sâmbătă, 4 iulie 2009

POEMUL IUBIRII SOLARE.

IN DIMENSIUNEA INNOITA A LUMINII.
invocind spiritul parintelui luminii HIPERYON

Tata ceresc, m-am trezit asteptind sa rasari,
Bucurie solara, iertator, cintec magic de mierla,
Sa formezi in adincuri de suflet clipa vie- o perla
Surizind intre ingerii ludici, somnorosi, preahoinari.

Ma afund in aceasta iubire imensa , Lumina.
Miliardele de arbori primeniti in ploaie sfinta,
Tot atitea flori si pasari despre dragoste cuvinta,
Pomul vietii sa-l incarce intre virf si radacina.

Ramuri neamuri sa se-mpace dupa lupte indelungi
Fara ca nimeni vreodata sa triumfe pe vecie.
Timp pierdut in sacrificii, in resturi de armonie
Sa-l zidesti in subterana sfinxului cu nibelungi.

Niciodata vre-o fiinta sa azvirle cu blesteme
In structura stralucinda a cerescului Tau chip
Precum zeii, Marte, Bachus si natingul Oedip
In orgii de sentimente au strivit meniri si faime.

Iata, de la inceputuri socotind si pina azi,
Nici un alt neam nu se-scrie intr-o era pacifista,
Numai neamul tau CARPATHOS in imaginea lui trista
Mai pastreaza caracterul blind netemator- in brazi.

Sa te-ntorci din infinitul cu tradari si dezbinare
Mult prea greu e fara scutul omologilor ceresti,
Galaxii de ignorante strabati , rataciri lumesti.

Cei treziti elogiaza Sursa-ti Divina intii Creatoare.
Istoria cunoasterii primelor civilizatii terrane, aminteste vag de Prima constiinta superioara paminteana Hiperyon. Nicaieri in lume o alta civilizatie nu ar fi motivata sa recunoasca Identitatea CIVILIZATIEI CARPATINE sub sistem de guvernare renascentist iluminista,
a Marelui ILUMINAT Hiperyon, fara ca sa se inculpe automat in tagma furilor invadatori/cotropitori, si sa se descalifice de la virtutile ONOAREI de a raspindi si ocroti adevarul stramosesc. Carturari ai textelor de mitologie greaca, egipteana, romana este clar de concluzionat, au scris sub presiunea celor aflati la putere.
Intreaga elita istorico- culturala europeana a fost zguduita de miscarea/ demersul spiritului Eminescian de a aduce in constiinta contemporana dovezi cu argumente si date arheologice raspindite si in forme de mostre in muzeele europei mai exact in muzee rusesti.
Preocuparile, chemarile spirituale eminescinene sunt defaimate, deformate de personaje suspectate ca facind parte din retele de spionaj straine de interesele natiunii.
In curind vor fi dezvaluite si numele iudelor eminesciene, complexitatea determinarilor psihospirituale in peisajul cultural romanesc si european.
Consider mult mai importat sa amintesc romanilor interesati de misterele bibliotecii ancestrale, similitudinea Karmica dintre poporul evreu si Getodac. Evreii nu il recunosc nici astazi pe Marele Iluminat( indumnezeit- ca termen crestin ortodox) Iisus Hristos, urmare anatemizata, sunt de milenii prigoniti si nu traiesc nici astazi echilibrul armonios cu civilizatiile actuale vecine....
Poporul roman absorbit de constiinta religiilor ( toate mitologiile pagine, grecesti, romane, etc, au fost forme de religie primara) care au influentat toate formele de cunoastere traditional culturale, moderne, facind posibila uitarea mai grav negarea hiperconstiintei Iluminice HIPERYON. Purtam prin ignoranta pacatul originar de tradatori ai mesagerilor divinitatilor getiei, tracilor, dacilor.
De pilda Mama GEEA - identificata cu Nirvana sau Mama Natura este transfigurata de mitologi impostori in vrajitoarea Gaia . Daca pe alte continente sunt dovezi de civilizatie mai aproape ori /indepartate de circa 8000 ani in spatiul Carpat-o Dunarean dovezile arheologice confirma civilizatii de peste 28000 ani.
Am certitudinea ca simultan cu recunoasterea identitatii civilizatiei renascentist-iluminista- in chip de civilizatie sursa, mama, se vor intoarce absolut sub alta forma toate bogatiile substituite prin forta si putere opresiva.
Istoria DIVINA nu poate ramine in ancestralitate fara reforme clare in sistemul simbiotic arta-cultura- arheologie- justitie , stiinta uraniana a noilor spectaculoaselor miscari informationale.
Tuturor numai urari de viata linistita, senina, frumos armonizata psihosocial, pentru ca numai astfel omul poate identifica virusii informationali care dezinformeaza, mai mult, sterg din memorie elementele identitatii distincte.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu