din substantele iubirii, precum balariile din jurul porumbului nestirpite la timp. Oamenii se complac deseori in conflicte violente mai ales verbal pe motivul competitiilor de afirmare Trebuie stiut ca cei neadecvati/incompatibili caracterului/calitatilor lor nici nu se fac demni de dragostea si prietenia lor, dar daca partile conving ca nu pot fi prieteni de ce sa fie dusmani sa isi coboare vibratiile la nivelul 1 al junglei. Daca dincolo de famile si de cei dragi persista dorinta intrinseca sa se simta utili, sa-si manifeste calitatile energopsihice minunate, sa se inscrie in asociatii/fundatii/ sau pur si simplu sa mediteze in uniune cu Nirvana cind sunt ravasiti de rautatile tot mai frecvente. NUMAI CONTINUITATEA IN ALTRUISM DESCHIDE PORTILE SUPERIOARE, si le mentine deschise, sub fluxul sentimentelor negative se petrece coborirea. CU CIT MUNTELE ESTE MAI INALT la scensiune CU ATIT PRAPASTIA ESTE MAI ADINCA la cadere . Sfatuiesc la autocontrol, la echilibru si armonizare cu vointa divina.
-poarta inimii- poarta iubirii - simtul vazului, culoarea albastru intens cu irizatii de verde smarald, deschide in paralel poarta sufletului(subconstientului) centrata intre sini, si poarta spiritului (supraconstiinta) sub sinul drept numita poarta duhului sfint numai sub coordonarea hiperconstiintei- simtul auzului- altarul spiritului luminii/al divinitatii manifestate in fiinta . Arhanghelii se formeaza incepind cu acest nivel, religia numeste acest nivel locasul sufletului/duhului sfint.
NIVELUL V- al HIPERCONSTIINTEI- ILUMINAREA , nivelul absolut al celor cinci simturi in perfecta unitate extinse inafara trupului in extrasenzorii iluminici, in cimpurile ultrasunetelor-ultravioletelor- razelor x infrarosii, nivelul formeaza clarvazatorii, clarauditorii, clargustativii, clarodoritivi, clartangibilii, clarstiutorii, Nivelul Mintuitorului IIsus Hristos la nastere, al samanilor, al maestrilor iluministi. Primul om care a atins acest nivel si s-a indumnezeit a fostHIPERYON in urma cu peste 28.000 de ani. Angelologia principiul suprem manifestat fizic/metafizic in care toate actiunile implinesc planuri divine, conform crestinismului este NIVELUL ARHANGHELILOR. Ei controleaza ierarhiile invatatorilor universali/ghizilor spirituali. Sunt 24 de arhangheli vii care controleaza / ordoneaza -elaboreaza Evolutia umanitatii dupa vointa lui Dumnezeu. Mai sunt 144000 de spirite mijlocite prin energii iluminice care coopereaza in acest nivel pentru salvarea lumii de la colaps. Miracole ale umanitatii sunt gata in orice moment sa-si sacrifice viata pentru binele umanitatii precum IIsus, consuma putin cu preponderenta alimente lactovegetariene, citesc cimpurile energetice ale oamenilor( emisiile psihicului, vibratie, frecventa), scientistii divini , prin har lucrat sunt bioscanere- ecografe biologice, sateliti cosmici , ei inspira specialisti sa determine ultratehnologiasistemelor.
Poarta energetica a tuturor simturilor dublate( extrasenzori) este situata sub marul lui Adam , organ- glanda care la femei nu este proeminent . Nivel care conserva energiile renasterii.
- culoare albastru indigo- cu irizatii violet, rar roz.
NIVELUL VI. al HIPERSENZORIALITATII.
Nivel total iluminist. Atotstiutori, atotclarvazatori , atotclarauditivi, atotclartangibili, atotclarodoritivi,atotclargustativi, distribuie energiile salvatoare si creatoare a divinitatii si a naturilor vitale acolo unde este nevoie imperioasa, fac reala echipa cu divinitatea. Sunt doar 12 spirite pe intreg pamintul, si inca 12 in dimensiunile ceresti , HERUVIMII . diverse culturi orientale indice ii numesc samani, yoghinii ii numesc Ambasadorii LUMINII ABSOLUTE. Controleaza/ vegheaza poarta din centrul fruntii, numita ochiul lui Dumnezeu care nu se mai inchide niciodata, poarta care permite spiritului sa fie pretutindenar, de culoare violet cu frecvente irizatii albargintii.
NIVELUL VII. AL MICROCOSMOSULUI- TOTAL DIVINA- a SERAFIMILOR
Sunt spirite pretutindenare /ubicue,( in mai multe locuri simultan).
Sunt doar 4 spirite pe pamint, si 4 in ceruri. Poarta din crestetul capului, culoare albstralucitor cu irizatii aurii, foarte rar roz/ violet.
NIVELUL VIII al MACROCOSMOSULUI- FIZICII SI METAFIZICII DUMNEZEIESTI.
sunt 2 macro spirite DUMNEZEI ai universului SOLAR.
NIVELUL IX- DUMNEZEU UNIC INFINITUL.
Umanitatea in constitutia macrobiologica celulara are menirea psihopotentei sa multiplice retele atomoiluminice ( simbioza neutron si proton) = tahion.Dupa 28 de ani reteaua iluminica a unui om initiat se compara cu reteaua iluminarii unei capitale 68 de miliarde de atomi iluminici actionati/manifestati salvator/creator pot desavirsi fiinta in 7 ani, dupa 35 de ani DUMNEZEU SE POATE MANIFESTA ABSOLUT doar unde este Iubire absoluta. Altminteri oamenii pot rareori prin efervescenta spirituala maxima sa capteze vibratii iluminice pe frecventele ultrasunetelor, pot acea inspiratii revelatoare pe frecventa ultravioletelor- pot avea clarviziuni temporale pe frecventa ultranuantelor curcubeice.
Daca observati cu atentie fiecare poarta a nivelului reprezinta o nuanta a curcubeului cunoscut intocmai din mitologiile olimpienilor, cine nu a simtit o mareata emotie cind a vazut deasupra sa un curcubeu in manifestare fizica are sigur poarta MADONEI impietrita.
Acelasi curcubeu manifesta programe de cuanta energetica in metafizic adica in hiperconstiinta altor fiinte. Va marturisesc adevarul motivatiei interventiei mele in lumea mesajelor si informatiilor, nu imi propun sa chem pe nimeni la biserica absoluta a lui Dumnezeu, multi prefera diversitatea distractiilor , nestiind ca deseori fericirea lor se cladeste pe nefericirea unei minoritati, chiar a unei mari majoritati cind fac referire la dictatorii tirani, in sferele acestei lumi sunt admisibile implinirile nevoilor fizice sexuale in cuplu si intimitate, nu mai sunt permise orgiile, nu mai sunt permise crimele, jafurile tilhariile, rapiri/sechestrari de fiinta, nici macar imoralitatea domestica nu este tolerata incepind cu acest nou mileniu.... de pilda parintii care-si beau banii prin circiumi si copii le mor de foame, nici ciini nici catele nu vor mai fi vreodata nici vulturi. cei care fura din bugetul unei economii nationale nici vulpi nici rechini nu vor mai fi in viitoarea viata, iar copii lor vor plati datoriile pina la ultima farima Evolutia atomoiluminica observata in centrale nucleare prezente pretutindeni in lume in fizic se petrece domnilor si doamnelor in metafizic biologic, insemnind ca cea mai mica eroare inseamna implozie atomocelular. Sufletul si spiritula daca e cazul ard intr-un corp care inca mai poate exista o vreme cu ajutorul glandelor din organele vitale. Insa arata exact ca niste corturi goale din piele de om.
Sunt intre noi oameni care sunt psihoenergotehnologizati precum aparatele RMN. Cad intreaga structura a oamenilor. De aproape un deceniu SUNTEM IN ERA ILUMINISMULUI ABSOLUT. S-au consumat toate profetiile apocaliptice, efervescenta spiritualitatii manifesta in fizic si metafizic JUDECATA DE APOI. DUMNEZEU A IUBIT / MAXIM POSIBIL oamenii ne-a dat un termen de toleranta care a expirat, regreta fiecare pierdere in care a investit astroiluminare.

In cei peste 60 milioane de ani de la aparitia omului_ homosapiens acestea sunt nivelele atinse pe scara infinitului.
Divinitatea elaboreaza/ desavirseste chipul uman dupa intruchiparea sa pina va atinge ABSOLUTUDINEA.
Nici o alta entitate din macrocosmos nu sublimeaza chipul uman desavirsit de splendorile spiritului, sufletului si mintii.
Pentru nici o alta cucerire in alt cosmos, DUMNEZEU nu ar permite nimanui- om neadaptat sau fiul satanizat, ori altei entitati extraterestre, sa-i distruga opera- UNIVERSUL LUMINII SI IUBIRII ABSOLUTE. Mentionez faptul putin stiut fiindca biserica crestina neaga reintruparea si nu raspindeste teoriile reincarnarii , Dupa moarte spiritele se inalta la ceruri ca intr-o scurta vacanta, apoi se intorc urgent pe pamint pentru ca este nevoie permanenta de cooperatori/colaboratori loiali ai divinitati. Duhurile insa care parasesc viata de la nivelul 1 nu se inalta bintuie in sudul atmosferei joase terrane. Duhurile nivelului 2 si trei se inalta in protoplasma iluminica trec prin testele neutronice pentru a obtine programa- soarta noii intrupari Meditatii constante cu sinele pot aduce pe parcursul unei vieti imagini-informatii locative dintr-o alta viata.
Numai fiintele care se reintrupeaza de la nivelul 4, strabat prin cumulare/rezonanta de energii ale iubirii neconditionate divine inca un nivel, pentru a putea obtine acces la biblioteca ancestralitatii, numai ei pot sa stie cu precizie unde au mai trait pe pamint, in ce epoca, care este menirea suprema in servitutea umanitatii-naturii si univesrsului..
Caderea unui om cu totul feroce de la nivelul intii a insemnat intruparea in animalic pina in mileniul care s-a sfirsit de aproape un deceniu. Vreau sa transmit in acest punct al discursului sentimentul de onoranta demnitate romaneasca, acest spatiu detine- tolereaza foarte putine animale salbatice, sensul lor este acela de echilibrare in topica-fauna zonei .
Cei care vor cadea incepind cu acest mileniu nu vor mai fi nicicind iertati, reparati, reenergizati pentru integritate evolutionista. Una din pildele de reala referinta a ascensiunii unui om blind si ferm in credinta divina, pina in virful Muntelui Capatinii- GOLGOTA HRISTICA, este asemeni transhumantei unui miel. Pilda este completata cu afirmatia convingerii-certitudinii ca cel din urma poate ajunge cel dintii.
Sa fiti vesnic asezati pe caile frumusetii cunoasterii, pe caile luminii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu