marți, 28 iulie 2009

EXERCITII DE ADMIRATIE

EXPRESIVITATI IN DIMENSIUNEA ADMIRATIEI
Suntem vii cautatori de sentimente implinitoare pline de vraja si de maretie. Prioritatile gindirii sunt dictate de subconstientul nostru pe care il putem aborda prin exercitii de adincire in fiinta noastra pentru a reusi sa aflam sensul si scopul menirii noastre, pentru INTILNIREA CU DESTINUL. Numai in frecventele iubirii si compasiunii de semeni putem accesa dimensiunea sacra din noi.
Suntem centrati cu totii in Dimensiunea Cunoasterii lumii visavis de toate implinirile arhitectuale a omenirii in armonie cu diversitatea splendorilor pe care le expune Natura- MAMA DUMNEZEE. Avem libertatea sa observam, sa selectam sa instrumentam conditii , sa administram necesarul unui trai adecvat vremurilor.
Divinitatea a creat CAPODOPERE intr-o diversitate fascinanta- OMUL avind eminamente menirea de pastrator, protector si continuator progresiv in spiritul CREATIONIST.
Cea mai laudabila caracteristica a umanitatii este patrunderea in IDEAL, prin mecanismele colaborarii in COMUNITATE SPIRITUALA, urmate de SERVITUTEA la scara mondiala. IUBIREA de semeni si aplicatia ei ( prin servitute) ESTE UN DAR ABSOLUT DIVIN .Este un filon spiritual renascentit-iluminist in arhitectura evolutionista a INFINUTULUI. Simt o stare de revelatie unica doar facand o minima sinteza in calitate de observator umil,
Divinitatea si-a finalizat sublim unele dintre planurile sale. Am intrat in MILENIUL III, al iubirii lui DUMNEZEU ABSOLUTE, cu proiecte implinite in toate sistemele creationiste implicit cu proiecte pe termen lung. Cele zece legi divine- DECALOGUL- s-au implinit in segmente majoritare, insa nu exclusiv prin consecinta bisericilor, formelor de religie.
De la inceputuri preistorice humanoizii au aderat la comunitate. Aspiratiile comune au unit colectivitati in natiuni, natiunile in continente, continentele s-au unit in SPIRITUL demnitatii unei FRATII MONDIALE . Traim evenimentele de inceput, realizarile sunt mici, insuficiente pentru a calcula beneficiarii de VIATA IN ANSAMBLU PLANETAR.
- Ce faceti semenilor , mie imi faceti, graieste Dumnezeu prin invataturile lui Iisus Hristos.
Starea de admiratie se ridica mult deasupra starii de credinta, de speranta, Admiratia ESTE O STARE DE CERTITUDINE. Admiratia adresata spre tot ce este viu si graitor se indreapta automat si spre Dumnezeu.
Cei generosi la suflet isi exprima curat nuantat bucuria regasirii colegilor, familiei, vecinilor, si pe deasupra se poate oricind conta pe ei sa sara in ajutorul celor in nevoi.
Cei saraci cu duhul nici macar un salut nu il acorda cu fermitate, nici ca se mai pune problema sa contribuie cu surse materiale pentru cineva in nevoie, de regula sunt egoisti zgirciti/ avari. Starile sufletului sunt egale cu starile mentale, intr-o oglindire fidela una in cealalta.
E dureros pentru multi dintre noi sa identificam oameni acri si grosolani care ne fac zilele mai triste si mai apasatoare peste efectele crizelor de tranzitie nationala si mondiala.

Sa nu uitam asadar sa ne exprimam admiratia, pretuirea constanta fata de semeni, indubitabil fiecare om are un dar/stare aparte care il face unic .
Cei care admira creatii de arta se pot identifica virtual in ansamblul creatorului.
Cei care admira gradini perfect decorate in vesele nuante vor purta ziua intreaga rezonantele unei stari echilibrate si armonioase.
Cei care se trezesc cu constienta zorilor luminosi aducatori de frumusete si seninatate vor fi fericiti si vor radia fericirea in jur ca o stare de tainica unificatoare. Oamenii se vor uni in jurul lui in aceeasi frenezie, este o certitudine vie.
Cei care nu iubesc zilele ploioase, ar fi bine sa cugete profund ca miliarde de arbori, plante flori, animale si oameni asteapta ploaia - sursa exclusiv vitala. Vor incepe sa iubeasca ploaia si vor fi treptat mai fericiti, se vor vindeca miraculos de irascibilitate si anxietate.
Cei care au conflicte pe termen lung cu colegi, vecini, rude, familie, se imbolnavesc de inima; aritmii, tahicardii, mai tirziu starile de minie profunda/ura/invidie/ fac pietre la ficat, rinichi, colicist, generind tumori fatale. Nu cred pe nimeni capabil sa considere un beneficiu din starile negative amintite, cei in cauza au avut crize de personalitate repetate , si-au pierdut initial increderea in sine ulterior s-a reflectat in exterior. Cel mai rapid efect survine din oglindirea cu admiratie intr-un riu, lac, fintina. Orasenii pot exersa privitul intr-un vas de cristal la o lumina obscura, ori efectiv sa vrea sa plinga pentru nenorocul celor victimizati si prezentati la stiri.
Sunt multi care se uita la stiri dar sunt total indiferenti fata de cei nefavorizati de soarta.
Ce faceti zi de zi cu sentimentele infrumuseteaza ori dimpotriva uriteste sufletul/ mentalul.
Cei singuri multa vreme pot exersa admiratiile pentru arbori, sa vizualizeze bratele lor unite intr-un intreg armonios , sa se concentreze pe ciripitul pasarilor citeva minute pe zi, foarte curind vor avea surpriza sa gaseasca prieteni.
Exercitiile de admiratie fata de Natura- MADONA si bunul Dumnezeu redau eficient sanatatea, intrucit mentalul/sufletul meditativ transcende in vibratii superioare. ADMIRATIA ESTE O DETERMINARE FIREASCA A OAMENILOR EVOLUATI.
LUMEA ESTE PLINA DE ARTISTI, DE CREATORI STIINTIFICI MORALI SI ETICI.
lucrativi in dimensiunea CREATOARE si SALVATOARE.
Trebuie sa recunosc eficienta multor texte biblice in care EXERCITIILE DE ADORATIE DIVINA sunt astazi absorbite de constiinta oamenilor, multi dintre ei nefacind prezente frecvente prin biserici.
Toti intr-un fel visam, nazuim sa traim in PARADIS, neincrederea, teama, nesiguranta sunt stari grosiere preponderent animalice, care blocheaza/bruiaza parti din constiinta colectiva, fara eceste slabiciuni toti am putea accede limpede si senin coparticipanti la creatia divina. In maretia diversitatii acestei lumi adoratiile aduc si raspindesc energii neconventionale.
Fericita recunosc , nu as fi rezistat tulburarilor, esecurilor inerente ale vietii, daca nu as fi trait in dragoste si armonie cu superbiile naturii, daca nu as fi avut prieteni de suflet si spirit in fata carora sa ma inchin plina de admiratie. Daca nu as fi vazut cu ochii mei ca este perfect posibil ca pe o zona plina de mocirla si apa murdara sa creasca intr-o buna zi o multime de nuferi stralucind in seninatatea generoasa a luminii
Va doresc tuturor asezarea optima/eficienta a constiintei intre diverse frumuseti din CAPODOPERA DIVINA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu