joi, 9 iulie 2009

BLINDA METAMORFOZA

SA NE CUNOASTEM ESENTELE
documentar din biblioteca ancestrala.
Sunt foarte putini cei care stiu ca dupa o existenta de peste cinci miliarde de ani, in urma cu un miliard o suta treizecisitrei milioane de ani a murit Primul SOARE AL UNIVERSULUI urmare unor fatale confruntari macrocosmice intre extraterestri infestati cu(entitati rebele - numite si egregori care au dezorganizat agregarea substantelor vitale in organisme celulare si molecure ). virusi se instaleaza in mineral, in vegetal, in foc, in apa, in pamint, in neuroni. miracolul vietii consta in faptul ca toate naturile fara exceptie avem elementele de combatere si anihilare a lor. nu are importanta unde locuiam pe ce planeta atunci, in faza de devenire homosapiens- ne-am imbolnavit unii pe altii si am inbolnavit soarele. care s-a stins pentru ca nu a mai avut rectii si rezonante comune cu vietatile cu planetele din univers. Psihosemnaticile intregurilor vii au fost metamorfozate in monstruozitati. finalul fatal a rezultat in descompunerea energiilor atomoiluminice care sunt responsabile si decidente, sustenabile in procesul de evolutie. Nici astazi o fiinta umana neinitiata nu poate depista bacteriile si microbii ce-l invadeaza distrugind treptat imunitatea si substantele psihoenergetice.mai puternica decit bacteria biologica este virusul in formational, care distruge (precum un vierme care roade esentele imune in creer) intreg sistemul de gindire dupa ce in prealabil isi realizeaza planurile de dezvoltare proprii. Isus la o singura exorcizare a scos din om o legiune de duhuri necurate- o legiune in armata romana insemnind intre 4 si 6 000 de soldati. Mai mult decit atit egregorilor li se mai alatura substante chimice, radioactive, etc, dovada pretutindeni in lume omenirea suporta maladii groaznice. Ilustri cercetatori in stiinta cosmologica actuala dupa calcule si cercetari analitice elaborate confirma ca un soare nu traieste decit 5 miliarde de ani. un miliard de ani a stat in intuneric universul respectiv fiintele care au supravietuit si s-au dezvoltat in intuneric. ramas fara elementele helioniene a ramas in megastructura universului planeta crematoriu- PLUTO. azi elementele chimice si plutonice distrug toate formatiunile egregoriene existente in spatiul cosmic- numite in crestinism duhuri satanice, demoni.
Planetele mici GEEA ( actualul pamint) Luna, Ceres, Vegas, au inghetat instantaneu genele constitutionale au stat criogeniate timp de peste cincisute milioane ani. In timpul razboaielor intergalactice, si dupa acest rastimp intunecos urmatoarele planete precum Marte, Saturn Uranus si-au pierdut integritatile proprietatillor , Saturn este o uriasa planeta melefica hat departe la marginea universului. Si Marte si Uranus prin furtunile proprii daca se intilnesc sunt generetoare de formatiuni gazoase. nu mai detin elemente bacteriologice -microbionice, nu exista viata in cimpurile lor deci nu transmit energii sau vibratii cum spun astrologii. Astrologia este un mecanism implicat in sistemele de cunoastere universala, se exprima liber si care daca poate scoate bani de ce sa nu o faca ?
Din cimpurile astrofizice( din Galaxii si constelatii ) se transmit prin rezonante/vibratii in toate regnurile ce tin active energiile vitale. Luna, Venus, Mercur, Jupiter, Neptun, Soarele si doar citiva dintre asteroizi. Formatiunile asteroidice se plimba prin cosmos insa nu se pot apropia de cimpurile galactice fara sa fie distruse prin autoaprindere. In viitor indepartat, Marte si toate planetele de pamint mici vor fi statii de tranzit intre doua cosmosuri. Realizarile NASA/ descoperirile in astronomie, astrofizica, cosmobiologie vor ajunge nu tirziu publice in documentare fascinante pe canalele Discovery. Orasul din spatiul cosmic va constitui absolut un observator al tuturor mecanismelor din spatiii ceresti dar si experimentele facute haotic.
Mitologia si conservatorii astromitici le considera fiind titanii universului. Uranus, Neptun si Jupiter au fost si vor ramine titanii universului numai in sensul in care sunt Uriasele DEPOZITE de minerale si minereuri. aftfel nu sustin forta divinitatii CREATOARE SI SALVATOARE, de aparare si la nevoie chiar de refacere a mecanismelor cosmice. Pe Terra se afla absolut toate elementele din depozitele universale intro armonie si efervescenta creativa nicaieri intilnita in alt colt de univers. Marturisesc ca as fi dorit ca niciodata sa nu fi fost nevoita sa fac publice aceste cunoasterii din memoria ancestrala, sa intru in contradictii cu mari concerne de cercetatori, cu grupari de astrologi. nu mai vreau sa stiu ca m fost bou, sau porc, sau tigru sau sarpe ca in disperare de viata m-am luptat cu alte vietati. da am evoluat din bacteria primara, am constiinta de acest lucru , dara daca azi am ales sa ma indumnezeiesc, nu mai vreau sa stiu cum a fost creata lumea cu speciile rivale si antagonice. oamnii nu sunt fericiti sa li se spuna tu esti bou si eu sunt fecioara, virgina si pura,. zodiile ne infiereaza, pentru ca da animalele se resping unele pe altele, nivelul lor de viata incepe de la spaima, de la foame si sete.
Oamenii evoluati trebuie sa fie diferiti si pentru acest lucru trebuie sa li se ofere certitudini sa creada ca sunt creatori potentiali divini. ce naiba de evolutie defineste acceptarea si repetarea credintelor de acum mii si miliarde de ani. Din nenorocire sunt evidente similitudini de chaos pe scara evolutiei<> si astazi entitati cumplit de periculoase pun in pericol viata universului inclusiv a Mamei Natura .
Intreaga umanitate, urmarind evenimentele ultimilor ani secetosi furtunosi, tsunamici, degringolada anotimpurilor in pilda contextuala- veri ravasite de furtuni musonice, tornade la maxim de grade 5 si 6, geruri cumplite in straturile superioare atmosferice care au generat grindina cit oul de strut pe alocuri, observatorii fenomenelor au tras concluzii dupa cum au dictat puterile sistemului informational mondial. Intradevar experientele atomice si nucleare facute in spatiul cosmic au afectat cele 4 straturi ; atmosferice, ozonice, neutronice, protonice. au distrus rezonantele armonice dintre naturi ecourile planetare daca vreti sa intelegeti mai bine. rar daca mergem la munte , ori unde ni se pare o zona pura, se mai aude ecoul care ne raspunde chiotelor de bucurie. efecte si afecte date de surpriza naturii care ne patrunde in suflet cu forta si putere fluida solemna de fiecare data cind deschidem mintea pentru ea. din fericire Satelitul pamintului LUNA detine de milioane de ani triple proprietati intrinseci si extrinseci in cimpurile inelului lunar. electrice, magnetice, tahionice, nucleare atomoiluminice cu care respinge si distruge corpurile care se apropie de ea in directia terrei. intro figura de stil pare o umbrela uriasa pentru terra. soarele o incarca de energiile absolut necesare dezvoltarii vietii neutron+proton+ electron , luna le distribuie in toate constelatiile indiferent ca sunt dominante de apa, de pamint, de foc sau de aer. in principiul magnetic si electromagnetic este firesc prin conjunctiile/intilnirile pe care le are cu uranus neptun, marte jupiter sa sustraga rezonantele. o uzina energetica de pilda prelucreaza minereuri , la final pe retele prestabilite distribuie alt produs. o uzina care foloseste energiile moleculare a apei va difuza curentul electric, alta va difuza salate de fructe de mare, alta perle, alta uzina carnea de peste. ma refer la evolutia colosala data de materia primordiala apa. daca privim la evolutia elementului pamint raminem la fel de fascinati. in el ne descoperim pe noi ca temperament forta si personalitate. daca ne uitam in momente de visare la evolutia elementului aer, raminem cuceriti definitiv de mirabile specii de pasari care zboara. nu pot zbura pe ceruri decit gindurile sublime si oneste ale lui dumnezeu. nu vreau sa cred ca dumnezeu poate fi atotcreator in evolutie vulgara,rebela agresiva, criminala.
daca eu de pilda, ma intilnesc cu un presedinte de tara si am dezvoltat maxim principiul electromagnetic nu inseamna ca absorb din moleculele sale ci ca prin numitori comuni, rezonante vibratii frecvente comune se activeaza in fiinta mea un proces informational.
"asa cum este in cer- conceputa interactiunea intrepatrunderea interferarea fuziunea energetica- asa si pe pamint" respectind module de cuantum energetic materie- spatiu si timp- evolutie. ori ca sens de cruce fixa astrologic privind cuntumul sinergic. patru sensuri brate, directii care se intilnesc intrun punct. punctul divin este OMUL de azi si numarul de oameni trebuie sa ilustreze o suma de iubiri pe bazele stiintei. sensul de cruce fixa in simpolistica este reflectat de spiritualitate. iertati-ma dar ucidem zi de zi divinul nostru ori pe al celorlalti tot asa cum bisericile( credintele totalitare plus imerialismul ) l-au ucis pe Iisus.
fuziunea umana absoluta se petrece intre noi si mama natura cu naturile ei mirabile dar in paralele vibrationale intre noi si noi la intilniri de grade si puncte referentiale comune. fara frecventa comuna doua corpuri se resping ori se neutralizeaza.
Protoplasma cereasca poate fi distrusa de repetate explozii nucleare si atomo radioactive in preajma. De citeva decenii din fericire cu frecventa rara se produc astfel de catastrofe cosmice care au rezonante de acoperire pe terra.
Pentru cunoscatorii impatimiti de stiinta si alchimia stiintifica atomonucleara, radioactiva a ultimului secol nu va fi o noutate patetica sa amintesc despre experimentele nucleare franceze comise in atolii oceanici si adincurile pamintului, amintesc de exploziile celui de-al doilea razboi mondial Hiroshima, Nagasachi. Era nevoie de o lectie dura pentru ca Japonia sa nu redevina imperiu prin cuceriri invazioniste nedrepte.
faptul ca in fiecare zi in galaxiile apropiate terrei, unele stele se sting nu reprezinta o catastrofa, in acelasi timp altele se nasc.
galaxiile si planetele au rolul lor profesiunea si jobul promordial de materii promordiale.
in catastrofele terestre vina este data de monstruozitatea oamenilor, este vina comoda fara remuscari si lacrimi si ingenunchiere sa sarute pamintul si lumea ca fiinta are unica posibilitate sa evolueze. vina in fiinta onesta roade pe dinlauntru, este inacceptabila de constiinta multa vreme, astfel trece prin procesul de reglare si inovare comportamentala. vina catastrofala este pedepsita de divinitate de multe ori foarte tirziu, si comunitatile nu invata nimic generatii. judecata de prea tirziu, sau de apoi se face, cind prin conjuctii cu luna soare( iluminarii supreme) si 12 constelatii guvernatoare mentalul colectiv al unei zone este investigat complet.nici pina atunci si nici din acel punct si moment monstrii nu isi fac investigatiile in minte... dimpotriva se dezlantuie se lupta si se omoara intre ei dupa ce in prealabil cu multa usurinta ajung in fruntea comunitatilor. cum spuneam la inceput un virus distruge un intreg constituional stabilind directiile anarchice, foloseste si vlaguieste mortal elementele pure si naturale in planurile morbiditatii.vurusul informational este generator de moarte a credintelor si convingerilor STIINTIFICE
DUMNEZEU. dumnezeu lucreaza prin stiinta pentru ca prin ea evolueaza liber fericit, face planuri si proiecte impreuna cu cei care vor sa se implineasca stiintific. in razboiul de crezuri de prejudecati nu exista stiinta deci nu exista dumnezeu. daca s-ar bate doi trei nebuni, stiinta universala ar socoti ca nu pierde decit niste virusi, dar trebuia sa intervina cind nenorocitii s-au inmultit si extins cu rapiditate astrologica.
Au murit insa oameni nevinovati, au murit regnuri animale si vegetale, pierderi majore, mare de lacrimi care ar fi putut sa sensiblizeze puterile. Oameni buni, nu se pot sensibiliza fiintele care nu detin senzori si evident extrasenzori biologici. Fenomenologia ultra computerizata de depistare si identificare a miscarilor elementelor chimice nocive, letale in pamint aer apa, cu extrasenzori adaptati tehnologiei super avansata ( creata cu adevarat in slujba inteligentei salvatoare si creatoare) poate astazi opri repetarea cataclismelor.

AFECTAREA REPETATA a PAMINTULUI SI NATURII, cutremure, tornade, tsunami, alunecari de stinci muntoase si pamint, sunt ulterioare experimentlor secrete facute de Rusia, Corea, Irak, Iran, Japonia, China, mai putin Turcia, la granita cu Israel. neomul in casa si ograda lui poate face ce vrea, mai ales daca are spioni sa-i depisteze pe observatori. DIN FERICIRE SALVATORII PAMINTULUI DE TIRANI SI DICTATORI SUNT PRETUTINDENI. Credeti-ma AMERICANII sunt bunii, realii prieteni ai romanilor si, ai celor inca aflati sub talpi dictatoriale. Pentru sceptici le dau un sfat sa mai citeasca istorie contemporana si mai veche,dar nu mitologica, cu psihovitamina ii linistesc spunind Dumnezeul modern, calm si lucid se afla in noi de la nastere. sunt fericiti cei care l-au crescut cu demnitate cu solemnitate stiintifica sa reprezinte lumea si nevoile ei. Americanii originari sunt urmasii atlantilor salvati dupa scufundarea Atlantidei , o parte instalindu-se in Australia- o parte in America de sud in civilizatia lemurienilor din care s-au scindat civilizatii de amerindieni prin migratii dupa resurse de viata, o parte majoritara stabilindu-se in tarile anglosaxone. Atlant primul mare maestru al atlantidei a fostomolog prin descendenta cu Teos Maestru al comunitatii Carpathos.
Mai sunt multe de detaliat si demonstrat arheologic - atropologic, insa nu aduce completari speciale in conturarea substantiala a acestei dezbateri. ..................................
Expunind o singura concluzie ferma sustrasa din nebuloasa de virusi informationali,
o majoritate covirsitoare intre formatorii de opinii au dat vina pe Soare( centrul- creerul Universului) pentru -a-si masca faradelegile universale. Duhurile satanice existente pe pamint se autoard- consumind neutroni iluminici in implozii.
Nici pe departe soarele nu mai poate fi afectat de experientele nucleare si radioactive.
consider necesar sa elucidez o parte din misterele crestinismului ce face referire la timpul absent 18 ani-- a fiului divin Iisus Hristos urmare prigonirii. A migrat in Egipt, s-a initiat cu preotii intelepti in ascuns, doi ani, apoi a fost ajutat sa ajunga la Alexandria, a studiat istoria cunoasterii si toate cartile mitologice existente circa 4 ani, a ajuns in Grecia la Athena, considerind ca acolo s-au pus bazele psihologiilor avansate a spiritualitatii fizice si metafizice sub scolastica guvernare a celor mai mari intelepti existenti in scripte mondiale. In Athena a stat un singur an, deoarece si-a dat seama ca sursa originaraa - a celor invataturi cu substanta divina de la Platon, Solomon, Solon, Herodot, Xenofon si multi altii - provine de la civilizatia carpatica prin succesiunea de 19 preoti DECENEU incepind sub guvernarea HIPERIONICA continuind sub KOGAION, si pina la Burebista . In carpatii getodaci Iisus a stat 11 ani, etapa in care a dobindit suprematia dragostei de semeni, a dobindit puteri de vindecare si exorcizare a fiintelor de duhuri, a inteles perfect ca poporului getodac i s-a furat identitatea, forma de credinta a fost inlocuita, decodificata, transfigurata , ficele getilor, preotese, printesele sinziene in primul rind pentru valorile spirituale au fost rapite si duse prin lume sclave ori soate impreuna cu parte importanta din bogatiile vremurilor. Viitorul apropiat va scoate in detalii la lumina monstruozitatea la care a fost supus a civilizatia Iluminist -Renascentista CARPATHOS. Acele-asi nedreptati le-a suferit si inca le mai sufera civilizatia maestrilor tibetani. In suprematia intelepciunii preotilor tibetani ( conservatorii religiei Taoiste , vedeti asemanarea Teos si Taos) nu este loc de razbunare, de nici o alta forma de violenta ori de divulgare a dusmanilor si raufacatorilor prezenti , raspinditi in lumea toata. Tematic in acest punct pot dezvolta o alta similitudine intre cele doua originare comunitati; ambele au pus bazele fundamentale vietii in podisuri, cimpii in apropierea marilor dezghetate, egee si pacifica.
- comunitatea geta in ciimpiile si podisurile macedoniei bulgariei, pina in cimpiile banatului sirbesc si romanesc intinzindu-se sub lanturile carpatice pina spre marea neagra. S-au dezvoltat mii de ani formind scoli pe bazele religiei divine TEOS.
- comunitatea tibetana in podisurile chinei , aidoma in perioade de mii de ani s-au dezvoltat culturalizat si spiritualizat. Ambele sub navalirile opresive a salbaticilor /barbarilor s-au refugiat treptat spre munti instalindu-se in final in pesteri vastedin Carpati respectiv in Tibet .
au pastrat integre psihoenergiile iluminice, transcendentale, creind tipologii de intelepti cu capacitati fenomenale, de teleportare in pretutindenariatul universal. Pe parcursul a altor mii de ani istoria cunoasterii pierde mostrele de documentare , prin deposedare cit prin absorbtie si transfigurare cu alte ulterioare culturi si influente. Fenomenul se repeta si in zilele noastre, amintiti-va cind inteleptii lamaiasi sunt hartuiti si separati prin forta de lume, romanii sunt hartuiti umiliti discreditati in tari importante din ocident.
Ambele comunitati de maestri au venit in chip genetic pentru nivel de evolutie 3 actual , cu piele si fete de un alb-luminos, aveau bratul sting mascat de o aripa, si bratul drept prin degete absorbea energiile iluminice. Erau clar vizionari, clarsenzori de comunicare( telepatie, teleportare, telechinezie, detineau secretele metamorfozice negative si pozitive. Faceau schimb regulat de energii numite astazi yin si yang. Slava lor, au reusit cu mult asupra comunitatii carpathos sa valorifice caracteristicile amintite sa le multiplice desavirsind nivelul maxim terran de evolutie 6, intrind in nivelul 7 in momentul de schimbare- cosmic guvernamentala din Era Pestilor in Era Varsatorului dupa un ciclu cosmic de 60 mii de ani, revenind in sistem de masurare pe era actuala de 2000 ani. Descoperirile arheologice pe intinsul globului graiesc despre oameni uriasi, despre fosile de animale uriase, despre intrumente de mestesuguri din metale neidentificate cu precizie. Intr-adevar in primii cinci miliarde de ani fiintele humanoide au atins marimi tip guliver tocmai sa faca fata monstruaselor animale.
Mai tirziu, atlantii au depasit 2 metri prin remanenta microbiologica .
Revenind la discursul initial privind reconstructia lumii dupa moartea primului Soare...
Dumnezeu, impreuna cu fii sai HIPERCONSTIINTA -( 1000 de maestrii ai luminii i se inchinau cu apelativul DUMNEATA ZEU) cind au eliberat cerurile (si-au eliminat invadatorii egregori prin mistere metamorfozice) cu sustinere astrofizica de la VENUS, LUNA, si doar sapte galaxii- galaxia Closca cu puii de aur, a taurului, a dragonului, a leului, a pestelui, a varsatorului, a sagetatorului. S-au intors repopulind doua zone initial, carpatica si tibetana- sunt zone frati- elemente masculine, pozitive, semnul +( plus) al Creatorului, intaritori de initiatici pentru semnul - (minus) feminin prin transferul cu incarcatura a logicilor sacre divine . Sa nu uitam, la inceputuri pamintul strabatea ere total glaciare, zonele toate pina la poli s-au dezghetat si populat latent zeci de milioane de ani, fauna si toate sursele abundente de viata actuala modificindu-se radical substantial. Oarecum dau astfel un raspuns multor neelucidate intrebari ale lui Oreste, de pilda; unde sunt vechile cimitire cu uriasi, cu mamuti, erau zone preponderent stincoase, nisipoase, nu se faceau inmormintari , fiintele umane si animale se incinerau automat pentru a nu atrage uriasii necrofagi. Pamintul planeta, aproape si-a dublat greutatea , osatura/constitutia geofizica originara, a inlocuit straturile glaciare , in adincuri peste falii de lava si gaze- din lichefierea stincilor cu nisipuri, cu geme, cu structura lemnoasa , cu elementele solide ce se dezvoltau latent, muntii au crescut, ridicind si celelate nivele geologice mai joase. Mitul cu renasterea pasarii Phoenix din propria cenuse este /sustras/imprumutat/ din mitul getic al clostii cu puii de aur.In transcendere personala aproape de origini am intilnit un batrin, m-a intrebat de unde vii ?,- d-acia vin bunule intelept, si la cine vii ? - la tini bunule intelept, si ce cati, -
pi caliopa, pi traian,pi adria, pi lauru, s-au didat la hira( de aici mitul rau al viitoarei zeite hera, a razboiului). Mitul cu sfinxul transpus in arhitectura antica egipteana, este sustras de la povestirile rupestre cu linxul getic( risul pisica salbatica- pisicuta dresata de o fetita si pe care a desenat-o prin pesterile carpatine, unde s-a refugiat , alte chipuri de pasari alaturi de floricele figuri geometrice desene si hieroglife ......Foarte multe ar mai fi de spus.....
Sunt esente latine demne de lauda si admiratie pina la superlativ. Dovada , nici un imperiu cu forma de religie impusa nu a putut desfiinta psihoconstitutia iluminist, renascentista a poporului latin pe care astazi il mostenim de la geti si mai apoi daci.
Tuturor cititorilor le urez sa dobindeasca imunitate psihologica, sa continue valorificarea esentelor intr-o viata dreapta si frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu